ת'רד המלפפונים - מכבי מעוניינת בכריס סינגלטון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים- דיווח: אלכס קירק בדרך למכבי ת"א

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 יוני 2016, 20:56

הוא עוד לא חתם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: ת'רד המלפפונים- דיווח: אלכס קירק בדרך למכבי ת

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יוני 2016, 21:12

אחדשיודע כתב:האמת שרוני היה הראשון לדווח על זה.

:)
אגב, בורוסיס וגאודלוק לא יבואו ממה שהבנתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 יוני 2016, 21:14

rc4991 כתב:

איזה שוק!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2016, 21:50

toja27 כתב:לא מכיר אותו אבל נראה קצת גמלוני ומגושם לטעמי ממבט ראשון.

גם לי, מצד שני, שחקן בגובה הזה שקולע ככה, זה בונוס גדול.
זה יאפשר למכבי לעלות הרכבים עם חמישה שחקנים שמאיימים מבחוץ
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 יוני 2016, 22:50

jol9 כתב:

עם 4. כי הוא בטח יצוות עם שגב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2016, 22:54

felix_r כתב:
jol9 כתב:

עם 4. כי הוא בטח יצוות עם שגב

זה בהנחה והוא יגיע :laugh1

בכל מקרה, זה שם מעניין.
אני קצת בדעה של שחף כאן. הייתי רוצה לראות כאן שחקן פנים איכותי יותר, כמו רנדולף.

מצד שני, בהרכב הנוכחי, למכבי באמת אין מנוע בקו האחורי, ככה שלשים שם את הכסף, זה גם לא
כזה רעיון רע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: ת'רד המלפפונים- ליאור ליובין פנה לג'מאר סמית'

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2016, 23:54

שחף כתב:כל השמות האלה היו טובים אם למכבי היה יותר טוב מזירבס בתור סנטר ראשון. קירק נראה קצת בעייתי בהגנה. אייברסון נגר(שוב היה טוב אם היה סנטר יותר טוב מזירבס זה היה בסדר). קודם כל ראנדולף, מצידי שהגארד יהיה זול יחסית. יותר קל להביא גארד טוב בזול מאשר להמר על סנטר

אתה מרבה להשתמש במילה נגר לפעמים שלא לצורך , אייברסון ממש לא נגר , זה מרגיש שלא ראית אפילו משחק אחד שלו...
ברור שרנדולף עדיף בגלל היכולות המגוונות שלו , אבל זה לא עושה את כל המועמדים האחרים אוטומטית לנגרים...
קירק לא השחקן האידיאלי להחליף את צירבס אבל הוא הרבה יותר טוב ממה שיכולנו לקבל . לפחות לא יחסר מאסה עם צמד כזה (אתלטיות דווקא כן...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שועל » 26 יוני 2016, 01:06

איתי-שגב כתב:או שאני עיוור או שפשוט אין שום דיווח בליטא...

http://www.krepsinis.net/naujiena/macca ... jas/263589
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שחף » 26 יוני 2016, 02:19

לא נגר, מוגבל התקפית. יש יתרון אחד לאייברסון לעומת קירק וזה השילוב של הסייז פלוס אתלטיות שלו. כן יכול לשמור ולשים גוף גם על כל מיני חרגולים למיניהם
שחף

Re: ת'רד המלפפונים- דיווח: אלכס קירק בדרך למכבי ת

הודעהעל ידי roy1000 » 26 יוני 2016, 06:25

rc4991 כתב:

אתה רציני? לא יכול להיות.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2016, 12:59

שחף כתב:לא נגר, מוגבל התקפית. יש יתרון אחד לאייברסון לעומת קירק וזה השילוב של הסייז פלוס אתלטיות שלו. כן יכול לשמור ולשים גוף גם על כל מיני חרגולים למיניהם

זה ניסוח יותר מדוייק.
אייברסון מסיים טוב מתחת לסל גם עם הגב וגם בתנועה , אבל שמרחיקים אותו מהטבעת הוא לא יעיל התקפי וגם לא ינסה לזרוק (שזה דווקא טוב) . בגלל זה האחוזים שלו לא רעים בדרך כלל (סביב ה-60%) .
כמו שאמרת , הוא מהיר ואתלטי יותר מקירק ובנוי מצויין ומנצל את זה טוב בהגנה.
אם זה יהיה אחד משניהם אני אשמח . אישית הייתי מעדיף ללכת יותר על הקונספט ההגנתי עם אייברסון מאשר עם קירק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2016, 13:16

yzafrir כתב:
שחף כתב:לא נגר, מוגבל התקפית. יש יתרון אחד לאייברסון לעומת קירק וזה השילוב של הסייז פלוס אתלטיות שלו. כן יכול לשמור ולשים גוף גם על כל מיני חרגולים למיניהם

זה ניסוח יותר מדוייק.
אייברסון מסיים טוב מתחת לסל גם עם הגב וגם בתנועה , אבל שמרחיקים אותו מהטבעת הוא לא יעיל התקפי וגם לא ינסה לזרוק (שזה דווקא טוב) . בגלל זה האחוזים שלו לא רעים בדרך כלל (סביב ה-60%) .
כמו שאמרת , הוא מהיר ואתלטי יותר מקירק ובנוי מצויין ומנצל את זה טוב בהגנה.
אם זה יהיה אחד משניהם אני אשמח . אישית הייתי מעדיף ללכת יותר על הקונספט ההגנתי עם אייברסון מאשר עם קירק...

אני לא מסכים איתך. כבר קיים סנטר שהוא על הסקאלה של החצי נגר, וקוראים לו צירבס. אם צירבס לא היה אז שחקן כמו אייברסון אולי היה מתאים. לטעמי שחקן מלוטש יותר התקפית כמו קירק, וכמובן שכמו המילטון או בורוסיס, משלים טוב יותר את צירבס. אתה שוכח שמכבי עדיין לוטשת עיניים לכיוון מונרו, אתה צריך גבוה יותר טכני כשיש לך כבר את צירבס ואולי מונרו. מונרו יכול לשחק מצוין עם קירק, מילר משלים טוב את צירבס, וזה כבר הוכח בבלגרד בחלק נכבד של העונה.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2016, 13:19

צירבאס שומר לא טוב, וגם קירק לא מצטיין בתחום. אתה לא יכול להעמיד עמדה 5 בלי סנטר הגנתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 26 יוני 2016, 13:24

אי אפשר להנות מכל העולמות. מצד שני, לא יהיה לך גבוה עם קליעה מחצי מרחק פלוס. אתה שוכח שיש את שגב, שהוא שחקן הגנה טוב מאוד. ברור שיש חסרונות, כמו בכל דבר, אני עדיין חושב שחמישייה של ווימס, מקל, גאר זר, מילר וצירבס, היא עדיין חמישייה שיכולה לעשות הגנה טובה ולהוסיף קשיחות אתלטית.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2016, 13:32

סנטר שקולע מחצי מרחק ומעלה זה מותרות. הגנה מהעמדה הזאת זה מאסט, וזה הוכח פעם אחר פעם בשנים האחרונות. כשהחתימו את צירבאס כבר השלמתי עם זה שלא נראה פה סנטר מוביל ברמה גבוהה. לפחות שיביאו מישהו שיתן הגנה חזקה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 26 יוני 2016, 13:53

MTA2311 כתב:סנטר שקולע מחצי מרחק ומעלה זה מותרות. הגנה מהעמדה הזאת זה מאסט, וזה הוכח פעם אחר פעם בשנים האחרונות. כשהחתימו את צירבאס כבר השלמתי עם זה שלא נראה פה סנטר מוביל ברמה גבוהה. לפחות שיביאו מישהו שיתן הגנה חזקה.

