02 יולי 2016, 18:49
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:יש להם עוגן חתום בקבוצה - מארק גאסול. יכלו עם ה-50 מליון האלה לעשות דברים הרבה הרבה הרבה יותר
טובים מלהשאיר את קונלי ולהחתים את פרסונס.
מה יכלו לעשות ב- 50 מליון דולר האלה שהיה יותר טוב?
לא יודע. אבל איכשהו יש לי תחושה שהיה אפשר. למשל דוראנט הוא FA, לא?
אתה יודע מה? נניח שהעונה אין אופציות טובות יותר. למה לתקוע את ה-5 שנים הבאות?
רוצה להחתים את קונלי על חוזה מופרך, לפחות אל תחתים אותו ל-5 שנים...
בעונה הבאה יהיו עוד שחקנים מעולים שיהפכו לFA, אבל ממפיס כבר לא תהיה בשוק, כי היא תקועה
עם קונלי ופרסונס, ועפה בסיבוב הראשון או השני בפלייאוף...
02 יולי 2016, 18:52
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:יש להם עוגן חתום בקבוצה - מארק גאסול. יכלו עם ה-50 מליון האלה לעשות דברים הרבה הרבה הרבה יותר
בעונה הבאה יהיו עוד שחקנים מעולים שיהפכו לFA, אבל ממפיס כבר לא תהיה בשוק, כי היא תקועה
02 יולי 2016, 18:57
roy1000 כתב:er79 כתב:מה לעזאזל קורה שם עם ההחתמות ההזויות האלה? הם שוברים שם שיאים מגוחכים!! איטוואן מור שכל קיץ מככב כאן ברשימת המלפפונים כבר איזה כמה שנים טובות זה שחקן של 8 וחצי מליון לעונה?
רק בדמיון של מישהו אחד בפורום הוא היה ברשימת המלפפונים. קרוב לוודאי שבחיים שלא לא שמע על השם "מכבי".
02 יולי 2016, 19:02
02 יולי 2016, 19:02
er79 כתב:גם אם נכון וגם אם לא, ואני מניח שהוא היה מועמד מספר פעמים, לפחות מצד המועדון, זה לא שחקן של 8.5 מליון לעונה, עם כל הכבוד. בעל הבית השתגע.
02 יולי 2016, 19:05
02 יולי 2016, 19:09
02 יולי 2016, 19:16
yanay21 כתב:וחייב לומר שדמאר דרוזן, אפילו בהתחשב בסכומים הפסיכיים שרצים, פשוט לא שווה את הכסף. כשמגיע הפלייאוף, הוא, וקייל לאורי, נראים כמו הצרות שלי.
02 יולי 2016, 19:19
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וחייב לומר שדמאר דרוזן, אפילו בהתחשב בסכומים הפסיכיים שרצים, פשוט לא שווה את הכסף. כשמגיע הפלייאוף, הוא, וקייל לאורי, נראים כמו הצרות שלי.
אוהדי טורונטו צריכים להיות הרבה יותר ממורמרים על החוזה של דרוזן מאשר אוהדי ממפיס על החוזה של קונלי
02 יולי 2016, 19:22
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:וחייב לומר שדמאר דרוזן, אפילו בהתחשב בסכומים הפסיכיים שרצים, פשוט לא שווה את הכסף. כשמגיע הפלייאוף, הוא, וקייל לאורי, נראים כמו הצרות שלי.
אוהדי טורונטו צריכים להיות הרבה יותר ממורמרים על החוזה של דרוזן מאשר אוהדי ממפיס על החוזה של קונלי
לאוהדי טורונטו אין את טראמפ שרץ לנשיאות, זה נורא תורם למצב הרוח.
אבל לגמרי. קונלי לא שווה את הכסף, אבל לפחות אין תנודה קיצונית במה שהוא נותן. ראיתי את טורונטו בפלייאוף יותר ממה שתיכננתי(הסדרה מול מיאמי), זה היה פשוט נורא. הם כמעט היו במקום הראשון במזרח, ונראים כמו מכבי כשהיא משחקת מול..בעצם, כשהיא משחקת.
02 יולי 2016, 19:28
yanay21 כתב:החוזה לדנג אידיוטי ממש. מעניין אם מעכשיו זה יהיה הנוהל בכל עונה. ואם כן, מה זה אומר על שחקנים שאשכרה שווים את הכסף, בניגוד למוזגוב, קונלי ודנג.
02 יולי 2016, 19:30
02 יולי 2016, 19:33
02 יולי 2016, 19:35
roy1000 כתב:yanay21 כתב:החוזה לדנג אידיוטי ממש. מעניין אם מעכשיו זה יהיה הנוהל בכל עונה. ואם כן, מה זה אומר על שחקנים שאשכרה שווים את הכסף, בניגוד למוזגוב, קונלי ודנג.
למה אדיוטי? הלייקרס היו צריכים שחקנים מנוסים ודנג הוא בחור חיובי שטוב לחדר ההלבשה. לא היה ללייקרס שימוש אחר לכסף במילא.
02 יולי 2016, 19:36
roy1000 כתב:er79 כתב:גם אם נכון וגם אם לא, ואני מניח שהוא היה מועמד מספר פעמים, לפחות מצד המועדון, זה לא שחקן של 8.5 מליון לעונה, עם כל הכבוד. בעל הבית השתגע.
רמות השכר משתנות. אתה חושב במונחי העבר.
02 יולי 2016, 19:58
02 יולי 2016, 19:58
jol9 כתב:אחדשיודע ורוי, אני מת על ההתנשאות שלכם...
עד כמה שבדקתי לאחרונה, אתם לא סוכנים ולא GMים בNBA, ולכן אין לכם מה להתנשא.
הטיעון שלכם הוא מפגר לגמרי (תסלחו לי, כן?). אם לא היו מציעים לו את הכסף הזה, אז הוא היה
חותם במקום אחר... וואלה. זה מה שאני אומר - שיחתום במקום אחר. בכסף הזה אפשר לעשות הרבה יותר
מאשר להחתים שחקן סביר לכל היותר שלא הביא ולא יביא את ממפיס לשום דבר.
דוראנט זאת רק דוגמא. גם שנה הבאה יהיו FAים טובים.
אפשר היה לנסות להמר על איזשהו רכז צעיר על הספסל של קבוצה אחרת. יש עדיין טריידים בעולם.
אני זוכר מצויין איך הסאנס הימרו על רכז שהתייבש בקליבלנד, וקיבלו את קווין ג'ונסון, שהוא רכז
פי 10 יותר טוב מקונלי.
אני יכול להבין את מי שמשעבד את עתיד המועדון בשביל שחקן כמו קובי או לברון, אבל בשביל שחקן כמו
קונלי? באמת?
ד"א, למרות ההתנשאות שלכם, וההבנה הגדולה שלכם, והמעקב שלכם אחרי השמועות והרשימות,
רוב האתרים שריפרפתי בהם בשעה האחרונה, מחזיקים בדעה שלי.
אני מתערב איתכם שממפיס לא יגיעו לשום דבר גם בעונה הבאה, והעתיד שלהם הוא שחור משחור.
02 יולי 2016, 20:07
02 יולי 2016, 20:09
jol9 כתב:תכף תגידו שגם ההחתמה של נואה היא טובה, כי אחרת הוא היה חותם בקבוצה אחרת...
מי שמפגר ורוצה לזרוק 20 מליון על שחקן נכה או 30 על רכז נמוך שלא מוסר יותר מ-6 אסיסטים למשחק,
שיהיה לו לבריאות.
כל מה שאני מבקש זה שלא תצדיקו את זה, ותפטרו אותי באיזה משפט דפוק כמו - מה אתה היית עושה
עם 50 מליון...
יש סיבה למה הספרס כבר עשרים שנה נמצאים בטופ, והסיבה לא נעוצה במתן חוזים דמיוניים
לשחקנים שלא שווים את זה.
02 יולי 2016, 20:10
jol9 כתב:תסתכלו על הסגל שלהם - גאסול, רנדולף, רייט, טוני אלן, פרסונס, קונלי, וינס קרטר ועוד כמה צ'ונגים.
אתם רוצים להגיד לי שזה הכי טוב שאפשר לבנות ב-90 מליון דולר?