המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:בלאט סבבה עם זה שבנו לו חצי סגל?
קשה להאמין.
השאלה היא אם הוא אוהב את הסגל שבנו לו עד עכשיו. לא חושב שהוא ישחק משחקי כבוד.
השאלה היא אם הוא מוכן להכניס את עצמו לסיטואציה שבה דני וניקולה הם הבוסים.
איזה סגל בנו לו? רק ווימס סגור, כל השאר ספקולציות. וכמו שטענתי עד כה, אם ייתנו לו לבנות את הסגל, למעט ווימס כמובן, ויתנו לו לפרוש את האג'נדה המקצועית שלו בקבוצה, וברור שזה אם ענק, הוא יהיה במכבי. השכר יהיה פחות פקטור, לפחות לדעתי. אם מישהו יכול לחרבן את זה זה רק פדרמן, והסיכויים לכך גבוהים.
yanay21 כתב:אני באמת לא חושב שהמס הוא העניין. הרי אם כסף היה העניין, הוא לא היה מגיע למכבי מלכתחילה ב2011 (לא הייתי ממש בעניינים אז, אבל אני בספק אם קבוצות ברוסיה לא היו מציעות יותר). אולי אני סתם מעריך אותו יתר על המידה, אבל אני מאמין שהעניין המקצועי מתעלה על כל דבר אחר, באמת. ודווקא בגלל זה אני מאמין שהוא לא יבוא. וזה אפילו לא בגלל זה שבנו כבר את רוב הקבוצה. אני לא מבין איך הוא חוזר לפה. הם התעללו בו. ואני בטוח שהיינו שומעים על זה יותר, אם הייתה לו פחות קלאסה(במילים אחרות, אם הוא היה פיני גרשון). אני בטוח שמאמנים אחרים גם חטפו על הראש פה, אבל אף אחד מהם לא היה ברמה שלו.
אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא חושב שהמס הוא העניין. הרי אם כסף היה העניין, הוא לא היה מגיע למכבי מלכתחילה ב2011 (לא הייתי ממש בעניינים אז, אבל אני בספק אם קבוצות ברוסיה לא היו מציעות יותר). אולי אני סתם מעריך אותו יתר על המידה, אבל אני מאמין שהעניין המקצועי מתעלה על כל דבר אחר, באמת. ודווקא בגלל זה אני מאמין שהוא לא יבוא. וזה אפילו לא בגלל זה שבנו כבר את רוב הקבוצה. אני לא מבין איך הוא חוזר לפה. הם התעללו בו. ואני בטוח שהיינו שומעים על זה יותר, אם הייתה לו פחות קלאסה(במילים אחרות, אם הוא היה פיני גרשון). אני בטוח שמאמנים אחרים גם חטפו על הראש פה, אבל אף אחד מהם לא היה ברמה שלו.
הוא הגיע ב-2010, אחרי תקופה באריס סלוניקי. אני די בטוח שההצעה ממכבי בזמנו היתה גבוהה גם ביחס להצעות אחרות שקיבל, והמס לא היווה שיקול כי הוא שהה יותר מ-4 שנים ברציפות בחו״ל.
לגבי המס כעת - ״הדיווח״ הזה לא משנה כלום, עדיין מדובר בהשלמה של כ-5% מהסכום שהרוויח שם.
לגבי ״המס באוהיו הוא מהגבוהים בארה״ב״ - בהנחה שאופן התשלום למאמנים דומה לזה של השחקנים, זה רלוונטי בעיקר לחצי מהסכום (41 משחקי הבית של הקבוצה בעונה הסדירה), כאשר לגבי החצי השני (41 משחקי החוץ) המס הוא בהתאם למדינה בה הם משחקים. בשקלול הכולל - המס המדינתי יוצא כאמור בסביבות 5%, בהערכה גסה, לפחות עד התקופה שפוטר.
מה שכן, סביר להניח שלגבי השנה וחצי שנשארו לו בחוזה הוא משלם רק לפי המס באוהיו.
בכל אופן, פדרמן יצטרך להשכיב לו סכום מדהים רק כדי שיתחיל לשקול ברצינות להיות כאן. ואז אמורות לעבור שניות כדי שיבין שמדובר במהלך הטיפשי ביותר שהוא יכול לבחור בו מהבחינה המקצועית, אם הוא עדיין מכוון ל-NBA. אשמח להיות מופתע.
אחדשיודע כתב:כשהתוצאות יהיו טובות, הוא יקבל כבוד בכל מקום באירופה. כשהתוצאות רעות, בכל מקום בעולם יהיו מבקרים, בוודאי בישראל.
אחדשיודע כתב:אם הראש ב-NBA, אני חושב שזהו הצעד הכי טיפשי שהוא יכול לבחור בו. אני מקווה בשבילנו שהוא יעריך אחרת ממני את הסיטואציה.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:כשהתוצאות יהיו טובות, הוא יקבל כבוד בכל מקום באירופה. כשהתוצאות רעות, בכל מקום בעולם יהיו מבקרים, בוודאי בישראל.
זה נכון. אבל עדיין במקרה של הצלחה הפוקוס בארץ יהיה הרבה יותר עליו מאשר בקבוצה כמו ברצלונה.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:אם הראש ב-NBA, אני חושב שזהו הצעד הכי טיפשי שהוא יכול לבחור בו. אני מקווה בשבילנו שהוא יעריך אחרת ממני את הסיטואציה.
אם הראש שלו בNBA הוא צריך לבחור באופציה של עוזר מאמן בקבוצה מצליחה ולהמתין בסבלנות לתורו. אבל בראיון שנערך עמו זה היה נשמע שהוא מתעקש לאמן בעונה הבאה, אז זה כנראה לא יהיה NBA, ואם הוא יגיע לאירופה ולא למכבי זה יהיה כישלון צורב של ההנהלה.
yzafrir כתב:ספורט 5 מדווח...
