felix_r כתב:jol9 כתב:לא מגיע לעמרי איזה שרשור משלו?? בכל זאת
לא
מגיע מגיע....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9 כתב:לא מגיע לעמרי איזה שרשור משלו?? בכל זאת
לא
6 לב צהוב כתב:אני מעדיף את השחקן הישראלי הכי טוב כרגע -כספי על פני עוד כמה זרים(סמית,לאנגפורד) גם אם זה אומר לשנה אחת .
jol9 כתב:6 לב צהוב כתב:אני מעדיף את השחקן הישראלי הכי טוב כרגע -כספי על פני עוד כמה זרים(סמית,לאנגפורד) גם אם זה אומר לשנה אחת .
סמית ולאנגפורד כבר בקבוצה ולכן אין מה לעשות עם ההעדפה הזאת.
סהכ כספי יחזק את הסגל וזה כבר דאן דיל, אז אפשר לברך את כולם ולקוות להצלחת המהלך
קובי כתב:jol9 כתב:6 לב צהוב כתב:אני מעדיף את השחקן הישראלי הכי טוב כרגע -כספי על פני עוד כמה זרים(סמית,לאנגפורד) גם אם זה אומר לשנה אחת .
סמית ולאנגפורד כבר בקבוצה ולכן אין מה לעשות עם ההעדפה הזאת.
סהכ כספי יחזק את הסגל וזה כבר דאן דיל, אז אפשר לברך את כולם ולקוות להצלחת המהלך
ואני גם לא בטוח שניתן לכנות אותו 'הישראלי הכי טוב כרגע', על אף העובדה שהוא נמצא ב-NBA. לפי דעתי, נכון להיום זה אליהו.
yarinsaky כתב:צביקה שרף חושב שמכבי עשוייה ללכת על שחקן נ.ב.א מדרגה גבוהה, בנוסף לכספי, אם קבוצות יורוליג יתחזקו מאוד. לדעתו תמיד מוצאים כסף
קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.
קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.
yzafrir כתב:קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.
יהיה נחמד לקבל אותו כחיזוק לשלבים היותר מאוחרים בעיקר שבורשטיין ופאפאס יתחילו להראות סימני שחיקה .
אני חושב שגם הוא וגם כספי לא יתקשו להתחבר לקבוצה בגלל ההכרות עם השחקנים והמאמן ...
לא ברור לי למה כספי לא בא להתאמן עם הקבוצה עד ינואר ושבינואר יתחיל להשתתף במשחקים ? אולי כל עניין הביטוח ??
ankram כתב:קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.
ידוע לך אולי מתי קית' לנגפורד ינחת בארץ?
קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.
ידוע לך אולי מתי קית' לנגפורד ינחת בארץ?
הוא לאט לאט מתקרב לחופי ישראל. עוד שבועיים-שלושה הוא כבר יהיה בסדר (שזה בערך חודש וחצי מהרגע שהוא הוחתם...). הרבה יותר מטריד אותי מה יקרה אם תסתיים השביתה ב-NBA, אז יקח זמן ארוך מאוד עד ששחקן יוחתם ויכנס לעניינים ובינתיים העונה ביורוליג עלולה ללכת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים