NBA PLAYOFFS 2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA PLAYOFFS 2016- לראשונה בהיסטוריה: קארי נבחר ל MVP פה

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2016, 19:45

זה כיף להגיד שאין כוכב לא שחצן בNBA, כי ככה זה בסדר לאהוב שחקנים שחצנים. דוראנט לא שחצן, ויש לו על מה. קוואי לא שחצן, ויש לו על מה. הארדן שחצן בטירוף, ואלוהים אדירים, אין לו על מה.

אם ניקח את לברון, לדוגמה. יש לו שתי אליפויות(ראוי לציין, מתוך שישה גמרים, ומהמזרח), פעמיים MVP של הגמר, כמה MVP של עונה סדירה ועוד כל מיני פרסים של חמישיות וכאלו. מרשים לכל הדעות. אבל כשאתה מגיע לליגה, בגיל 18 (!!) עם קעקוע של The chosen one, אתה אמור להיות יותר טוב מזה.
או ג'יימס הארדן, שבשנה שעברה אמר שהוא השחקן הכי טוב בעולם, ואני לא ממש הבנתי מה הוא עשה בחיים שלו שמצדיק את זה.

וכן, דריימונד שחצן, וכן, גם סטף פיתח אגו. אבל בינתיים הם משחקים באלופה המכהנת, עם המאזן הכי טוב בהיסטוריה, אז כל השחצנות שבעולם מוצדקת. ואגב, גם שחצנות מוצדקת אני לא אוהב.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2016, 19:49

MTA2311 כתב:אני לא מבין, סטף לא שחצן? דריימונד?

אפילו דירק.
החברה של לוס אנג׳לס כנראה הסטארים הכי פחות שחצנים אי פעם.
אחד הסנטרים הגדולים אי פעם (שאק) שחצן ענק, מיעקל היה שחצן, בארקלי אמא של השחצנים, קובי הסבתא של השחצנים.
כולם, פשוט כולם.

הבעיה עם לברון שהוא דוש.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 12 מאי 2016, 19:52

אם רק לא היה כואב לי הראש עד גזע המוח הייתי עונה על התגובה שלך ינאי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MaccabiTA » 12 מאי 2016, 19:54

טימי לא שחצן
לטימי אין רגשות, הוא ויתר על האגו שלו בגיל 9 וקנה סט ברכיים חלופיות במקום. זה החזיק כמה שנים
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2016, 19:55

LIAV10 כתב:

אפילו דירק.
אחד הסנטרים הגדולים אי פעם (שאק) שחצן ענק, מיעקל היה שחצן, בארקלי אמא של השחצנים, קובי הסבתא של השחצנים.
כולם, פשוט כולם.

הבעיה עם לברון שהוא דוש.

ברור ששאק שחצן, אבל גם הוא ידע מה הגבולות שלו בשלב מסויים, וידע להצטרף לקבוצות שבהן הוא לא המנהיג. מייקל היה שחצן, אבל הוא הכי טוב אבר. בארקלי בהחלט לא הצדיק את השחצנות שלו. וקובי גם כן, אבל ההבדל הוא(לפחות לגבי קובי ושאק, מייקל ובארקלי אני לא יודע), הם לא הגיעו עם אותה השחצנות ישר מההתחלה. שוב חוזר לקעקוע הזה של לברון. כמה אגו מניאק אפשר להיות כדי לקעקע את זה לפני שאפילו עשית משהו עם החיים שלך?
ומה עם אלו שהזכרתי, דוראנט, קוואי? פול ג'ורג'(ברור שהוא לא באותה רמה, אבל הוא כוכב). וגם סטף שמר על פרופיל נמוך עד האליפות. תאר לך מה היו עושים לו אם הוא היה מצהיר לפני שלוש שנים שהוא הקלעי הכי טוב בעולם, והשחקן הכי טוב בליגה?שחיטה.

לברון דוש, אבל קובי יותר דוש. את לברון השחקנים אוהבים יותר מאת קובי, שהיה בן של זונה. אבל על המגרש, הוא הצדיק את זה שהוא בן של זונה ויודע להגיע למשחקים.
אם לברון לא יקח לפחות עוד שתי אליפויות, הוא לא יצדיק את ההייפ שהיה סביבו. הוא ירשם כאחד הגדולים, טופ עשר קל. אבל הוא היה אמור להיות היורש של ג'ורדן, והוא לא.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2016, 19:56

אורי, אתה עדיין חולה?:\

ואיך שכחתי, טוב שהודאל הזכיר-טים דאנקן.
חמש אליפויות, 3 פעמים MVP של סדרת גמר. לא חושב שיש לבן אדם הזה הבעות פנים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2016, 19:56

סטוקטון לא היה שחצן בשום צורה.

אבל כן, 98% מהכוכבים, יש בהם את האלמנט הזה (ביטחון עצמי גבוה ושחצנות זה בסה"כ חופף באיזשהו מקום).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 12 מאי 2016, 19:58

מזל שיוני פה לתת דוגמאות של שחקנים שנאבקו בג׳ורדן כשאני נאבקתי בגמילה מחיתולים
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2016, 20:01

זה שיש להם את זה, לא אומר שזה מוצדק.
ואני דווקא חושב שהיום יש את זה פחות, באופן יחסי. או שלפחות השחקנים האלו פחות מצליחים. נכון שבגולדן סטייט יש שחקנים שיש להם את זה, אבל זה לא במובן של "אני רוצה להיות הגיבור". נגיד עם לברון(הוא פשוט הדוגמה הכי בולטת, כמובן שיש עוד מיליון), הוא לא סתם רוצה שתהיה לקליבלנד אליפות. הוא רוצה להביא את האליפות הזה, במו ידיו. וזה משהו שסטף, נניח, לא יתעקש עליו. אם הוא היה מתעקש עליו, לדעתי, לא הייתה לו אליפות היום(לסטף, הכוונה).
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 מאי 2016, 20:01

הנקודה היא שזה מוזר לשנוא את לברון כי הוא שחצן אבל לאהוד את ג. ס שהפכה לגוש שחצנות ענק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 12 מאי 2016, 20:02

yanay21 כתב:אורי, אתה עדיין חולה?:\

ואיך שכחתי, טוב שהודאל הזכיר-טים דאנקן.
חמש אליפויות, 3 פעמים MVP של סדרת גמר. לא חושב שיש לבן אדם הזה הבעות פנים.

בוא נגיד שהייתי עכשיו אצל הרופא והוא שאל אותי : "אתה דפוק?" זה היה במרפאה של ביקור רופא והוא חשב שעשיתי את עצמי כל כך חולה רק בשביל להוציא גימלים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2016, 20:02

yanay21 כתב:
LIAV10 כתב:

אפילו דירק.
כולם, פשוט כולם.

הבעיה עם לברון שהוא דוש.

ברור ששאק שחצן, אבל גם הוא ידע מה הגבולות שלו בשלב מסויים, וידע להצטרף לקבוצות שבהן הוא לא המנהיג. מייקל היה שחצן, אבל הוא הכי טוב אבר. בארקלי בהחלט לא הצדיק את השחצנות שלו. וקובי גם כן, אבל ההבדל הוא(לפחות לגבי קובי ושאק, מייקל ובארקלי אני לא יודע), הם לא הגיעו עם אותה השחצנות ישר מההתחלה. שוב חוזר לקעקוע הזה של לברון. כמה אגו מניאק אפשר להיות כדי לקעקע את זה לפני שאפילו עשית משהו עם החיים שלך?
ומה עם אלו שהזכרתי, דוראנט, קוואי? פול ג'ורג'(ברור שהוא לא באותה רמה, אבל הוא כוכב). וגם סטף שמר על פרופיל נמוך עד האליפות. תאר לך מה היו עושים לו אם הוא היה מצהיר לפני שלוש שנים שהוא הקלעי הכי טוב בעולם, והשחקן הכי טוב בליגה?שחיטה.

לברון דוש, אבל קובי יותר דוש. את לברון השחקנים אוהבים יותר מאת קובי, שהיה בן של זונה. אבל על המגרש, הוא הצדיק את זה שהוא בן של זונה ויודע להגיע למשחקים.
אם לברון לא יקח לפחות עוד שתי אליפויות, הוא לא יצדיק את ההייפ שהיה סביבו. הוא ירשם כאחד הגדולים, טופ עשר קל. אבל הוא היה אמור להיות היורש של ג'ורדן, והוא לא.

גבר, היה סביבו הייפ שלא היה סביב כוכבי nba, שמעת אי פעם על משחק תיכון שמשודר ברמה לאומית? עקבו אחריו כמו שלא עקבו אחרי הפלייאוף. אם הוא לא היה שחצן הוא לא היה מתפקד, אתה לא יכול להיות רק גאון במה שאתה עושה בלי חסרונות. אפשר גם לתת דוגמאות מהצד השני, מגיל 17 הוא כבר כוכב אבל לא ניצל את זה להחליף בנות, אישתו היא החברה מהתיכון, תרומות נדיבות בכל פעם וכו׳.
לא כזה מסכים שדוראנט לא שחצן, אבל ברור שברמה נמוכה, אולי בגלל זה אין לו אליפות בקבוצה שעברו בה שחקנים מעולים, חסר לו קילר אינסטינקט, אולי ביום שהוא יפסיק להתמזמז עם אמא שלו ולבכות ולהיות טיפה יותר רע ושחצן הוא יקח אליפות.
דה צ׳וזן וואן זה כינוי שהדביקו לו (וצדקו, הכי טוב מאז מייקל), אז הוא לא היה נבוך מהכינוי, מה לעשות שהוא לא דמות מספר של ג׳יי קיי רולינג.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2016, 20:03

אני לא שונא את לברון כי הוא שחצן, אלא כי הוא שחצן מעבר למה שמגיע לו.
גולדן סטייט(שחוץ מדריימונד וסטף, אף אחד שם לא תופס מעצמו. ותכל'ס לשניהם יש על מה) עומדת בציפיות שלה, מעל ומעבר. גם אם היית נותן לכרמל לעשן גראס היא לא הייתה מהמרת על 73-9.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2016, 20:05

אגב לגבי קובי, חלאס כבר, הוא לקח 3 אליפויות עם הסנטר ששינה חוקים במשחק שלגמר מגיעה קבוצה בינונית כמו פילדלפיה שחוץ מai לא היה שם כלום.
לברון > קובי, בלי למצמץ.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2016, 20:07

ליאב, זה שהיה סביבו הייפ זה מובן, אבל בן אדם, גם בגיל כזה, צריך לדעת לאן הוא לוקח את זה. וזה שהדביקו לו את הכינוי הזה ,לא אומר שהוא צריך לקעקע את זה. אתה צודק שלדוראנט אין אליפות בגלל היעדר קילר אינסטינקט, אבל הוא גם שיחק בקונפרנס קשה משמעותית. אם הוא יעבור קבוצה ואז יקח אליפות, זה לא שונה ממה שלברון עשה עם מיאמי וקליבלנד.
ולקרוא ללברון הכי טוב מאז מייקל זה פשוט לא נכון, לדעתי. וחוץ מESPN, אני לא חושב שיש הרבה שיסכימו עם זה. הוא אחד הטובים ביותר אי פעם, אבל ממש לא הכי טוב מאז מייקל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 מאי 2016, 20:07

LIAV10 כתב:
yanay21 כתב:
LIAV10 כתב:

אפילו דירק.
כולם, פשוט כולם.

הבעיה עם לברון שהוא דוש.

גבר, היה סביבו הייפ שלא היה סביב כוכבי nba, שמעת אי פעם על משחק תיכון שמשודר ברמה לאומית? עקבו אחריו כמו שלא עקבו אחרי הפלייאוף. אם הוא לא היה שחצן הוא לא היה מתפקד, אתה לא יכול להיות רק גאון במה שאתה עושה בלי חסרונות. אפשר גם לתת דוגמאות מהצד השני, מגיל 17 הוא כבר כוכב אבל לא ניצל את זה להחליף בנות, אישתו היא החברה מהתיכון, תרומות נדיבות בכל פעם וכו׳.
לא כזה מסכים שדוראנט לא שחצן, אבל ברור שברמה נמוכה, אולי בגלל זה אין לו אליפות בקבוצה שעברו בה שחקנים מעולים, חסר לו קילר אינסטינקט, אולי ביום שהוא יפסיק להתמזמז עם אמא שלו ולבכות ולהיות טיפה יותר רע ושחצן הוא יקח אליפות.
דה צ׳וזן וואן זה כינוי שהדביקו לו (וצדקו, הכי טוב מאז מייקל), אז הוא לא היה נבוך מהכינוי, מה לעשות שהוא לא דמות מספר של ג׳יי קיי רולינג.

זה שהוא נשוי למישהי שהיא מכיר מהתיכון אומר משהו? אתה באמת חושב שהוא לא בגד בה או שלפחות היא לא מודעת לזה שהוא שוכב עם כל מה שזז?
לפחות אל תביא את זה כטיעון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 12 מאי 2016, 20:14

אני מניח שאלו ויכוחים שיכולים להימשך לנצח, כי כל אחד חושב אחרת. אם הוא לוקח אליפות בשנתיים הקרובות, אני מוכן לשקול מחדש את דעתי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 12 מאי 2016, 20:15

LIAV10 כתב:אגב לגבי קובי, חלאס כבר, הוא לקח 3 אליפויות עם הסנטר ששינה חוקים במשחק שלגמר מגיעה קבוצה בינונית כמו פילדלפיה שחוץ מai לא היה שם כלום.
לברון > קובי, בלי למצמץ.

אני לא מסכים בכלל.
קובי לקח 3 אליפויות עם שאק ועוד 2 בלעדיו. שאק לקח 2 אליפויות עם הפלאש ו-0 בלעדיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2016, 20:15

yanay21 כתב:ליאב, זה שהיה סביבו הייפ זה מובן, אבל בן אדם, גם בגיל כזה, צריך לדעת לאן הוא לוקח את זה. וזה שהדביקו לו את הכינוי הזה ,לא אומר שהוא צריך לקעקע את זה. אתה צודק שלדוראנט אין אליפות בגלל היעדר קילר אינסטינקט, אבל הוא גם שיחק בקונפרנס קשה משמעותית. אם הוא יעבור קבוצה ואז יקח אליפות, זה לא שונה ממה שלברון עשה עם מיאמי וקליבלנד.
ולקרוא ללברון הכי טוב מאז מייקל זה פשוט לא נכון, לדעתי. וחוץ מESPN, אני לא חושב שיש הרבה שיסכימו עם זה. הוא אחד הטובים ביותר אי פעם, אבל ממש לא הכי טוב מאז מייקל.

אני לא מנסה להגן, הוא שחצן, אבל הוא גם ילד.
תסתובב פה ברחובות ישראל, יש פה ילדים שחצנים ברמות כשהדבר שהם הכי טובים בו זה לעשות טבעות עם עשן של סיגריה, יש לך מושג מזה ילד שנותנים לו כל כך הרבה ביטחון ותשומת לב? הוא הופך לדושבאג בנזונה.
אז נתתי גם כל מיני דוגמאות נגדיות של ״למרות זה״ הוא התחתן עם הנערה מהתיכון, ושומר על קשר עם החברים מהתיכון ותורם כסף.
הוא פשוט התבגר מאוחר, נראה לי שהוא עשה את הקפיצה בעונת האליפות, הוא עדיין אחד השחצנים בליגה אבל עדיין מרוסן.
למרות הדושבאגיות והשחצנות הוא נשאר מרוסן, הוא מכבד את היריבים שלו (הכבוד לפול ג׳ורג׳ בתקופה של המאבקים ביניהם בפלייאוף מדהימה) הוא נמנע כמעט תמיד ממריבות על המגרש.
רוצה לראות כמה צנוע היה כל בנאדם שבגיל 16 אמרו לו שהוא יהיה אחד הטובים אבר במה שהוא עושה.
לדעתי הטעות הגדולה היחידה שלו הייתה ה״החלטה״, היה יכול להודיע על זה בשקט.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מאי 2016, 20:16

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:אגב לגבי קובי, חלאס כבר, הוא לקח 3 אליפויות עם הסנטר ששינה חוקים במשחק שלגמר מגיעה קבוצה בינונית כמו פילדלפיה שחוץ מai לא היה שם כלום.
לברון > קובי, בלי למצמץ.

אני לא מסכים בכלל.
קובי לקח 3 אליפויות עם שאק ועוד 2 בלעדיו. שאק לקח 2 אליפויות עם הפלאש ו-0 בלעדיו.

מה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7, גל גל ו־12 אורחים