הסגל שלכם לעונת 2016-2017

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

הודעהעל ידי argof » 13 יוני 2016, 01:15

1- מקל, אוחיון
2- גאודלוק, סילי, ריברס (יבזורי)
3- ווימס, דאוסון, פניני
4- מילר, מונרו
5- בורוסיס, צירבס, שגב

ביאורים:
גאודלוק קומבו גארד שיוכל לחזק את עמדה 1 הבעייתית, ולספק נקודות באופן יציב.
ריברס רק אם אכן ישראלי.
דאוסון צריך להיות במכבי. הוא הישראלי הטוב אחרי כספי. הבסיס לכך יהיה היכולת של מכבי, עקב החוזים הקיימים הרבים שלה, לייצר טרייד עם פרי, שיכול להעניק לו רוסטר שלם במחיר מציאה. רוצ׳סטי, יבזורי, לנדסברג, ואפילו הנדריקס ואמבקווה - כולם על המדף.
סמית׳ בחוץ בתקווה שהביטוח יכסה מרבית העלות.
בורוסיס יקר, אבל עם מיסוי של זר ובלי עלויות יציאה מחוזה (להבדיל ממירו בילאן, שהייתי בוחר לפניו בגלל הגיל הצעיר יותר). המחיר הנוח של מונרו יעזור לסייע במימון. בורוסיס (עם הקליעה מרחוק) ומונרו (עם משחק הפנים ויכולות המסירה בין גבוהים) יוכלו להיות צוות טוב, וגם צירבס ומילר. צירבס לא יוכל להיות סנטר ראשי, ואת עיקר ההשקעה צריך לעשות בקו הקדמי. הנתונים הבעייתיים ביותר של מכבי העונה (אחוז מחפיר ל-2, ריבאונד הגנה, חטיפות והגנה רפה) מקורן בקו הקדמי הגרוע בתולדות המועדון.

סביר להניח שיש פה בעיה של כסף. בעיה של כסף תהיה בכל מקרה עקב החוזים הקיימים. אם מנהלי מכבי יישירו עיניהם אל האמת, הם יצטרכו להודות שמיצו את תפקידם ההיסטורי והחשוב בתולדות המועדון, והגיע הזמן למסור (בתמורה הוגנת ומלאה, יהיו הרבה קופצים) את מותג הספורט היוקרתי בישראל (ואחד ממותגי הספורט הבולטים בעולם, בלי הפרזה) לידיים של הגולדהארים על-מנת שיוכלו לקיים אותו בכבוד הראוי לו.
נערך לאחרונה על ידי argof בתאריך 13 יוני 2016, 01:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
argof

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יוני 2016, 01:18

argof כתב:1- מקל, אוחיון
3- ווימס, דאוסון
4- מילר, מונרו
5- בורוסיס, צירבס, שגב

ביאורים:
ריברס רק אם אכן ישראלי.
דאוסון צריך להיות במכבי. הוא הישראלי הטוב אחרי כספי. הבסיס לכך יהיה היכולת של מכבי, עקב החוזים הקיימים הרבים שלה, לייצר טרייד עם פרי, שיכול להעניק לו רוסטר שלם במחיר מציאה. רוצ׳סטי, יבזורי, לנדסברג, ואפילו הנדריקס ואמבקווה - כולם על המדף.
בורוסיס יקר, אבל עם מיסוי של זר ובלי עלויות יציאה מחוזה (להבדיל ממירו בילאן, שהייתי בוחר לפניו בגלל הגיל הצעיר יותר). המחיר הנוח של מונרו יעזור לסייע במימון. בורוסיס (עם הקליעה מרחוק) ומונרו (עם משחק הפנים ויכולות המסירה בין גבוהים) יוכלו להיות צוות טוב, וגם צירבס ומילר. צירבס לא יוכל להיות סנטר ראשי, ואת עיקר ההשקעה צריך לעשות בקו הקדמי. הנתונים הבעייתיים ביותר של מכבי העונה (אחוז מחפיר ל-2, ריבאונד הגנה, חטיפות והגנה רפה) מקורן בקו הקדמי הגרוע בתולדות המועדון.

