המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:1- מקל, אוחיון
2- גאודלוק, סילי, ריברס (יבזורי)
3- ווימס, דאוסון
4- מילר, מונרו
5- בורוסיס, צירבס, שגב
ביאורים:
גאודלוק קומבו גארד שיוכל לחזק את עמדה 1 הבעייתית, ולספק נקודות באופן יציב.
ריברס רק אם אכן ישראלי.
דאוסון צריך להיות במכבי. הוא הישראלי הטוב אחרי כספי. הבסיס לכך יהיה היכולת של מכבי, עקב החוזים הקיימים הרבים שלה, לייצר טרייד עם פרי, שיכול להעניק לו רוסטר שלם במחיר מציאה. רוצ׳סטי, יבזורי, לנדסברג, ואפילו הנדריקס ואמבקווה - כולם על המדף.
סמית׳ בחוץ בתקווה שהביטוח יכסה מרבית העלות.
בורוסיס יקר, אבל עם מיסוי של זר ובלי עלויות יציאה מחוזה (להבדיל ממירו בילאן, שהייתי בוחר לפניו בגלל הגיל הצעיר יותר). המחיר הנוח של מונרו יעזור לסייע במימון. בורוסיס (עם הקליעה מרחוק) ומונרו (עם משחק הפנים ויכולות המסירה בין גבוהים) יוכלו להיות צוות טוב, וגם צירבס ומילר. צירבס לא יוכל להיות סנטר ראשי, ואת עיקר ההשקעה צריך לעשות בקו הקדמי. הנתונים הבעייתיים ביותר של מכבי העונה (אחוז מחפיר ל-2, ריבאונד הגנה, חטיפות והגנה רפה) מקורן בקו הקדמי הגרוע בתולדות המועדון.
סביר להניח שיש פה בעיה של כסף. בעיה של כסף תהיה בכל מקרה עקב החוזים הקיימים. אם מנהלי מכבי יישירו עיניהם אל האמת, הם יצטרכו להודות שמיצו את תפקידם ההיסטורי והחשוב בתולדות המועדון, והגיע הזמן למסור (בתמורה הוגנת ומלאה, יהיו הרבה קופצים) את מותג הספורט היוקרתי בישראל (ואחד ממותגי הספורט הבולטים בעולם, בלי הפרזה) לידיים של הגולדהארים על-מנת שיוכלו לקיים אותו בכבוד הראוי לו.
argof כתב:1- מקל, אוחיון
2- גאודלוק, סילי, ריברס (יבזורי)
3- ווימס, דאוסון, פניני
4- מילר, מונרו
5- בורוסיס, צירבס, שגב
ביאורים:
גאודלוק קומבו גארד שיוכל לחזק את עמדה 1 הבעייתית, ולספק נקודות באופן יציב.
ריברס רק אם אכן ישראלי.
דאוסון צריך להיות במכבי. הוא הישראלי הטוב אחרי כספי. הבסיס לכך יהיה היכולת של מכבי, עקב החוזים הקיימים הרבים שלה, לייצר טרייד עם פרי, שיכול להעניק לו רוסטר שלם במחיר מציאה. רוצ׳סטי, יבזורי, לנדסברג, ואפילו הנדריקס ואמבקווה - כולם על המדף.
סמית׳ בחוץ בתקווה שהביטוח יכסה מרבית העלות.
בורוסיס יקר, אבל עם מיסוי של זר ובלי עלויות יציאה מחוזה (להבדיל ממירו בילאן, שהייתי בוחר לפניו בגלל הגיל הצעיר יותר). המחיר הנוח של מונרו יעזור לסייע במימון. בורוסיס (עם הקליעה מרחוק) ומונרו (עם משחק הפנים ויכולות המסירה בין גבוהים) יוכלו להיות צוות טוב, וגם צירבס ומילר. צירבס לא יוכל להיות סנטר ראשי, ואת עיקר ההשקעה צריך לעשות בקו הקדמי. הנתונים הבעייתיים ביותר של מכבי העונה (אחוז מחפיר ל-2, ריבאונד הגנה, חטיפות והגנה רפה) מקורן בקו הקדמי הגרוע בתולדות המועדון.
סביר להניח שיש פה בעיה של כסף. בעיה של כסף תהיה בכל מקרה עקב החוזים הקיימים. אם מנהלי מכבי יישירו עיניהם אל האמת, הם יצטרכו להודות שמיצו את תפקידם ההיסטורי והחשוב בתולדות המועדון, והגיע הזמן למסור (בתמורה הוגנת ומלאה, יהיו הרבה קופצים) את מותג הספורט היוקרתי בישראל (ואחד ממותגי הספורט הבולטים בעולם, בלי הפרזה) לידיים של הגולדהארים על-מנת שיוכלו לקיים אותו בכבוד הראוי לו.
Adam כתב:אני דווקא רוצה לדבר רק על הזרים-
מכבי ככל הנראה הולכת למתכונת של 7 זרים שיורכבו מהשחקנים הבאים:
מילר, צירבס, סמית', סילי, ווימס. אל החמישה האלה יצרפו קומבו גארד ושחקן 4-5.
לדעתי חבל מאוד שהחתימו אל סילי, הוא מרגיש כלכך מיותר ברגע שסמית' נשאר (אישר למכבי שיהיה כשיר לעונה הבאה).
אם הייתי מכבי, הייתי מהר מאוד מוחק את הסיכום עם סילי ומחתים את: גאודלוק, מאורמן/אוסטין דיי ומונרו. או לפחות שני שחקנים גבוהים (שאחד מהם יכול לזרוק ל-3) וקומבו גארד.
ברגע שסמית' אישר שהוא יגיע עמדות 2-3 יהיו מאוד (מאוד!) עמוסות: לנדסברג, סילי, סמית', ווימס, יבזורי(?), קומבו גארד זר, מתוכם שלושה שחקנים מאוד דומיננטים שיתנו במשחק 30-25 דקות בממוצע (ווימס, קומבו גארד זר, סמית'). גם בעונה ארוכה אין כזאת כמות של שחקנים על אותן עמדות.
שועל כתב:Adam כתב:אני דווקא רוצה לדבר רק על הזרים-
לדעתי חבל מאוד שהחתימו אל סילי, הוא מרגיש כלכך מיותר ברגע שסמית' נשאר (אישר למכבי שיהיה כשיר לעונה הבאה).
אם הייתי מכבי, הייתי מהר מאוד מוחק את הסיכום עם סילי ומחתים את: גאודלוק, מאורמן/אוסטין דיי ומונרו. או לפחות שני שחקנים גבוהים (שאחד מהם יכול לזרוק ל-3) וקומבו גארד.
ברגע שסמית' אישר שהוא יגיע עמדות 2-3 יהיו מאוד (מאוד!) עמוסות: לנדסברג, סילי, סמית', ווימס, יבזורי(?), קומבו גארד זר, מתוכם שלושה שחקנים מאוד דומיננטים שיתנו במשחק 30-25 דקות בממוצע (ווימס, קומבו גארד זר, סמית'). גם בעונה ארוכה אין כזאת כמות של שחקנים על אותן עמדות.
אם זה הסגל, זה עונה על השאלות:
הסגל שיהיה:
מקל, יוגב
ווימס, סילי, יבזורי
סמית, לנדסברג, פניני
מילר, 4 מחליף זול
צירבס, אמבקווה, שגב
jol9 כתב:שועל כתב:Adam כתב:אני דווקא רוצה לדבר רק על הזרים-
הסגל שיהיה:
מקל, יוגב
ווימס, סילי, יבזורי
סמית, לנדסברג, פניני
מילר, 4 מחליף זול
צירבס, אמבקווה, שגב
בסגל הזה עמדה 1, 3 ו-5 הם בין החלשות באירופה (יורוליג או יורוקאפ).
מכבי לא תצא לדרך עם סגל כזה.
