סנסציה: ראשון לציון אלופת ליגת ווינר לענות 15/16

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - שלבי ההכרעה

הודעהעל ידי yanay21 » 02 יוני 2016, 22:07

מעניין אם יתאים לרמי הדר להגיע להפועל
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 02 יוני 2016, 22:15

yanay21 כתב:מעניין אם יתאים לרמי הדר להגיע להפועל

נראה לי שהוא יעדיף לאמן... מגדל לא כאלו גדולים ששווה לו לבוא להיות עוזר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 02 יוני 2016, 22:16

אה, התכוונתי להפועל ת"א, כמאמן ראשי

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 02 יוני 2016, 22:20

yanay21 כתב:אה, התכוונתי להפועל ת"א, כמאמן ראשי

הוא לא מספיק אמוציונלי... זה נידון לכישלון כמו קטש...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 02 יוני 2016, 22:21

"לא מספיק". "כישלון". יאללה למכבי

סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 02 יוני 2016, 22:25

הנוער זכה באליפות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 02 יוני 2016, 22:35

yanay21 כתב:מעניין אם יתאים לרמי הדר להגיע להפועל

הוא חזק על הכוונת שלהם כבר כמה חודשים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 יוני 2016, 17:10

אליהו הישראלי המצטיין, משעור תגלית העונה
נבחרי העונה: פורוורד האלופה זכה בתואר היוקרתי של המנהלת זו השנה השנייה ברציפות. שחקנה של בני הרצליה שעשה היסטוריה והפך לערבי הראשון שזומן לנבחרת ישראל זכה לתשואות רבות. קאליף וואייט ודונטה סמית' בחמישיית המצטיינים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4811531,00.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 03 יוני 2016, 17:21

"ליאור אליהו" ו"מצטיין". לבכות.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2016, 17:43

שמואל1 כתב:אליהו הישראלי המצטיין, משעור תגלית העונה
נבחרי העונה: פורוורד האלופה זכה בתואר היוקרתי של המנהלת זו השנה השנייה ברציפות. שחקנה של בני הרצליה שעשה היסטוריה והפך לערבי הראשון שזומן לנבחרת ישראל זכה לתשואות רבות. קאליף וואייט ודונטה סמית' בחמישיית המצטיינים

פתטי. הבחירה באליהו לישראלי המצטיין קשורה למציאות בערך כמו בחירתו של פוטין בבחירות לנשיאות רוסיה. לא משנה מה יעשה, התוצאה ידוע מראש.

אליהו, שרוב תרומתו היא כידוע בהתקפה, קלע רק 11.7 נקודות למשחק (מקום 6 בין הישראלים, עם 39% ביזיוניים בהעונשין).

אולי הוא בנה לאחרים? גם לא. מקום 14 בין הישראלים ביחס אסיסטים/איבודים.

אולי הוא גרם לקבוצתו לנצח? אז בפלוס/מינוס הוא רק מקום 7 בין הישראלים, כאשר 3 חבריו לקבוצה הלפרין, טימור ומנקו לפניו, מה שאומר שהוא דווקא הועיל הכי פחות לקבוצתו מכל הישראלים של ירושלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 03 יוני 2016, 17:47

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:אליהו הישראלי המצטיין, משעור תגלית העונה

פתטי. הבחירה באליהו לישראלי המצטיין קשורה למציאות בערך כמו בחירתו של פוטין בבחירות לנשיאות רוסיה. לא משנה מה יעשה, התוצאה ידוע מראש.

אליהו, שרוב תרומתו היא כידוע בהתקפה, קלע רק 11.7 נקודות למשחק (מקום 6 בין הישראלים, עם 39% ביזיוניים בהעונשין).

אולי הוא בנה לאחרים? גם לא. מקום 14 בין הישראלים ביחס אסיסטים/איבודים.

אולי הוא גרם לקבוצתו לנצח? אז בפלוס/מינוס הוא רק מקום 7 בין הישראלים, כאשר 3 חבריו לקבוצה הלפרין, טימור ומנקו לפניו, מה שאומר שהוא דווקא הועיל הכי פחות לקבוצתו מכל הישראלים של ירושלים.

אליהו נבחר רק כי מדובר בעונה הנוכחית... גם ברדה נבחר מאותה סיבה- כל מה שדופק את מכבי ואוהדיה- הולך!
די כבר די!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Mitelka » 04 יוני 2016, 18:47

yanay21 כתב:ונגיד ויהיה סיכוי, גם הקטן ביותר, שמשהו ישתנה, לא תעדיף להפסיד את האליפות הזו? לדעתי עדיף להפסיד, ולהבא פשוט לדעת שהכול אבוד, ולנתק את עצמך רגשית מראש.

יש לי קצת מחלוקת עם עניין ה - ל"עדיף להפסיד" וכו'. אם עדיף להפסיד בגלל הניהול הביזיוני של המערכת היה עדיף גם שלנגפורד יקלע את הקליעת עונשין ונעוף למילאנו והיה עדיף לא להגיע ולא לזכות בגביע אירופה. וויצי'ץ' והפדרמנים כולל הג'וניור היו גם שם וניהלו את העסק באותה צורה מבזה שכוללת בעיקר מקלות בגלגלי בלאט, הבאת בנדר ושאר ירקות (הרי הבסיס למה שאנחנו רואים השנה עם בנדר החל כשניקולה הנחית אותו מספליט). אם עדיף להפסיד ביום שני היה עדיף גם להפסיד למילאנו והיה עדיף להפסיד לברצלונה וריאל באמצע העונה שעברה - ויש לי הרגשה שאז לא חשבת שעדיף להפסיד ומאוד שמחת שניצחנו. הניהול הוא אותו ניהול, הים הוא אותו ים ו....טוב, זה כבר לדיון פוליטיקה.

אני בהחלט מבין את הכיוון שלך וגם אני אמרתי לקראת הקטסטרופה המתבשלת שהייתה מול אילת שאם נפסיד אז אולי כן יצא מזה משהו חיובי שמשהו ישתנה. זה עדיין לא אומר שרציתי שנפסיד, זאת הייתה הסתכלות אופטימית(מדי) במובן שגם אם לא ננצח אז דברים יזוזו ולפחות העתיד יהיה טוב יותר. כמו שאמר MTA23211 (סורי שאני לא בקיא בשמות), אם גם איבוד האליפות הההיא לא ממש הזיז ולא גרמה לשינויים שום הפסד בשני או בחמישי לא יזעזע ("משחק אחד וכו'..."). ואם כן דברים ישתנו, ווימס, מילר ואולי עוד כמה תותחים ינחתו - אז לא נראה לי שזה קשור בכלל למה שיהיה שבוע הבא. שיש כסף גדול ויחסית יש למכבי אפשר לטעות עד גבול מסויים ברמת הליגה. אם 2014 זה נס, עדיין כמה קניות סבירות ברמת התקציב יחזירו למכבי את הדאבל (לאירופה אני לא מתחייב) ואת זה אפשר לעשות עם הנהלה ביזיונית. שיש פערי תקציב כאלה, אפשר לנהל את העסק בצורה לא מי יודע מה (קצת יותר טוב מקטסטרופה) ועדיין לצאת עם משהו. ואגב, מכבי עשתה את זה בלא מעט שנים.

הבעיה היא פה (ככלל, לא אליך אישית) שנוצר מצב שאשכרה אנשים מייחלים להפסד של מכבי בגלל ההנהלה והניהול, אבל שאותם אנשים בדיוק ישארו וינחיתו כמה שחקנים טובים ופתאום יתחילו לנצח ולתת הצגות, אז ישבו מול ריאל מדריד בדצמבר הקרוב וממש ירצו שמכבי תנצח, גם אם לא יתחלף גרגיר בממלכת פדרמן.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי yanay21 » 04 יוני 2016, 19:15

Mitelka כתב:
yanay21 כתב:ונגיד ויהיה סיכוי, גם הקטן ביותר, שמשהו ישתנה, לא תעדיף להפסיד את האליפות הזו? לדעתי עדיף להפסיד, ולהבא פשוט לדעת שהכול אבוד, ולנתק את עצמך רגשית מראש.

יש לי קצת מחלוקת עם עניין ה - ל"עדיף להפסיד" וכו'. אם עדיף להפסיד בגלל הניהול הביזיוני של המערכת היה עדיף גם שלנגפורד יקלע את הקליעת עונשין ונעוף למילאנו והיה עדיף לא להגיע ולא לזכות בגביע אירופה. וויצי'ץ' והפדרמנים כולל הג'וניור היו גם שם וניהלו את העסק באותה צורה מבזה שכוללת בעיקר מקלות בגלגלי בלאט, הבאת בנדר ושאר ירקות (הרי הבסיס למה שאנחנו רואים השנה עם בנדר החל כשניקולה הנחית אותו מספליט). אם עדיף להפסיד ביום שני היה עדיף גם להפסיד למילאנו והיה עדיף להפסיד לברצלונה וריאל באמצע העונה שעברה - ויש לי הרגשה שאז לא חשבת שעדיף להפסיד ומאוד שמחת שניצחנו. הניהול הוא אותו ניהול, הים הוא אותו ים ו....טוב, זה כבר לדיון פוליטיקה.

אני בהחלט מבין את הכיוון שלך וגם אני אמרתי לקראת הקטסטרופה המתבשלת שהייתה מול אילת שאם נפסיד אז אולי כן יצא מזה משהו חיובי שמשהו ישתנה. זה עדיין לא אומר שרציתי שנפסיד, זאת הייתה הסתכלות אופטימית(מדי) במובן שגם אם לא ננצח אז דברים יזוזו ולפחות העתיד יהיה טוב יותר. כמו שאמר MTA23211 (סורי שאני לא בקיא בשמות), אם גם איבוד האליפות הההיא לא ממש הזיז ולא גרמה לשינויים שום הפסד בשני או בחמישי לא יזעזע ("משחק אחד וכו'..."). ואם כן דברים ישתנו, ווימס, מילר ואולי עוד כמה תותחים ינחתו - אז לא נראה לי שזה קשור בכלל למה שיהיה שבוע הבא. שיש כסף גדול ויחסית יש למכבי אפשר לטעות עד גבול מסויים ברמת הליגה. אם 2014 זה נס, עדיין כמה קניות סבירות ברמת התקציב יחזירו למכבי את הדאבל (לאירופה אני לא מתחייב) ואת זה אפשר לעשות עם הנהלה ביזיונית. שיש פערי תקציב כאלה, אפשר לנהל את העסק בצורה לא מי יודע מה (קצת יותר טוב מקטסטרופה) ועדיין לצאת עם משהו. ואגב, מכבי עשתה את זה בלא מעט שנים.

הבעיה היא פה (ככלל, לא אליך אישית) שנוצר מצב שאשכרה אנשים מייחלים להפסד של מכבי בגלל ההנהלה והניהול, אבל שאותם אנשים בדיוק ישארו וינחיתו כמה שחקנים טובים ופתאום יתחילו לנצח ולתת הצגות, אז ישבו מול ריאל מדריד בדצמבר הקרוב וממש ירצו שמכבי תנצח, גם אם לא יתחלף גרגיר בממלכת פדרמן.

מבין מה אתה אומר, ומקבל את זה, גם אם לא מסכים עם הכול. בנוגע להפסדים-העניין עם מילאנו שונה בעיניי, כי אז המצב לא היה בזיוני כמו היום. הרי מה שהיה הטריגר, בעיניי, להשתוללות המגלומנית חסרת התקדים של ההנהלה, אלו בדיוק הדברים האלו. הרי חשוב שלא נשכח, אם בלו לא היה מחליט לחזור, אי אפשר להיות בטוחים שהיינו עושים הצלבה. וגם אם כן, לא היינו מנצחים בחיים, כי כל הדינמיקה הקבוצתית הייתה נראית אחרת, בלי קשר לכמה הוא קלע או לא.
ובנוגע לשנה שעברה, גם אז לא באמת ידענו כמה ביזיונית ההנהלה. אין ספק שעברנו איזה רף, אבל דווקא השנה הנוכחית שברה את כל הגבולות, עד כדי טירוף. ויודע מה, יסלחו לי כל אוהדי מכבי, אבל בהנחה והמצב הנוכחי ימשך יותר ממה שסביר שימשך(חמש או שש שנים מעכשיו, נגיד), הייתי מוכן לוותר על האליפות, רק כדי שנהיה קבוצה נורמלית שוב. יש קבוצות שסבבה להן לסיים תקופה גדולה עם אליפות, כי אין להן תקווה ממילא לשנה הבאה, ואני לא חושב שאנחנו כאלו, זו לא שירת הברבור שלנו.

יכול להיות שמה שיקרה בפועל בשנה הבאה לא יושפע ממה שקורה השנה, אבל אולי, רק אולי, זו תהיה חוויה שתכניס את ההנהלה לפרופורציה. כנראה שלא, אבל אני מוכן להקריב בשביל זה. ואז את הניהול של העונה, לא בהכרח שחקן אחד או שניים שיביאו, הם יעשו ממקום צנוע יותר. אני מודה שלי אישית, תמיד תהיה איזו הסתייגות, גם אם הם ישחקו אותה מעכשיו והלאה, כי כל הגועל כבר יצא. השחצנות עם העלאת המנויים, היחס המזלזל שבגינו מחתימים שחקן פצוע אחרי שחקן פצוע אחרי שחקן פצוע, אבל כן, אני מוכן לחזור ולתמוך, רק שיראו שיש בהם ולו טיפה של צניעות, אהבה אמיתית לקבוצה. אני לא חושב שיש גבול לכמה שאפשר לטעות, כי עם כל עונה קשה, הם הולכים ומאבדים שליטה. לא מבינים מה הולך לא נכון, וחושבים שכל השאר הם האשמים, כי הרי את הכסף הם השקיעו. (שים לב שהם ערפו כל ראש אפשרי, כמעט ואפילו את של בלאט, ואיכשהו, לא הצליחו להבין איפה הבעיה באמת).

ובכלל, האם להסתפק בדאבל זה לגיטימי?לא בעיניי. אני לא מצפה לפיינל פור כל שנה, ואפילו לא כל שנתיים. אבל התקציב השנה, אני מוכן לשער, היה משהו באזור ה23 מיליון, אפילו יותר(תקציב הבסיס הוא 20 מיליון, והרי שברנו את המסגרת יותר מפעם אחת), זה לא שווה הצלבה, בהנחה ומנהלים רכש בצורה סבירה?בעיניי כן. גם אם לא כולנו מגיעים להיכל, אנחנו אחלה של אוהדים, באמת. יש פה לא מעט אנשים שאני לא רואה איתם עין בעין מבחינת ההשקפה על מכבי, אבל גם הם אוהדים מצויינים. לכולנו אכפת, אנחנו מתעמקים בהכול, מנהלים דיונים של עמודים על שחקן אחד. מגיע לנו יותר, באמת. ההבדל בין להסתדר עם ניהול לא משהו בעבר, לבין עכשיו, זה שיש לנו אופוזיציה. ירושלים לוזרים בקטע מפחיד, אכן. אבל הם כרגע הפייבוריטים לבק-טו-בק. ועם הזמן, התקציב שלהם ילך ויגדל, משתי סיבות-יש להם בעלים שעסקיו לא בפשיטת רגל, והקהל שלהם הולך וגדל. אני לא הייתי קורא להם "אלטרנטיבה" במלא מובן המילה, אבל יש להם נוכחות. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו ניהול בינוני, ולגרד מזה דאבל. כי גם הדאבלים האלו הם בפיינל פור. מאוד קל להפסיד.

ועוד משהו קטנטן-אולי הפסד האליפות לא ישנה משהו אצל ההנהלה, אבל האוהדים, אולי אולי אולי יתעוררו. הפסד בק-טו-בק לראשונה מזה יובל, זה לא צחוק.

אם אני יוצא תוקפני מההודעה הזו, זו לא כוונתי, כתבת יפה ואני מעריך את דעתך. וסליחה על החפירה באופן כללי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Mitelka » 04 יוני 2016, 19:43

הכוונה היא בדאבל בארץ היא לא שזה מספיק, היא שזה הרבה פעמים מטשטש טעויות גדולות. כמו שאמרתי - עם סדר הגודל התקציבי של מכבי, מספיק להיות סתם בינוני ולקחת דאבל פלוס הצלבה. מתי לא הגענו להצלבה למעט השנה? אפילו שנה שעברה עשינו את זה די בקלות יחסית. גם עם טעויות סטייל הקבוצות של ארויו וכו'. אם אורי אלון היה במשחק הרבה לפני, היינו מפסידים לפחות עוד 2-3 אליפויות. הרי המצב כל כך הזוי שבלעדיו אפילו שנה מזוויעה כמו השנה הייתה שמה אותנו במקום הראשון בליגה. בסופו של דבר - מה שהוציא את פדרמן למסיבת העיתונאים זה ההדחה מאירופה, ומכבי היא קודם כל אירופה וברגע שהעסק שם קרס ההנהלה נכנסה לפאניקה ועם משהו ישתנה זה משם ולא מאובדן אליפות כזה או אחר בשיטת פיינל פור. מילא אם היית אומר לי שאובדן עוד אליפות יבטיח כניסה של מילארדר חדש במקום פדרמן ויציאת דני וניקולה לפגרה ארוכה, מילא. אבל ברגע שאף אחד מאיתנו לא יודע מה יקרה - בסוף נייחל לאובדן אליפות ונקבל את דני ודיוויד בעמדת יציע העיתונאות - "לא נוטשים שקשה ".

אתה מדבר על הפורום הנהדר הזה - ואני קורא פה מעל שנה (עד שאישרו אותי, ראבק, אז מה אם יש לי פוסטרים של דאלאס קומוג'יס מעל המיטה?! לכולנו יש סודות) אבל אני מצטער ואפשר להתחיל לחפור על זה ובוא נקרא לפיל הלבן הגדול שבחדר הוירטואלי - אנשים איבדו את זה כי מכבי מפסידה. לא לא לא , אסור להגיד שאנחנו כבר לא רואים\תומכים\נכנסים בכל מי שרואה משחק כי "מה אתה רואה את זה ?!" כי מכבי מפסידה, זה חלילה ייצור מצב שאנחנו אוהדי הצלחות - אז אנחנו נגיד שזה בגלל ה"ניהול". ואללה. עוד לא נתקלתי בקבוצה שמתנהלת באופן מושלם בסדר גודל של מכבי ומתרסקת עם תבוסה אחר תבוסה. לא ראיתי קבוצות שמתנהלות באופן נוראי ושואבות ניצחונות ואליפויות אירופה. ברור שהניהול רע ומר. הבעיה היא, שאם התלונות הן נגד הפרסונות שמנהלות ולא בגלל העובדה שיש הפסדים, חלילה, כי אנחנו לא אוהדי הצלחות - אז שיעמדו במילה שלהם וייחלו להפסד ולהדחת הפדרמנים גם כשמביאים את ווימס ומנצחים ב20 הפרש את ריאל ושחלילה לא יחשבו לשמוח. אבל שנינו יודעים שזה לא יקרה. ושנינו יודעים שבשנה הבאה כולם יכססו ציפורנים ויתמכו הכי חזק שאפשר גם עם כל ההנהלה הזאת תשאר שנפתח את העונה מול ברצלונה או מול ירושלים. כולם כאן אוהדים מצויינים. אני איתך. אבל שאנשים פה מעיזים להגיד שהם תומכים או שהם ממשיכים ללכת העונה למשחקים הם מקבלים לא מעט מקלחות. ושוב, זה בגלל הניהול, לא חלילה שמפסידים. אז כן, יש פה, במקום באמת נפלא הזה, צביעות לא קטנה. אפשר בהחלט לקלל, למחאות, להתעצבן, לחכות עם דלי של שתן מול הבית של פדרמן ולשפוך על דני שיצא, אבל לייחל לקבוצה להפסיד בגלל סיבות כמו ניהול שלא צפוי להשתנות גם אם יהיו הפסדים, נשמע לי תמוה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2016, 09:54

טפירו החליט לפרוש
הוא ופרס האחרונים בדורם - literally
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 05 יוני 2016, 09:59

שוב הוא יבכה?

סתם סתם הייתי חייב...
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יוני 2016, 10:14

Mitelka כתב:שוב הוא יבכה?

סתם סתם הייתי חייב...

well played, my friend
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 05 יוני 2016, 15:36

הקריירה המפוארת שהייתה לו שכולם מדברים עליה הסתיימה ב... גביע מדינה אחד?
או שיש עוד תארים שפספסתי איכשהו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 05 יוני 2016, 15:42

מכביסט31 כתב:הקריירה המפוארת שהייתה לו שכולם מדברים עליה הסתיימה ב... גביע מדינה אחד?

עזוב, הוא מהגדולים בכל הזמנים!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מכביסט24 » 05 יוני 2016, 15:45

my man כתב:
מכביסט31 כתב:הקריירה המפוארת שהייתה לו שכולם מדברים עליה הסתיימה ב... גביע מדינה אחד?

עזוב, הוא מהגדולים בכל הזמנים!

הוא היה שחקן גדול אני לא מזלזל בו מהבחינה הזאת (בכיין אבל גדול), אבל קצת מפריע לי שמתארים את הקריירה שהיתה לו כמפוארת.. תמיד יהיו חסרים לה תארים משמעותיים מבחינתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־35 אורחים