המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:אוהד שיחליט לקנות את המנוי המוזל ויתאפק שלא לנסות להגיע במשחקים שנגרעו ממנו (פאו, קוצ׳ה והכוכב) - אני אעריץ אותו.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אני לא מבין מה מהלך גאוני בזה, שמואל.
הסיבה היחידה שרוב האנשים לא היו חושבים על המהלך הזה, זה לא כי הוא מבריק, גאוני, מהמם את החושים, אלא כי הוא מעליב, מזלזל ומתנשא. זו שחצנות שבל תתואר, לא גאונות מתפרצת.
זה מהלך גאוני כי בכך הם (כנראה) השתיקו סופית את ארגוני האוהדים ועל הדרך יעשו עוד כמה ג'ובות ממכירת כרטיסים ל- 3 המשחקים הנ"ל.
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:אוהד שיחליט לקנות את המנוי המוזל ויתאפק שלא לנסות להגיע במשחקים שנגרעו ממנו (פאו, קוצ׳ה והכוכב) - אני אעריץ אותו.
הציפיות כבר נמוכות אה?
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:אוהד שיחליט לקנות את המנוי המוזל ויתאפק שלא לנסות להגיע במשחקים שנגרעו ממנו (פאו, קוצ׳ה והכוכב) - אני אעריץ אותו.
הציפיות כבר נמוכות אה?
לגבי מה?
MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:מכביסט31 כתב:אוהד שיחליט לקנות את המנוי המוזל ויתאפק שלא לנסות להגיע במשחקים שנגרעו ממנו (פאו, קוצ׳ה והכוכב) - אני אעריץ אותו.
הציפיות כבר נמוכות אה?
לגבי מה?
הציפיות מאנשי המנויים.
חנו'ש כתב:והנה רעיון גאוני אחר:
למה לא להוסיף אופציה של מחיר מוזל בהרבה שכולל רק את משחקי היורוליג ולא כולל את משחקי הליגה?
אבל חלילה שמישהו שם יחשוב על פיתרון הגיוני ופשוט מסוג זה.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אני לא מבין מה מהלך גאוני בזה, שמואל.
הסיבה היחידה שרוב האנשים לא היו חושבים על המהלך הזה, זה לא כי הוא מבריק, גאוני, מהמם את החושים, אלא כי הוא מעליב, מזלזל ומתנשא. זו שחצנות שבל תתואר, לא גאונות מתפרצת.
זה מהלך גאוני כי בכך הם (כנראה) השתיקו סופית את ארגוני האוהדים ועל הדרך יעשו עוד כמה ג'ובות ממכירת כרטיסים ל- 3 המשחקים הנ"ל.
כמו שכרמל אמרה, דרושה פה התנגדות סבירה.
זה כמו שאני אגיד לך היום, "שמואל, עוד יומיים אני מגיע אליך הביתה, ודופק לך נבוט בראש". ואז, אני בא אליך הביתה, דופק לך בדלת, אתה פותח את הדלת, ורק כשאתה מסתובב להיכנס חזרה הביתה אני דופק לך נבוט בראש.
זה היה תהליך ידוע מראש. כל עוד ארגוני האוהדים פשוט לא יגיעו במשך תקופה ממושכת, ולא סתם יעשו שביתות במחצית, זה לא שההנהלה הכריעה אויב עדיף. קלף המיקוח היחיד של ארגוני האוהדים היה עצם הנוכחות שלהם. וכל עוד הם לא מוכנים לשלוף אותו, לא משנה מה ההנהלה תעשה, היא מנצחת. אין פה גאונות. אולי, לכל היותר, הגיגים ורעיונות של פדרמן אחרי עישון סיגר קובני או משהו. ארגוני האוהדים נלחמים עם אבנים, ההנהלה נלחמת עם מסוקי קרב שנושאים טילים גרעיניים.
jol9 כתב:כרמל,
אותם אלה יעזבו אחרי שנה, ואז יישארו חורים אמיתיים בהיכל, כי האוהדים הקודמים כבר לא ימהרו לחזור.
אני חושב שלארגוני האוהדים יש כח, הם רק לא מוכנים להשתמש בו ולהבין את עוצמתו.
תראי את צפריר. הוא משתמש באותה הרטוריקה שלנו, אבל יחד עם זה, הוא לעולם לא יוותר על הכסא שלו בהיכל.
הנהלת מכבי יודעת את זה ומנצלת את זה.
רק ויתור כואב על הכסא יוכל להזיז משהו.
yzafrir כתב:jol9 כתב:כרמל,
אותם אלה יעזבו אחרי שנה, ואז יישארו חורים אמיתיים בהיכל, כי האוהדים הקודמים כבר לא ימהרו לחזור.
אני חושב שלארגוני האוהדים יש כח, הם רק לא מוכנים להשתמש בו ולהבין את עוצמתו.
תראי את צפריר. הוא משתמש באותה הרטוריקה שלנו, אבל יחד עם זה, הוא לעולם לא יוותר על הכסא שלו בהיכל.
הנהלת מכבי יודעת את זה ומנצלת את זה.
רק ויתור כואב על הכסא יוכל להזיז משהו.
בגלל זה התעטשתי כל היום....
צודק , המחאה שלי לא תבוא לידי ביטוי באי חידוש המנוי , אלא בזה שאני לא יעודד ואלבש חולצת מחאה שאני מתכוון להדפיס...
אבל , אם לא היו משנים את שיטת היורוליג והיה נשאר אותו מספר משחקים אז הייתי מתעצבן הרבה יותר לגבי זה שהעלו מחירים . אבל הסיבה שכולם מתעצבנים כרגע זה בגלל שמרגישים צורך הפיצוי על העונה הזאת .
מבחינה הגיונית יש צורך בהעלאת מחיר כי יש יותר משחקים כלומר יותר הוצעות על שכירת ההיכל וכו' .
אגב מי שמוותר על שלושה משחקים נותן פרס להנהלה כי היא מוכרת כל כרטיס כזה ב-450 לפחות...
yzafrir כתב:אין מה להשוות את מחיר המנוי של מכבי לקבוצות אחרות ביורוליג .
מכבי כדורסל בישראל זה כמו ברצלונה/ריאל בכדורגל בספרד או ארסנל / מנצ'סטר/צ'לסי... באנגליה . אתה יודע כמה עולה מנוי לקבוצות האלו ?
מכבי כדורסל זה הקבוצת ספורט הכי אהודה בארץ (עם כל השונאים שלה ) מכל סוגי הספורט ולכן המנוי יקר. כדורסל באירופה הוא ספורט יחסית זניח ....
yzafrir כתב:אין מה להשוות את מחיר המנוי של מכבי לקבוצות אחרות ביורוליג .
מכבי כדורסל בישראל זה כמו ברצלונה/ריאל בכדורגל בספרד או ארסנל / מנצ'סטר/צ'לסי... באנגליה . אתה יודע כמה עולה מנוי לקבוצות האלו ?
מכבי כדורסל זה הקבוצת ספורט הכי אהודה בארץ (עם כל השונאים שלה ) מכל סוגי הספורט ולכן המנוי יקר. כדורסל באירופה הוא ספורט יחסית זניח ....
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:אין מה להשוות את מחיר המנוי של מכבי לקבוצות אחרות ביורוליג .
למה אין מה להשוות? האם מכבי מביאה פחות אוהדים מפאו? מהכוכב האדום? ועוד כמה קבוצות מאוד אהודות במדינתם.
מה מחירי המנוי של אותם קבוצות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־9 אורחים