(אני מקווה)
Thorin כתב:jol9 כתב:שועל כתב:Adam כתב:אני דווקא רוצה לדבר רק על הזרים-
הסגל שיהיה:
מקל, יוגב
ווימס, סילי, יבזורי
סמית, לנדסברג, פניני
מילר, 4 מחליף זול
צירבס, אמבקווה, שגב
בסגל הזה עמדה 1, 3 ו-5 הם בין החלשות באירופה (יורוליג או יורוקאפ).
מכבי לא תצא לדרך עם סגל כזה.
(אני מקווה)
זה הסגל שיהיה הכי קרוב למה שנראה כאן עוד 4 חודשים.
חבל שאתם מפתחים תקווה לסגל רציני שירוץ על ההצלבה ביורוליג.
מכבי עשתה את הצעדים שלה, שלושה שחקנים "בכירים" הוחתמו כאן במהלך בזק.
הנדריקס או אמבקווה יישארו די בוודאות.
כנראה שנראה כאן בעונה הבאה את הסנטר שלא מגיע לטבעת.
לא סתם מכבי דחפה את הטוויטר עם ההודעה שלו, זה כנראה סימן להמשכיות.
בנוסף היא תקועה עם חוזים של סמית' ושל רוצ'סטי.
נגיד והיא משתחררת מהחוזה של אמציה, יגיע לכאן גארד זול כמו סילי.
גם הסגל הזה בעונה הבאה אמור להספיק לדאבל.
אבל אני חושש שהתבוסות באירופה יורידו את הקבוצה כמו העונה.
החציל האצטקי כתב:גם ווימס ומילר משחקים שלוש.
JarJarBinx כתב:שלוש עמדות בחמישייה סגורות - שלושת החדשים: צירבס 5, מילר 4, ווימס 3. כנראה גם רכז בחמישייה סגור (מקל).
מבחינת גבוהים, חסרים שניים. שגב מבחינתי הרוויח מקום ברוטציה כ-role player, אבל עדיין מילר הוא יותר 3-4, כך שצריך עוד בשר. צריך שחקן רוטציה טוב שישחק 4-5, כמחליף ראשון או בחמישייה כ-4 אם הולכים על הרכבים שווימס 2 ומילר 3. בהתחשב במי שסביבו, היתי מתפשר על יכולת התקפית, ומעדיף קפיץ הגנתי שחזק בריבאונד וחסימה. מישהו כמו אלכס טיוס. הגבוה הנוסף פחות קריטי, ולא צריך לשים עליו הרבה כסף. אם היה אפשר לשכפל את שגב זה היה טוב מספיק. שלושה שחקני רוטציה (מילר צירבס והקפיץ) + שני שגבים זה מספיק. מכיוון שאין ממש גבוהים ישראלים, בטח המחליף הנוסף יהיה איזה זר. שכחתי מאמבקווה... אם הוא על תקן הקפיץ, המצב לא משהו. אם הוא על תקן התואם-שגב למטרות עומק מהספסל, אז חבל על התקציב. נראה לי שהיה עדיף אם יעזוב ובמקומו יביאו מישהו יותר בזול. מצד שני, גם התרת החוזה עולה כסף, אז אולי שישאר וזהו. אם כן, אז אני מקווה שבמעמד מופחת.
בעמדה שלוש ווימס הוא הבאנקר בהרכב וגם מבחינת דקות בכלל. הוא השחקן שכרגע בראש טבלת המזון במכבי. שחקן יורוליג טוב ומוכח, שיכול להיות אופציה ראשונה בהתקפה לקבוצה שחושבת בגדול. מילר יכול לתרום דקות בעמדה שלוש, ולנדסברג במקרה של סמול בול, אבל זו המשבצת של ווימס. פניני וסמית' - מבחינתי שניהם מיותרים, חבל על הכסף ששמים עליהם. פניני דועך, חוץ מהקליעה לא יודע מה נשאר. סמית' - ברור לכולם שלא ישחק יותר מחצי מהמשחקים בעונה, ושאי אפשר לבנות על כשירות שלו לסוף העונה, אז בשביל מה? חבל על הכסף, אפשר לעשות עם זה יותר. לנדסברג בעייתי בעיני כגיבוי לווימס, לא יציב מספיק, לא שומר מספיק, ובאירופה גם לא מבריק התקפית, שזה עוד בסדר אם היה לפחות מגן טוב. צריך שחקן 2-3 מהספסל. לא מכיר את סילי בכלל אז אין לי מושג אם הוא יכול להיות הדבר הזה.
עמדה מספר אחת - בגדול כאן אנחנו סגורים עם הצמד הישראלי. מקל ואוחיון האמת די דומים בכמה אספקטים - מחזיקים הרבה בכדור, עם קצת עודף ביטחון עצמי, שומרים טוב, חודרים סבירים אבל בלי קליעה טובה מרחוק. קצת מדאיג אותי מקל, בטח כרכז ראשון, כי לפחות אוחיון קצת יותר מבין את מעמדו (מה שלא מפריע לו להחליט שהוא יציל את הקבוצה פעמיים שלוש בעונה בסיום משחקים). אבל זה המצב. בהחלט סביר שכדאי שיהיה עוד שחקן שמשחק 1-2, שיוכל לתת דקות כאן, במיוחד במצבים שחייבים יד מבחוץ. תיאורטית זה מה שרוצ'סטי יכול לתרום, אבל הוא לא בדיוק הרשים השנה, והגנה כמו שלו זה לא משהו שישב טוב עם צוות האימון השנה.
מה שמשאיר את עמדה 2. אני אתפלא אם יבזורי ימשיך. בעצם אתפלא חלקית, כי אולי ישאירו אותו בגלל העונה הארוכה, אבל ביורוליג הוא לא יראה יותר מדי דקות, והליגה לא כזאת מעניינת אותי. בתיאוריה יש שם כרגע את רוצ'סטי, שהוא 1-2, ולנדסברג וסילי. שני האחרונים לא 1. לא יודע מה לחשוב על זה בדיוק. לנדסברג בעייתי כמו שהזכרתי למעלה, וסילי מבחינתי נעלם. אני מניח שלנדסברג לא עוזב.רוצ'סטי זו שאלת המפתח. נשאר או עוזב? מבחינתי לא הראה מספיק כדי להמשיך, ואם הוא ממשיך אין מקום לשחקן נוסף בקו האחורי. לנדסברג וסילי צריכים לסגור את הפינה כמחליפים בעמדות 2-3. בעיני עדיף היה אם רוצ'סטי עוזב, ומגיע קומבו גארד רציני. אם מצליחים להיפטר בנוסף גם מפניני וסמית', אז בכלל סבבה ואפשר לשפוך קצת כסף על זה. אם מגיע שחקן תותח לעמדה הזו, זה מסדר אותנו יופי. לפני שלוש שנים היתי אומר תנו לי פה את פארגו. פארגו כנראה כבר לא באמת אופציה, אבל יש שמות אחרים (אם כי אני לא מאמין שיבואו גאודלוק או דלייני). צריך מישהו ששומר טוב, יכול גם להוביל כדור, ובעיקר עם יד טובה מבחוץ, ליד הרכזים ה"מאותגרים שלשתית" שלנו, שמסוגל לשחק גם off ball. התקפית, מישהו כמו ג'ייסי קארול. צריך wingman לווימס ויכולה להיות קבוצה כיפית.
אחרי עונה כזאת, תנו איזה משהו כיפי לשם שינוי...
כמובן שבסוף נקבל שמות כמו ג'וש וויליאמסון, פטריק הולמן וקווין וובסטר. כלומר כאלה שלא שמענו עליהם בחיים (או מומצאים במקרה הזה).
my man כתב:רוצים לכתוב ארוך? סבבה אבל לפחות תפסקו את זה שלא יהיה בלוק כתיבה!
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים