ת'רד המלפפונים - מכבי מעוניינת בכריס סינגלטון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - מכבי במגעים עם וויל תומאס

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 20:56

כרגע הקו הקידמי שלנו מורכב ממילר וזירבאס. צריכים עוד שני שחקנים לעמדות האלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2016, 21:14

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
יש כאן הכל. רק צריך לבנות הרכבים ותוכנית משחק.

איך סמית׳, פניני ומילר קשורים לסיפור הזה? הם נטו פורוורדים.
מדברים איתך על עמדות 1-2.

וסלח לי, אבל רוצ׳סטי, יבזורי ולנדסברג (שנופל בין עמדה 2 ל-3) לא הופכים את הקו האחורי הזה לטוב יותר, אלא מעמיסים אותו בבינוניות.

אוחיון ומקל יחזיקו לך 50% מהקו האחורי, ולא, הם לא שייכים לרמה הזאת.

אני מסתכל על עמדה 3 כחלק מהקו האחורי. לנדסברג ויבזורי הם שחקני ליגה, אבל רוצ'סטי שחקן מצויין שחלקכם מבטלים כאילו כלום.

מזכיר לכם שהבחור היה מלך הסלים ביורוליג עם TS% של סטיב נאש בעונות הMVP, ולא בקבוצה חלשה במיוחד.
הראה יכולות אחד-על-אחד על בסיס שבועי מול כל היריבות הכי קשות. זה לא נעלם, אבל זה לחלוטין לא נוצל במכבי השנה, מכל מיני סיבות.
גם עם זה, בעונת היורוליג הנוכחית הוא היה פחות או יותר השחקן היחיד שתפקד. הוא לא ידפוק דאנקים, אבל הוא לגמרי שחקן שיכול לבוא ולהתחרות.

מקל ואוחיון הם לא סופרסטארים, אבל הראשון עדיין להוט להוכיח את עצמו, והשני החזיק את החמישייה שלנו במשך חצי עשור.
שניהם שומרים חזקים ושחקנים שמחוייבים לארז.

ביחד כל ה-3 אמורים להחזיק משהו כמו 50 דקות בעמדות 1-2.
תוסיף את ווימס שהוא שחקן של 30 דקות והגעת ל-80.
סילי ולנדסברג (שיכולים לשחק במספר עמדות), סמית', ומילר (שלדעתי צריך לשחק 3) אמורים להחזיק 40 דקות נוספות.

אתה יכול לשחק גבוה והגנתי עם מקל-ווימס-מילר. להעלות מהספסל את אוחיון.
אתה יכול ללכת על קליעה עם רוצ'סטי-סילי-סמית'. אתה יכול להעמיד 3 מוליכי כדור. בקיצור- יש כאן הכל.

בסוף היום, כשמכבי תהיה תקועה, מי שאתה תרצה על המגרש זה אלה ששומרים ואלה שיכולים לקנות סל באחד על אחד.
ווימס יהיה שם. מילר יהיה שם. אני מניח שגם מקל. אני לא יודע מי יהיה בקו הקדמי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

ת'רד המלפפונים - מכבי במגעים עם וויל תומאס

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 יוני 2016, 21:34

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:יש לך את מקל, רוצ'סטי, אוחיון, ווימס, סילי, יבזורי, לנדסברג, סמית', פניני ומילר.
יש כאן הכל. רק צריך לבנות הרכבים ותוכנית משחק.

איך סמית׳, פניני ומילר קשורים לסיפור הזה? הם נטו פורוורדים.
מדברים איתך על עמדות 1-2.

וסלח לי, אבל רוצ׳סטי, יבזורי ולנדסברג (שנופל בין עמדה 2 ל-3) לא הופכים את הקו האחורי הזה לטוב יותר, אלא מעמיסים אותו בבינוניות.

אוחיון ומקל יחזיקו לך 50% מהקו האחורי, ולא, הם לא שייכים לרמה הזאת.

אני מסתכל על עמדה 3 כחלק מהקו האחורי. לנדסברג ויבזורי הם שחקני ליגה, אבל רוצ'סטי שחקן מצויין שחלקכם מבטלים כאילו כלום.

מזכיר לכם שהבחור היה מלך הסלים ביורוליג עם TS% של סטיב נאש בעונות הMVP, ולא בקבוצה חלשה במיוחד.
הראה יכולות אחד-על-אחד על בסיס שבועי מול כל היריבות הכי קשות. זה לא נעלם, אבל זה לחלוטין לא נוצל במכבי השנה, מכל מיני סיבות.
גם עם זה, בעונת היורוליג הנוכחית הוא היה פחות או יותר השחקן היחיד שתפקד. הוא לא ידפוק דאנקים, אבל הוא לגמרי שחקן שיכול לבוא ולהתחרות.

מקל ואוחיון הם לא סופרסטארים, אבל הראשון עדיין להוט להוכיח את עצמו, והשני החזיק את החמישייה שלנו במשך חצי עשור.
שניהם שומרים חזקים ושחקנים שמחוייבים לארז.

ביחד כל ה-3 אמורים להחזיק משהו כמו 50 דקות בעמדות 1-2.
תוסיף את ווימס שהוא שחקן של 30 דקות והגעת ל-80.
סילי ולנדסברג (שיכולים לשחק במספר עמדות), סמית', ומילר (שלדעתי צריך לשחק 3) אמורים להחזיק 40 דקות נוספות.

אתה יכול לשחק גבוה והגנתי עם מקל-ווימס-מילר. להעלות מהספסל את אוחיון.
אתה יכול ללכת על קליעה עם רוצ'סטי-סילי-סמית'. אתה יכול להעמיד 3 מוליכי כדור. בקיצור- יש כאן הכל.

בסוף היום, כשמכבי תהיה תקועה, מי שאתה תרצה על המגרש זה אלה ששומרים ואלה שיכולים לקנות סל באחד על אחד.
ווימס יהיה שם. מילר יהיה שם. אני מניח שגם מקל. אני לא יודע מי יהיה בקו הקדמי.

אתם אומר הרבה דברים, אבל הקשר בינם לבין המציאות הנוכחית לא ברור.
רוצ׳סטי הסריח את הפרקט כל העונה, וגם במעט המשחקים שבאמת הגיע אליהם (בערך 5-6 כאלו), הוא לא הראה הרבה כישורים מעבר לקליעה מ-3 (לא מסירה, לא חדירה, לא הגנה).
שחקן טוב? אולי. שחקן טוב למכבי? כבר ממש לא בטוח (וממש לא בטוח שישאר). בטח לא שחקן שיעשה את ההבדל בניהול המשחק בהשוואה למקל/אוחיון.

אוחיון שיחק בחמישייה של מכבי ולא הביא את מכבי לשום מקום, פרט לעונה ההיא שטייריס רייס החליף אותו מעמדת הרכז ותפס את מקומו בחמישייה לקראת הסוף. יותר מזה, מאז ועד היום המצב הרפואי שלו הידרדר.

לגבי עמדה 3 (שצריך להפריד אותה מהדיון על הקו האחורי) - יפה שאתה רוצה לראות את מילר בעמדה 3, אבל הביאו אותו קודם כל לעמדה 4 (בצדק אגב) - בוודאי כשאין לך אף אחד אחר שם כרגע, ובמקרה הטוב יביאו לך שחקן משלים שיגבה אותו.

אני אגב לא אומר שחסר למכבי גארדים (דווקא יש עומס בחלק הזה, בטח אם רוצ׳סטי פה), אלא שהוא בינוני מאוד מאוד. אני חושב שהיו צריכים להחתים גארד בכיר מסילי, ולא להוסיף עוד שחקן למצבת השחקנים (כולל שחרור רוצ׳סטי).
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2016, 21:53

מקל הוא פחות או יותר הפרנצ'ייז פלייר של מכבי היום. זה האיש שרוצים לשים בתור הפנים של המועדון. זו הקבוצה שלו ואף אחד לא יביא לו כוכב נוסף על הגב.
רוצ'סטי לא צריך להוכיח לאף אחד כלום בתור סקורר כשיש לו אלפונסו פורד בארון.

הקו האחורי של פנרבחצ'ה בינוני בעינייך?
אני לא חושב שסלוקאס-דיקסון-היקמן יותר טובים ממקל-רוצ'סטי-אוחיון, ושבוגדנוביץ'-מחמטוגלו יותר טובים מווימס-סילי.

