דיוויד בלאט חתם בדרושפאקה עבור 2 מיליון דולר לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה לדיוויד בלאט חוזה ארווך טווח, ישיב עד הסו

הודעהעל ידי yzafrir » 24 מאי 2016, 14:48

ספורט 5 מדווח...
"בתוך כך, דייויד פדרמן ושמעון מזרחי שהו אתמול בברצלונה בכנס נוסף של היורוליג, כאשר גם הפעם הנושאים המרכזים היו המחלוקות עם פיב"א ולוחות הזמנים של המפעל האירופי המחודש בעונה הבאה. במהלך הלילה דייויד פדרמן ודייויד בלאט, ששוהה בארה"ב, שוחחו פעם נוספת על אפשרות חזרתו של המאמן למכבי, לאחר שנראה כי לא יקבל עבודה כמאמן ראשי ב-NBA.

לערוץ הספורט נודע כי בניגוד להערכות, נושא המס לא יהווה שיקול בהחלטתו של בלאט. בקליבלנד שבמדינת אוהיו שיעור המס המשולם הוא מהגבוהים בארה"ב, די דומה לשיעור המס בישראל, ולכן לא יצטרך להשלים סכום גבוה, אם בכלל, כשיחזור לארץ. גורמים המקרובים למכבי תל אביב מציינים שהדרך לחזרתו של המאמן שהביא טרבל רק לפני שנתיים עדיין רחוקה, אבל קרובה יותר ממה שהייתה לפני כמה ימים...."

מעניין...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2016, 14:48

er79 כתב:
MTA2311 כתב:
שועל כתב:
MTA2311 כתב:בלאט סבבה עם זה שבנו לו חצי סגל?
קשה להאמין.

השאלה היא אם הוא אוהב את הסגל שבנו לו עד עכשיו. לא חושב שהוא ישחק משחקי כבוד.

השאלה היא אם הוא מוכן להכניס את עצמו לסיטואציה שבה דני וניקולה הם הבוסים.

איזה סגל בנו לו? רק ווימס סגור, כל השאר ספקולציות. וכמו שטענתי עד כה, אם ייתנו לו לבנות את הסגל, למעט ווימס כמובן, ויתנו לו לפרוש את האג'נדה המקצועית שלו בקבוצה, וברור שזה אם ענק, הוא יהיה במכבי. השכר יהיה פחות פקטור, לפחות לדעתי. אם מישהו יכול לחרבן את זה זה רק פדרמן, והסיכויים לכך גבוהים.

אחרי שהבאת לנו את בלו בעונת הטרבל, אני כבר לא הולך יותר נגדך... :D
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

מכבי ת"א הציעה לדיוויד בלאט חוזה ארווך טווח, חזרתו מוחשית

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 מאי 2016, 15:56

yanay21 כתב:אני באמת לא חושב שהמס הוא העניין. הרי אם כסף היה העניין, הוא לא היה מגיע למכבי מלכתחילה ב2011 (לא הייתי ממש בעניינים אז, אבל אני בספק אם קבוצות ברוסיה לא היו מציעות יותר). אולי אני סתם מעריך אותו יתר על המידה, אבל אני מאמין שהעניין המקצועי מתעלה על כל דבר אחר, באמת. ודווקא בגלל זה אני מאמין שהוא לא יבוא. וזה אפילו לא בגלל זה שבנו כבר את רוב הקבוצה. אני לא מבין איך הוא חוזר לפה. הם התעללו בו. ואני בטוח שהיינו שומעים על זה יותר, אם הייתה לו פחות קלאסה(במילים אחרות, אם הוא היה פיני גרשון). אני בטוח שמאמנים אחרים גם חטפו על הראש פה, אבל אף אחד מהם לא היה ברמה שלו.

הוא הגיע ב-2010, אחרי תקופה באריס סלוניקי. אני די בטוח שההצעה ממכבי בזמנו היתה גבוהה גם ביחס להצעות אחרות שקיבל, והמס לא היווה שיקול כי הוא שהה יותר מ-4 שנים ברציפות בחו״ל.

לגבי המס כעת - ״הדיווח״ הזה לא משנה כלום, עדיין מדובר בהשלמה של כ-5% מהסכום שהרוויח שם.
לגבי ״המס באוהיו הוא מהגבוהים בארה״ב״ - בהנחה שאופן התשלום למאמנים דומה לזה של השחקנים, זה רלוונטי בעיקר לחצי מהסכום (41 משחקי הבית של הקבוצה בעונה הסדירה), כאשר לגבי החצי השני (41 משחקי החוץ) המס הוא בהתאם למדינה בה הם משחקים. בשקלול הכולל - המס המדינתי יוצא כאמור בסביבות 5%, בהערכה גסה, לפחות עד התקופה שפוטר.
מה שכן, סביר להניח שלגבי השנה וחצי שנשארו לו בחוזה הוא משלם רק לפי המס באוהיו.

בכל אופן, פדרמן יצטרך להשכיב לו סכום מדהים רק כדי שיתחיל לשקול ברצינות להיות כאן. ואז אמורות לעבור שניות כדי שיבין שמדובר במהלך הטיפשי ביותר שהוא יכול לבחור בו מהבחינה המקצועית, אם הוא עדיין מכוון ל-NBA. אשמח להיות מופתע.
אחדשיודע

Re: מכבי ת

הודעהעל ידי שועל » 24 מאי 2016, 16:28

אחדשיודע כתב:
yanay21 כתב:אני באמת לא חושב שהמס הוא העניין. הרי אם כסף היה העניין, הוא לא היה מגיע למכבי מלכתחילה ב2011 (לא הייתי ממש בעניינים אז, אבל אני בספק אם קבוצות ברוסיה לא היו מציעות יותר). אולי אני סתם מעריך אותו יתר על המידה, אבל אני מאמין שהעניין המקצועי מתעלה על כל דבר אחר, באמת. ודווקא בגלל זה אני מאמין שהוא לא יבוא. וזה אפילו לא בגלל זה שבנו כבר את רוב הקבוצה. אני לא מבין איך הוא חוזר לפה. הם התעללו בו. ואני בטוח שהיינו שומעים על זה יותר, אם הייתה לו פחות קלאסה(במילים אחרות, אם הוא היה פיני גרשון). אני בטוח שמאמנים אחרים גם חטפו על הראש פה, אבל אף אחד מהם לא היה ברמה שלו.

הוא הגיע ב-2010, אחרי תקופה באריס סלוניקי. אני די בטוח שההצעה ממכבי בזמנו היתה גבוהה גם ביחס להצעות אחרות שקיבל, והמס לא היווה שיקול כי הוא שהה יותר מ-4 שנים ברציפות בחו״ל.

לגבי המס כעת - ״הדיווח״ הזה לא משנה כלום, עדיין מדובר בהשלמה של כ-5% מהסכום שהרוויח שם.
לגבי ״המס באוהיו הוא מהגבוהים בארה״ב״ - בהנחה שאופן התשלום למאמנים דומה לזה של השחקנים, זה רלוונטי בעיקר לחצי מהסכום (41 משחקי הבית של הקבוצה בעונה הסדירה), כאשר לגבי החצי השני (41 משחקי החוץ) המס הוא בהתאם למדינה בה הם משחקים. בשקלול הכולל - המס המדינתי יוצא כאמור בסביבות 5%, בהערכה גסה, לפחות עד התקופה שפוטר.

בכל אופן, פדרמן יצטרך להשכיב לו סכום מדהים רק כדי שיתחיל לשקול ברצינות להיות כאן. ואז אמורות לעבור שניות כדי שיבין שמדובר במהלך הטיפשי ביותר שהוא יכול לבחור בו מהבחינה המקצועית, אם הוא עדיין מכוון ל-NBA. אשמח להיות מופתע.

רק אזכיר את מה שאולי מובן מאיליו שהוא ישראלי, משפחתו כאן, בנו משחק כאן, והוא לא יקבל בשום מקום את הכבוד שהוא יקבל במכבי.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

מכבי ת"א הציעה לדיוויד בלאט חוזה ארווך טווח, חזרתו מוחשית

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 מאי 2016, 16:33

כשהתוצאות יהיו טובות, הוא יקבל כבוד בכל מקום באירופה. כשהתוצאות רעות, בכל מקום בעולם יהיו מבקרים, בוודאי בישראל.
אם הראש ב-NBA, אני חושב שזהו הצעד הכי טיפשי שהוא יכול לבחור בו. אני מקווה בשבילנו שהוא יעריך אחרת ממני את הסיטואציה.
אחדשיודע

Re: מכבי ת"א הציעה לדיוויד בלאט חוזה ארווך טווח, חזרתו מוחשי

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מאי 2016, 16:34

הוא לא קיבל כבוד במכבי. לא מהתקשורת ובטח שלא מההנהלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 24 מאי 2016, 16:46

אחדשיודע כתב:כשהתוצאות יהיו טובות, הוא יקבל כבוד בכל מקום באירופה. כשהתוצאות רעות, בכל מקום בעולם יהיו מבקרים, בוודאי בישראל.

זה נכון. אבל עדיין במקרה של הצלחה הפוקוס בארץ יהיה הרבה יותר עליו מאשר בקבוצה כמו ברצלונה.

אחדשיודע כתב:אם הראש ב-NBA, אני חושב שזהו הצעד הכי טיפשי שהוא יכול לבחור בו. אני מקווה בשבילנו שהוא יעריך אחרת ממני את הסיטואציה.

אם הראש שלו בNBA הוא צריך לבחור באופציה של עוזר מאמן בקבוצה מצליחה ולהמתין בסבלנות לתורו. אבל בראיון שנערך עמו זה היה נשמע שהוא מתעקש לאמן בעונה הבאה, אז זה כנראה לא יהיה NBA, ואם הוא יגיע לאירופה ולא למכבי זה יהיה כישלון צורב של ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 מאי 2016, 16:58

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:כשהתוצאות יהיו טובות, הוא יקבל כבוד בכל מקום באירופה. כשהתוצאות רעות, בכל מקום בעולם יהיו מבקרים, בוודאי בישראל.

זה נכון. אבל עדיין במקרה של הצלחה הפוקוס בארץ יהיה הרבה יותר עליו מאשר בקבוצה כמו ברצלונה.

ומה הסיכוי שהוא יגיע להצלחה (=מינימום פיינל פור) בטווח הקצר עם מכבי?
אם אני לוקח את ברצלונה למשל, אני חושב שיש לו יותר סיכוי לזכות איתם ביורוליג מאשר להגיע עם מכבי לפיינל פור.

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:אם הראש ב-NBA, אני חושב שזהו הצעד הכי טיפשי שהוא יכול לבחור בו. אני מקווה בשבילנו שהוא יעריך אחרת ממני את הסיטואציה.

אם הראש שלו בNBA הוא צריך לבחור באופציה של עוזר מאמן בקבוצה מצליחה ולהמתין בסבלנות לתורו. אבל בראיון שנערך עמו זה היה נשמע שהוא מתעקש לאמן בעונה הבאה, אז זה כנראה לא יהיה NBA, ואם הוא יגיע לאירופה ולא למכבי זה יהיה כישלון צורב של ההנהלה.

אני מסכים איתך לגבי משרת עוזר המאמן ב-NBA, אבל ייתכן שהוא לא קיבל את ההצעה שציפה לקבל (אם מבחינה כספית או מקצועית, או ספציפית את משרת עוזר המאמן בגולדן סטייט) ולכן בחר לשמוע גם הצעות מאירופה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 24 מאי 2016, 17:03

כתבה בteamscout על האפשרויות של בלאט. שמו של בראדלי וונמייקר מוזכר בכתבה כמועמד למכבי.

http://www.teamscout.net/rumor-has-it-1 ... t-affairs/
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 24 מאי 2016, 17:51

yzafrir כתב:ספורט 5 מדווח...
"בתוך כך, דייויד פדרמן ושמעון מזרחי שהו אתמול בברצלונה בכנס נוסף של היורוליג, כאשר גם הפעם הנושאים המרכזים היו המחלוקות עם פיב"א ולוחות הזמנים של המפעל האירופי המחודש בעונה הבאה. במהלך הלילה דייויד פדרמן ודייויד בלאט, ששוהה בארה"ב, שוחחו פעם נוספת על אפשרות חזרתו של המאמן למכבי, לאחר שנראה כי לא יקבל עבודה כמאמן ראשי ב-NBA.

לערוץ הספורט נודע כי בניגוד להערכות, נושא המס לא יהווה שיקול בהחלטתו של בלאט. בקליבלנד שבמדינת אוהיו שיעור המס המשולם הוא מהגבוהים בארה"ב, די דומה לשיעור המס בישראל, ולכן לא יצטרך להשלים סכום גבוה, אם בכלל, כשיחזור לארץ. גורמים המקרובים למכבי תל אביב מציינים שהדרך לחזרתו של המאמן שהביא טרבל רק לפני שנתיים עדיין רחוקה, אבל קרובה יותר ממה שהייתה לפני כמה ימים...."

מעניין...

כן. מעניין מאוד. ואם אתה גם מאמין לזה, אז יש לי איזו דירה רעיונית למכור לך.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 24 מאי 2016, 17:57

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:

רק אזכיר את מה שאולי מובן מאיליו שהוא ישראלי, משפחתו כאן, בנו משחק כאן, והוא לא יקבל בשום מקום את הכבוד שהוא יקבל במכבי.

טבק מקבל יותר קרדיט ממנו, בחייך.
אם הכוונה לקרדיט מהאוהדים-לא שווה את זה.
הוא ישראלי, המשפחה שלו כאן ,הבן שלו כאן, אבל הוא אימן כאן הרבה שנים, והילדים שלו כבר גדולים. אני לא מפקפק באהבה שלו למשפחה שלו ,אבל הוא מקצוען, ומהצד של המשפחה, אין לי ספק שאף אחד לא יגיד לו "נכון שיש לך הצעה מברצלונה, אבל אני מתגעגע\ת, אז בוא תאמן עם הנהלה דוחה, קבוצה בינונית, סגל פציע ולא מאוזן ותקשורת עויינת".
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שועל » 24 מאי 2016, 18:33

לא חשבתי לרגע לטעון שכדאי לו להתפשר על הכל העיקר להגיע לכאן, אבל "מקצוען" ככל שהוא יהיה, אין לי ספק שאלו שיקולים כבדי משקל אצלו, ששווים לו התפשרות מסוימת בעיקר בהיבט הכספי. ברור שבמכבי יצטרכו לשדרג את הסגל ולשנות התנהלות אם הם רוצים שהוא יגיע.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 24 מאי 2016, 20:02

שועל כתב:

אם כבר אז עדיף לבחור קבוצה שקרוב לוודאי תיכשל, ושיש סיכוי שהמאמן שלה יעוף הביתה והוא ייקבל צ'אנס... :wink:
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: מכבי ת"א הציעה לדיוויד בלאט חוזה ארווך טווח

הודעהעל ידי yellow83 » 25 מאי 2016, 11:37

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 15888.html
דייויד בלאט צפוי לסרב להצעת מכבי תל אביב (ספורט 5)
yellow83

הודעהעל ידי roy1000 » 25 מאי 2016, 11:40

yellow83 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.215888.html

וואללה? לא יכול להיות. זו בטח טעות. מי מסרב לדני?
roy1000

הודעהעל ידי my man » 25 מאי 2016, 11:47

Shocking
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מכביסט24 » 25 מאי 2016, 13:59

מודה שלא ראיתי את זה מגיע..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2016, 15:41

מכביסט31 כתב:

כי אתה ממוקם מאחורי הסל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 מאי 2016, 15:49

rc4991 כתב:
מכביסט31 כתב:

כי אתה ממוקם מאחורי הסל

צחקתי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2016, 16:22

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
מכביסט31 כתב:

כי אתה ממוקם מאחורי הסל

צחקתי

לא הבנתי את הבדיחה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־23 אורחים