ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מחאת האוהדים - מכבי הודיעו על העלאת מחירים בחידוש ה

הודעהעל ידי מכביסט24 » 15 מאי 2016, 18:05

אוהד שיחליט לקנות את המנוי המוזל ויתאפק שלא לנסות להגיע במשחקים שנגרעו ממנו (פאו, קוצ׳ה והכוכב) - אני אעריץ אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מאי 2016, 18:09

מכביסט31 כתב:אוהד שיחליט לקנות את המנוי המוזל ויתאפק שלא לנסות להגיע במשחקים שנגרעו ממנו (פאו, קוצ׳ה והכוכב) - אני אעריץ אותו.

הציפיות כבר נמוכות אה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 15 מאי 2016, 18:12

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:אני לא מבין מה מהלך גאוני בזה, שמואל.
הסיבה היחידה שרוב האנשים לא היו חושבים על המהלך הזה, זה לא כי הוא מבריק, גאוני, מהמם את החושים, אלא כי הוא מעליב, מזלזל ומתנשא. זו שחצנות שבל תתואר, לא גאונות מתפרצת.

זה מהלך גאוני כי בכך הם (כנראה) השתיקו סופית את ארגוני האוהדים ועל הדרך יעשו עוד כמה ג'ובות ממכירת כרטיסים ל- 3 המשחקים הנ"ל.

כמו שכרמל אמרה, דרושה פה התנגדות סבירה.
זה כמו שאני אגיד לך היום, "שמואל, עוד יומיים אני מגיע אליך הביתה, ודופק לך נבוט בראש". ואז, אני בא אליך הביתה, דופק לך בדלת, אתה פותח את הדלת, ורק כשאתה מסתובב להיכנס חזרה הביתה אני דופק לך נבוט בראש.
זה היה תהליך ידוע מראש. כל עוד ארגוני האוהדים פשוט לא יגיעו במשך תקופה ממושכת, ולא סתם יעשו שביתות במחצית, זה לא שההנהלה הכריעה אויב עדיף. קלף המיקוח היחיד של ארגוני האוהדים היה עצם הנוכחות שלהם. וכל עוד הם לא מוכנים לשלוף אותו, לא משנה מה ההנהלה תעשה, היא מנצחת. אין פה גאונות. אולי, לכל היותר, הגיגים ורעיונות של פדרמן אחרי עישון סיגר קובני או משהו. ארגוני האוהדים נלחמים עם אבנים, ההנהלה נלחמת עם מסוקי קרב שנושאים טילים גרעיניים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי מכביסט24 » 15 מאי 2016, 18:13

MTA2311 כתב:
מכביסט31 כתב:אוהד שיחליט לקנות את המנוי המוזל ויתאפק שלא לנסות להגיע במשחקים שנגרעו ממנו (פאו, קוצ׳ה והכוכב) - אני אעריץ אותו.

הציפיות כבר נמוכות אה?

לגבי מה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 מאי 2016, 18:14

מכביסט31 כתב:
MTA2311 כתב:

הציפיות כבר נמוכות אה?

לגבי מה?

הציפיות מאנשי המנויים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 15 מאי 2016, 18:17

MTA2311 כתב:
מכביסט31 כתב:
MTA2311 כתב:

הציפיות כבר נמוכות אה?

לגבי מה?

הציפיות מאנשי המנויים.

לפי המחאות שהם מסוגלים לארגן, התשובה ברורה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 מאי 2016, 18:23

חנו'ש כתב:והנה רעיון גאוני אחר:
למה לא להוסיף אופציה של מחיר מוזל בהרבה שכולל רק את משחקי היורוליג ולא כולל את משחקי הליגה?

אבל חלילה שמישהו שם יחשוב על פיתרון הגיוני ופשוט מסוג זה.

פתרון הגיוני או הגון? כי מבחינה הגיונית עדיף להם לשלב במנוי גם את משחקי ליגת הפח של ישראל. אחרת, חוץ מחורים ביציעים, יהיה להם גם חור בכיס.
חוץ מזה, ככה הם גם יכולים להמשיך לטעון שעלות משחק משחק היא 20 ש"ח (בחישוב עם משחקי הליגה).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 מאי 2016, 19:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2016, 18:28

yanay21 כתב:
שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:אני לא מבין מה מהלך גאוני בזה, שמואל.
הסיבה היחידה שרוב האנשים לא היו חושבים על המהלך הזה, זה לא כי הוא מבריק, גאוני, מהמם את החושים, אלא כי הוא מעליב, מזלזל ומתנשא. זו שחצנות שבל תתואר, לא גאונות מתפרצת.

זה מהלך גאוני כי בכך הם (כנראה) השתיקו סופית את ארגוני האוהדים ועל הדרך יעשו עוד כמה ג'ובות ממכירת כרטיסים ל- 3 המשחקים הנ"ל.

כמו שכרמל אמרה, דרושה פה התנגדות סבירה.
זה כמו שאני אגיד לך היום, "שמואל, עוד יומיים אני מגיע אליך הביתה, ודופק לך נבוט בראש". ואז, אני בא אליך הביתה, דופק לך בדלת, אתה פותח את הדלת, ורק כשאתה מסתובב להיכנס חזרה הביתה אני דופק לך נבוט בראש.
זה היה תהליך ידוע מראש. כל עוד ארגוני האוהדים פשוט לא יגיעו במשך תקופה ממושכת, ולא סתם יעשו שביתות במחצית, זה לא שההנהלה הכריעה אויב עדיף. קלף המיקוח היחיד של ארגוני האוהדים היה עצם הנוכחות שלהם. וכל עוד הם לא מוכנים לשלוף אותו, לא משנה מה ההנהלה תעשה, היא מנצחת. אין פה גאונות. אולי, לכל היותר, הגיגים ורעיונות של פדרמן אחרי עישון סיגר קובני או משהו. ארגוני האוהדים נלחמים עם אבנים, ההנהלה נלחמת עם מסוקי קרב שנושאים טילים גרעיניים.

נראה לי שהם היו שמחים אם הארגונים היו משתמשים בקלף הזה
היו מייקרים את המנויים שלהם אחושרמוטה ומוכרים אותם לכאלה שלא מעודדים אבל יש להם כסף
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2016, 18:59

כרמל,
אותם אלה יעזבו אחרי שנה, ואז יישארו חורים אמיתיים בהיכל, כי האוהדים הקודמים כבר לא ימהרו לחזור.
אני חושב שלארגוני האוהדים יש כח, הם רק לא מוכנים להשתמש בו ולהבין את עוצמתו.

תראי את צפריר. הוא משתמש באותה הרטוריקה שלנו, אבל יחד עם זה, הוא לעולם לא יוותר על הכסא שלו בהיכל.
הנהלת מכבי יודעת את זה ומנצלת את זה.
רק ויתור כואב על הכסא יוכל להזיז משהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 16 מאי 2016, 14:45

jol9 כתב:כרמל,
אותם אלה יעזבו אחרי שנה, ואז יישארו חורים אמיתיים בהיכל, כי האוהדים הקודמים כבר לא ימהרו לחזור.

תראי את צפריר. הוא משתמש באותה הרטוריקה שלנו, אבל יחד עם זה, הוא לעולם לא יוותר על הכסא שלו בהיכל.

בגלל זה התעטשתי כל היום....

צודק , המחאה שלי לא תבוא לידי ביטוי באי חידוש המנוי , אלא בזה שאני לא יעודד ואלבש חולצת מחאה שאני מתכוון להדפיס...
אבל , אם לא היו משנים את שיטת היורוליג והיה נשאר אותו מספר משחקים אז הייתי מתעצבן הרבה יותר לגבי זה שהעלו מחירים . אבל הסיבה שכולם מתעצבנים כרגע זה בגלל שמרגישים צורך הפיצוי על העונה הזאת .
מבחינה הגיונית יש צורך בהעלאת מחיר כי יש יותר משחקים כלומר יותר הוצעות על שכירת ההיכל וכו' .
אגב מי שמוותר על שלושה משחקים נותן פרס להנהלה כי היא מוכרת כל כרטיס כזה ב-450 לפחות...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yanay21 » 16 מאי 2016, 14:49

yzafrir כתב:
jol9 כתב:כרמל,

בגלל זה התעטשתי כל היום....

צודק , המחאה שלי לא תבוא לידי ביטוי באי חידוש המנוי , אלא בזה שאני לא יעודד ואלבש חולצת מחאה שאני מתכוון להדפיס...
אבל , אם לא היו משנים את שיטת היורוליג והיה נשאר אותו מספר משחקים אז הייתי מתעצבן הרבה יותר לגבי זה שהעלו מחירים . אבל הסיבה שכולם מתעצבנים כרגע זה בגלל שמרגישים צורך הפיצוי על העונה הזאת .
מבחינה הגיונית יש צורך בהעלאת מחיר כי יש יותר משחקים כלומר יותר הוצעות על שכירת ההיכל וכו' .
אגב מי שמוותר על שלושה משחקים נותן פרס להנהלה כי היא מוכרת כל כרטיס כזה ב-450 לפחות...

אתה לא חושב שהפרס להנהלה הוא חידוש המנויים בסכומים שלמכתחילה, גם לפני ההעלאה, היו סכומי עתק במונחים של כדורסל אירופי?
אני כמובן לא מטיף לך מוסר, אתה אוהד וותיק ממני, אבל מחאה של לא לעודד וחולצות מחאה אלו מחאות לא אפקטיביות. כי כל עוד המיליונים זורמים, הם יחיו עם זה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2016, 07:31

אין מה להשוות את מחיר המנוי של מכבי לקבוצות אחרות ביורוליג .
מכבי כדורסל בישראל זה כמו ברצלונה/ריאל בכדורגל בספרד או ארסנל / מנצ'סטר/צ'לסי... באנגליה . אתה יודע כמה עולה מנוי לקבוצות האלו ?
מכבי כדורסל זה הקבוצת ספורט הכי אהודה בארץ (עם כל השונאים שלה ) מכל סוגי הספורט ולכן המנוי יקר. כדורסל באירופה הוא ספורט יחסית זניח ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 מאי 2016, 07:35

אין מה להשוות? אתה צודק. המנוי של מכבי הרבה פחות אטרקטיבי משל האחרות (ועדיין יקר יותר ברוב המקרים).
אחדשיודע

הודעהעל ידי קובי » 17 מאי 2016, 11:01

yzafrir כתב:אין מה להשוות את מחיר המנוי של מכבי לקבוצות אחרות ביורוליג .
מכבי כדורסל בישראל זה כמו ברצלונה/ריאל בכדורגל בספרד או ארסנל / מנצ'סטר/צ'לסי... באנגליה . אתה יודע כמה עולה מנוי לקבוצות האלו ?
מכבי כדורסל זה הקבוצת ספורט הכי אהודה בארץ (עם כל השונאים שלה ) מכל סוגי הספורט ולכן המנוי יקר. כדורסל באירופה הוא ספורט יחסית זניח ....

לא, ההשוואה לא נכונה מהסיבה הפשוטה שלברסה רוצים להגיע לא רק אוהדים מספרד למשחקים, אלא תיירים מזדמנים מכל העולם. יחי ההבדל הקטן.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 מאי 2016, 11:09

מספר ימים חלפו ועדיין שקט מוחלט מצד ארגוני האוהדים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 מאי 2016, 16:49

למה אין מה להשוות? האם מכבי מביאה פחות אוהדים מפאו? מהכוכב האדום? ועוד כמה קבוצות מאוד אהודות במדינתם.
מה מחירי המנוי של אותם קבוצות?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2016, 23:51

חנו'ש כתב:

למה אין מה להשוות? האם מכבי מביאה פחות אוהדים מפאו? מהכוכב האדום? ועוד כמה קבוצות מאוד אהודות במדינתם.
מה מחירי המנוי של אותם קבוצות?

מכבי מביאה יותר קהל מפאו , אבל זה לא הסיבה היחידה . למכבי יש כל עונה 11000 מנויים פלוס 24000 ברשימת המתנה ( מידע פנימי כי אני מחכה לעוד שני מנויים לילדים שלי ) . פאו לא קרובה למלא את האולם שלה המנויים כדי לדרוש מחיר גבוהה , מה גם שזו מדינה מרוסקת כלכלית. את משווה את יוקר המחיה במזרח אירופה לישראל ? אם מנוי לפרטיזן היה עולה אפילו חצי מבמכבי הם לא היו מביאים 1000 אוהדים...
הכל עניין של הצע וביקוש...
אגב המחיר של המנוי שלי עלה מ2950 לי 3150 . די הוגן בהתחשב בשינוי שעבר היורוליג....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

ת'רד מחאת האוהדים - מכבי הודיעו על העלאת מחירים בחידוש הקרוב

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מאי 2016, 01:58

אתה מערבב בין שני דברים.

אין שאלה בכלל לגבי המסוגלות של מכבי למכור מנויים במחירים מופקעים, הרי ברור לכולנו שהיא מסוגלת. פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים.

השאלה היא אחרת - האם המנוי של מכבי אטרקטיבי יותר מזה של ברצלונה/ריאל/ויטוריה/צסק״א/פאו/אולי/פנר/אפס (מבחינת איכות משחקים)? לא. האם הוא יקר יותר? ברוב המקרים, אם לא בכולם, כן.
מפה, כל אחד יעשה את השיקולים שלו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מאי 2016, 07:45

מה זה קשור בכלל אם המשחקים של מכבי יותר אטרקטיבי מקצועית משל השאר ?
במדינה שלנו מכבי זה עדיין ההצגה הכי טובה בספורט , לעומת זאת הכדורסל באירופה הוא ספורט זניח מבחינה פופולריות.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מאי 2016, 08:09

ברור שזה קשור. אם אתה מעדיף להתעלם ולשלם ככל שיבקשו, לא משנה מי ומה, זו בעיה שלך.

ההצגה הכי טובה בעיר? בכמה משחקי ליגה היית השנה? 50% במקרה הטוב?
כמה נהנית מההצגה במשחקי היורוליג השנה? תפסיק לדקלם תשובות.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־20 אורחים