ההבדל הוא באמת בעמדה מספר 3.
בפנר מעמידים את דאטומה וקאליניץ', ואם במכבי יעמידו את סמית' ולנדסברג זה באמת לא יספיק. היתרון יבוא ממילר שהוא נשק שובר שיוויון כ-3, ומקו קדמי שיהיה מסוגל להתמודד עם סוללות מפחידות כמו של פנר, צסק"א וריאל. מכבי רחוקה משם מאוד כרגע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2016, 22:02

החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.

אין לי בעיה איתו בכלל. מכבי צריכה שחקני פנים מהסוג הזה.
הבעיה שלי היא כרגע שאני לא מצליח לראות את הקו האחורי שלנו מוביל אותנו לאיזשהו מקום חיובי העונה.

מה חסר לדעתך בקו האחורי? אני חושב שהוא טוב מאוד.

חסר לי מנהיג.
מין אריאל מקדונלד כזה או שאראס אם הולכים רחוק...
בלי שחקן כזה, מכבי לא תגיע לשום דבר. ווימס הוא לא השחקן הזה, מקל בוודאי שלא.

בשנים הטובות של מכבי תמיד היה לה מנוע בקו האחורי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 22:03

החציל האצטקי כתב:אני לא חושב שסלוקאס-דיקסון-היקמן יותר טובים ממקל-רוצ'סטי-אוחיון, ושבוגדנוביץ'-מחמטוגלו יותר טובים מווימס-סילי.

בפנר מעמידים את דאטומה וקאליניץ', ואם במכבי יעמידו את סמית' ולנדסברג זה באמת לא יספיק. היתרון יבוא ממילר שהוא נשק שובר שיוויון כ-3, ומקו קדמי שיהיה מסוגל להתמודד עם סוללות מפחידות כמו של פנר, צסק"א וריאל. מכבי רחוקה משם מאוד כרגע.

דבר ראשון עמדה 1 שלהם טובה יותר משמעותית.
דבר שני אתה משחק עם העמדות כדי שהדברים יסתדרו לך, אם ווימס ישחק 2 ומילר 3, זה אומר שעמדה 4 במצב קטסטרופלי, מפני שמכבי עומדת להחתים לשם רק שחקן אחד נוסף וגם הוא בכסף קטן, וזה לפני שדיברנו על עמדה 5 מפלצתית של פנר עם אודו-ווסלי מול השום כלום של מכבי.
עם ווימס בעמדה 3 אז גם עמדה 2 שלהם טובה יותר.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 22:06

jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:וויל תומאס הוא שחקן כזה אגב. צווארון כחול אחושרמוטה. אני אהיה מבסוט מאוד אם מכולם יילכו דווקא על הכיוון הזה.

הבעיה שלי היא כרגע שאני לא מצליח לראות את הקו האחורי שלנו מוביל אותנו לאיזשהו מקום חיובי העונה.

חסר לי מנהיג.

יוני,לא יבוא שחקן בסדר הגודל הזה לקו האחורי,אם יבוא זה יהיה מישהו כמו סימון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2016, 22:08

toja27 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שמה שאמרו על סימון בהקשר לאידסון זה מאוד מדוייק.
שחקן התקפה יותר מוכשר, שחקן הגנה פחות טוב.

מה שכן, מכבי צריכה שחקנים שמחברים קבוצה. אני לא בטוח שיש לה כאלה בסגל המסתמן,
וסימון הוא נראה לי יכול להיות ממש כזה. אידסון אפרופו היה מצויין בהקשר הזה.

אידסון היה השחקן המרכזי בהתקפה בפיינל פור, סוג של סחב את הקבוצה. אני חושב שזה לא נכון להציג את שני השחקנים הגנה מול התקפה. לא סתם הוא קיבל חוזה של מיליונים בברצלונה כשסימון לא התקרב לזה במהלך הקריירה.

אתה צודק...
זה באמת פשטני להשוות ככה שחקנים, ואני גם חושב שאידסון שחקן טוב יותר, אבל גם לאידסון
גם היו חסרונות. הוא לא היה ממש חזק באופי, ונעלם לא מעט במהלך משחקים.
מה שכן, הוא היה חתיכת סוס עבודה. כל משחק בא ונתן 120% מעצמו.
לא היה לנו אפילו שחקן אחד כזה העונה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 יוני 2016, 22:09

החציל האצטקי כתב:מקל הוא פחות או יותר הפרנצ'ייז פלייר של מכבי היום. זה האיש שרוצים לשים בתור הפנים של המועדון. זו הקבוצה שלו ואף אחד לא יביא לו כוכב נוסף על הגב.
רוצ'סטי לא צריך להוכיח לאף אחד כלום בתור סקורר כשיש לו אלפונסו פורד בארון.

הקו האחורי של פנרבחצ'ה בינוני בעינייך?
אני לא חושב שסלוקאס-דיקסון-היקמן יותר טובים ממקל-רוצ'סטי-אוחיון, ושבוגדנוביץ'-מחמטוגלו יותר טובים מווימס-סילי.

אתה מנסה לייצג את דני פדרמן או שיש לך דעה משל עצמך?
לא מעניין אותי מה מקל מסמל בעיניי ראשי המועדון, מעניין אותי כמה הוא טוב בתור הרכז הפותח של מכבי. השיקולים של החבר׳ה שמנהלים את המועדון לא קשורים לדיון הזה.

קו אחורי שכולל את מקל ואוחיון (ואולי רוצ׳סטי) בעמדת הרכז לא יכול להיות ״טוב מאוד״ כפי שהגדרת בהגזמה אופיינית. זה הכל.
לא אומר שיביאו או לא יביאו גארד נוסף, אני אומר שהמצב ההתחלתי בחלק הזה הוא בינוני ומטה.

לגבי מילר - לטעמי הוא הרבה יותר שיוויון בעמדה 4 מאשר בעמדה 3.

סלוקאס-דיקסון-היקמן לא יותר טובים ממקל-אוחיון-רוצ׳סטי? באיזה עולם?

העמדה היחידה שבה מכבי עדיפה על פנרבחצ'ה היא עמדה 2, וגם זה במידה שיעדיפו להציב שם את ווימס. לא בעמדה 1, לא 3, לא 4 ולא 5.
הלאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 22:16

אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.
ובקשר להשוואות עם פנרבחצ'ה, אין מה להשוות, זאת קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה משלנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 יוני 2016, 22:18

נעשה לכם את זה קל יותר - אם מקל היה זר, הייתם בכלל מסתכלים לכיוון שלו? שחקן בינוני שלוקח על עצמו תפקיד מרכזי מידי (ולא הופך את השחקנים שלצידו לטובים יותר).
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 22:26

toja27 כתב:אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.
ובקשר להשוואות עם פנרבחצ'ה, אין מה להשוות, זאת קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה משלנו.

אני בדעה שביורוליג הוא יהיה הרבה פחות טוב וזה ישפיע על כל העונה שלו
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2016, 22:29

שועל כתב:
toja27 כתב:אני אגב חושב שמקל יהיה שחקן טוב יותר השנה מאשר שנה שעברה.גם לא מגיע באמצע העונה, גם קבוצה טובה יותר וגם מאמן שמתאים לו יותר.

העונה שלו, ושל כל הקבוצה בהתחשב בתפקיד שהוא מתעקש לקחת למרות הקשר הקלוש למציאות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 22:29

שועל כתב:

למה יהיה פחות טוב?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2016, 22:34

דור, אני חייב להגיד שאני באמת לא מבין כמה דברים שאתה אומר.

אתה פורס בפנינו שמות של שחקנים בקו האחורי, כאילו כמות של שחקנים נותנת לנו איכות.

הקו האחורי של מכבי הוא אותו קו אחורי כמו בעונה האחרונה, בתוספת סילי. לא רק שזה קו אחורי
בינוני, זה קו אחורי עלוב - הכי גרוע ביורוליג.
ווימס הוא SF, ומילר הוא PF. אלה העמדות שהם יישחקו בהן את מירב הדקות, אלא אם סמית' פתאום
יחליט לחזור מהמתים.

מכבי חייבת שחקן שיניע את הקבוצה בקו האחורי. עצם העובדה שזה כנראה הולך להיות מקל, גורמת
לי להקיא קצת בפה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 22:36

toja27 כתב:
שועל כתב:

למה יהיה פחות טוב?

כי מול רוב הקבוצות לא יהיה לו יתרון פיזיות, בנוסף, הוא לא חודר גדול, מול חלק מהקבוצות בארץ היה לו קל (מול חיפה ונהריה שהיו קבוצות הגנה יותר טובות הממוצעים שלו רעים), אבל ביורוליג הוא מאוד יתקשה, וגם האחוזים שלו ל3 ירדו בגלל שלא יתנו לו זריקות פנויות, והוא קלעי קטן. הוא אומנם מוסר טוב יחסית (למרות הנטייה לכדרר), אבל גם מאבד הרבה בארץ ובוודאי ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2016, 22:39

toja27 כתב:
jol9 כתב:
החציל האצטקי כתב:
jol9 כתב:

חסר לי מנהיג.

יוני,לא יבוא שחקן בסדר הגודל הזה לקו האחורי,אם יבוא זה יהיה מישהו כמו סימון.

סימון הוא אחלה שחקן, ומבחינתי הוא שחקן בלבל שאני רוצה שיגיע.
אני לא לגמרי סגור על זה שהתכונות שלו זה בדיוק מה שמכבי צריכה כרגע, אבל
אני מניח שהוא עדיף על 90% מהשמות שיעלו.

ד"א, אני אמרתי לפני כמה זמן שוואנאמייקר יהיה יותר טוב מכל שם שיגיע למכבי או שיהיה מועמד (אמיתי)
למכבי. עושה רושם שזה הכיוון בינתיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 22:52

העניין עם וונמייקר זה שאני לא חושב שמכבי מכוונת לאותם המחירים שהוא מרוויח. בסופו של דבר הכל כאן עניין של תקציב. בוא נגיד שהיו הולכים בכל הכוח עליו, היו מוציאים יותר ממיליון דולר, מה זה היה משאיר לקו הקידמי שלנו? יש לנו שם כרגע שני שחקנים + איתי שגב. גם שם חסרה איכות מסויימת.
בקשר לסימון לדעתי, חלקיכם מעריכים אותו יתר על מידה, שחקן אקפלוסיבי, אנרגטי ויחסית מוכשר בהתקפה אבל הוא לא שחקן עם אופי של מנהיג. לא שאני אתאכזב אם הוא יחתום.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 22:55

שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:

למה יהיה פחות טוב?

כי מול רוב הקבוצות לא יהיה לו יתרון פיזיות, בנוסף, הוא לא חודר גדול, מול חלק מהקבוצות בארץ היה לו קל (מול חיפה ונהריה שהיו קבוצות הגנה יותר טובות הממוצעים שלו רעים), אבל ביורוליג הוא מאוד יתקשה, וגם האחוזים שלו ל3 ירדו בגלל שלא יתנו לו זריקות פנויות, והוא קלעי קטן. הוא אומנם מוסר טוב יחסית (למרות הנטייה לכדרר), אבל גם מאבד הרבה בארץ ובוודאי ביורוליג.

יש משהו במה שאתה אומר, אבל לדעתי אתה לא לוקח בחשבון את ההשפעות החיוביות של מה שציינתי ועושה רושם שיש לי הערכה גדולה יותר ליכולותיו המקצועיות מאשר לך אז יש בי יותר אופטימיות לגביו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2016, 22:55

toja27 כתב:העניין עם וונמייקר זה שאני לא חושב שמכבי מכוונת לאותם המחירים שהוא מרוויח. בסופו של דבר הכל כאן עניין של תקציב. בוא נגיד שהיו הולכים בכל הכוח עליו, היו מוציאים יותר ממיליון דולר, מה זה היה משאיר לקו הקידמי שלנו? יש לנו שם כרגע שני שחקנים + איתי שגב. גם שם חסרה איכות מסויימת.
בקשר לסימון לדעתי, חלקיכם מעריכים אותו יתר על מידה, שחקן אקפלוסיבי, אנרגטי ויחסית מוכשר בהתקפה אבל הוא לא שחקן עם אופי של מנהיג. לא שאני אתאכזב אם הוא יחתום.

אני חושב שעם וואנאמייקר ועם שני שחקנים זולים נניח כמו תומאס ומונרו, זה יכול להיות סביר לחלוטין.
אם זה עניין של וואנאמייקר או רנדולף, אז זאת כבר שאלה אחרת שאפשר לדון בה, אבל אלה לא השמות
שעלו בינתיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים