המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:
גם חלק מנבחרת יארה
חלק? היא הקפטנית
rc4991 כתב:הסכם הפיוס עם טורקיה זה בושה גדולה
שועל כתב:rc4991 כתב:הסכם הפיוס עם טורקיה זה בושה גדולה
למה בושה?
roy1000 כתב:זו טעות חמורה לסמוך על ארדואן. אין שום סיכוי שההסכם איתו יחזיק.
MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:זו טעות חמורה לסמוך על ארדואן. אין שום סיכוי שההסכם איתו יחזיק.
אקדים ואומר שאני לא עף על ההסכם (תוך ידיעה שאני לא מכיר את רוב תוכנו ככל הנראה, רק מבחינת הרגשה)
אבל אני לא חושב שאף אחד סומך על ארדואן הארור או חושב שהסכם איתו יחזיק יותר מדי, מאמין שמעורבים בזה בעיקר שיקולים חיצוניים או סעיפים נוספים שכנראה ולא נכיר, אם טורקיה קיבלה את הצד המנצח כלפי חוץ בהסכם אני מאמין שזה משתלם לנו בצורה כזאת או אחרת, בין אם כספית, ביטחונית או מדינית. פשוט כי אני לא רואה שום סרט שביבי מטומטם מספיק כדי לסמוך על הצורר to be מאיסטנבול או לחשוב שהסכם ידידותי איתו יחזיק מים ואני רוצה להאמין שגם שונאי ביבי יבינו זאת אם יחשבו מעט.
שורה תחתונה, ברבדים הגלויים ההסכם נראה נורא, אם אין רבדים נסתרים (ויתכן ולעולם לא נדע) זה הכיסא הנמוך שהטורקים שמים לנו ובלענו פה אחד גדול. אם יש רבדים נסתרים, ואני מאמין שארדואן שילם איכשהו על היוקרה שהוא השיג כלפי חוץ, מעניין מה הם והאם הם היו שווים את זה
rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:הסכם הפיוס עם טורקיה זה בושה גדולה
למה בושה?
למה? למעשה אמרנו שהתנהגנו לא בסדר (גם אם לא בצורה רשמית) והבאנו 20 מיליון דולר למשפחות של מחבלים ומי יודע אם אין עוד סעיפים שקשורים לעזה
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:הסכם הפיוס עם טורקיה זה בושה גדולה
למה בושה?
למה? למעשה אמרנו שהתנהגנו לא בסדר (גם אם לא בצורה רשמית) והבאנו 20 מיליון דולר למשפחות של מחבלים ומי יודע אם אין עוד סעיפים שקשורים לעזה
ומי אמר שהתנהגנו בסדר? מדובר היה בנשק קר, אם הצבא היה נערך בצורה סבירה לא היינו מגיעים למצב של 10 הרוגים. מדובר היה בהפגנה אלימה, לא משהו מעבר.
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:הסכם הפיוס עם טורקיה זה בושה גדולה
למה בושה?
ומי אמר שהתנהגנו בסדר? מדובר היה בנשק קר, אם הצבא היה נערך בצורה סבירה לא היינו מגיעים למצב של 10 הרוגים. מדובר היה בהפגנה אלימה, לא משהו מעבר.
שועל כתב:MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:זו טעות חמורה לסמוך על ארדואן. אין שום סיכוי שההסכם איתו יחזיק.
אקדים ואומר שאני לא עף על ההסכם (תוך ידיעה שאני לא מכיר את רוב תוכנו ככל הנראה, רק מבחינת הרגשה)
אבל אני לא חושב שאף אחד סומך על ארדואן הארור או חושב שהסכם איתו יחזיק יותר מדי, מאמין שמעורבים בזה בעיקר שיקולים חיצוניים או סעיפים נוספים שכנראה ולא נכיר, אם טורקיה קיבלה את הצד המנצח כלפי חוץ בהסכם אני מאמין שזה משתלם לנו בצורה כזאת או אחרת, בין אם כספית, ביטחונית או מדינית. פשוט כי אני לא רואה שום סרט שביבי מטומטם מספיק כדי לסמוך על הצורר to be מאיסטנבול או לחשוב שהסכם ידידותי איתו יחזיק מים ואני רוצה להאמין שגם שונאי ביבי יבינו זאת אם יחשבו מעט.
שורה תחתונה, ברבדים הגלויים ההסכם נראה נורא, אם אין רבדים נסתרים (ויתכן ולעולם לא נדע) זה הכיסא הנמוך שהטורקים שמים לנו ובלענו פה אחד גדול. אם יש רבדים נסתרים, ואני מאמין שארדואן שילם איכשהו על היוקרה שהוא השיג כלפי חוץ, מעניין מה הם והאם הם היו שווים את זה
ביבי מטומטם מספיק. הכל שיקולי הישרדות אצלו, הוא כנראה חשב שזה יסייע לו לשקם את תדמית האין מעש שהולכת וגוברת כנגדו.
לא חושב שיש בהסכם הזה הרבה שיקולים נסתרים, וודאי לא ברמה שיש בהם כדי להכריע את השיקולים הנגלים לעין.
MaccabiTA כתב:אקדים ואומר שאני לא עף על ההסכם (תוך ידיעה שאני לא מכיר את רוב תוכנו ככל הנראה, רק מבחינת הרגשה)
Holiday_Armadillo כתב:הסיפור על האישה שהתאבדה בגלל שחזרה בשאלה כל כך עצוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים