המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:האמת שרוני היה הראשון לדווח על זה.
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:האמת שרוני היה הראשון לדווח על זה.
![]()
אגב, בורוסיס וגאודלוק לא יבואו ממה שהבנתי
toja27 כתב:לא מכיר אותו אבל נראה קצת גמלוני ומגושם לטעמי ממבט ראשון.
jol9 כתב:toja27 כתב:לא מכיר אותו אבל נראה קצת גמלוני ומגושם לטעמי ממבט ראשון.
גם לי, מצד שני, שחקן בגובה הזה שקולע ככה, זה בונוס גדול.
זה יאפשר למכבי לעלות הרכבים עם חמישה שחקנים שמאיימים מבחוץ
felix_r כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:לא מכיר אותו אבל נראה קצת גמלוני ומגושם לטעמי ממבט ראשון.
גם לי, מצד שני, שחקן בגובה הזה שקולע ככה, זה בונוס גדול.
זה יאפשר למכבי לעלות הרכבים עם חמישה שחקנים שמאיימים מבחוץ
עם 4. כי הוא בטח יצוות עם שגב
שחף כתב:כל השמות האלה היו טובים אם למכבי היה יותר טוב מזירבס בתור סנטר ראשון. קירק נראה קצת בעייתי בהגנה. אייברסון נגר(שוב היה טוב אם היה סנטר יותר טוב מזירבס זה היה בסדר). קודם כל ראנדולף, מצידי שהגארד יהיה זול יחסית. יותר קל להביא גארד טוב בזול מאשר להמר על סנטר
איתי-שגב כתב:או שאני עיוור או שפשוט אין שום דיווח בליטא...
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:האמת שרוני היה הראשון לדווח על זה.
![]()
אגב, בורוסיס וגאודלוק לא יבואו ממה שהבנתי
שחף כתב:לא נגר, מוגבל התקפית. יש יתרון אחד לאייברסון לעומת קירק וזה השילוב של הסייז פלוס אתלטיות שלו. כן יכול לשמור ולשים גוף גם על כל מיני חרגולים למיניהם
yzafrir כתב:שחף כתב:לא נגר, מוגבל התקפית. יש יתרון אחד לאייברסון לעומת קירק וזה השילוב של הסייז פלוס אתלטיות שלו. כן יכול לשמור ולשים גוף גם על כל מיני חרגולים למיניהם
זה ניסוח יותר מדוייק.
אייברסון מסיים טוב מתחת לסל גם עם הגב וגם בתנועה , אבל שמרחיקים אותו מהטבעת הוא לא יעיל התקפי וגם לא ינסה לזרוק (שזה דווקא טוב) . בגלל זה האחוזים שלו לא רעים בדרך כלל (סביב ה-60%) .
כמו שאמרת , הוא מהיר ואתלטי יותר מקירק ובנוי מצויין ומנצל את זה טוב בהגנה.
אם זה יהיה אחד משניהם אני אשמח . אישית הייתי מעדיף ללכת יותר על הקונספט ההגנתי עם אייברסון מאשר עם קירק...
MTA2311 כתב:סנטר שקולע מחצי מרחק ומעלה זה מותרות. הגנה מהעמדה הזאת זה מאסט, וזה הוכח פעם אחר פעם בשנים האחרונות. כשהחתימו את צירבאס כבר השלמתי עם זה שלא נראה פה סנטר מוביל ברמה גבוהה. לפחות שיביאו מישהו שיתן הגנה חזקה.
MTA2311 כתב:סנטר שקולע מחצי מרחק ומעלה זה מותרות. הגנה מהעמדה הזאת זה מאסט, וזה הוכח פעם אחר פעם בשנים האחרונות. כשהחתימו את צירבאס כבר השלמתי עם זה שלא נראה פה סנטר מוביל ברמה גבוהה. לפחות שיביאו מישהו שיתן הגנה חזקה.
ankram כתב:MTA2311 כתב:סנטר שקולע מחצי מרחק ומעלה זה מותרות. הגנה מהעמדה הזאת זה מאסט, וזה הוכח פעם אחר פעם בשנים האחרונות. כשהחתימו את צירבאס כבר השלמתי עם זה שלא נראה פה סנטר מוביל ברמה גבוהה. לפחות שיביאו מישהו שיתן הגנה חזקה.
ממש אבל ממש לא מסכים , איך אתה קובע שהגנה מהעמדה הזאת זה מאסט , בהינתן שהסנטרים היחידים ב10 השנים האחרונות שהביאו את מכבי לגמר פיינל פור וזכייה זה ניקולה וסופו , 2 סנטרים שהמילה הגנה היא האחרונה שהם למדו.....
אי אפשר שכל השחקנים בקבוצה יהיו השומרים הכי טובים והמתקיפים הכי טובים , למכבי אין את היכולת לשלם כל כך הרבה כסף על כל כך הרבה שחקנים , גם בחמשיית ההגנה המעולה שהיתה למכבי בעונת אידסון פרקינס פארגו , מכבי העלו את ליאור וסופו בחמשייה , 2 חברה שהמושג הגנה הוא זר להם.
יותר חשוב התאמה לשחקנים האחרים בסגל , ציברס ומילר משלימים אחד את השני נהדר וציברס הוא שחקן פוסט טוב ויותר מזה , קירק לדוגמא תפור ליד שגב , כגבוה עם טווח , ששגב יכול לחפות עליו קצת בהגנה.
er79 כתב:אי אפשר להנות מכל העולמות. מצד שני, לא יהיה לך גבוה עם קליעה מחצי מרחק פלוס. אתה שוכח שיש את שגב, שהוא שחקן הגנה טוב מאוד. ברור שיש חסרונות, כמו בכל דבר, אני עדיין חושב שחמישייה של ווימס, מקל, גאר זר, מילר וצירבס, היא עדיין חמישייה שיכולה לעשות הגנה טובה ולהוסיף קשיחות אתלטית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־41 אורחים