על ידי אדם » 07 יוני 2016, 17:44
לגבי לאנדסברג אני אחד הראשונים שמהרגע הראשון קלטתי את הבחור ,במשך שנים ניסתם לבנות עליו ולחכות לו ולנסות לבנות לו נישה של שחקן שרק צריך דקות ואמון מהמאמן.
חוץ מפיני שחי בסרט שיש פה איזה סקורר ,אני לרגע לא מבין מה רואים בו ,אין לו שום ערך מוסף ,לא הגנה ,לא ריבאונד ,לא דברים קטנים של משחק ,לא נשמה כלום .
הבחור חסר עמוד שידרה ,אני לא רוצה לראות אותו בירושלים ,אבל מי שניסה במשך 3 שנים להפוך אותו לאיזה אחד שסובל מחוסר אמון כלפיו ,או מחוסר דקות ,חי בסרט,הבחור מוגבל מאוד ,חסר כדרור ,חסר שכל ,חסר מנטליות של מנצח ,חזרתי ואחזור בחים לא הגיע למשחק גדול או אפילו למשחק חשוב או משמעותי ,תמיד יחטיא ברגעים הקריטים תמיד יעלם ,הבחור קלעי סביר ,כל עוד לא יוכח אחרת.
הוא אפילו לא שחקן משלים בעיני ,משלים זה אחד שיש לו ערך מוסף ,עושה עבודה שחורה ,בא מרביץ תורם ,קולע כמה זריקות ,עושה את העבודה השקטה,הוא שחקן סגל יקר מאוד מאוד שלא תורם כלום ושום יתרון אפילו לא כישראלי ,אפילו השנה שלא היו זרים מובילים ושיחקו הרבה דקות הישראלים שלנו ,הוא לא הביא שום ניצחון או היתעלות מול קבוצות אחרות בליגה ,לא מול חיפה לא מול אשדוד לא מול ירושלים ,ככה שגם הטענה הזו שלליגה הוא בסדר ונותן יתרון ומנוחה גם היא לא נכונה .
הבחור מתאים אולי לקבוצה קטנה שאין לחץ ואין שיטה והוא יעשה מה שבא לו ,ולא סופרים החטאות ואיבודים .
הבעיה העיקרית שלו זה הכדור ,אין לו כדרור כדי ליצר לעצמו משו ,ככה שישר שצריך לשחק אחד על אחד הוא פונה שמאלה וקל מאוד לשמור את זה ,הידים מאוד כבדות בכדרור ולא זריזות .
ולרוץ סביב חסימות הוא לא כזה ,הוא קלעי של פס ועמידה במקום זהו ,וגם זה במשחקי רחוב.
הבחור לא היתפתח בכלום ,לא היתבגר בכלום ,הבעיה היחידה זה שאם לא אצלנו הוא יהיה בירושלים ,ויש חוק כזה שפתאום שם נגדנו הם מתעוררים .
אני מחכה לו אין ברירה הוא אצלנו לעוד 3 שנים ,לא מצפה ,רציתי שהוא יהיה ישראלי מוביל ,בתור גנים של אמריקאי שחור ציפיתי להרבה יותר ממה שכרגע ,לא תפס לעצמו שום נישה לא של בלו ,לא של שארפ ולא אפילו של פניני.