פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - פארמר יישאר? עוד שחקן NBA יבוא?

15 נובמבר 2011, 07:41

felix_r כתב:
jol9 כתב:לא מגיע לעמרי איזה שרשור משלו?? בכל זאת

לא :cool

מגיע מגיע.... :tongue1

15 נובמבר 2011, 09:14

אני לא אוהב אותו ואת כל מה שהוא מייצג , דוראנט כבר יגיע עם פחות פוזה ממנו.

15 נובמבר 2011, 10:51

אגב, אם בכל זאת תתבטל השביתה ב-NBA אז לאור לוחות הזמנים המתארכים אפשר בהחלט לחזור לאופציית פרקינס כמחליף לפרמאר. במידה שיתברר שהוא כשיר ויכול לשחק, אני מעדיף אותו (by far) על פני כל שם נוצץ שיכול אולי להגיע.

15 נובמבר 2011, 11:50

אני מעדיף את השחקן הישראלי הכי טוב כרגע -כספי על פני עוד כמה זרים(סמית,לאנגפורד) גם אם זה אומר לשנה אחת .

15 נובמבר 2011, 13:00

6 לב צהוב כתב:אני מעדיף את השחקן הישראלי הכי טוב כרגע -כספי על פני עוד כמה זרים(סמית,לאנגפורד) גם אם זה אומר לשנה אחת .

סמית ולאנגפורד כבר בקבוצה ולכן אין מה לעשות עם ההעדפה הזאת.
סהכ כספי יחזק את הסגל וזה כבר דאן דיל, אז אפשר לברך את כולם ולקוות להצלחת המהלך

15 נובמבר 2011, 14:00

אני לא מאמין שכבר עבר חצי משלב הבתים, העונה התחילה לפני בערך חודשיים, ועדיין אשכול המלפפונים פעיל לגמרי. השביתה משגעת את אירופה (ואת הפורום).

15 נובמבר 2011, 14:19

jol9 כתב:
6 לב צהוב כתב:אני מעדיף את השחקן הישראלי הכי טוב כרגע -כספי על פני עוד כמה זרים(סמית,לאנגפורד) גם אם זה אומר לשנה אחת .

ואני גם לא בטוח שניתן לכנות אותו 'הישראלי הכי טוב כרגע', על אף העובדה שהוא נמצא ב-NBA. לפי דעתי, נכון להיום זה אליהו.

15 נובמבר 2011, 14:57

קובי כתב:
jol9 כתב:

ואני גם לא בטוח שניתן לכנות אותו 'הישראלי הכי טוב כרגע', על אף העובדה שהוא נמצא ב-NBA. לפי דעתי, נכון להיום זה אליהו.

אליהו עושה נקודות יותר בקלות אבל הוא חור בהגנה
מצד שני כספי שחקן יותר שלם הוא לא סקורר כמו אליהו אבל שומר טוב
מבחינתי שניהם באותה רמה

15 נובמבר 2011, 15:28

יכול להיות. מה שבטוח, זה שאין קונצנזוס מוחלט לגבי כספי כשחקן שבולט מאוד מעל השאר (שוב, למרות היותו ב-NBA), כמו שחקנים ישראלים מובילים שהיו בעבר לישראל, דוגמת קטש, שפר, ג'מצ'י, ברקוביץ' וכו'.
אני חושב, שכדי להפוך אחד כזה הוא יצטרך להוביל את הנבחרת לקמפיין טוב, או לגלות יציבות איכותית לאורך מספר שנים, בין אם ב-NBA ובין אם במכבי, או מועדון גדול אחר באירופה, כשחקן מוביל.

כביכול, כספי כבר לא טעון הוכחה כבעבר, עקב הצלחתו הגדולה בשנת הרוקי, בניגוד לכל התחזיות ומגיע לו על זה בהחלט שאפו גדול. עדיין, בהסתכלות אל העתיד, כספי שחקן צעיר וחובת ההוכחה עדיין עליו ככדורסלן ששואף להיות מהגדולים באמת בכדורסל הישראלי מאז ומעולם.

