המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אני לא מבין, סטף לא שחצן? דריימונד?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין, סטף לא שחצן? דריימונד?
אפילו דירק.
החברה של לוס אנג׳לס כנראה הסטארים הכי פחות שחצנים אי פעם.
אחד הסנטרים הגדולים אי פעם (שאק) שחצן ענק, מיעקל היה שחצן, בארקלי אמא של השחצנים, קובי הסבתא של השחצנים.
כולם, פשוט כולם.
הבעיה עם לברון שהוא דוש.
yanay21 כתב:אורי, אתה עדיין חולה?:\
ואיך שכחתי, טוב שהודאל הזכיר-טים דאנקן.
חמש אליפויות, 3 פעמים MVP של סדרת גמר. לא חושב שיש לבן אדם הזה הבעות פנים.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין, סטף לא שחצן? דריימונד?
אפילו דירק.
אחד הסנטרים הגדולים אי פעם (שאק) שחצן ענק, מיעקל היה שחצן, בארקלי אמא של השחצנים, קובי הסבתא של השחצנים.
כולם, פשוט כולם.
הבעיה עם לברון שהוא דוש.
ברור ששאק שחצן, אבל גם הוא ידע מה הגבולות שלו בשלב מסויים, וידע להצטרף לקבוצות שבהן הוא לא המנהיג. מייקל היה שחצן, אבל הוא הכי טוב אבר. בארקלי בהחלט לא הצדיק את השחצנות שלו. וקובי גם כן, אבל ההבדל הוא(לפחות לגבי קובי ושאק, מייקל ובארקלי אני לא יודע), הם לא הגיעו עם אותה השחצנות ישר מההתחלה. שוב חוזר לקעקוע הזה של לברון. כמה אגו מניאק אפשר להיות כדי לקעקע את זה לפני שאפילו עשית משהו עם החיים שלך?
ומה עם אלו שהזכרתי, דוראנט, קוואי? פול ג'ורג'(ברור שהוא לא באותה רמה, אבל הוא כוכב). וגם סטף שמר על פרופיל נמוך עד האליפות. תאר לך מה היו עושים לו אם הוא היה מצהיר לפני שלוש שנים שהוא הקלעי הכי טוב בעולם, והשחקן הכי טוב בליגה?שחיטה.
לברון דוש, אבל קובי יותר דוש. את לברון השחקנים אוהבים יותר מאת קובי, שהיה בן של זונה. אבל על המגרש, הוא הצדיק את זה שהוא בן של זונה ויודע להגיע למשחקים.
אם לברון לא יקח לפחות עוד שתי אליפויות, הוא לא יצדיק את ההייפ שהיה סביבו. הוא ירשם כאחד הגדולים, טופ עשר קל. אבל הוא היה אמור להיות היורש של ג'ורדן, והוא לא.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין, סטף לא שחצן? דריימונד?
אפילו דירק.
כולם, פשוט כולם.
הבעיה עם לברון שהוא דוש.
ברור ששאק שחצן, אבל גם הוא ידע מה הגבולות שלו בשלב מסויים, וידע להצטרף לקבוצות שבהן הוא לא המנהיג. מייקל היה שחצן, אבל הוא הכי טוב אבר. בארקלי בהחלט לא הצדיק את השחצנות שלו. וקובי גם כן, אבל ההבדל הוא(לפחות לגבי קובי ושאק, מייקל ובארקלי אני לא יודע), הם לא הגיעו עם אותה השחצנות ישר מההתחלה. שוב חוזר לקעקוע הזה של לברון. כמה אגו מניאק אפשר להיות כדי לקעקע את זה לפני שאפילו עשית משהו עם החיים שלך?
ומה עם אלו שהזכרתי, דוראנט, קוואי? פול ג'ורג'(ברור שהוא לא באותה רמה, אבל הוא כוכב). וגם סטף שמר על פרופיל נמוך עד האליפות. תאר לך מה היו עושים לו אם הוא היה מצהיר לפני שלוש שנים שהוא הקלעי הכי טוב בעולם, והשחקן הכי טוב בליגה?שחיטה.
לברון דוש, אבל קובי יותר דוש. את לברון השחקנים אוהבים יותר מאת קובי, שהיה בן של זונה. אבל על המגרש, הוא הצדיק את זה שהוא בן של זונה ויודע להגיע למשחקים.
אם לברון לא יקח לפחות עוד שתי אליפויות, הוא לא יצדיק את ההייפ שהיה סביבו. הוא ירשם כאחד הגדולים, טופ עשר קל. אבל הוא היה אמור להיות היורש של ג'ורדן, והוא לא.
גבר, היה סביבו הייפ שלא היה סביב כוכבי nba, שמעת אי פעם על משחק תיכון שמשודר ברמה לאומית? עקבו אחריו כמו שלא עקבו אחרי הפלייאוף. אם הוא לא היה שחצן הוא לא היה מתפקד, אתה לא יכול להיות רק גאון במה שאתה עושה בלי חסרונות. אפשר גם לתת דוגמאות מהצד השני, מגיל 17 הוא כבר כוכב אבל לא ניצל את זה להחליף בנות, אישתו היא החברה מהתיכון, תרומות נדיבות בכל פעם וכו׳.
לא כזה מסכים שדוראנט לא שחצן, אבל ברור שברמה נמוכה, אולי בגלל זה אין לו אליפות בקבוצה שעברו בה שחקנים מעולים, חסר לו קילר אינסטינקט, אולי ביום שהוא יפסיק להתמזמז עם אמא שלו ולבכות ולהיות טיפה יותר רע ושחצן הוא יקח אליפות.
דה צ׳וזן וואן זה כינוי שהדביקו לו (וצדקו, הכי טוב מאז מייקל), אז הוא לא היה נבוך מהכינוי, מה לעשות שהוא לא דמות מספר של ג׳יי קיי רולינג.
LIAV10 כתב:אגב לגבי קובי, חלאס כבר, הוא לקח 3 אליפויות עם הסנטר ששינה חוקים במשחק שלגמר מגיעה קבוצה בינונית כמו פילדלפיה שחוץ מai לא היה שם כלום.
לברון > קובי, בלי למצמץ.
yanay21 כתב:ליאב, זה שהיה סביבו הייפ זה מובן, אבל בן אדם, גם בגיל כזה, צריך לדעת לאן הוא לוקח את זה. וזה שהדביקו לו את הכינוי הזה ,לא אומר שהוא צריך לקעקע את זה. אתה צודק שלדוראנט אין אליפות בגלל היעדר קילר אינסטינקט, אבל הוא גם שיחק בקונפרנס קשה משמעותית. אם הוא יעבור קבוצה ואז יקח אליפות, זה לא שונה ממה שלברון עשה עם מיאמי וקליבלנד.
ולקרוא ללברון הכי טוב מאז מייקל זה פשוט לא נכון, לדעתי. וחוץ מESPN, אני לא חושב שיש הרבה שיסכימו עם זה. הוא אחד הטובים ביותר אי פעם, אבל ממש לא הכי טוב מאז מייקל.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אגב לגבי קובי, חלאס כבר, הוא לקח 3 אליפויות עם הסנטר ששינה חוקים במשחק שלגמר מגיעה קבוצה בינונית כמו פילדלפיה שחוץ מai לא היה שם כלום.
לברון > קובי, בלי למצמץ.
אני לא מסכים בכלל.
קובי לקח 3 אליפויות עם שאק ועוד 2 בלעדיו. שאק לקח 2 אליפויות עם הפלאש ו-0 בלעדיו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itai7, גל גל ו־11 אורחים