סביר להניח שיש פה בעיה של כסף. בעיה של כסף תהיה בכל מקרה עקב החוזים הקיימים. אם מנהלי מכבי יישירו עיניהם אל האמת, הם יצטרכו להודות שמיצו את תפקידם ההיסטורי והחשוב בתולדות המועדון, והגיע הזמן למסור (בתמורה הוגנת ומלאה, יהיו הרבה קופצים) את מותג הספורט היוקרתי בישראל (ואחד ממותגי הספורט הבולטים בעולם, בלי הפרזה) לידיים של הגולדהארים על-מנת שיוכלו לקיים אותו בכבוד הראוי לו.

אחלה סגל, אהבתי. פחות או יותר כמו הסגל שלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 13 יוני 2016, 01:23

הסגל שלי:

מקל, יוגי
אליוט וויליאמס, ריברס, דוסון
ווימס, סמית'
מילר, תומפקינס, פניני
צירבס, אומיץ'/המילטון, שגב
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yehooda » 13 יוני 2016, 02:33

pg- ג'רמי פארגו (1.88). גל מקל (1.90) או יוגב אוחיון.

sg - דריוס מילר (2.03) סילבן לנדסברג (1.98)

sf - סוני ווימס (1.98) גיא פניני (2.00)

pf - קווינסי מילר (2.06). דניאל תייס (2.06).

c - צירבס (2.08), ג'סטין המילטון(2.11). שגב (2.06).
yehooda

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 יוני 2016, 02:46

גם אני הייתי מביא את פארגו, אבל זה לא יקרה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 13 יוני 2016, 07:38

argof כתב:1- מקל, אוחיון
3- ווימס, דאוסון, פניני
4- מילר, מונרו
5- בורוסיס, צירבס, שגב

ביאורים:
ריברס רק אם אכן ישראלי.

הסגל שלי דומה, אבל מחליף את גאודלוק ברייס, דילייני או אדאמס, ופותח צוהר גם להמילטון אם לא בורוסיס. לגבי המחליף של סילי, לא עקרוני לי אם זה יהיה ריברס או דגן או אפילו דוסון, חשוב אבל לקצץ בעלויות כדי לנסות להחתים שני שחקנים גדולים, ריברס יהיה יקר מדי. לא פוסל הישארות דגן. לגבי אלה שמדברים על פארגו, זו החתמה שניתן לחיות איתה, אבל בתנאי בעמדה 5 משקיעים כל דולר אפשרי. פארגו של היום לא אמור להיות שווה לחצי מהערך של דילייני או רייס.
er79

הודעהעל ידי Adam » 13 יוני 2016, 20:54

אני דווקא רוצה לדבר רק על הזרים-
מכבי ככל הנראה הולכת למתכונת של 7 זרים שיורכבו מהשחקנים הבאים:
מילר, צירבס, סמית', סילי, ווימס. אל החמישה האלה יצרפו קומבו גארד ושחקן 4-5.
לדעתי חבל מאוד שהחתימו אל סילי, הוא מרגיש כלכך מיותר ברגע שסמית' נשאר (אישר למכבי שיהיה כשיר לעונה הבאה).
אם הייתי מכבי, הייתי מהר מאוד מוחק את הסיכום עם סילי ומחתים את: גאודלוק, מאורמן/אוסטין דיי ומונרו. או לפחות שני שחקנים גבוהים (שאחד מהם יכול לזרוק ל-3) וקומבו גארד.
ברגע שסמית' אישר שהוא יגיע עמדות 2-3 יהיו מאוד (מאוד!) עמוסות: לנדסברג, סילי, סמית', ווימס, יבזורי(?), קומבו גארד זר, מתוכם שלושה שחקנים מאוד דומיננטים שיתנו במשחק 30-25 דקות בממוצע (ווימס, קומבו גארד זר, סמית'). גם בעונה ארוכה אין כזאת כמות של שחקנים על אותן עמדות.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי er79 » 13 יוני 2016, 21:02

סמית אישר שנשאר, הכל טוב ויפה, עם זאת עוד לא שמענו את המילה האחרונה ממכבי בעניינו. אני מת שמחר במסיבת עיתונאים כתב חכם ישאל את ארז או נציג ההנהלה איך ממשיכים עם הפארסה הזאת ששחקן מפתח בקבוצה במשך שנתיים בקושי רואה פרקט ולא מסיים עונה, ועדיין נשאר בקבוצה?
er79

הודעהעל ידי שועל » 13 יוני 2016, 21:03

Adam כתב:אני דווקא רוצה לדבר רק על הזרים-
לדעתי חבל מאוד שהחתימו אל סילי, הוא מרגיש כלכך מיותר ברגע שסמית' נשאר (אישר למכבי שיהיה כשיר לעונה הבאה).
אם הייתי מכבי, הייתי מהר מאוד מוחק את הסיכום עם סילי ומחתים את: גאודלוק, מאורמן/אוסטין דיי ומונרו. או לפחות שני שחקנים גבוהים (שאחד מהם יכול לזרוק ל-3) וקומבו גארד.
ברגע שסמית' אישר שהוא יגיע עמדות 2-3 יהיו מאוד (מאוד!) עמוסות: לנדסברג, סילי, סמית', ווימס, יבזורי(?), קומבו גארד זר, מתוכם שלושה שחקנים מאוד דומיננטים שיתנו במשחק 30-25 דקות בממוצע (ווימס, קומבו גארד זר, סמית'). גם בעונה ארוכה אין כזאת כמות של שחקנים על אותן עמדות.

אם זה הסגל, זה עונה על השאלות:

הסגל שיהיה:
מקל, יוגב
ווימס, סילי, יבזורי
סמית, לנדסברג, פניני
מילר, 4 מחליף זול
צירבס, אמבקווה, שגב
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 13 יוני 2016, 21:07

שועל כתב:

הסגל שיהיה:
מקל, יוגב
ווימס, סילי, יבזורי
סמית, לנדסברג, פניני
מילר, 4 מחליף זול
צירבס, אמבקווה, שגב

בסגל הזה עמדה 1, 3 ו-5 הם בין החלשות באירופה (יורוליג או יורוקאפ).
מכבי לא תצא לדרך עם סגל כזה.
(אני מקווה)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 13 יוני 2016, 22:15

טוב אז אחרי שהבנו שסמית כנראה נשאר זה הסגל שיהיה פה או שאני רוצה לראות

מקל,יוגב
גאודלוק,סילי,יבזורי
ווימס,לאנדסברג,פניני
מילר,סמית
צירבס,זר,שגב
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Thorin » 14 יוני 2016, 17:39

jol9 כתב:
שועל כתב:

הסגל שיהיה:
מקל, יוגב
ווימס, סילי, יבזורי
סמית, לנדסברג, פניני
מילר, 4 מחליף זול
צירבס, אמבקווה, שגב

(אני מקווה)

זה הסגל שיהיה הכי קרוב למה שנראה כאן עוד 4 חודשים.
חבל שאתם מפתחים תקווה לסגל רציני שירוץ על ההצלבה ביורוליג.
מכבי עשתה את הצעדים שלה, שלושה שחקנים "בכירים" הוחתמו כאן במהלך בזק.
הנדריקס או אמבקווה יישארו די בוודאות.
כנראה שנראה כאן בעונה הבאה את הסנטר שלא מגיע לטבעת.
לא סתם מכבי דחפה את הטוויטר עם ההודעה שלו, זה כנראה סימן להמשכיות.
בנוסף היא תקועה עם חוזים של סמית' ושל רוצ'סטי.
נגיד והיא משתחררת מהחוזה של אמציה, יגיע לכאן גארד זול כמו סילי.

גם הסגל הזה בעונה הבאה אמור להספיק לדאבל.
אבל אני חושש שהתבוסות באירופה יורידו את הקבוצה כמו העונה.
Thorin

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2016, 19:08

Thorin כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:

הסגל שיהיה:
מקל, יוגב
ווימס, סילי, יבזורי
סמית, לנדסברג, פניני
מילר, 4 מחליף זול
צירבס, אמבקווה, שגב

(אני מקווה)

זה הסגל שיהיה הכי קרוב למה שנראה כאן עוד 4 חודשים.
חבל שאתם מפתחים תקווה לסגל רציני שירוץ על ההצלבה ביורוליג.
מכבי עשתה את הצעדים שלה, שלושה שחקנים "בכירים" הוחתמו כאן במהלך בזק.
הנדריקס או אמבקווה יישארו די בוודאות.
כנראה שנראה כאן בעונה הבאה את הסנטר שלא מגיע לטבעת.
לא סתם מכבי דחפה את הטוויטר עם ההודעה שלו, זה כנראה סימן להמשכיות.
בנוסף היא תקועה עם חוזים של סמית' ושל רוצ'סטי.
נגיד והיא משתחררת מהחוזה של אמציה, יגיע לכאן גארד זול כמו סילי.

