אפשר לעוף כבר מהליגה האדריאטית הדבילית הזאת?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר לעוף כבר מהליגה האדריאטית הדבילית הזאת?

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 07:18

jol9 כתב:
yzafrir כתב:למה לעזוב את האדריאטית ?? צריך לעזוב את הקופליג !!!!
יש למישהו ספק שאם המשחק אתמול היה אמור להיות מול איזה אשקלונה או הבקעה אז היו דוחים אותו ??
קופל ראה במשחק נגד ירושלים הזדמנות להכניס למכבי והצליח לו .
יש רק דרך אחת להחזיר העונה (בעצם שתיים ) להבטיח את המקום בפיינל פור כמה שיותר מהר ולעלות עם הנוער לכל שאר המשחקים וכמובן להביס את הגועל במלחה !!!!

אתה טועה. אין סיבה לדחות. מכבי משחקת כל שבוע בשבת, ומגדל משחקת ביול"ב בשלישי. לכן זה רק הוגן שהמשחק יתקיים בראשון.
זאת לא הבעיה של קופל שמכבי החליטה לשחק באדריאטית, והוא לא צריך בהכרח לבוא לקראת מכבי בעניין הזה.

לדחות הכוונה למועד אחר שלמכבי לא יהיה משחק באדריאטית או בפגרה מהיורוליג..., זה מפריע לשתי הקבוצות אז קופל העדיף שמכבי תיפגע יותר (תשחק יום אחרי יום) מאשר ירושלים....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:20

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:למה לעזוב את האדריאטית ?? צריך לעזוב את הקופליג !!!!
יש למישהו ספק שאם המשחק אתמול היה אמור להיות מול איזה אשקלונה או הבקעה אז היו דוחים אותו ??
קופל ראה במשחק נגד ירושלים הזדמנות להכניס למכבי והצליח לו .
יש רק דרך אחת להחזיר העונה (בעצם שתיים ) להבטיח את המקום בפיינל פור כמה שיותר מהר ולעלות עם הנוער לכל שאר המשחקים וכמובן להביס את הגועל במלחה !!!!

אתה טועה. אין סיבה לדחות. מכבי משחקת כל שבוע בשבת, ומגדל משחקת ביול"ב בשלישי. לכן זה רק הוגן שהמשחק יתקיים בראשון.
זאת לא הבעיה של קופל שמכבי החליטה לשחק באדריאטית, והוא לא צריך בהכרח לבוא לקראת מכבי בעניין הזה.

לדחות הכוונה למועד אחר שלמכבי לא יהיה משחק באדריאטית או בפגרה מהיורוליג..., זה מפריע לשתי הקבוצות אז קופל העדיף שמכבי תיפגע יותר (תשחק יום אחרי יום) מאשר ירושלים....

האישור צריך לבוא משתי הקבוצות. למה שמגדל יפספסו סיכוי כ"כ טוב להפתיע את מכבי?

אני חושב שיש הרבה חרא כאן, אבל דווקא הדוגמא הזאת לא טובה, כי אני מאמין שכל קבוצה אחרת היתה נוהגת כך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 07:21

נכון שהכוח שלו מוגבל, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא עמד על זה בכל כוחו אלא קיבל את הדין בדיפלומטיות ובנחמדות שלו. אני לא בטוח שהיה אפשר לכפות את זה על פיני גרשון , למשל.
העובדה היא שפעמיים מכבי באדריאטית ופעמיים זה במשמרת של בלאט.
בסופו של דבר דברים כאלו מתפוצצים. הוא עכשיו מקטר כל הזמן על עייפות, אבל נתנו לו תקציב של 20 מיליון דולר כדי שיבנה קבוצה טובה שיכולה להתמודד עם זה.
אם זה לא קורה, אז גם חלק מהאשמה מוטלת עליו.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 21 נובמבר 2011, 07:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:22

yarinsaky כתב:נכון שהכוח שלו מוגבל, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא עמד על זה בכל כוחו אלא קיבל את הדין בדיפלומטיות ובנחמדות שלו. אני לא בטוח שהיה אפשר לכפות את זה על פיני גרשון , למשל.
בסופו של דבר דברים כאלו מתפוצצים. הוא עכשיו מקטר כל הזמן על עייפות, אבל נתנו לו תקציב של 20 מיליון דולר כדי שיבנה קבוצה טובה שיכולה להתמודד עם זה.
אם זה לא קורה, אז גם האשמה מוטלת עליו.

ד"א זה קרה פעמיים לבלאט, אחרי שהוביל את מכבי לפיינל פור בעונה שלפני כן.
למה עושים לו את זה, רק אלוהים יודע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 07:23

נו, התשובה הידועה, " כי אפשר ".
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Mta_atic » 21 נובמבר 2011, 07:25

yarinsaky כתב:נכון שהכוח שלו מוגבל, אבל אני לא בטוח עד כמה הוא עמד על זה בכל כוחו אלא קיבל את הדין בדיפלומטיות ובנחמדות שלו. אני לא בטוח שהיה אפשר לכפות את זה על פיני גרשון , למשל.
אם זה לא קורה, אז גם האשמה מוטלת עליו.

קודם כל - גם אם יהיה לך תקציב של 40 מיליון דולר, קשה לבנות קבוצה שתתמודד עם שלוש מסגרות ולו בגלל שההרכבים והרוטציה משתנים וזה דופק את השחקנים.
בסופו של דבר כולם טסים עם הקבוצה, וזה סיוט גם אם אתה יושב על הספסל.

זה היה צפוי מראש, בתחילת העונה הרבה אוהדים כתבו פה שלא משנה אם מכבי תפסיד כמה משחקים, העיקר שתגיע לסוף ותעשה מה שצריך.
עכשיו כולם בוכים על הפסד לירושלים. כאילו מה, לא ידעתם שזה מה שיקרה לפני?

על פיני גרשון לא היו כופים כי פיני הוא המאמן המועטר ביותר במכבי. אחרי 3 גביעי אירופה מישהו יכול לזרוק לו מילה?
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 21 נובמבר 2011, 07:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:26

yarinsaky כתב:נו, התשובה הידועה, " כי אפשר ".

זה לא מתאים. אני באמת הייתי רוצה לשמוע מישהו מהנהלת מכבי, מסביר את המהלך הזה עכשיו.
מה גם, שאת העומס האמיתי נתחיל באמת להרגיש בעוד חודש-חודשיים. עכשיו זה עוד בקטנה.

אבל כמכבי תתחיל לשחק גם בגביע, וגם בטופ 16, וגם בשלבים המכריעים של האדריאטית, ואז כל משחק יהיה חשוב, באמת שיש מצב שנראה קריסות
ומרמור הרבה יותר גדולים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 07:29

זה לא כל כל נכון. ( תשובה ל mta- atic (/
הבנייה השנה מאוד בעייתית בגלל כמה שחקנים שהם dnp בהגדרה. אף אחד לא ישכנע אותי שזה מה שבלאט רצה בקו האחורי בקיץ, זו פשוט התגלגלות של דברים שחלקה לא הייתה בשליטה ( העניין עם פארגו ) וחלקה מוטעית (שחקנים לא מתאימים לרמה ).

יש לך בעייה כשיש לך את בורשטיין, שאייר, אוחיון, סמית' , פאפלוקאס בעונת פרישה כמחליפים למה שהיה כאן בשנה שעברה. הרבה שחקנים, אבל מעט איכות ואתלטיות. שחקנים שחלקם מבוגרים מדי וחלקם צעירים מדי כדי לעמוד בעומס ובלחץ ( בהתאמה ).
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 21 נובמבר 2011, 07:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 07:31

אני דווקא חושב שעכשיו זה שיא העייפות עם צירוף מקרים קטלני של 3 משחקים בכמה ימים כשחצי מהסגל חולה /פצוע ובלאט עסוק בעיקר בשילובו של לאנגפורד לקראת המאבקים על ראשות הבית והטופ 16 שזו העונה האמיתית של מכבי.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 07:42

זה לא הבעיה של שלוש מסגרות כמו זה שמסגרת אחת יש בא חוקים שונים שפוגעים במכבי בהכנות למסגרת העיקרית...
אם חוקי הקופליג לא היו משתנים (במיוחד חוק ארבעת הזרים) אז סבירלהניח שלא היינו באדריאטית....
חוץ מיזה , אין לי ספק שמבחינה מקצועית וכלכלית האדריאטית עדיפה על הקופליג , בטח כשהיא במתקונת הזאת....
לגבי הסגל , אני את הביקורת שלי כבר הקאתי פה בקיץ ואין טעם לטחון את זה . נעשו טעויות אבל זה מה יש ואם זה נצא למלחמה העונה לטוב ולרע....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 07:50

yzafrir כתב:זה לא הבעיה של שלוש מסגרות כמו זה שמסגרת אחת יש בא חוקים שונים שפוגעים במכבי בהכנות למסגרת העיקרית...
אם חוקי הקופליג לא היו משתנים (במיוחד חוק ארבעת הזרים) אז סבירלהניח שלא היינו באדריאטית....
חוץ מיזה , אין לי ספק שמבחינה מקצועית וכלכלית האדריאטית עדיפה על הקופליג , בטח כשהיא במתקונת הזאת....
לגבי הסגל , אני את הביקורת שלי כבר הקאתי פה בקיץ ואין טעם לטחון את זה . נעשו טעויות אבל זה מה יש ואם זה נצא למלחמה העונה לטוב ולרע....

אתה גם כתבת שמכבי תיאבק על המקום הרביעי מה שנראה די מנותק כרגע מהמציאות .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 07:52

יוסי22 כתב:אני דווקא חושב שעכשיו זה שיא העייפות עם צירוף מקרים קטלני של 3 משחקים בכמה ימים כשחצי מהסגל חולה /פצוע ובלאט עסוק בעיקר בשילובו של לאנגפורד לקראת המאבקים על ראשות הבית והטופ 16 שזו העונה האמיתית של מכבי.

אני בסה"כ חוזר על דבריו של אליהו, שאמר את זה.
מכבי אמנם שיחקו 3 משחקים ב-4 ימים, אבל זה היה אחרי שבוע של מנוחה, ו-2 מתוך שלושת המשחקים היו חסרי משמעות, וכל שלושת המשחקים היו בבית.

זה דבר די אובייקטיבי לחשוב שהעומס יהיה יותר גדול, ככל שיצטברו עוד ועוד נסיעות, וככל שחשיבות המשחקים ורמת האינטנסיביות תעלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 21 נובמבר 2011, 07:53

האדריאטית מיותרת ופוגעת במכבי. רק שעכשיו אי אפשר לצאת ממנה. קופל עושה צרות בליגה ולמכבי זה ברור אבל האדריאטית לא תפתור את זה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 07:59

יוסי22 כתב:
yzafrir כתב:זה לא הבעיה של שלוש מסגרות כמו זה שמסגרת אחת יש בא חוקים שונים שפוגעים במכבי בהכנות למסגרת העיקרית...

לא הייתי אומר מנותק מהמציאות עם איך שהקבוצה ניראת...יש משחק מאוד קשה ביום חמישי אתה יודע....
ואגב אני עדיין חושב שמבחינת סגל מכבי לא הכי טובה בבית , ריאל טובה ממנה זה בטוח אפס הייתה טובה יותר עד הפציעה של קינסיי שדפקה אותם מאוד , וגם למילאנו סגל חזק מאוד ...
פרטיזן יכולה לאיים על כל קבוצה עם שחקני הפנים שלה כמו שכבר ראינו....

בנתיים מכבי לא דרסה אף קבוצה ביורוליג השנה לא בבית ולא בחוץ ואפילו בניצחונות על אפס וריאל היא לא נראתה מרשימה ורק בזכות מלחמה גדולה ניצחנו...זה כנראה צריך להיות מה שימשיך להוביל אותונו קדימה עד שגם היכולת המקצועית של השחקנים תחזור אליהם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 08:03

yzafrir כתב:
יוסי22 כתב:

לא הייתי אומר מנותק מהמציאות עם איך שהקבוצה ניראת...יש משחק מאוד קשה ביום חמישי אתה יודע....
ואגב אני עדיין חושב שמבחינת סגל מכבי לא הכי טובה בבית , ריאל טובה ממנה זה בטוח אפס הייתה טובה יותר עד הפציעה של קינסיי שדפקה אותם מאוד , וגם למילאנו סגל חזק מאוד ...
פרטיזן יכולה לאיים על כל קבוצה עם שחקני הפנים שלה כמו שכבר ראינו....

בנתיים מכבי לא דרסה אף קבוצה ביורוליג השנה לא בבית ולא בחוץ ואפילו בניצחונות על אפס וריאל היא לא נראתה מרשימה ורק בזכות מלחמה גדולה ניצחנו...זה כנראה צריך להיות מה שימשיך להוביל אותונו קדימה עד שגם היכולת המקצועית של השחקנים תחזור אליהם...

מול ריאל ואפס מכבי שיחקה מצויין ונראה מרשימה מאוד. פרט לכך אני מסכים איתך, רק שמכבי יודעת איכשהו לשחק יותר טוב ביורוליג, ומגיעה יותר מוכנה וחדה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 08:10

לדעתי מול ריאל היה משחק מצויין, מול פילזן רק טוב, אפילו טוב מינוס, בטח בהתקפה.

אבל צריך לשים לב מה קרה מול ריאל - 28 נקודות של פארמר ו 15 נקודות של סמית'. לא כל יום. שאר הקו האחורי לא בעניינים מבחינה התקפית בינתיים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 08:19

את הרבע הרביעי נגד ריאל התחלת בהפרש 12 (הכי גבוהה...) וסיימת בסך הכל ב-6 הפרש...משחק מצויין לא הייתי קורא לזה . מסכים אם ירין שזה נבע בעיקר מיום מבריק של שחקנים בודדים ולא כחלק מהמשחק הרגיל של הקבוצה .
בדרך כלל חלוקת הנק' במכבי יותר מאוזנת ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 נובמבר 2011, 08:24

yzafrir כתב:את הרבע הרביעי נגד ריאל התחלת בהפרש 12 (הכי גבוהה...) וסיימת בסך הכל ב-6 הפרש...משחק מצויין לא הייתי קורא לזה . מסכים אם ירין שזה נבע בעיקר מיום מבריק של שחקנים בודדים ולא כחלק מהמשחק הרגיל של הקבוצה .

נו באמת , זה היה משחק ענק של מכבי שנתן לה ניצחון על ריאל ביום טוב מאוד שלה.

יוני - ריאל ואפס זה שנים משלושת המשחקים הגדולים של מכבי העונה עד עכשיו ( השלישי זה מילאנו בחוץ שגם בו מכבי לא היתה רחוקה מניצחון ) , כלומר למשחקים החשובים מכבי מגיעה ומראה את היכולת שלה , ביום חמישי אנחנו נראה את המשחק הרביעי העונה שהוא באמת חשוב ונקווה שמכבי תשכיל לנצח גם בו ולסגור סופית את המאבק על מקומות 1-2 בינה ובין ריאל.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2011, 08:26

yzafrir כתב:את הרבע הרביעי נגד ריאל התחלת בהפרש 12 (הכי גבוהה...) וסיימת בסך הכל ב-6 הפרש...משחק מצויין לא הייתי קורא לזה . מסכים אם ירין שזה נבע בעיקר מיום מבריק של שחקנים בודדים ולא כחלק מהמשחק הרגיל של הקבוצה .

משחק מצויין. לא צריך לחפש בכוח. כולנו אמרנו את זה. ההפסד לי-ם לא הופך את זה למשהו אחר.

נכון שהיתה התעלות של פארמר ונכון שמכבי קצת איבדה את ההפרש, אבל הניצחון באותו יום לא היה מוטל בספק לכל אורכו של המשחק, ועל זה הקרדיט הגדול
למכבי. זה כמובן לא מבטיח כלום לקראת יום חמישי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 נובמבר 2011, 08:57

בגדול אני אף פעם לא בעד להישאר בכוח במקום שבו לא רוצים אותי.
ואכן הקופליג נותן למכבי רמזים יותר מעבים לכך שהוא לא רוצה את מכבי.
אבל יש גם את הרמה הפרקטית בבחירה בין 2 הליגות, וצריך לזכור שגם אם מכבי עוזבת את הקופליג ונשארת רק עם האדריאטית, היא עדיין נשארת עם הרבה מאוד טיסות מתישות לכל מיני חורים שכוחי אל ביוגוסלביה שזה לא פחות מעייף ואולי אפילו יותר מהמשחקים עצמם.

כך שגם אם היה צריך לבחור רק אחת מבין 2 הליגות, אני חושבת שהייתי בוחרת בקופליאדה, ולו רק בגלל הנוחות והקרבה.
מה שכן, אם כבר מכבי בחרה לשחק גם וגם, היו חייבים לנהל את כל העסק נכון.
להגיד מראש מה משמש עבור מכבי משחקי אימון לאירופה ומה משמש קידום שחקני נוער.
להחליט לשחק גם בקופליג וגם באדריאטית ולתת לשניהם את מלוא הרצינות והחשיבות כאילו מדובר ביורוליג - זו אולי הטעות הגדולה ביותר של מכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, liran, מקאדו 3 ו־26 אורחים