ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי שועל » 07 יוני 2016, 16:45

שמואל1 כתב:היכן המידע על ברייסי רייט? לא מצאתי.

בכל אופן, אם זה נכון- לא מבין את ההחתמה הזאת.
ברייסי רייט יכול להיות שחקן ספסל מצויין במכבי, אבל כבר הביאו אחד כזה (סילי).
כמה שחקני ספסל רוצים להביא? לא חבל על כסף? שיביאו או את רייט או את סילי.

לא מקור אמין במיוחד

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/176630
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 07 יוני 2016, 16:45

אדם היקר,

אם אתה מעוניין שהאנשים בפורום יקראו את הפוסטים שלך, תלמד לקצר! נראה לך שיש לאנשים כוח לקרוא עמוד שלם של טקסט? גם אם היית שייקספיר, ואתה לא, אני לא בטוח שהאנשים היו קוראים. אז חבל על המאמץ שלך.

עדיף שתחלק נושאים בין מספר פוסטים, ככה שכל פוסט יהיה קצר ויעסוק רק בנושא/שחקן אחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 יוני 2016, 16:59

אני רואה לאן הקיץ הזה הולך (סילי, שיבק, רייט.....) והדיכאון ממשיך.
זהו, הקבוצה הזאת מאבדת אותי. לאט לאט. לאט ובטוח.. אני לא מחובר ולא מסוגל להתחבר אליה מחדש. אם זה ימשיך ככה, נשבע שאני נפרד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי toja27 » 07 יוני 2016, 17:08

לי יש אינדקציה מאוד פשוטה, שנראית טפשית בפשטותה האמת אבל עדיין נכונה לדעתי, לדעת אם מכבי הפיקו לקחים מהעונות הגרועות או לא, אם לאנדסברג נשאר לא הבינו, אם מעזיבים אותו הבינו משהו. כל עוד השחקן השכונה , חסר הנשמה הזה נשאר בקבוצה בגלל העובדה שהוא ישראלי, הם לא הבינו שיש לשנות ברמת הרוח של השחקנים שצריכים לשחק במועדון. דוגמא הפוכה ללאנדסברג- קייל היינס. שחקן עם מעט כישרון ומלא נשמה. שחקנים כמו היינס או רייס צריכים לחפש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2016, 17:08

מכביסט31 כתב:אני רואה לאן הקיץ הזה הולך (סילי, שיבק, רייט.....) והדיכאון ממשיך.
זהו, הקבוצה הזאת מאבדת אותי. לאט לאט. לאט ובטוח.. אני לא מחובר ולא מסוגל להתחבר אליה מחדש. אם זה ימשיך ככה, נשבע שאני נפרד.

לאן עוברים?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 07 יוני 2016, 17:12

toja27 כתב: קייל היינס. שחקן עם מעט כישרון .

??
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 07 יוני 2016, 17:13

שועל כתב:
toja27 כתב: קייל היינס. שחקן עם מעט כישרון .

??

מעט זה לא מדוייק, יש לו כישרון אבל הגדולה של השחקן הזה מגיעה ממקום מבפנים יותר מהכישרון שיש לו להציע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 יוני 2016, 17:15

Holiday_Armadillo כתב:

לאן עוברים?

לא יכול לענות לך לא ברצינות ולא בצחוק. המוח נוזל..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי felix_r » 07 יוני 2016, 17:17

toja27 כתב:לי יש אינדקציה מאוד פשוטה, שנראית טפשית בפשטותה האמת אבל עדיין נכונה לדעתי, לדעת אם מכבי הפיקו לקחים מהעונות הגרועות או לא, אם לאנדסברג נשאר לא הבינו, אם מעזיבים אותו הבינו משהו. כל עוד השחקן השכונה , חסר הנשמה הזה נשאר בקבוצה בגלל העובדה שהוא ישראלי, הם לא הבינו שיש לשנות ברמת הרוח של השחקנים שצריכים לשחק במועדון. דוגמא הפוכה ללאנדסברג- קייל היינס. שחקן עם מעט כישרון ומלא נשמה. שחקנים כמו היינס או רייס צריכים לחפש.

גם ככה צריך לשלם פיצוים לחצי מהסגל (סמית', רוצ'סטי, הנדריקס, טבק וכו'), אז אתה רוצה שיעיפו גם את לאנדסברג, שחתום למשהו כמו עוד 3 עונות? אתה באמת רוצה שכל התקציב של העונה הבאה יתבזבז על פיצוים? מה גם שאם אתה מעיף את לאנדסברג, הוא מייד הולך לירושלים.

אתה פשוט לא רציני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 07 יוני 2016, 17:18

felix_r כתב:
toja27 כתב:לי יש אינדקציה מאוד פשוטה, שנראית טפשית בפשטותה האמת אבל עדיין נכונה לדעתי, לדעת אם מכבי הפיקו לקחים מהעונות הגרועות או לא, אם לאנדסברג נשאר לא הבינו, אם מעזיבים אותו הבינו משהו. כל עוד השחקן השכונה , חסר הנשמה הזה נשאר בקבוצה בגלל העובדה שהוא ישראלי, הם לא הבינו שיש לשנות ברמת הרוח של השחקנים שצריכים לשחק במועדון. דוגמא הפוכה ללאנדסברג- קייל היינס. שחקן עם מעט כישרון ומלא נשמה. שחקנים כמו היינס או רייס צריכים לחפש.

גם ככה צריך לשלם פיצוים לחצי מהסגל (סמית', רוצ'סטי, הנדריקס, טבק וכו'), אז אתה רוצה שיעיפו גם את לאנדסברג, שחתום למשהו כמו עוד 3 עונות? אתה באמת רוצה שכל התקציב של העונה הבאה יתבזבז על פיצוים? מה גם שאם אתה מעיף את לאנדסברג, הוא מייד הולך לירושלים.

אתה פשוט לא רציני.

כל מי שמחזיק את לאנדסברג במועדון הוא לא רציני. אותו הייתי מעיף מהראשונים. מעדיף לשלם לרנדל בחצי משרה ללאנדסברג במשרה מלאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 07 יוני 2016, 17:24

לא חושב שלנדסברג הוא הבעיה. ברור שמבחינת האישיות שלו הוא לא שחקן שמוביל קבוצה, אבל אף אחד גם לא מתיימר לומר שהוא יהיה כזה. הוא שחקן משלים עם איכויות, שכחלק מקבוצה עם שלד טוב יכול לתרום את חלקו. השנה הוא היה בירידה לעומת שנה שעברה (בליגה), משום שהקבוצה בכללותה הייתה בנויה רע.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Assaf M » 07 יוני 2016, 17:27

לא בטוח שיגיע גארד נוסף. מכבי מחכה לראות מה קורה עם דווין סמית'. כרגע העניין שם הפך להיות בירוקרטי. מכבי מנסה להפטר מהחוזה שלו על חשבון הביטוח. בכל מקרה סילי הוחתם כקלעי שעולה מהספסל. יש מצב שאם סמית' ישאר בקונסטלציה מסויימת, גם רוצ'סטי ישאר.(סבירות נמוכה).
Assaf M

הודעהעל ידי roy1000 » 07 יוני 2016, 17:30

הקיץ הזה הולך בדיוק לכיוון שהלכו קיצים קודמים. בקיץ שעבר קיבלת את פארמר ורוצ'סטי והקיץ את ווימס ומילר. פאבריני = ציברס (לפני שידענו על הפציעה).
עכשיו תקבל עוד כמה שחקני ספסל ובזה נגמר הסיפור.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 07 יוני 2016, 17:34

אסף , סילי הוא הגארד היחיד והמוביל שלנו הלכה העונה .
מה היזדרזו איתו כאילו חטפו איזה כוכב עולה ,בושה יש מליון כמוהו בקונספט הזה.
דיברו פה לאנגפורד גודולוק שמודולוק ,אני בטוח יגיע עוד גארד בעל שיעור קומה אם לא באמת כבר זה יהיה עצוב המצב שהגענו אליו ,הם ממשיכים לחשוב שקנו אותנו בווימס ,חושבים שאפשר להמשיך אם הימורים ולחפש מציאות ולהמציא את רייס החדש אחרי כל המכות והנפילות בשנתים האחרונות יש להם עוד בושה ובכלל בשנים האחרונות ,מי שם למעלההה.
אסף לגביך רק אתמול אחרי הפירסום לחתימה פירסמת שיש עוד גארד שחתום או בדרך ,אתה כמו יו יו אני באמת אין לי שום דבר אישי נגדך ,אבל אתה תמיד בא כאיזה מישו אם מידע כאיזה אחד אם מקורות ,בזמן שאתה כל שניה ניזון מכל מיני שמועות וחי מהם ,שניה אחת סתם דוגמה דויד בדרך שניה אחרי דיויד לא בדרך .
כל שניה משנה את דעתך ואת ידיעותיך.
מכבי צריכה עוד גארד רציני ,ולפחות עוד גבוה אחד ,אני מקווה כן אני הזוי אבל לארנדלוף ,אני אפילו לא חושב לרגע על ראדוליצה,או שמישו שם יחשוב בהיגיון.
ראנדלוף יאפשר לנו לשחק בליגה הישראלית באופן מושלם סמול בול ,הוא ומילר.
לגב סינגלטון אמרו שהלך לסין ,שמעתי שחתם בפנא??
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 07 יוני 2016, 17:41

שועל כתב:לא חושב שלנדסברג הוא הבעיה. ברור שמבחינת האישיות שלו הוא לא שחקן שמוביל קבוצה, אבל אף אחד גם לא מתיימר לומר שהוא יהיה כזה. הוא שחקן משלים עם איכויות, שכחלק מקבוצה עם שלד טוב יכול לתרום את חלקו. השנה הוא היה בירידה לעומת שנה שעברה (בליגה), משום שהקבוצה בכללותה הייתה בנויה רע.

יכול לשמש כבדרן של הקבוצה,לשעשע את השחקנים לפני שהם יוצאים לקרב, משהו שהוא לא יכול לעשות בעצמו, בדיוק התפקיד שבלאט ייעד לו בזמנו בעונה המוצלחת האחרונה שלנו. שוב מבחינתי הוא רק האינדקציה האם יש הפקת לקחים בסוג השחקנים שצריכים לשחק בעונה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 יוני 2016, 17:44

Assaf M כתב:לא בטוח שיגיע גארד נוסף. מכבי מחכה לראות מה קורה עם דווין סמית'. כרגע העניין שם הפך להיות בירוקרטי. מכבי מנסה להפטר מהחוזה שלו על חשבון הביטוח. בכל מקרה סילי הוחתם כקלעי שעולה מהספסל. יש מצב שאם סמית' ישאר בקונסטלציה מסויימת, גם רוצ'סטי ישאר.(סבירות נמוכה).

לא יגיע גארד נוסף?
אז אתה רוצה להגיד שמכבי יוצאת למאבקים באריות היורוליג עם קו אחורי שכולל את מקל, יוגב, סילי ורוצ'סטי?
אפשר לסגור את הבסטה כבר עכשיו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 07 יוני 2016, 17:44

לגבי לאנדסברג אני אחד הראשונים שמהרגע הראשון קלטתי את הבחור ,במשך שנים ניסתם לבנות עליו ולחכות לו ולנסות לבנות לו נישה של שחקן שרק צריך דקות ואמון מהמאמן.
חוץ מפיני שחי בסרט שיש פה איזה סקורר ,אני לרגע לא מבין מה רואים בו ,אין לו שום ערך מוסף ,לא הגנה ,לא ריבאונד ,לא דברים קטנים של משחק ,לא נשמה כלום .
הבחור חסר עמוד שידרה ,אני לא רוצה לראות אותו בירושלים ,אבל מי שניסה במשך 3 שנים להפוך אותו לאיזה אחד שסובל מחוסר אמון כלפיו ,או מחוסר דקות ,חי בסרט,הבחור מוגבל מאוד ,חסר כדרור ,חסר שכל ,חסר מנטליות של מנצח ,חזרתי ואחזור בחים לא הגיע למשחק גדול או אפילו למשחק חשוב או משמעותי ,תמיד יחטיא ברגעים הקריטים תמיד יעלם ,הבחור קלעי סביר ,כל עוד לא יוכח אחרת.
הוא אפילו לא שחקן משלים בעיני ,משלים זה אחד שיש לו ערך מוסף ,עושה עבודה שחורה ,בא מרביץ תורם ,קולע כמה זריקות ,עושה את העבודה השקטה,הוא שחקן סגל יקר מאוד מאוד שלא תורם כלום ושום יתרון אפילו לא כישראלי ,אפילו השנה שלא היו זרים מובילים ושיחקו הרבה דקות הישראלים שלנו ,הוא לא הביא שום ניצחון או היתעלות מול קבוצות אחרות בליגה ,לא מול חיפה לא מול אשדוד לא מול ירושלים ,ככה שגם הטענה הזו שלליגה הוא בסדר ונותן יתרון ומנוחה גם היא לא נכונה .
הבחור מתאים אולי לקבוצה קטנה שאין לחץ ואין שיטה והוא יעשה מה שבא לו ,ולא סופרים החטאות ואיבודים .
הבעיה העיקרית שלו זה הכדור ,אין לו כדרור כדי ליצר לעצמו משו ,ככה שישר שצריך לשחק אחד על אחד הוא פונה שמאלה וקל מאוד לשמור את זה ,הידים מאוד כבדות בכדרור ולא זריזות .
ולרוץ סביב חסימות הוא לא כזה ,הוא קלעי של פס ועמידה במקום זהו ,וגם זה במשחקי רחוב.
הבחור לא היתפתח בכלום ,לא היתבגר בכלום ,הבעיה היחידה זה שאם לא אצלנו הוא יהיה בירושלים ,ויש חוק כזה שפתאום שם נגדנו הם מתעוררים .
אני מחכה לו אין ברירה הוא אצלנו לעוד 3 שנים ,לא מצפה ,רציתי שהוא יהיה ישראלי מוביל ,בתור גנים של אמריקאי שחור ציפיתי להרבה יותר ממה שכרגע ,לא תפס לעצמו שום נישה לא של בלו ,לא של שארפ ולא אפילו של פניני.
אדם

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 יוני 2016, 17:45

שמואל1 כתב:
Assaf M כתב:לא בטוח שיגיע גארד נוסף. מכבי מחכה לראות מה קורה עם דווין סמית'. כרגע העניין שם הפך להיות בירוקרטי. מכבי מנסה להפטר מהחוזה שלו על חשבון הביטוח. בכל מקרה סילי הוחתם כקלעי שעולה מהספסל. יש מצב שאם סמית' ישאר בקונסטלציה מסויימת, גם רוצ'סטי ישאר.(סבירות נמוכה).

לא יגיע גארד נוסף?
אז אתה רוצה להגיד שמכבי יוצאת למאבקים באריות היורוליג עם קו אחורי שכולל את מקל, יוגב, סילי ורוצ'סטי?
אפשר לסגור את הבסטה כבר עכשיו.

מה פתאום, #נחזור_חזקים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 07 יוני 2016, 17:47

שמואל למה את מיחס לאמירות שלו איזה משמעות גדולה או כעובדה ,כמו כל אתר כמו כל כתב אומרים.
יום אחד ברצאוסקאס יום אחד קולה ,פתאום שיבק כי ניצח אותנו ,מחר אולי רמי הדר .
ככה גם בשחקנים ,חכה למחר או יום חמישי שינסו למשוך מתשומת הלב של הפינל פור ,אולי אז יוציאו ידיעות על שחקנים.
מאמן אני חושב וגם יודע מקצת מקור מסוים ,שרצו ללכת על ברצאוצקאס או טרנקרירי ,אבל יש לחץ של קבוצת בעלים ללכת ולתת היזדמנות לאדלשטין
אדם

הודעהעל ידי שועל » 07 יוני 2016, 17:50

toja27 כתב:
שועל כתב:לא חושב שלנדסברג הוא הבעיה. ברור שמבחינת האישיות שלו הוא לא שחקן שמוביל קבוצה, אבל אף אחד גם לא מתיימר לומר שהוא יהיה כזה. הוא שחקן משלים עם איכויות, שכחלק מקבוצה עם שלד טוב יכול לתרום את חלקו. השנה הוא היה בירידה לעומת שנה שעברה (בליגה), משום שהקבוצה בכללותה הייתה בנויה רע.

יכול לשמש כבדרן של הקבוצה,לשעשע את השחקנים לפני שהם יוצאים לקרב, משהו שהוא לא יכול לעשות בעצמו, בדיוק התפקיד שבלאט ייעד לו בזמנו בעונה המוצלחת האחרונה שלנו. שוב מבחינתי הוא רק האינדקציה האם יש הפקת לקחים בסוג השחקנים שצריכים לשחק בעונה הבאה.

לא התייחסת לגופם של דברים.

כמה נתונים: הוא מוביל את הליגה בפלוס מינוס, מקום שלישי בין הישראלים בממוצע נקודות, מוביל את מכבי העונה בממוצע הנקודות, וקלע העונה 8 פעמים 20 נקודות ומעלה. אז נכון, הוא לא השחקן שיוביל אותך במשחק חצי גמר או ביורוליג, אבל כחלק מקבוצה ראויה הוא אפקטיבי מאוד.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 07 יוני 2016, 17:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־14 אורחים