פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA OFFSEASON 2016- שוק השחקנים החופשיים נפתח

02 יולי 2016, 18:49

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:יש להם עוגן חתום בקבוצה - מארק גאסול. יכלו עם ה-50 מליון האלה לעשות דברים הרבה הרבה הרבה יותר
טובים מלהשאיר את קונלי ולהחתים את פרסונס.

מה יכלו לעשות ב- 50 מליון דולר האלה שהיה יותר טוב?

לא יודע. אבל איכשהו יש לי תחושה שהיה אפשר. למשל דוראנט הוא FA, לא?

אתה יודע מה? נניח שהעונה אין אופציות טובות יותר. למה לתקוע את ה-5 שנים הבאות?
רוצה להחתים את קונלי על חוזה מופרך, לפחות אל תחתים אותו ל-5 שנים...
בעונה הבאה יהיו עוד שחקנים מעולים שיהפכו לFA, אבל ממפיס כבר לא תהיה בשוק, כי היא תקועה
עם קונלי ופרסונס, ועפה בסיבוב הראשון או השני בפלייאוף...

קונלי שחקן טוב מאוד
לא בחוזה הזה אבל הוא שחקן טוב מאוד
אם ממפיס לא היו לוקחים אותו, מישהי אחרת הייתה לוקחת אותו (ולא בהרבה פחות)
ממפיס זה לא המקום הכי אטרקטיבי בעולם אז לפעמים הם צריכים להוציא קצת יותר בשביל להשאיר/להחתים שחקנים

02 יולי 2016, 18:52

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:יש להם עוגן חתום בקבוצה - מארק גאסול. יכלו עם ה-50 מליון האלה לעשות דברים הרבה הרבה הרבה יותר

בעונה הבאה יהיו עוד שחקנים מעולים שיהפכו לFA, אבל ממפיס כבר לא תהיה בשוק, כי היא תקועה

יוני, אני לא מבין, אתה מתעקש לכתוב דברים שלא קשורים למציאות?
דוראנט? באמת? הסיכוי של ממפיס להחתים את דוראנט שווה ערך לסיכוי של מכבי להחתים את לברון.
בוא אני אספר לך עוד משהו - כל קבוצה בליגה עם מקום תחת תקרת השכר הציעה לדוראנט להצטרף אליה, ממפיס ביניהן.
אממה, ממפיס לא בין הקבוצות שזכו להיפגש איתו על ההצעה - ולא כי היא לא רצתה, כי הוא דחה אותה. כמו שחקנים רבים אחרים בליגה.

למה ל-5 שנים? כי זה בדיוק היתרון בהצעה של ממפיס בהשוואה להצעות אחרות שיכל לקבל, השנה החמישית בחוזה (החזיקו בזכויות בירד עליו).
אתה כנראה לא מבין שאם לא ההצעה הזאת הוא לא היה חותם שם, אלא במקום אחר ואטרקטיבי יותר.

02 יולי 2016, 18:57

roy1000 כתב:
er79 כתב:מה לעזאזל קורה שם עם ההחתמות ההזויות האלה? הם שוברים שם שיאים מגוחכים!! איטוואן מור שכל קיץ מככב כאן ברשימת המלפפונים כבר איזה כמה שנים טובות זה שחקן של 8 וחצי מליון לעונה?

רק בדמיון של מישהו אחד בפורום הוא היה ברשימת המלפפונים. קרוב לוודאי שבחיים שלא לא שמע על השם "מכבי".

גם אם נכון וגם אם לא, ואני מניח שהוא היה מועמד מספר פעמים, לפחות מצד המועדון, זה לא שחקן של 8.5 מליון לעונה, עם כל הכבוד. בעל הבית השתגע.

02 יולי 2016, 19:02

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

ממפיס בכלל לא מעניינת את דוראנט. למה 5 שנים? כי אין ברירה. אם לא היו נותנים לו את זה, הוא היה הולך למקום אחר.
אתה צריך להבין שהתקרה תמשיך לעלות בשנים הבאות וזה יהפוך חוזים שהיום נראים יקרים לזולים.

02 יולי 2016, 19:02

er79 כתב:גם אם נכון וגם אם לא, ואני מניח שהוא היה מועמד מספר פעמים, לפחות מצד המועדון, זה לא שחקן של 8.5 מליון לעונה, עם כל הכבוד. בעל הבית השתגע.

רמות השכר משתנות. אתה חושב במונחי העבר.

02 יולי 2016, 19:05

החוזה לדנג אידיוטי ממש. מעניין אם מעכשיו זה יהיה הנוהל בכל עונה. ואם כן, מה זה אומר על שחקנים שאשכרה שווים את הכסף, בניגוד למוזגוב, קונלי ודנג.

02 יולי 2016, 19:09

וחייב לומר שדמאר דרוזן, אפילו בהתחשב בסכומים הפסיכיים שרצים, פשוט לא שווה את הכסף. כשמגיע הפלייאוף, הוא, וקייל לאורי, נראים כמו הצרות שלי.

02 יולי 2016, 19:16

yanay21 כתב:וחייב לומר שדמאר דרוזן, אפילו בהתחשב בסכומים הפסיכיים שרצים, פשוט לא שווה את הכסף. כשמגיע הפלייאוף, הוא, וקייל לאורי, נראים כמו הצרות שלי.

אוהדי טורונטו צריכים להיות הרבה יותר ממורמרים על החוזה של דרוזן מאשר אוהדי ממפיס על החוזה של קונלי

02 יולי 2016, 19:19

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:וחייב לומר שדמאר דרוזן, אפילו בהתחשב בסכומים הפסיכיים שרצים, פשוט לא שווה את הכסף. כשמגיע הפלייאוף, הוא, וקייל לאורי, נראים כמו הצרות שלי.

אוהדי טורונטו צריכים להיות הרבה יותר ממורמרים על החוזה של דרוזן מאשר אוהדי ממפיס על החוזה של קונלי

לאוהדי טורונטו אין את טראמפ שרץ לנשיאות, זה נורא תורם למצב הרוח.

אבל לגמרי. קונלי לא שווה את הכסף, אבל לפחות אין תנודה קיצונית במה שהוא נותן. ראיתי את טורונטו בפלייאוף יותר ממה שתיכננתי(הסדרה מול מיאמי), זה היה פשוט נורא. הם כמעט היו במקום הראשון במזרח, ונראים כמו מכבי כשהיא משחקת מול..בעצם, כשהיא משחקת.

02 יולי 2016, 19:22

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לאוהדי טורונטו אין את טראמפ שרץ לנשיאות, זה נורא תורם למצב הרוח.

אבל לגמרי. קונלי לא שווה את הכסף, אבל לפחות אין תנודה קיצונית במה שהוא נותן. ראיתי את טורונטו בפלייאוף יותר ממה שתיכננתי(הסדרה מול מיאמי), זה היה פשוט נורא. הם כמעט היו במקום הראשון במזרח, ונראים כמו מכבי כשהיא משחקת מול..בעצם, כשהיא משחקת.

בפעם הראשונה שלדרוזן הייתה אפשרות לחתום במקום אחר כולם בטורונטו התחרפנו בגלל שאשכרה כל הליגה רצתה אותו והוא רצה לעזוב כי הוא לא אוהב את הפרנצ'ייז
עכשיו הוא חתם תוך שנייה על החוזה בטורונטו ולמה? כי הם היחידים שהיו מוכנים לשלם לו, כי שאר הליגה כבר יודעת שהוא בעיקר הייפ והוא בחיים לא יוביל קבוצה לשום דבר משמעותי

02 יולי 2016, 19:28

yanay21 כתב:החוזה לדנג אידיוטי ממש. מעניין אם מעכשיו זה יהיה הנוהל בכל עונה. ואם כן, מה זה אומר על שחקנים שאשכרה שווים את הכסף, בניגוד למוזגוב, קונלי ודנג.

למה אדיוטי? הלייקרס היו צריכים שחקנים מנוסים ודנג הוא בחור חיובי שטוב לחדר ההלבשה. לא היה ללייקרס שימוש אחר לכסף במילא.

02 יולי 2016, 19:30

אף שחקן כדורסל לא באמת שווה את הכסף שנשפך הקיץ, אבל זאת המציאות החדשה חברים. צריכים להתרגל לסכומים האלה.
קווין פאקינג לאב עושה בחוזה אחד של 5 שנים 20 מיליון דולר יותר ממה שעשה מייקל ג'ורדן כל הקריירה.

צריך גם לדעת להבדיל בין עסקאות הכרחיות, לבין עסקאות טובות / לא טובות. למרות שבמבט ראשון אף עסקה לא נראית טובה עם הסכומים האלה.

02 יולי 2016, 19:33

אחדשיודע ורוי, אני מת על ההתנשאות שלכם...
עד כמה שבדקתי לאחרונה, אתם לא סוכנים ולא GMים בNBA, ולכן אין לכם מה להתנשא.

הטיעון שלכם הוא מפגר לגמרי (תסלחו לי, כן?). אם לא היו מציעים לו את הכסף הזה, אז הוא היה
חותם במקום אחר... וואלה. זה מה שאני אומר - שיחתום במקום אחר. בכסף הזה אפשר לעשות הרבה יותר
מאשר להחתים שחקן סביר לכל היותר שלא הביא ולא יביא את ממפיס לשום דבר.

דוראנט זאת רק דוגמא. גם שנה הבאה יהיו FAים טובים.
אפשר היה לנסות להמר על איזשהו רכז צעיר על הספסל של קבוצה אחרת. יש עדיין טריידים בעולם.
אני זוכר מצויין איך הסאנס הימרו על רכז שהתייבש בקליבלנד, וקיבלו את קווין ג'ונסון, שהוא רכז
פי 10 יותר טוב מקונלי.
אני יכול להבין את מי שמשעבד את עתיד המועדון בשביל שחקן כמו קובי או לברון, אבל בשביל שחקן כמו
קונלי? באמת?

ד"א, למרות ההתנשאות שלכם, וההבנה הגדולה שלכם, והמעקב שלכם אחרי השמועות והרשימות,
רוב האתרים שריפרפתי בהם בשעה האחרונה, מחזיקים בדעה שלי.

אני מתערב איתכם שממפיס לא יגיעו לשום דבר גם בעונה הבאה, והעתיד שלהם הוא שחור משחור.

02 יולי 2016, 19:35

roy1000 כתב:
yanay21 כתב:החוזה לדנג אידיוטי ממש. מעניין אם מעכשיו זה יהיה הנוהל בכל עונה. ואם כן, מה זה אומר על שחקנים שאשכרה שווים את הכסף, בניגוד למוזגוב, קונלי ודנג.

למה אדיוטי? הלייקרס היו צריכים שחקנים מנוסים ודנג הוא בחור חיובי שטוב לחדר ההלבשה. לא היה ללייקרס שימוש אחר לכסף במילא.

אם זה היה רק דנג, הייתי אומר ניחא. אבל גם מוזגוב, שאני דווקא ממש אוהב, לא שווה את הכסף ששמו עליו. נכון שהם לא הולכים לבנות קבוצת אליפות מחר, אבל עדיין, יש דרך לבנות, ויש דרך. ולהחתים את דנג עד גיל 35 זו לא דרך בכלל. זה לא שרק הם מתפרעים וכל השאר קמצנים, אבל ללייקרס יש נטייה לתסמונת ע"ש מכבי-לשפוך כסף ולא להבין מה השתבש. וחבל, כי יש להם כסף, יש להם את הפרנצ'ייז הכי נוצץ בהיסטוריה.

02 יולי 2016, 19:36

roy1000 כתב:
er79 כתב:גם אם נכון וגם אם לא, ואני מניח שהוא היה מועמד מספר פעמים, לפחות מצד המועדון, זה לא שחקן של 8.5 מליון לעונה, עם כל הכבוד. בעל הבית השתגע.

רמות השכר משתנות. אתה חושב במונחי העבר.

עבר שמבר. גם 2 מליון לא הייתי משלם עליו

02 יולי 2016, 19:58

תכף תגידו שגם ההחתמה של נואה היא טובה, כי אחרת הוא היה חותם בקבוצה אחרת...
מי שמפגר ורוצה לזרוק 20 מליון על שחקן נכה או 30 על רכז נמוך שלא מוסר יותר מ-6 אסיסטים למשחק,
שיהיה לו לבריאות.
כל מה שאני מבקש זה שלא תצדיקו את זה, ותפטרו אותי באיזה משפט דפוק כמו - מה אתה היית עושה
עם 50 מליון...

יש סיבה למה הספרס כבר עשרים שנה נמצאים בטופ, והסיבה לא נעוצה במתן חוזים דמיוניים
לשחקנים שלא שווים את זה.

02 יולי 2016, 19:58

jol9 כתב:אחדשיודע ורוי, אני מת על ההתנשאות שלכם...
עד כמה שבדקתי לאחרונה, אתם לא סוכנים ולא GMים בNBA, ולכן אין לכם מה להתנשא.

הטיעון שלכם הוא מפגר לגמרי (תסלחו לי, כן?). אם לא היו מציעים לו את הכסף הזה, אז הוא היה
חותם במקום אחר... וואלה. זה מה שאני אומר - שיחתום במקום אחר. בכסף הזה אפשר לעשות הרבה יותר
מאשר להחתים שחקן סביר לכל היותר שלא הביא ולא יביא את ממפיס לשום דבר.

דוראנט זאת רק דוגמא. גם שנה הבאה יהיו FAים טובים.
אפשר היה לנסות להמר על איזשהו רכז צעיר על הספסל של קבוצה אחרת. יש עדיין טריידים בעולם.
אני זוכר מצויין איך הסאנס הימרו על רכז שהתייבש בקליבלנד, וקיבלו את קווין ג'ונסון, שהוא רכז
פי 10 יותר טוב מקונלי.
אני יכול להבין את מי שמשעבד את עתיד המועדון בשביל שחקן כמו קובי או לברון, אבל בשביל שחקן כמו
קונלי? באמת?

ד"א, למרות ההתנשאות שלכם, וההבנה הגדולה שלכם, והמעקב שלכם אחרי השמועות והרשימות,
רוב האתרים שריפרפתי בהם בשעה האחרונה, מחזיקים בדעה שלי.

אני מתערב איתכם שממפיס לא יגיעו לשום דבר גם בעונה הבאה, והעתיד שלהם הוא שחור משחור.

יוני, אני מעריך אותך והכל, אבל אני באמת לא מבין בשביל מה אתה מכניס את עצמך למקומות האלו. אין קשר בין הדברים שאתה זורק לאוויר למציאות.
קדימה, אתה מוזמן להציג תוכנית אחרת לממפיס, שמחזיקה בשלושה שחקני חמישייה מעל גיל 30 (גאסול 31, טוני אלן 34, זאק רנדולף 35) . מה היא צריך לעשות בכסף הפנוי שיש לה במקום להחתים את קונלי? דוראנט לא אופציה, הלאה. להחתים שחקן צעיר משום מקום? מה זה בדיוק יתן לה? בוא נשמע את הרעיון (הלא מפגר) שלך.

תקרת (או ריצפת) המינימום השנה היא 85 מיליון דולר. עם קונלי ופארסונס הם מגיעים רק ל-93 מיליון דולר (תקרת השכר עומדת על 94).
איך היית משתמש בכסף טוב יותר? את מי היית מביא? בוא נשמע את היצירתיות פורצת ממך.

אף אחד לא אמר שממפיס תהפוך להיות גולדן סטייט או שתגיע להישגים טובים יותר מאלו שהגיעה אליהם עד כה, אבל זה נותן לה אפשרות לרוץ עם הסגל הזה (כולל הזקנים) עוד שנה או שנתיים, במקום לפרק את כל החבילה כבר עכשיו. גם להיות קבוצת פלייאוף בכירה וקבועה זה לא עניין של מה בכך למועדון צעיר כמו ממפיס. הרגע שלהם לפרק ולהתחיל מחדש יגיע מתישהו, הם פשוט רוצים לדחות את הקץ ולסחוט את המיץ ככל שאפשר.
התנשאות או לא התנשאות, אפשר גם לכבד אנשים שקצת יותר בקיאים ממך בנושא מסויים, זה גם בסדר. לא מבין על שם מה ולמה הזילזול.

02 יולי 2016, 20:07

אחדשיודע, מי שמזלזל אלה אתם ורוי. סבבה. אני לא עוקב באדיקות אחרי הNBA, אבל
אני לא הגעתי משום מקום. לא יודע בן כמה אתה, אבל אני מהמר שאני התחלתי לראות לפניך,
ואני מכיר את ההיסטוריה לא פחות טוב (אם לא יותר).
החוקים השתנו, זה נכון, אבל החוקים הבסיסיים נשארים אותו דבר לאורך שנים.

השאלה מה אני הייתי עושה, היא לא רלוונטית. גם השאלה מה אתה היית עושה לא רלוונטית.
מה שרלוונטי זה שממפיס שוברת כאן שיאי טמטום, ומפקירה את העתיד שלה לטובת הווה שגם הוא לא מזהיר.

אני גם יכול לשאול שאלות - ספר לי בבקשה מתי החתמת מקסימום של שחקן שהוא לא אול סטאר, ולא סופרסטאר
הצליחה?
חבל שאתם לוקחים את זה כירידה על קונלי. ממש לא. הוא שחקן סבבה. הבעיה שלי היא שאתם מנסים להצדיק
מהלך מופקר כלכלית ומקצועית בטוענה שיש כסף וצריך לבזבז אותו.

תסתכלו על הסגל שלהם - גאסול, רנדולף, רייט, טוני אלן, פרסונס, קונלי, וינס קרטר ועוד כמה צ'ונגים.
אתם רוצים להגיד לי שזה הכי טוב שאפשר לבנות ב-90 מליון דולר?

02 יולי 2016, 20:09

jol9 כתב:תכף תגידו שגם ההחתמה של נואה היא טובה, כי אחרת הוא היה חותם בקבוצה אחרת...
מי שמפגר ורוצה לזרוק 20 מליון על שחקן נכה או 30 על רכז נמוך שלא מוסר יותר מ-6 אסיסטים למשחק,
שיהיה לו לבריאות.
כל מה שאני מבקש זה שלא תצדיקו את זה, ותפטרו אותי באיזה משפט דפוק כמו - מה אתה היית עושה
עם 50 מליון...

יש סיבה למה הספרס כבר עשרים שנה נמצאים בטופ, והסיבה לא נעוצה במתן חוזים דמיוניים
לשחקנים שלא שווים את זה.

לקחת ללב את הדיון הזה, אה? קח בקלות יוני, הכל שטויות.
ההחתמה של נואה נוראית פשוט כי הוא שחקן בינוני (מעבר לשיא), מבוגר ופציע.
רק אל תתחיל להשוות לי בין נואה למייק קונלי, כי זה כבר מטומטם.

ההחתמה של קונלי הכרחית לממפיס, אם היא מעוניינת להישאר תחרותית, איך שלא תסובב את זה.

02 יולי 2016, 20:10

jol9 כתב:תסתכלו על הסגל שלהם - גאסול, רנדולף, רייט, טוני אלן, פרסונס, קונלי, וינס קרטר ועוד כמה צ'ונגים.
אתם רוצים להגיד לי שזה הכי טוב שאפשר לבנות ב-90 מליון דולר?

בשביל ממפיס ספציפית - כן
נושא נעול