"בתוך כך, דייויד פדרמן ושמעון מזרחי שהו אתמול בברצלונה בכנס נוסף של היורוליג, כאשר גם הפעם הנושאים המרכזים היו המחלוקות עם פיב"א ולוחות הזמנים של המפעל האירופי המחודש בעונה הבאה. במהלך הלילה דייויד פדרמן ודייויד בלאט, ששוהה בארה"ב, שוחחו פעם נוספת על אפשרות חזרתו של המאמן למכבי, לאחר שנראה כי לא יקבל עבודה כמאמן ראשי ב-NBA.
לערוץ הספורט נודע כי בניגוד להערכות, נושא המס לא יהווה שיקול בהחלטתו של בלאט. בקליבלנד שבמדינת אוהיו שיעור המס המשולם הוא מהגבוהים בארה"ב, די דומה לשיעור המס בישראל, ולכן לא יצטרך להשלים סכום גבוה, אם בכלל, כשיחזור לארץ. גורמים המקרובים למכבי תל אביב מציינים שהדרך לחזרתו של המאמן שהביא טרבל רק לפני שנתיים עדיין רחוקה, אבל קרובה יותר ממה שהייתה לפני כמה ימים...."
מעניין...
שועל כתב:אחדשיודע כתב:yanay21 כתב:אני באמת לא חושב שהמס הוא העניין. הרי אם כסף היה העניין, הוא לא היה מגיע למכבי מלכתחילה ב2011 (לא הייתי ממש בעניינים אז, אבל אני בספק אם קבוצות ברוסיה לא היו מציעות יותר). אולי אני סתם מעריך אותו יתר על המידה, אבל אני מאמין שהעניין המקצועי מתעלה על כל דבר אחר, באמת. ודווקא בגלל זה אני מאמין שהוא לא יבוא. וזה אפילו לא בגלל זה שבנו כבר את רוב הקבוצה. אני לא מבין איך הוא חוזר לפה. הם התעללו בו. ואני בטוח שהיינו שומעים על זה יותר, אם הייתה לו פחות קלאסה(במילים אחרות, אם הוא היה פיני גרשון). אני בטוח שמאמנים אחרים גם חטפו על הראש פה, אבל אף אחד מהם לא היה ברמה שלו.
הוא הגיע ב-2010, אחרי תקופה באריס סלוניקי. אני די בטוח שההצעה ממכבי בזמנו היתה גבוהה גם ביחס להצעות אחרות שקיבל, והמס לא היווה שיקול כי הוא שהה יותר מ-4 שנים ברציפות בחו״ל.
לגבי המס כעת - ״הדיווח״ הזה לא משנה כלום, עדיין מדובר בהשלמה של כ-5% מהסכום שהרוויח שם.
לגבי ״המס באוהיו הוא מהגבוהים בארה״ב״ - בהנחה שאופן התשלום למאמנים דומה לזה של השחקנים, זה רלוונטי בעיקר לחצי מהסכום (41 משחקי הבית של הקבוצה בעונה הסדירה), כאשר לגבי החצי השני (41 משחקי החוץ) המס הוא בהתאם למדינה בה הם משחקים. בשקלול הכולל - המס המדינתי יוצא כאמור בסביבות 5%, בהערכה גסה, לפחות עד התקופה שפוטר.
מה שכן, סביר להניח שלגבי השנה וחצי שנשארו לו בחוזה הוא משלם רק לפי המס באוהיו.
בכל אופן, פדרמן יצטרך להשכיב לו סכום מדהים רק כדי שיתחיל לשקול ברצינות להיות כאן. ואז אמורות לעבור שניות כדי שיבין שמדובר במהלך הטיפשי ביותר שהוא יכול לבחור בו מהבחינה המקצועית, אם הוא עדיין מכוון ל-NBA. אשמח להיות מופתע.
רק אזכיר את מה שאולי מובן מאיליו שהוא ישראלי, משפחתו כאן, בנו משחק כאן, והוא לא יקבל בשום מקום את הכבוד שהוא יקבל במכבי.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:כשהתוצאות יהיו טובות, הוא יקבל כבוד בכל מקום באירופה. כשהתוצאות רעות, בכל מקום בעולם יהיו מבקרים, בוודאי בישראל.
זה נכון. אבל עדיין במקרה של הצלחה הפוקוס בארץ יהיה הרבה יותר עליו מאשר בקבוצה כמו ברצלונה.אחדשיודע כתב:אם הראש ב-NBA, אני חושב שזהו הצעד הכי טיפשי שהוא יכול לבחור בו. אני מקווה בשבילנו שהוא יעריך אחרת ממני את הסיטואציה.
אם הראש שלו בNBA הוא צריך לבחור באופציה של עוזר מאמן בקבוצה מצליחה ולהמתין בסבלנות לתורו. אבל בראיון שנערך עמו זה היה נשמע שהוא מתעקש לאמן בעונה הבאה, אז זה כנראה לא יהיה NBA, ואם הוא יגיע לאירופה ולא למכבי זה יהיה כישלון צורב של ההנהלה.
yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.215888.html
דייויד בלאט צפוי לסרב להצעת מכבי תל אביב (ספורט 5)
מכביסט31 כתב:yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.215888.html
מודה שלא ראיתי את זה מגיע..
rc4991 כתב:מכביסט31 כתב:yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.215888.html
כי אתה ממוקם מאחורי הסל
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מכביסט31 כתב:yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.215888.html
כי אתה ממוקם מאחורי הסל
צחקתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־11 אורחים