שועל כתב:אדם כתב:מה דעתכם על אלכס קירק?,חוו דעתכם.
אני עדין חושב שיהיה גארד ברמה,לגבי גבוה אין מבחר בשוק .
אומיץ ובילאן נחשבים הימורים וכפוטנציאלים,כשם כמשו גדול השוק לא מוצף,צריך לחפש ,ככה שלדעתי לא בגלל תקציב אלא בגלל היצע בסוף יגיע הימור זול.
ומה עם רנדולף? ראדוליצה? המילטון? בורוסיס? ולא, אומיץ' הוא הרבה יותר מסתם פוטנציאל. בגזרת הגארדים אין הרבה יותר אופציות.
למה אתה אומר שזה לא בגלל התקציב? ראית באיזה מקום שהתקציב של מכבי עלה משמעותית?
דבר ראשון אומיץ כרגע הוא פוטנציאל לא יותר מזה,הוא יכול להיתברר כבינוני ולא יותר ברמות הגבוהות.
שאר השמות שאמרת כגון ראדוליצה ,אני לא שמעתי שהוא שוחרר סופית,אני בשמחה אקבל אותו ,השאלה אם מכבי מוכנה להחזיק שני סנטרים אותו דבר,ברור לי שבקבוצה גדולה אין בעיה ובדרך כלל יש 4 גבוהים ,אבל מכבי לאורך ההיסטוריה מחזיקה סנטר וחצי וגם לא מאותו הסגנון.
המילטון מכוון לאנביאי כרגע אתה רוצה לחכות לו חודשיים?.
ראנדלוף הלואי ,הענין איתו זה השכר ואני אומר לך בודאות אחי שיש לו הצעה ממכבי על סך 1.8 ,לא על סמך שמועות אלא על מקור אמיתי ורציני,הוא מחכה ורוצה יותר.
לגבי בורוסיס זה ענין של דעה אם לקחת סיכון על בחור מבוגר שנתן עונה גדולה ויכול להיות שירת הברבור שלו.
ככה שבאמת אחי נתת 4 שמות שגם מוכיחות שאין הרבה ובהיסתכלות עמוקה אתה מבין שכל אחד מהם כרגע יש בעיה כזו או אחרת.
לא קראתי שמכבי הגדילה את התקציב אבל כולנו יודעים שגם בתקציב הנורמלי של מכבי השאלה איך ומה עושים איתו ולא הכמות.
יש בניה לרוחב ויש בניה מרוכזת וענינית .
מכבי מבינה ששנה הבאה תהיה שנה באינטנסיביות של נבא,הרמה תהיה קשה שבוע אחרי שבוע לא יהיה משחקים של סתלבט ,כל משחק יהיה מלחמת עולם, מכבי מבינה שצריך להשקיע,גם מבחינת העתיד,גם מבחינת ספונסרים.
כמה שנרד עליהם וכמה שנהיה צודקים עדין גם הם יודעים שמכה אחת סבבה מכה שניה סבבה במכה השלישית כבר לקום זה הרבה יותר קשה.