המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:דילייני אמר שהולכים לשנוא אותו על המהלך הבא שלו.
אני רק אגיד שכל העונה הוא אמר שהדיווחים על מכבי שקריים.
גאסט סאיין.
my man כתב:איתי-שגב כתב:דילייני אמר שהולכים לשנוא אותו על המהלך הבא שלו.
אני רק אגיד שכל העונה הוא אמר שהדיווחים על מכבי שקריים.
גאסט סאיין.
*חותם בסין*
er79 כתב:איפה הוא אמר את זה? דיווחים מהשעות האחרונות דיברו על זה שהוא מנסה את ה-nba
Mitelka כתב:לא מצליח להבין את הסיפור פה עם רייס. הוא עזב את מכבי לחימקי בגלל הצעה שאי אפשר לסרב לה, 2 מיליון דולר לעונה. די ברור שמכבי אחרי ההחתמות האחרונות לא יכולה להעמיד לו סכום כזה - אז למה שיתפשר ויחזור למכבי? אם הסיבה שמלכתחילה הוא עזב היא כספית. ולא נראה לי שתהיה לו בעיה למצוא קבוצה שתשלם לו סכומים דומים. הוא בכל זאת הציג יכולת גבוהה מאוד בחימקי.
שועל כתב:בכלל כדאי להנמיך ציפיות. כפי שכבר כתבתי הסגל של מכבי די סגור מלבד 2 שחקנים מחליפים זולים. מכבי מתמקדת עכשיו לדעתי במציאת מציאות במחיר נמוך, נקווה שלא יצאו מזה עוד היינס ואלכסנדר.
dod כתב:שועל כתב:בכלל כדאי להנמיך ציפיות. כפי שכבר כתבתי הסגל של מכבי די סגור מלבד 2 שחקנים מחליפים זולים. מכבי מתמקדת עכשיו לדעתי במציאת מציאות במחיר נמוך, נקווה שלא יצאו מזה עוד היינס ואלכסנדר.
עלות ההחתמות הבאות של מכבי תלויה במה שיצליחו לסגור עם הסרחים העודפים מהעונה שעברה: רוצ'סטי, סמית, הנדריקס ואמבקווה.
צפו לקיץ מתיש כולל הרבה האשמות בתקשורת.
שועל כתב:בכלל כדאי להנמיך ציפיות. כפי שכבר כתבתי הסגל של מכבי די סגור מלבד 2 שחקנים מחליפים זולים. מכבי מתמקדת עכשיו לדעתי במציאת מציאות במחיר נמוך, נקווה שלא יצאו מזה עוד היינס ואלכסנדר.
איתי-שגב כתב:אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.
רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר
אבל זה לא יקרה.
למה כתבתי את זה בכלל ? טוב נו.
Mitelka כתב:זה לא עניין של "להנמיך ציפיות". זה עניין של מציאות. מכבי תקועה עם חוזים מפגרים ולא יכולה לבנות קבוצה באמת בטופ של הטופ, ואתם יודעים מה? זה בכלל לא השאיפה לעונה הקרובה. אי אפשר לעבור מ0 ל100 בחצי מאיה. אי אפשר לקחת את אחת מהקבוצות הגרועות ביורוליג ומקום 3-4 ביום טוב בישראל, ותוך שנה להפוך אותה לקונטנדרית לאליפות אירופה. המטרה צריכה להיות לצמצם את הנזקים כמה שניתן (וביינתים עושים מה שאפשר) כדי להעמיד קבוצה טובה בשנה הבאה שתהיה באיזור ההצלבה (איפשהו באיזור המקומות 6-9) ביורוליג ותוליך את הליגה הישראלית בלי הרבה בעיות (אליפות זה הכי קל להגיד שחייבים, אבל שמשחקים משחק אחד אי שם ביוני - קשה לי לחרוץ במילה "חייבים". ברור שצריך, אבל בסוף ב5 ביוני קמים עם ווימס חולה ומילר פצוע ביד ומגידו באה במומנטום ומנצחת אותך במשחק אחד וביי.). אחרי זה בקיץ הבא אפשר לעשות עוד טיפה שיפורים (מבלי מהפכות, שחרור 1-2 שחקנים והבאה של 1-2 בהנחה והקבוצה בגדול תשחק טוב בעונה הבאה) ולקוות לעשות עוד צעד חזרה לאיזור הפיינל פור. כל מי שחושב בקיץ אחד ניפטר מכל הסרחים ונביא 8 כוכבי על ונסתער על כל התארים - לא מציאותי.
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:אני בכלל חושב שלהביא את רייס תהיה טעות גדולה. אלא אם הולכים על סוג של גלאקטיקוס ומביאים גם את רנדולף, ואז מורידים את ווימס ומילר עמדה.
רייס יוגב מקל
ווימס סילי
מילר פניני סילבן
רנדולף זר שגב
צירבס זר
אבל זה לא יקרה.
למה כתבתי את זה בכלל ? טוב נו.
לא מבין למה החתמת רייס תהיה טעות ואיך מה שהצאת הופך לפיתרון
אפשר רק ליייחל שיגיע לכאן גארד בקאליבר שלו
MTA2311 כתב:פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:פדרמן אמר שמכוונים לדרג הביניים לא?
ובשקלול האמינות של פדרמן נראה לי שמכבי תהיה בתחתית. זה הכיוון האמיתי. לדעתי מכוונים ל 10-16.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־14 אורחים