ממש אבל ממש לא מסכים , איך אתה קובע שהגנה מהעמדה הזאת זה מאסט , בהינתן שהסנטרים היחידים ב10 השנים האחרונות שהביאו את מכבי לגמר פיינל פור וזכייה זה ניקולה וסופו , 2 סנטרים שהמילה הגנה היא האחרונה שהם למדו.....
אי אפשר שכל השחקנים בקבוצה יהיו השומרים הכי טובים והמתקיפים הכי טובים , למכבי אין את היכולת לשלם כל כך הרבה כסף על כל כך הרבה שחקנים , גם בחמשיית ההגנה המעולה שהיתה למכבי בעונת אידסון פרקינס פארגו , מכבי העלו את ליאור וסופו בחמשייה , 2 חברה שהמושג הגנה הוא זר להם.
יותר חשוב התאמה לשחקנים האחרים בסגל , ציברס ומילר משלימים אחד את השני נהדר וציברס הוא שחקן פוסט טוב ויותר מזה , קירק לדוגמא תפור ליד שגב , כגבוה עם טווח , ששגב יכול לחפות עליו קצת בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 26 יוני 2016, 13:59

MTA2311 כתב:סנטר שקולע מחצי מרחק ומעלה זה מותרות. הגנה מהעמדה הזאת זה מאסט, וזה הוכח פעם אחר פעם בשנים האחרונות. כשהחתימו את צירבאס כבר השלמתי עם זה שלא נראה פה סנטר מוביל ברמה גבוהה. לפחות שיביאו מישהו שיתן הגנה חזקה.

זה נכון. אם לשפוט לפי איך שאנחנו מכירים את עקרונות המשחק של אדלשטיין, השמועה הזו היא לא נכונה. הוא לא יתן ששני השחקנים היחידים שיכולים לשחק בעמדה 5 לא יכולים לשמור פיק אנד רול בסיסי.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יוני 2016, 14:00

סופו? את טיוס שכחת? היה הרבה יותר דומיננטי בשלבים המכריעים.
זה די פשוט האמת. תן לי דוגמה לקבוצה שלקחה את היורוליג מאז 2010 נגיד ולא הייתה לה אופציה הגנתית מהעמדה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 26 יוני 2016, 14:02

ankram כתב:

ממש אבל ממש לא מסכים , איך אתה קובע שהגנה מהעמדה הזאת זה מאסט , בהינתן שהסנטרים היחידים ב10 השנים האחרונות שהביאו את מכבי לגמר פיינל פור וזכייה זה ניקולה וסופו , 2 סנטרים שהמילה הגנה היא האחרונה שהם למדו.....
אי אפשר שכל השחקנים בקבוצה יהיו השומרים הכי טובים והמתקיפים הכי טובים , למכבי אין את היכולת לשלם כל כך הרבה כסף על כל כך הרבה שחקנים , גם בחמשיית ההגנה המעולה שהיתה למכבי בעונת אידסון פרקינס פארגו , מכבי העלו את ליאור וסופו בחמשייה , 2 חברה שהמושג הגנה הוא זר להם.
יותר חשוב התאמה לשחקנים האחרים בסגל , ציברס ומילר משלימים אחד את השני נהדר וציברס הוא שחקן פוסט טוב ויותר מזה , קירק לדוגמא תפור ליד שגב , כגבוה עם טווח , ששגב יכול לחפות עליו קצת בהגנה.

תן לי שחקנים עם יכולות התקפיות כמו של ניקולה וסופו ואני יסכים להתפשר על ההגנה. מה גם שבתקופתם היו שחקנים נוספים שיכלו לשחק בעמדה 5 וידעו לשמור (טיוס ובאסטון).
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 26 יוני 2016, 14:04

er79 כתב:אי אפשר להנות מכל העולמות. מצד שני, לא יהיה לך גבוה עם קליעה מחצי מרחק פלוס. אתה שוכח שיש את שגב, שהוא שחקן הגנה טוב מאוד. ברור שיש חסרונות, כמו בכל דבר, אני עדיין חושב שחמישייה של ווימס, מקל, גאר זר, מילר וצירבס, היא עדיין חמישייה שיכולה לעשות הגנה טובה ולהוסיף קשיחות אתלטית.

שגב יתקשה לשמור על עמדה 5 ביורוליג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־41 אורחים