21 נובמבר 2011, 07:18
jol9 כתב:yzafrir כתב:למה לעזוב את האדריאטית ?? צריך לעזוב את הקופליג !!!!
יש למישהו ספק שאם המשחק אתמול היה אמור להיות מול איזה אשקלונה או הבקעה אז היו דוחים אותו ??
קופל ראה במשחק נגד ירושלים הזדמנות להכניס למכבי והצליח לו .
יש רק דרך אחת להחזיר העונה (בעצם שתיים ) להבטיח את המקום בפיינל פור כמה שיותר מהר ולעלות עם הנוער לכל שאר המשחקים וכמובן להביס את הגועל במלחה !!!!
אתה טועה. אין סיבה לדחות. מכבי משחקת כל שבוע בשבת, ומגדל משחקת ביול"ב בשלישי. לכן זה רק הוגן שהמשחק יתקיים בראשון.
זאת לא הבעיה של קופל שמכבי החליטה לשחק באדריאטית, והוא לא צריך בהכרח לבוא לקראת מכבי בעניין הזה.
21 נובמבר 2011, 07:20
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:למה לעזוב את האדריאטית ?? צריך לעזוב את הקופליג !!!!
יש למישהו ספק שאם המשחק אתמול היה אמור להיות מול איזה אשקלונה או הבקעה אז היו דוחים אותו ??
קופל ראה במשחק נגד ירושלים הזדמנות להכניס למכבי והצליח לו .
יש רק דרך אחת להחזיר העונה (בעצם שתיים ) להבטיח את המקום בפיינל פור כמה שיותר מהר ולעלות עם הנוער לכל שאר המשחקים וכמובן להביס את הגועל במלחה !!!!
אתה טועה. אין סיבה לדחות. מכבי משחקת כל שבוע בשבת, ומגדל משחקת ביול"ב בשלישי. לכן זה רק הוגן שהמשחק יתקיים בראשון.
זאת לא הבעיה של קופל שמכבי החליטה לשחק באדריאטית, והוא לא צריך בהכרח לבוא לקראת מכבי בעניין הזה.
לדחות הכוונה למועד אחר שלמכבי לא יהיה משחק באדריאטית או בפגרה מהיורוליג..., זה מפריע לשתי הקבוצות אז קופל העדיף שמכבי תיפגע יותר (תשחק יום אחרי יום) מאשר ירושלים....
21 נובמבר 2011, 07:21
21 נובמבר 2011, 07:22
yarinsaky כתב:נכון שהכוח שלו מוגבל, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא עמד על זה בכל כוחו אלא קיבל את הדין בדיפלומטיות ובנחמדות שלו. אני לא בטוח שהיה אפשר לכפות את זה על פיני גרשון , למשל.
העובדה היא שפעמיים מכבי באדריאטית ופעמיים זה במשמרת של בלאט.
בסופו של דבר דברים כאלו מתפוצצים. הוא עכשיו מקטר כל הזמן על עייפות, אבל נתנו לו תקציב של 20 מיליון דולר כדי שיבנה קבוצה טובה שיכולה להתמודד עם זה.
אם זה לא קורה, אז גם האשמה מוטלת עליו.
21 נובמבר 2011, 07:23
21 נובמבר 2011, 07:25
yarinsaky כתב:נכון שהכוח שלו מוגבל, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא עמד על זה בכל כוחו אלא קיבל את הדין בדיפלומטיות ובנחמדות שלו. אני לא בטוח שהיה אפשר לכפות את זה על פיני גרשון , למשל.
העובדה היא שפעמיים מכבי באדריאטית ופעמיים זה במשמרת של בלאט.
בסופו של דבר דברים כאלו מתפוצצים. הוא עכשיו מקטר כל הזמן על עייפות, אבל נתנו לו תקציב של 20 מיליון דולר כדי שיבנה קבוצה טובה שיכולה להתמודד עם זה.
אם זה לא קורה, אז גם האשמה מוטלת עליו.
21 נובמבר 2011, 07:26
yarinsaky כתב:נו, התשובה הידועה, " כי אפשר ".
21 נובמבר 2011, 07:29
21 נובמבר 2011, 07:31
21 נובמבר 2011, 07:42
21 נובמבר 2011, 07:50
yzafrir כתב:זה לא הבעיה של שלוש מסגרות כמו זה שמסגרת אחת יש בא חוקים שונים שפוגעים במכבי בהכנות למסגרת העיקרית...
אם חוקי הקופליג לא היו משתנים (במיוחד חוק ארבעת הזרים) אז סבירלהניח שלא היינו באדריאטית....
חוץ מיזה , אין לי ספק שמבחינה מקצועית וכלכלית האדריאטית עדיפה על הקופליג , בטח כשהיא במתקונת הזאת....
לגבי הסגל , אני את הביקורת שלי כבר הקאתי פה בקיץ ואין טעם לטחון את זה . נעשו טעויות אבל זה מה יש ואם זה נצא למלחמה העונה לטוב ולרע....
21 נובמבר 2011, 07:52
יוסי22 כתב:אני דווקא חושב שעכשיו זה שיא העייפות עם צירוף מקרים קטלני של 3 משחקים בכמה ימים כשחצי מהסגל חולה /פצוע ובלאט עסוק בעיקר בשילובו של לאנגפורד לקראת המאבקים על ראשות הבית והטופ 16 שזו העונה האמיתית של מכבי.
21 נובמבר 2011, 07:53
21 נובמבר 2011, 07:59
יוסי22 כתב:yzafrir כתב:זה לא הבעיה של שלוש מסגרות כמו זה שמסגרת אחת יש בא חוקים שונים שפוגעים במכבי בהכנות למסגרת העיקרית...
אם חוקי הקופליג לא היו משתנים (במיוחד חוק ארבעת הזרים) אז סבירלהניח שלא היינו באדריאטית....
חוץ מיזה , אין לי ספק שמבחינה מקצועית וכלכלית האדריאטית עדיפה על הקופליג , בטח כשהיא במתקונת הזאת....
לגבי הסגל , אני את הביקורת שלי כבר הקאתי פה בקיץ ואין טעם לטחון את זה . נעשו טעויות אבל זה מה יש ואם זה נצא למלחמה העונה לטוב ולרע....
אתה גם כתבת שמכבי תיאבק על המקום הרביעי מה שנראה די מנותק כרגע מהמציאות .
21 נובמבר 2011, 08:03
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:yzafrir כתב:זה לא הבעיה של שלוש מסגרות כמו זה שמסגרת אחת יש בא חוקים שונים שפוגעים במכבי בהכנות למסגרת העיקרית...
אתה גם כתבת שמכבי תיאבק על המקום הרביעי מה שנראה די מנותק כרגע מהמציאות .
לא הייתי אומר מנותק מהמציאות עם איך שהקבוצה ניראת...יש משחק מאוד קשה ביום חמישי אתה יודע....
ואגב אני עדיין חושב שמבחינת סגל מכבי לא הכי טובה בבית , ריאל טובה ממנה זה בטוח אפס הייתה טובה יותר עד הפציעה של קינסיי שדפקה אותם מאוד , וגם למילאנו סגל חזק מאוד ...
פרטיזן יכולה לאיים על כל קבוצה עם שחקני הפנים שלה כמו שכבר ראינו....
בנתיים מכבי לא דרסה אף קבוצה ביורוליג השנה לא בבית ולא בחוץ ואפילו בניצחונות על אפס וריאל היא לא נראתה מרשימה ורק בזכות מלחמה גדולה ניצחנו...זה כנראה צריך להיות מה שימשיך להוביל אותונו קדימה עד שגם היכולת המקצועית של השחקנים תחזור אליהם...
21 נובמבר 2011, 08:10
21 נובמבר 2011, 08:19
21 נובמבר 2011, 08:24
yzafrir כתב:את הרבע הרביעי נגד ריאל התחלת בהפרש 12 (הכי גבוהה...) וסיימת בסך הכל ב-6 הפרש...משחק מצויין לא הייתי קורא לזה . מסכים אם ירין שזה נבע בעיקר מיום מבריק של שחקנים בודדים ולא כחלק מהמשחק הרגיל של הקבוצה .
בדרך כלל חלוקת הנק' במכבי יותר מאוזנת ...
21 נובמבר 2011, 08:26
yzafrir כתב:את הרבע הרביעי נגד ריאל התחלת בהפרש 12 (הכי גבוהה...) וסיימת בסך הכל ב-6 הפרש...משחק מצויין לא הייתי קורא לזה . מסכים אם ירין שזה נבע בעיקר מיום מבריק של שחקנים בודדים ולא כחלק מהמשחק הרגיל של הקבוצה .
בדרך כלל חלוקת הנק' במכבי יותר מאוזנת ...
21 נובמבר 2011, 08:57