15 נובמבר 2011, 17:37

צביקה שרף חושב שמכבי עשוייה ללכת על שחקן נ.ב.א מדרגה גבוהה, בנוסף לכספי, אם קבוצות יורוליג יתחזקו מאוד. לדעתו תמיד מוצאים כסף :)

15 נובמבר 2011, 20:43

yarinsaky כתב:צביקה שרף חושב שמכבי עשוייה ללכת על שחקן נ.ב.א מדרגה גבוהה, בנוסף לכספי, אם קבוצות יורוליג יתחזקו מאוד. לדעתו תמיד מוצאים כסף :)

מי מכיר את מכבי יותר טוב מצביקה ? (:

20 נובמבר 2011, 04:57

לא יודע אם מישהו כבר ציין זאת, אבל מלפפון נוסף מתחילת העונה הפך למלפפון כבוש: אארון ברוקס העדיף את הכסף הסיני מהאירופאי. כזכור, בסין הוא יהיה חייב לחתום עד סוף העונה. עושה רושם שהיריבה העיקרית של הקבוצות באירופה ברכישת שחקני אן.בי.איי תהיה הליגה הסינית, כשהשמועות הן שגם ג׳מאל קרופורד בדרכו לשם. מצידי שכל הסופרסטארים יחתמו שם.

20 נובמבר 2011, 07:19

אחלה רייטינג יש בליגה הסינית והשחקנים יכולים להרוויח שם טוב לא רק מהחוזה בקבוצה...זה גם אינטרס די גדול של דיויד שטרן שאם כבר יש שביתה אז לנצל אותה לרייטינג לטובת הNBA....

20 נובמבר 2011, 07:53

דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.

20 נובמבר 2011, 08:59

קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.

יהיה נחמד לקבל אותו כחיזוק לשלבים היותר מאוחרים בעיקר שבורשטיין ופאפאס יתחילו להראות סימני שחיקה .
אני חושב שגם הוא וגם כספי לא יתקשו להתחבר לקבוצה בגלל ההכרות עם השחקנים והמאמן ...
לא ברור לי למה כספי לא בא להתאמן עם הקבוצה עד ינואר ושבינואר יתחיל להשתתף במשחקים ? אולי כל עניין הביטוח ??

20 נובמבר 2011, 09:40

קודי כתב:דורון פרקינס צפוי להגיע לישראל בשבת הקרובה לביקור בן יומיים, בעיקר לצורך בדיקות רפואיות מקיפות, שיחות עם אנשי מכבי ושיחות עם חברת הביטוח.

ידוע לך אולי מתי קית' לנגפורד ינחת בארץ?

20 נובמבר 2011, 10:39

yzafrir כתב:

יהיה נחמד לקבל אותו כחיזוק לשלבים היותר מאוחרים בעיקר שבורשטיין ופאפאס יתחילו להראות סימני שחיקה .
אני חושב שגם הוא וגם כספי לא יתקשו להתחבר לקבוצה בגלל ההכרות עם השחקנים והמאמן ...
לא ברור לי למה כספי לא בא להתאמן עם הקבוצה עד ינואר ושבינואר יתחיל להשתתף במשחקים ? אולי כל עניין הביטוח ??

כבר עכשיו הם מראים סימני שחיקה...

20 נובמבר 2011, 10:41

ankram כתב:

הוא לאט לאט מתקרב לחופי ישראל. עוד שבועיים-שלושה הוא כבר יהיה בסדר (שזה בערך חודש וחצי מהרגע שהוא הוחתם...). הרבה יותר מטריד אותי מה יקרה אם תסתיים השביתה ב-NBA, אז יקח זמן ארוך מאוד עד ששחקן יוחתם ויכנס לעניינים ובינתיים העונה ביורוליג עלולה ללכת.

20 נובמבר 2011, 11:21

קודי כתב:
ankram כתב:

הוא לאט לאט מתקרב לחופי ישראל. עוד שבועיים-שלושה הוא כבר יהיה בסדר (שזה בערך חודש וחצי מהרגע שהוא הוחתם...). הרבה יותר מטריד אותי מה יקרה אם תסתיים השביתה ב-NBA, אז יקח זמן ארוך מאוד עד ששחקן יוחתם ויכנס לעניינים ובינתיים העונה ביורוליג עלולה ללכת.

דווקא עדיף בהרבה שהשביתה ב-NBA תיגמר כי אם היא תימשך, תהיה הצפה של שחקני NBA ביורוליג ואז בטוח תלך העונה.

20 נובמבר 2011, 11:54

לא בטוח.
פארמר, כספי וסוטודאמייר זה אחלה חיזוק לא ? כמה קבוצות יורוליג יוכלו להתחזק יותר מזה ? הרי יש גבול בסופו של דבר לכמות הקבוצות באירופה עם כסף נזיל.
אני מניח שבסופו של דבר ברצלונה תתחזק עם גאסול ואולי ריאל עם עוד שחקן, אבל לא הרבה יותר. בסופו של דבר מכבי כן תוכל להישאר בין 4 הגדולות, צסק"א, ריאל, ברצלונה והיא. לדעתי אלו הקבוצות החזקות באירופה היום.
אבל קשה באמת להעריך .
נושא נעול