המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
יש כאן הכל. רק צריך לבנות הרכבים ותוכנית משחק.
איך סמית׳, פניני ומילר קשורים לסיפור הזה? הם נטו פורוורדים.
מדברים איתך על עמדות 1-2.
וסלח לי, אבל רוצ׳סטי, יבזורי ולנדסברג (שנופל בין עמדה 2 ל-3) לא הופכים את הקו האחורי הזה לטוב יותר, אלא מעמיסים אותו בבינוניות.
אוחיון ומקל יחזיקו לך 50% מהקו האחורי, ולא, הם לא שייכים לרמה הזאת.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
יש כאן הכל. רק צריך לבנות הרכבים ותוכנית משחק.
איך סמית׳, פניני ומילר קשורים לסיפור הזה? הם נטו פורוורדים.
מדברים איתך על עמדות 1-2.
וסלח לי, אבל רוצ׳סטי, יבזורי ולנדסברג (שנופל בין עמדה 2 ל-3) לא הופכים את הקו האחורי הזה לטוב יותר, אלא מעמיסים אותו בבינוניות.
אוחיון ומקל יחזיקו לך 50% מהקו האחורי, ולא, הם לא שייכים לרמה הזאת.
אני מסתכל על עמדה 3 כחלק מהקו האחורי. לנדסברג ויבזורי הם שחקני ליגה, אבל רוצ'סטי שחקן מצויין שחלקכם מבטלים כאילו כלום.
מזכיר לכם שהבחור היה מלך הסלים ביורוליג עם TS% של סטיב נאש בעונות הMVP, ולא בקבוצה חלשה במיוחד.
הראה יכולות אחד-על-אחד על בסיס שבועי מול כל היריבות הכי קשות. זה לא נעלם, אבל זה לחלוטין לא נוצל במכבי השנה, מכל מיני סיבות.
גם עם זה, בעונת היורוליג הנוכחית הוא היה פחות או יותר השחקן היחיד שתפקד. הוא לא ידפוק דאנקים, אבל הוא לגמרי שחקן שיכול לבוא ולהתחרות.
מקל ואוחיון הם לא סופרסטארים, אבל הראשון עדיין להוט להוכיח את עצמו, והשני החזיק את החמישייה שלנו במשך חצי עשור.
שניהם שומרים חזקים ושחקנים שמחוייבים לארז.
ביחד כל ה-3 אמורים להחזיק משהו כמו 50 דקות בעמדות 1-2.
תוסיף את ווימס שהוא שחקן של 30 דקות והגעת ל-80.
סילי ולנדסברג (שיכולים לשחק במספר עמדות), סמית', ומילר (שלדעתי צריך לשחק 3) אמורים להחזיק 40 דקות נוספות.
אתה יכול לשחק גבוה והגנתי עם מקל-ווימס-מילר. להעלות מהספסל את אוחיון.
אתה יכול ללכת על קליעה עם רוצ'סטי-סילי-סמית'. אתה יכול להעמיד 3 מוליכי כדור. בקיצור- יש כאן הכל.
בסוף היום, כשמכבי תהיה תקועה, מי שאתה תרצה על המגרש זה אלה ששומרים ואלה שיכולים לקנות סל באחד על אחד.
ווימס יהיה שם. מילר יהיה שם. אני מניח שגם מקל. אני לא יודע מי יהיה בקו הקדמי.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.
אין לי בעיה איתו בכלל. מכבי צריכה שחקני פנים מהסוג הזה.
הבעיה שלי היא כרגע שאני לא מצליח לראות את הקו האחורי שלנו מוביל אותנו לאיזשהו מקום חיובי העונה.
מה חסר לדעתך בקו האחורי? אני חושב שהוא טוב מאוד.
החציל האצטקי כתב:אני לא חושב שסלוקאס-דיקסון-היקמן יותר טובים ממקל-רוצ'סטי-אוחיון, ושבוגדנוביץ'-מחמטוגלו יותר טובים מווימס-סילי.
ההבדל הוא באמת בעמדה מספר 3.
בפנר מעמידים את דאטומה וקאליניץ', ואם במכבי יעמידו את סמית' ולנדסברג זה באמת לא יספיק. היתרון יבוא ממילר שהוא נשק שובר שיוויון כ-3, ומקו קדמי שיהיה מסוגל להתמודד עם סוללות מפחידות כמו של פנר, צסק"א וריאל. מכבי רחוקה משם מאוד כרגע.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.
הבעיה שלי היא כרגע שאני לא מצליח לראות את הקו האחורי שלנו מוביל אותנו לאיזשהו מקום חיובי העונה.
חסר לי מנהיג.
מין אריאל מקדונלד כזה או שאראס אם הולכים רחוק...
בלי שחקן כזה, מכבי לא תגיע לשום דבר. ווימס הוא לא השחקן הזה, מקל בוודאי שלא.
בשנים הטובות של מכבי תמיד היה לה מנוע בקו האחורי.
toja27 כתב:jol9 כתב:אני חושב שמה שאמרו על סימון בהקשר לאידסון זה מאוד מדוייק.
שחקן התקפה יותר מוכשר, שחקן הגנה פחות טוב.
מה שכן, מכבי צריכה שחקנים שמחברים קבוצה. אני לא בטוח שיש לה כאלה בסגל המסתמן,
וסימון הוא נראה לי יכול להיות ממש כזה. אידסון אפרופו היה מצויין בהקשר הזה.
אידסון היה השחקן המרכזי בהתקפה בפיינל פור, סוג של סחב את הקבוצה. אני חושב שזה לא נכון להציג את שני השחקנים הגנה מול התקפה. לא סתם הוא קיבל חוזה של מיליונים בברצלונה כשסימון לא התקרב לזה במהלך הקריירה.
החציל האצטקי כתב:מקל הוא פחות או יותר הפרנצ'ייז פלייר של מכבי היום. זה האיש שרוצים לשים בתור הפנים של המועדון. זו הקבוצה שלו ואף אחד לא יביא לו כוכב נוסף על הגב.
רוצ'סטי לא צריך להוכיח לאף אחד כלום בתור סקורר כשיש לו אלפונסו פורד בארון.
הקו האחורי של פנרבחצ'ה בינוני בעינייך?
אני לא חושב שסלוקאס-דיקסון-היקמן יותר טובים ממקל-רוצ'סטי-אוחיון, ושבוגדנוביץ'-מחמטוגלו יותר טובים מווימס-סילי.
ההבדל הוא באמת בעמדה מספר 3.
בפנר מעמידים את דאטומה וקאליניץ', ואם במכבי יעמידו את סמית' ולנדסברג זה באמת לא יספיק. היתרון יבוא ממילר שהוא נשק שובר שיוויון כ-3, ומקו קדמי שיהיה מסוגל להתמודד עם סוללות מפחידות כמו של פנר, צסק"א וריאל. מכבי רחוקה משם מאוד כרגע.
toja27 כתב:אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.
ובקשר להשוואות עם פנרבחצ'ה, אין מה להשוות, זאת קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה משלנו.
שועל כתב:toja27 כתב:אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.
ובקשר להשוואות עם פנרבחצ'ה, אין מה להשוות, זאת קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה משלנו.
אני בדעה שביורוליג הוא יהיה הרבה פחות טוב וזה ישפיע על כל העונה שלו
שועל כתב:toja27 כתב:אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.
למה יהיה פחות טוב?
toja27 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.
חסר לי מנהיג.
מין אריאל מקדונלד כזה או שאראס אם הולכים רחוק...
בלי שחקן כזה, מכבי לא תגיע לשום דבר. ווימס הוא לא השחקן הזה, מקל בוודאי שלא.
בשנים הטובות של מכבי תמיד היה לה מנוע בקו האחורי.
יוני,לא יבוא שחקן בסדר הגודל הזה לקו האחורי,אם יבוא זה יהיה מישהו כמו סימון.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.
למה יהיה פחות טוב?
כי מול רוב הקבוצות לא יהיה לו יתרון פיזיות, בנוסף, הוא לא חודר גדול, מול חלק מהקבוצות בארץ היה לו קל (מול חיפה ונהריה שהיו קבוצות הגנה יותר טובות הממוצעים שלו רעים), אבל ביורוליג הוא מאוד יתקשה, וגם האחוזים שלו ל3 ירדו בגלל שלא יתנו לו זריקות פנויות, והוא קלעי קטן. הוא אומנם מוסר טוב יחסית (למרות הנטייה לכדרר), אבל גם מאבד הרבה בארץ ובוודאי ביורוליג.
toja27 כתב:העניין עם וונמייקר זה שאני לא חושב שמכבי מכוונת לאותם המחירים שהוא מרוויח. בסופו של דבר הכל כאן עניין של תקציב. בוא נגיד שהיו הולכים בכל הכוח עליו, היו מוציאים יותר ממיליון דולר, מה זה היה משאיר לקו הקידמי שלנו? יש לנו שם כרגע שני שחקנים + איתי שגב. גם שם חסרה איכות מסויימת.
בקשר לסימון לדעתי, חלקיכם מעריכים אותו יתר על מידה, שחקן אקפלוסיבי, אנרגטי ויחסית מוכשר בהתקפה אבל הוא לא שחקן עם אופי של מנהיג. לא שאני אתאכזב אם הוא יחתום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים