jol9 כתב:אחדשיודע ורוי, אני מת על ההתנשאות שלכם...
עד כמה שבדקתי לאחרונה, אתם לא סוכנים ולא GMים בNBA, ולכן אין לכם מה להתנשא.
הטיעון שלכם הוא מפגר לגמרי (תסלחו לי, כן?). אם לא היו מציעים לו את הכסף הזה, אז הוא היה
חותם במקום אחר... וואלה. זה מה שאני אומר - שיחתום במקום אחר. בכסף הזה אפשר לעשות הרבה יותר
מאשר להחתים שחקן סביר לכל היותר שלא הביא ולא יביא את ממפיס לשום דבר.
דוראנט זאת רק דוגמא. גם שנה הבאה יהיו FAים טובים.
אפשר היה לנסות להמר על איזשהו רכז צעיר על הספסל של קבוצה אחרת. יש עדיין טריידים בעולם.
אני זוכר מצויין איך הסאנס הימרו על רכז שהתייבש בקליבלנד, וקיבלו את קווין ג'ונסון, שהוא רכז
פי 10 יותר טוב מקונלי.
אני יכול להבין את מי שמשעבד את עתיד המועדון בשביל שחקן כמו קובי או לברון, אבל בשביל שחקן כמו
קונלי? באמת?
ד"א, למרות ההתנשאות שלכם, וההבנה הגדולה שלכם, והמעקב שלכם אחרי השמועות והרשימות,
רוב האתרים שריפרפתי בהם בשעה האחרונה, מחזיקים בדעה שלי.
אני מתערב איתכם שממפיס לא יגיעו לשום דבר גם בעונה הבאה, והעתיד שלהם הוא שחור משחור.
יוני, אני מעריך אותך והכל, אבל אני באמת לא מבין בשביל מה אתה מכניס את עצמך למקומות האלו. אין קשר בין הדברים שאתה זורק לאוויר למציאות.
קדימה, אתה מוזמן להציג תוכנית אחרת לממפיס, שמחזיקה בשלושה שחקני חמישייה מעל גיל 30 (גאסול 31, טוני אלן 34, זאק רנדולף 35) . מה היא צריך לעשות בכסף הפנוי שיש לה במקום להחתים את קונלי? דוראנט לא אופציה, הלאה. להחתים שחקן צעיר משום מקום? מה זה בדיוק יתן לה? בוא נשמע את הרעיון (הלא מפגר) שלך.
תקרת (או ריצפת) המינימום השנה היא 85 מיליון דולר. עם קונלי ופארסונס הם מגיעים רק ל-93 מיליון דולר (תקרת השכר עומדת על 94).
איך היית משתמש בכסף טוב יותר? את מי היית מביא? בוא נשמע את היצירתיות פורצת ממך.
אף אחד לא אמר שממפיס תהפוך להיות גולדן סטייט או שתגיע להישגים טובים יותר מאלו שהגיעה אליהם עד כה, אבל זה נותן לה אפשרות לרוץ עם הסגל הזה (כולל הזקנים) עוד שנה או שנתיים, במקום לפרק את כל החבילה כבר עכשיו. גם להיות קבוצת פלייאוף בכירה וקבועה זה לא עניין של מה בכך למועדון צעיר כמו ממפיס. הרגע שלהם לפרק ולהתחיל מחדש יגיע מתישהו, הם פשוט רוצים לדחות את הקץ ולסחוט את המיץ ככל שאפשר.
התנשאות או לא התנשאות, אפשר גם לכבד אנשים שקצת יותר בקיאים ממך בנושא מסויים, זה גם בסדר. לא מבין על שם מה ולמה הזילזול.