המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מעניין אם יתאים לרמי הדר להגיע להפועל
yanay21 כתב:אה, התכוונתי להפועל ת"א, כמאמן ראשי
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
yanay21 כתב:מעניין אם יתאים לרמי הדר להגיע להפועל
שמואל1 כתב:אליהו הישראלי המצטיין, משעור תגלית העונה
נבחרי העונה: פורוורד האלופה זכה בתואר היוקרתי של המנהלת זו השנה השנייה ברציפות. שחקנה של בני הרצליה שעשה היסטוריה והפך לערבי הראשון שזומן לנבחרת ישראל זכה לתשואות רבות. קאליף וואייט ודונטה סמית' בחמישיית המצטיינים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4811531,00.html
felix_r כתב:שמואל1 כתב:אליהו הישראלי המצטיין, משעור תגלית העונה
נבחרי העונה: פורוורד האלופה זכה בתואר היוקרתי של המנהלת זו השנה השנייה ברציפות. שחקנה של בני הרצליה שעשה היסטוריה והפך לערבי הראשון שזומן לנבחרת ישראל זכה לתשואות רבות. קאליף וואייט ודונטה סמית' בחמישיית המצטיינים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4811531,00.html
פתטי. הבחירה באליהו לישראלי המצטיין קשורה למציאות בערך כמו בחירתו של פוטין בבחירות לנשיאות רוסיה. לא משנה מה יעשה, התוצאה ידוע מראש.
אליהו, שרוב תרומתו היא כידוע בהתקפה, קלע רק 11.7 נקודות למשחק (מקום 6 בין הישראלים, עם 39% ביזיוניים בהעונשין).
אולי הוא בנה לאחרים? גם לא. מקום 14 בין הישראלים ביחס אסיסטים/איבודים.
אולי הוא גרם לקבוצתו לנצח? אז בפלוס/מינוס הוא רק מקום 7 בין הישראלים, כאשר 3 חבריו לקבוצה הלפרין, טימור ומנקו לפניו, מה שאומר שהוא דווקא הועיל הכי פחות לקבוצתו מכל הישראלים של ירושלים.
yanay21 כתב:ונגיד ויהיה סיכוי, גם הקטן ביותר, שמשהו ישתנה, לא תעדיף להפסיד את האליפות הזו? לדעתי עדיף להפסיד, ולהבא פשוט לדעת שהכול אבוד, ולנתק את עצמך רגשית מראש.
Mitelka כתב:yanay21 כתב:ונגיד ויהיה סיכוי, גם הקטן ביותר, שמשהו ישתנה, לא תעדיף להפסיד את האליפות הזו? לדעתי עדיף להפסיד, ולהבא פשוט לדעת שהכול אבוד, ולנתק את עצמך רגשית מראש.
יש לי קצת מחלוקת עם עניין ה - ל"עדיף להפסיד" וכו'. אם עדיף להפסיד בגלל הניהול הביזיוני של המערכת היה עדיף גם שלנגפורד יקלע את הקליעת עונשין ונעוף למילאנו והיה עדיף לא להגיע ולא לזכות בגביע אירופה. וויצי'ץ' והפדרמנים כולל הג'וניור היו גם שם וניהלו את העסק באותה צורה מבזה שכוללת בעיקר מקלות בגלגלי בלאט, הבאת בנדר ושאר ירקות (הרי הבסיס למה שאנחנו רואים השנה עם בנדר החל כשניקולה הנחית אותו מספליט). אם עדיף להפסיד ביום שני היה עדיף גם להפסיד למילאנו והיה עדיף להפסיד לברצלונה וריאל באמצע העונה שעברה - ויש לי הרגשה שאז לא חשבת שעדיף להפסיד ומאוד שמחת שניצחנו. הניהול הוא אותו ניהול, הים הוא אותו ים ו....טוב, זה כבר לדיון פוליטיקה.
אני בהחלט מבין את הכיוון שלך וגם אני אמרתי לקראת הקטסטרופה המתבשלת שהייתה מול אילת שאם נפסיד אז אולי כן יצא מזה משהו חיובי שמשהו ישתנה. זה עדיין לא אומר שרציתי שנפסיד, זאת הייתה הסתכלות אופטימית(מדי) במובן שגם אם לא ננצח אז דברים יזוזו ולפחות העתיד יהיה טוב יותר. כמו שאמר MTA23211 (סורי שאני לא בקיא בשמות), אם גם איבוד האליפות הההיא לא ממש הזיז ולא גרמה לשינויים שום הפסד בשני או בחמישי לא יזעזע ("משחק אחד וכו'..."). ואם כן דברים ישתנו, ווימס, מילר ואולי עוד כמה תותחים ינחתו - אז לא נראה לי שזה קשור בכלל למה שיהיה שבוע הבא. שיש כסף גדול ויחסית יש למכבי אפשר לטעות עד גבול מסויים ברמת הליגה. אם 2014 זה נס, עדיין כמה קניות סבירות ברמת התקציב יחזירו למכבי את הדאבל (לאירופה אני לא מתחייב) ואת זה אפשר לעשות עם הנהלה ביזיונית. שיש פערי תקציב כאלה, אפשר לנהל את העסק בצורה לא מי יודע מה (קצת יותר טוב מקטסטרופה) ועדיין לצאת עם משהו. ואגב, מכבי עשתה את זה בלא מעט שנים.
הבעיה היא פה (ככלל, לא אליך אישית) שנוצר מצב שאשכרה אנשים מייחלים להפסד של מכבי בגלל ההנהלה והניהול, אבל שאותם אנשים בדיוק ישארו וינחיתו כמה שחקנים טובים ופתאום יתחילו לנצח ולתת הצגות, אז ישבו מול ריאל מדריד בדצמבר הקרוב וממש ירצו שמכבי תנצח, גם אם לא יתחלף גרגיר בממלכת פדרמן.
Mitelka כתב:שוב הוא יבכה?
סתם סתם הייתי חייב...
מכביסט31 כתב:הקריירה המפוארת שהייתה לו שכולם מדברים עליה הסתיימה ב... גביע מדינה אחד?
או שיש עוד תארים שפספסתי איכשהו..
my man כתב:מכביסט31 כתב:הקריירה המפוארת שהייתה לו שכולם מדברים עליה הסתיימה ב... גביע מדינה אחד?
או שיש עוד תארים שפספסתי איכשהו..
עזוב, הוא מהגדולים בכל הזמנים!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־34 אורחים