גם הסגל הזה בעונה הבאה אמור להספיק לדאבל.
אבל אני חושש שהתבוסות באירופה יורידו את הקבוצה כמו העונה.

מכבי לא תפתח את העונה עם דווין, סילבן ופניני בעמדה 3. זה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 יוני 2016, 19:08

גם ווימס ומילר משחקים שלוש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2016, 19:24

החציל האצטקי כתב:גם ווימס ומילר משחקים שלוש.

ברור, אבל בהרכב המדובר זה אומר שלמכבי יהיו ארבעה גארדים - יוגי, מקל, סילי ויבזורי...
נראה לך שזה סגל שמכבי תצא איתו לעונה הבאה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2016, 23:15

אין מצב שמכבי פותחת את העונה כשרק מקל ויוגב יודעים לרכז . שחקן כמו גאודולק (שום קומבו ושום בתיח...קלעי קלאסי !!!) יכול להגיע רק במצב שרוצ'סטי נישאר כי הוא עוד קצת יודע לשחק רכז . עם רוצ'סטי לא נשאר חייבים קומבו גארד ולא שחקן כמו גאודולק. השם של פארגו עלה כאן ואני ניזכר שארז דווקא מאוד אוהב אותו ודיבר עליו המון דברים טובים בסוף העונה שעברה (היחיד שתיפקד והראה שאיכפת לו...) ובתחילת העונה הזאת (מכבי עשו טעות שישחררו את השחקן הכי טוב שלהם...) כך שלא אתפלא עם השם שלו יעלה...
אני מתחיל לחשוב שאולי כדאי להמר יחסית בעמדת 4-5 ולהשקיע כסף גדול בעמדת קומבוגארד. בכל זאת מילר שחקן שיכולות שלו לעמדה 4 ידועות ואין לאף אחד ספק שהוא ראוי להיות שחקן חמישייה , וגם ציברס הראה השנה שהוא מסוגל להיות שחקן חמישייה בקבוצת טופ 8 , וגם אם יש כאלו שחושבים שלא , הוא בטוח יותר טוב מכל מה שידענו בשנים האחרונות . לעומת זאת בעמדה 1 אנחנו תלויים בשחקן שעוד לא הוכיח את עצמו ביורוליג ( אני מאמין בו ) ושחקן שבשנים האחרונות לא מסוגל לסיים עונה שלמה. לכן עמדה 1-2 יותר קריטית לדעתי.
לגבי עמדה 3 , לא מאמין שעדיין חושבים להשאיר אותו ??? הבן אדם כבר לא שחקן פעיל !!!! תנו לו פיצוי יפה , תגידו תהיה לביטוח וזהו .
ווימס הוא השלוש היחיד שלנו . פניני בעונה הבאה בעונת פרישה כמנופף מגבות כך שחייבים זר נוסף חוץ מווימס לעמדה הזאת...
לסיום הסגל שלי
1: מקל , יוגב
2: אדאמס / פארגו/רייס... , סילי , דוסון
3: ווימס , האניקט , לאנדסברג , פניני
4: מילר , זר זול
5: ציברס , זר זול , שגב

מבחינתי פניני וסילבן לליגה בלבד .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי JarJarBinx » 14 יוני 2016, 23:55

שלוש עמדות בחמישייה סגורות - שלושת החדשים: צירבס 5, מילר 4, ווימס 3. כנראה גם רכז בחמישייה סגור (מקל).
מבחינת גבוהים, חסרים שניים. שגב מבחינתי הרוויח מקום ברוטציה כ-role player, אבל עדיין מילר הוא יותר 3-4, כך שצריך עוד בשר. צריך שחקן רוטציה טוב שישחק 4-5, כמחליף ראשון או בחמישייה כ-4 אם הולכים על הרכבים שווימס 2 ומילר 3. בהתחשב במי שסביבו, היתי מתפשר על יכולת התקפית, ומעדיף קפיץ הגנתי שחזק בריבאונד וחסימה. מישהו כמו אלכס טיוס. הגבוה הנוסף פחות קריטי, ולא צריך לשים עליו הרבה כסף. אם היה אפשר לשכפל את שגב זה היה טוב מספיק. שלושה שחקני רוטציה (מילר צירבס והקפיץ) + שני שגבים זה מספיק. מכיוון שאין ממש גבוהים ישראלים, בטח המחליף הנוסף יהיה איזה זר. שכחתי מאמבקווה... אם הוא על תקן הקפיץ, המצב לא משהו. אם הוא על תקן התואם-שגב למטרות עומק מהספסל, אז חבל על התקציב. נראה לי שהיה עדיף אם יעזוב ובמקומו יביאו מישהו יותר בזול. מצד שני, גם התרת החוזה עולה כסף, אז אולי שישאר וזהו. אם כן, אז אני מקווה שבמעמד מופחת.
בעמדה שלוש ווימס הוא הבאנקר בהרכב וגם מבחינת דקות בכלל. הוא השחקן שכרגע בראש טבלת המזון במכבי. שחקן יורוליג טוב ומוכח, שיכול להיות אופציה ראשונה בהתקפה לקבוצה שחושבת בגדול. מילר יכול לתרום דקות בעמדה שלוש, ולנדסברג במקרה של סמול בול, אבל זו המשבצת של ווימס. פניני וסמית' - מבחינתי שניהם מיותרים, חבל על הכסף ששמים עליהם. פניני דועך, חוץ מהקליעה לא יודע מה נשאר. סמית' - ברור לכולם שלא ישחק יותר מחצי מהמשחקים בעונה, ושאי אפשר לבנות על כשירות שלו לסוף העונה, אז בשביל מה? חבל על הכסף, אפשר לעשות עם זה יותר. לנדסברג בעייתי בעיני כגיבוי לווימס, לא יציב מספיק, לא שומר מספיק, ובאירופה גם לא מבריק התקפית, שזה עוד בסדר אם היה לפחות מגן טוב. צריך שחקן 2-3 מהספסל. לא מכיר את סילי בכלל אז אין לי מושג אם הוא יכול להיות הדבר הזה.
עמדה מספר אחת - בגדול כאן אנחנו סגורים עם הצמד הישראלי. מקל ואוחיון האמת די דומים בכמה אספקטים - מחזיקים הרבה בכדור, עם קצת עודף ביטחון עצמי, שומרים טוב, חודרים סבירים אבל בלי קליעה טובה מרחוק. קצת מדאיג אותי מקל, בטח כרכז ראשון, כי לפחות אוחיון קצת יותר מבין את מעמדו (מה שלא מפריע לו להחליט שהוא יציל את הקבוצה פעמיים שלוש בעונה בסיום משחקים). אבל זה המצב. בהחלט סביר שכדאי שיהיה עוד שחקן שמשחק 1-2, שיוכל לתת דקות כאן, במיוחד במצבים שחייבים יד מבחוץ. תיאורטית זה מה שרוצ'סטי יכול לתרום, אבל הוא לא בדיוק הרשים השנה, והגנה כמו שלו זה לא משהו שישב טוב עם צוות האימון השנה.
מה שמשאיר את עמדה 2. אני אתפלא אם יבזורי ימשיך. בעצם אתפלא חלקית, כי אולי ישאירו אותו בגלל העונה הארוכה, אבל ביורוליג הוא לא יראה יותר מדי דקות, והליגה לא כזאת מעניינת אותי. בתיאוריה יש שם כרגע את רוצ'סטי, שהוא 1-2, ולנדסברג וסילי. שני האחרונים לא 1. לא יודע מה לחשוב על זה בדיוק. לנדסברג בעייתי כמו שהזכרתי למעלה, וסילי מבחינתי נעלם. אני מניח שלנדסברג לא עוזב.רוצ'סטי זו שאלת המפתח. נשאר או עוזב? מבחינתי לא הראה מספיק כדי להמשיך, ואם הוא ממשיך אין מקום לשחקן נוסף בקו האחורי. לנדסברג וסילי צריכים לסגור את הפינה כמחליפים בעמדות 2-3. בעיני עדיף היה אם רוצ'סטי עוזב, ומגיע קומבו גארד רציני. אם מצליחים להיפטר בנוסף גם מפניני וסמית', אז בכלל סבבה ואפשר לשפוך קצת כסף על זה. אם מגיע שחקן תותח לעמדה הזו, זה מסדר אותנו יופי. לפני שלוש שנים היתי אומר תנו לי פה את פארגו. פארגו כנראה כבר לא באמת אופציה, אבל יש שמות אחרים (אם כי אני לא מאמין שיבואו גאודלוק או דלייני). צריך מישהו ששומר טוב, יכול גם להוביל כדור, ובעיקר עם יד טובה מבחוץ, ליד הרכזים ה"מאותגרים שלשתית" שלנו, שמסוגל לשחק גם off ball. התקפית, מישהו כמו ג'ייסי קארול. צריך wingman לווימס ויכולה להיות קבוצה כיפית.
אחרי עונה כזאת, תנו איזה משהו כיפי לשם שינוי...
כמובן שבסוף נקבל שמות כמו ג'וש וויליאמסון, פטריק הולמן וקווין וובסטר. כלומר כאלה שלא שמענו עליהם בחיים (או מומצאים במקרה הזה).
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2016, 00:00

רוצים לכתוב ארוך? סבבה אבל לפחות תפסקו את זה שלא יהיה בלוק כתיבה!

JarJarBinx כתב:שלוש עמדות בחמישייה סגורות - שלושת החדשים: צירבס 5, מילר 4, ווימס 3. כנראה גם רכז בחמישייה סגור (מקל).

מבחינת גבוהים, חסרים שניים. שגב מבחינתי הרוויח מקום ברוטציה כ-role player, אבל עדיין מילר הוא יותר 3-4, כך שצריך עוד בשר. צריך שחקן רוטציה טוב שישחק 4-5, כמחליף ראשון או בחמישייה כ-4 אם הולכים על הרכבים שווימס 2 ומילר 3. בהתחשב במי שסביבו, היתי מתפשר על יכולת התקפית, ומעדיף קפיץ הגנתי שחזק בריבאונד וחסימה. מישהו כמו אלכס טיוס. הגבוה הנוסף פחות קריטי, ולא צריך לשים עליו הרבה כסף. אם היה אפשר לשכפל את שגב זה היה טוב מספיק. שלושה שחקני רוטציה (מילר צירבס והקפיץ) + שני שגבים זה מספיק. מכיוון שאין ממש גבוהים ישראלים, בטח המחליף הנוסף יהיה איזה זר. שכחתי מאמבקווה... אם הוא על תקן הקפיץ, המצב לא משהו. אם הוא על תקן התואם-שגב למטרות עומק מהספסל, אז חבל על התקציב. נראה לי שהיה עדיף אם יעזוב ובמקומו יביאו מישהו יותר בזול. מצד שני, גם התרת החוזה עולה כסף, אז אולי שישאר וזהו. אם כן, אז אני מקווה שבמעמד מופחת.

בעמדה שלוש ווימס הוא הבאנקר בהרכב וגם מבחינת דקות בכלל. הוא השחקן שכרגע בראש טבלת המזון במכבי. שחקן יורוליג טוב ומוכח, שיכול להיות אופציה ראשונה בהתקפה לקבוצה שחושבת בגדול. מילר יכול לתרום דקות בעמדה שלוש, ולנדסברג במקרה של סמול בול, אבל זו המשבצת של ווימס. פניני וסמית' - מבחינתי שניהם מיותרים, חבל על הכסף ששמים עליהם. פניני דועך, חוץ מהקליעה לא יודע מה נשאר. סמית' - ברור לכולם שלא ישחק יותר מחצי מהמשחקים בעונה, ושאי אפשר לבנות על כשירות שלו לסוף העונה, אז בשביל מה? חבל על הכסף, אפשר לעשות עם זה יותר. לנדסברג בעייתי בעיני כגיבוי לווימס, לא יציב מספיק, לא שומר מספיק, ובאירופה גם לא מבריק התקפית, שזה עוד בסדר אם היה לפחות מגן טוב. צריך שחקן 2-3 מהספסל. לא מכיר את סילי בכלל אז אין לי מושג אם הוא יכול להיות הדבר הזה.

עמדה מספר אחת - בגדול כאן אנחנו סגורים עם הצמד הישראלי. מקל ואוחיון האמת די דומים בכמה אספקטים - מחזיקים הרבה בכדור, עם קצת עודף ביטחון עצמי, שומרים טוב, חודרים סבירים אבל בלי קליעה טובה מרחוק. קצת מדאיג אותי מקל, בטח כרכז ראשון, כי לפחות אוחיון קצת יותר מבין את מעמדו (מה שלא מפריע לו להחליט שהוא יציל את הקבוצה פעמיים שלוש בעונה בסיום משחקים). אבל זה המצב. בהחלט סביר שכדאי שיהיה עוד שחקן שמשחק 1-2, שיוכל לתת דקות כאן, במיוחד במצבים שחייבים יד מבחוץ. תיאורטית זה מה שרוצ'סטי יכול לתרום, אבל הוא לא בדיוק הרשים השנה, והגנה כמו שלו זה לא משהו שישב טוב עם צוות האימון השנה.

מה שמשאיר את עמדה 2. אני אתפלא אם יבזורי ימשיך. בעצם אתפלא חלקית, כי אולי ישאירו אותו בגלל העונה הארוכה, אבל ביורוליג הוא לא יראה יותר מדי דקות, והליגה לא כזאת מעניינת אותי. בתיאוריה יש שם כרגע את רוצ'סטי, שהוא 1-2, ולנדסברג וסילי. שני האחרונים לא 1. לא יודע מה לחשוב על זה בדיוק. לנדסברג בעייתי כמו שהזכרתי למעלה, וסילי מבחינתי נעלם. אני מניח שלנדסברג לא עוזב.רוצ'סטי זו שאלת המפתח. נשאר או עוזב? מבחינתי לא הראה מספיק כדי להמשיך, ואם הוא ממשיך אין מקום לשחקן נוסף בקו האחורי. לנדסברג וסילי צריכים לסגור את הפינה כמחליפים בעמדות 2-3. בעיני עדיף היה אם רוצ'סטי עוזב, ומגיע קומבו גארד רציני. אם מצליחים להיפטר בנוסף גם מפניני וסמית', אז בכלל סבבה ואפשר לשפוך קצת כסף על זה. אם מגיע שחקן תותח לעמדה הזו, זה מסדר אותנו יופי. לפני שלוש שנים היתי אומר תנו לי פה את פארגו. פארגו כנראה כבר לא באמת אופציה, אבל יש שמות אחרים (אם כי אני לא מאמין שיבואו גאודלוק או דלייני). צריך מישהו ששומר טוב, יכול גם להוביל כדור, ובעיקר עם יד טובה מבחוץ, ליד הרכזים ה"מאותגרים שלשתית" שלנו, שמסוגל לשחק גם off ball. התקפית, מישהו כמו ג'ייסי קארול. צריך wingman לווימס ויכולה להיות קבוצה כיפית.
אחרי עונה כזאת, תנו איזה משהו כיפי לשם שינוי...

כמובן שבסוף נקבל שמות כמו ג'וש וויליאמסון, פטריק הולמן וקווין וובסטר. כלומר כאלה שלא שמענו עליהם בחיים (או מומצאים במקרה הזה).
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי JarJarBinx » 15 יוני 2016, 00:06

my man כתב:רוצים לכתוב ארוך? סבבה אבל לפחות תפסקו את זה שלא יהיה בלוק כתיבה!

אפשר לקבל הפנייה לתקן? החל מכמה שורות צריך להפריד פיסקאות? מה המרווח הנדרש? האם יש צורך ב-indent בתחילת שורה ראשונה בפיסקה?
תודה
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יוני 2016, 00:07

כולם התחילו לכתוב מגילות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר