ת'רד המלפפונים - מכבי מעוניינת בכריס סינגלטון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - הנדריקס ואמבקווה צפויים לעזוב

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 יוני 2016, 10:20

עזוב את המספרים.
ראיתי אותו משחק. הוא ריבאונדר טוב ומוסר טוב. הוא מייצר מצבים ברמה גבוהה.
עם כל זה שהביאו את ווימס, זה פחות הסגנון שלו. רציתם גארד יוצר, לא?

רד מדילייני ורייס. זה חסר סיכוי.
אדאמס היחיד שעוד איכשהו רלוונטי, אבל מדובר ברכז ולא ב-2.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2016, 10:26

אסתפק גם באדאמס. כל עוד יש סיכוי לאחד מהשלושה יש לי תקווה. אדאמס יכול לשחק על שתי העמדות בלי שום בעיה. יכול להסתדר עם מקל על המגרש.
er79

הודעהעל ידי איתי-שגב » 19 יוני 2016, 10:47

דילייני אמר שהולכים לשנוא אותו על המהלך הבא שלו.
אני רק אגיד שכל העונה הוא אמר שהדיווחים על מכבי שקריים.
גאסט סאיין.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי my man » 19 יוני 2016, 10:56

איתי-שגב כתב:דילייני אמר שהולכים לשנוא אותו על המהלך הבא שלו.
גאסט סאיין.

*חותם בסין*
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי איתי-שגב » 19 יוני 2016, 10:59

my man כתב:
איתי-שגב כתב:דילייני אמר שהולכים לשנוא אותו על המהלך הבא שלו.
גאסט סאיין.

*חותם בסין*

אוי נו.
בטח יקבל 80 מליון שקל לשנתיים וחצי.
חבל שהרס לעצמו תקריירה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי er79 » 19 יוני 2016, 11:00

איפה הוא אמר את זה? דיווחים מהשעות האחרונות דיברו על זה שהוא מנסה את ה-nba
er79

הודעהעל ידי איתי-שגב » 19 יוני 2016, 11:03

er79 כתב:איפה הוא אמר את זה? דיווחים מהשעות האחרונות דיברו על זה שהוא מנסה את ה-nba

בטוויטר שלו. בערך משהו לפני 15 שעות הוא צייץ את זה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי Mitelka » 19 יוני 2016, 11:04

לא מצליח להבין את הסיפור פה עם רייס. הוא עזב את מכבי לחימקי בגלל הצעה שאי אפשר לסרב לה, 2 מיליון דולר לעונה. די ברור שמכבי אחרי ההחתמות האחרונות לא יכולה להעמיד לו סכום כזה - אז למה שיתפשר ויחזור למכבי? אם הסיבה שמלכתחילה הוא עזב היא כספית. ולא נראה לי שתהיה לו בעיה למצוא קבוצה שתשלם לו סכומים דומים. הוא בכל זאת הציג יכולת גבוהה מאוד בחימקי.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שועל » 19 יוני 2016, 11:46

Mitelka כתב:לא מצליח להבין את הסיפור פה עם רייס. הוא עזב את מכבי לחימקי בגלל הצעה שאי אפשר לסרב לה, 2 מיליון דולר לעונה. די ברור שמכבי אחרי ההחתמות האחרונות לא יכולה להעמיד לו סכום כזה - אז למה שיתפשר ויחזור למכבי? אם הסיבה שמלכתחילה הוא עזב היא כספית. ולא נראה לי שתהיה לו בעיה למצוא קבוצה שתשלם לו סכומים דומים. הוא בכל זאת הציג יכולת גבוהה מאוד בחימקי.

ברור. זה לא בכיוון.

בכלל כדאי להנמיך ציפיות. כפי שכבר כתבתי הסגל של מכבי די סגור מלבד 2 שחקנים מחליפים זולים. מכבי מתמקדת עכשיו לדעתי במציאת מציאות במחיר נמוך, נקווה שלא יצאו מזה עוד היינס ואלכסנדר.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי dod » 19 יוני 2016, 12:05

שועל כתב:בכלל כדאי להנמיך ציפיות. כפי שכבר כתבתי הסגל של מכבי די סגור מלבד 2 שחקנים מחליפים זולים. מכבי מתמקדת עכשיו לדעתי במציאת מציאות במחיר נמוך, נקווה שלא יצאו מזה עוד היינס ואלכסנדר.

עלות ההחתמות הבאות של מכבי תלויה במה שיצליחו לסגור עם הסרחים העודפים מהעונה שעברה: רוצ'סטי, סמית, הנדריקס ואמבקווה.
צפו לקיץ מתיש כולל הרבה האשמות בתקשורת.
dod

הודעהעל ידי איתי-שגב » 19 יוני 2016, 12:07

אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.

רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר

אבל זה לא יקרה.
למה כתבתי את זה בכלל ? טוב נו.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שועל » 19 יוני 2016, 12:16

dod כתב:
שועל כתב:בכלל כדאי להנמיך ציפיות. כפי שכבר כתבתי הסגל של מכבי די סגור מלבד 2 שחקנים מחליפים זולים. מכבי מתמקדת עכשיו לדעתי במציאת מציאות במחיר נמוך, נקווה שלא יצאו מזה עוד היינס ואלכסנדר.

עלות ההחתמות הבאות של מכבי תלויה במה שיצליחו לסגור עם הסרחים העודפים מהעונה שעברה: רוצ'סטי, סמית, הנדריקס ואמבקווה.
צפו לקיץ מתיש כולל הרבה האשמות בתקשורת.

אני חושב שהנזק די ברור כבר בשלב הזה. אף אחד מהם לא יוותר(ובצדק) על מה שמגיע לו על פי חוזה, וזה די ברור שמכבי לא תצליח לקבל עליהם סכומים משמעותיים מקבוצות אחרות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 19 יוני 2016, 12:48

מסכים לגמרי. אני גם מאמין שהשחקנים הנוספים שיגיעו (גארד וגבוה) יהיו שחקנים זולים יחסית. לדעתי גם יש סיכוי מסויים שאמבקווה והנדריקס יישארו שניהם ויגיע רק עוד גארד.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2016, 13:04

איתי-שגב כתב:אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.

רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר

אבל זה לא יקרה.

לא מבין למה החתמת רייס תהיה טעות ואיך מה שהצאת הופך לפיתרון
אפשר רק ליייחל שיגיע לכאן גארד בקאליבר שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 19 יוני 2016, 13:14

זה לא עניין של "להנמיך ציפיות". זה עניין של מציאות. מכבי תקועה עם חוזים מפגרים ולא יכולה לבנות קבוצה באמת בטופ של הטופ, ואתם יודעים מה? זה בכלל לא השאיפה לעונה הקרובה. אי אפשר לעבור מ0 ל100 בחצי מאיה. אי אפשר לקחת את אחת מהקבוצות הגרועות ביורוליג ומקום 3-4 ביום טוב בישראל, ותוך שנה להפוך אותה לקונטנדרית לאליפות אירופה. המטרה צריכה להיות לצמצם את הנזקים כמה שניתן (וביינתים עושים מה שאפשר) כדי להעמיד קבוצה טובה בשנה הבאה שתהיה באיזור ההצלבה (איפשהו באיזור המקומות 6-9) ביורוליג ותוליך את הליגה הישראלית בלי הרבה בעיות (אליפות זה הכי קל להגיד שחייבים, אבל שמשחקים משחק אחד אי שם ביוני - קשה לי לחרוץ במילה "חייבים". ברור שצריך, אבל בסוף ב5 ביוני קמים עם ווימס חולה ומילר פצוע ביד ומגידו באה במומנטום ומנצחת אותך במשחק אחד וביי.). אחרי זה בקיץ הבא אפשר לעשות עוד טיפה שיפורים (מבלי מהפכות, שחרור 1-2 שחקנים והבאה של 1-2 בהנחה והקבוצה בגדול תשחק טוב בעונה הבאה) ולקוות לעשות עוד צעד חזרה לאיזור הפיינל פור. כל מי שחושב בקיץ אחד ניפטר מכל הסרחים ונביא 8 כוכבי על ונסתער על כל התארים - לא מציאותי.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי roy1000 » 19 יוני 2016, 13:16

Mitelka כתב:זה לא עניין של "להנמיך ציפיות". זה עניין של מציאות. מכבי תקועה עם חוזים מפגרים ולא יכולה לבנות קבוצה באמת בטופ של הטופ, ואתם יודעים מה? זה בכלל לא השאיפה לעונה הקרובה. אי אפשר לעבור מ0 ל100 בחצי מאיה. אי אפשר לקחת את אחת מהקבוצות הגרועות ביורוליג ומקום 3-4 ביום טוב בישראל, ותוך שנה להפוך אותה לקונטנדרית לאליפות אירופה. המטרה צריכה להיות לצמצם את הנזקים כמה שניתן (וביינתים עושים מה שאפשר) כדי להעמיד קבוצה טובה בשנה הבאה שתהיה באיזור ההצלבה (איפשהו באיזור המקומות 6-9) ביורוליג ותוליך את הליגה הישראלית בלי הרבה בעיות (אליפות זה הכי קל להגיד שחייבים, אבל שמשחקים משחק אחד אי שם ביוני - קשה לי לחרוץ במילה "חייבים". ברור שצריך, אבל בסוף ב5 ביוני קמים עם ווימס חולה ומילר פצוע ביד ומגידו באה במומנטום ומנצחת אותך במשחק אחד וביי.). אחרי זה בקיץ הבא אפשר לעשות עוד טיפה שיפורים (מבלי מהפכות, שחרור 1-2 שחקנים והבאה של 1-2 בהנחה והקבוצה בגדול תשחק טוב בעונה הבאה) ולקוות לעשות עוד צעד חזרה לאיזור הפיינל פור. כל מי שחושב בקיץ אחד ניפטר מכל הסרחים ונביא 8 כוכבי על ונסתער על כל התארים - לא מציאותי.

אני לא מאמין שמכבי בונה קבוצה שהולכת להיות בכיוון של 6-9 ביורוליג. נראה לי כמו 10-16.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 יוני 2016, 13:19

פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי איתי-שגב » 19 יוני 2016, 13:22

rc4991 כתב:
איתי-שגב כתב:אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.

רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר

אבל זה לא יקרה.

לא מבין למה החתמת רייס תהיה טעות ואיך מה שהצאת הופך לפיתרון
אפשר רק ליייחל שיגיע לכאן גארד בקאליבר שלו

כי אז נסתפק בסילי וסיל בעמדה מספר 2. יותר מבדיחה משעשעת זה לא יכול להיות. במקום רייס צריך אחד שמשחק 2.
אם באמת רייס איכשהו יבוא, נצטרך להוריד את ווימס לעמדה 2, את מילר ל3 (שלדעתי הוא יותר טוב ב3 מ4) ולהביא עוד גבוה לחמישייה ב4, כדי שתהיה באמת חמישייה שתוכל לשחק באירופה. אלא אם בונים על מקל/רייס/אוחיון כ2 ואז אנחנו במצב לא משהו.

וגארד בקאליבר שלו יהיה באמת מדהים. אבל אחד יותר גבוה שיכול לשחק ב2 ועדיף שיהיה עם קליעה.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי roy1000 » 19 יוני 2016, 13:55

MTA2311 כתב:פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?

ובשקלול האמינות של פדרמן נראה לי שמכבי תהיה בתחתית. זה הכיוון האמיתי. לדעתי מכוונים ל 10-16.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 יוני 2016, 13:57

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?

ובשקלול האמינות של פדרמן נראה לי שמכבי תהיה בתחתית. זה הכיוון האמיתי. לדעתי מכוונים ל 10-16.

כן, זה היה די ברור אחרי ההחתמה של ארז.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־18 אורחים