המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:בחיאת מה יש לכם מצירבאס ? ראיתי אותו אתמול והוא עונה אחד לאחד להגדרות של סנטר יש לו את הסייז הפוסט אפ הכח הנוכחות מתחת לסל והוא שחקן טוב בסהכ למרות שלא מושלם דווקא נראה לי החתמה לא רעה בכלל .
דווקא אני לא מבין מה מתלהבים כל כך ממילר כי הוא בעיקר משליך שלשות אבל נראה קצת רכרוכי מדיי ליד הסל ולא ממש מייצר לעצמו בפוסט , הוא מטביע רק מאסיסטים או מאיזה ריבאונד שנופל לו לידיים , לא שחקן רע אבל גם לא החתמה טובה כמו שמתארים פה .
MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את עמי ביטון לסמכות המקצועית העליונה.
אחחח, מה ששלום היה יכול לעשות למכבי בתור רז זהבי.. חבל שלא הלכו בבובה על הקטע הזה.
my man כתב:מקאדו 3 כתב:בחיאת מה יש לכם מצירבאס ? ראיתי אותו אתמול והוא עונה אחד לאחד להגדרות של סנטר יש לו את הסייז הפוסט אפ הכח הנוכחות מתחת לסל והוא שחקן טוב בסהכ למרות שלא מושלם דווקא נראה לי החתמה לא רעה בכלל .
דווקא אני לא מבין מה מתלהבים כל כך ממילר כי הוא בעיקר משליך שלשות אבל נראה קצת רכרוכי מדיי ליד הסל ולא ממש מייצר לעצמו בפוסט , הוא מטביע רק מאסיסטים או מאיזה ריבאונד שנופל לו לידיים , לא שחקן רע אבל גם לא החתמה טובה כמו שמתארים פה .
קודם כל הם שיחקו מול פרטיזן- שהם נגדיר זאת בעדינות- ילדים רזים!
דבר שני מילר נראה שיש לו עוד לאן להתקדם לעומת צירבס שמרגיש שהגיע לשיא ולא יוכל להעלות את הרמה שלו...עיין ערך הסדרה מול צסקא(נראה כמו כלום ושום דבר)
MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את אבי אבן לסמכות המקצועית העליונה כי הוא אוטוטו נרקב מרוב שהוא בשל.
אחחח, מה ששלום היה יכול לעשות למכבי בתור רז זהבי.. חבל שלא הלכו בבובה על הקטע הזה.
MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את עמי ביטון לסמכות המקצועית העליונה.
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את אבי אבן לסמכות המקצועית העליונה כי הוא אוטוטו נרקב מרוב שהוא בשל.
תוקן.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:נובמבר הוא לא פה, שיבק נקרא לדגל, מסרב, מכבי באקט אחרון של ייאוש פונה לז'אן טבק שמאמן בינתיים בליגה הנורבגית השלישית, מציעה ביי אאוט של מיליארד 400 אלף ובאה לחתום על חוזה, אבל אז מה מסתבר? ז'אן טבק הוא בכלל עז מרהט. העסקה מפוצצת ומכבי ממנה את עמי ביטון לסמכות המקצועית העליונה.
*משהו על זה שמיליארד ומיליארד 400 אלף זה אותו סכום*
#יוני
מכביסט31 כתב:אם יש דבר אחד טוב שיצא מברלד בבובה זו הדמות של איזי שרצקי.
מקאדו 3 כתב:מצאו את האשם אלי דריקס יודח ...
Thorin כתב:jol9 כתב:די ברור שיש כאן הרבה סלידה מהבן אדם, אבל גם מפיני היתה סלידה גדולה כשהתמנה לראשונה.
ברור שיש כאן שדרוג משמעותי מאוד ביחס לשנתיים האחרונות.
הדבר החיובי שאני רואה כאן זה שארז היה מעורב כנראה בכל ההחתמות. כנראה לא רק מעורב באופן שטחי
אלא באופן מלא.
אני מסכים לגמרי עם er79
צריכים לחזק את הסגל המסתמן בשני שחקנים חזקים מאוד בעמדות 1 ו5, עוזרים טובים לארז ומאמן כושר חדש.
שיהיה לו ולנו בהצלחה
חבל לחלום בהקיץ, החמישייה+החמישייה השנייה סגורים
מקל,אוחיון
ווימס,סילי
סמית', פניני
מילר, זר זול\שגב\רנדל
ציבראס, אמבקווה
יהיו שינויים בין סילבן, דוסון, דגן או ישראלי אחר.
המצב אנוש, וההחתמה של אדלשטיין רק מחזקת את זה.
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:מצאו את האשם אלי דריקס יודח ...
מזל, אפשר להירגע
המועדון חוזר לגדולתו
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־13 אורחים