המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:סיכום החדשות האחרונות בירושלים:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר
- מרסלו ניקולה (עוזר מאמן) חתם
jol9 כתב:שמואל1 כתב:סיכום החדשות האחרונות בירושלים:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר
בהחלט מצדיק שינוי של הכותרת.
תומר, תעדכן בבקשה את כמות התווים המותרים בכותרת, כדי שנוכל לעדכן את כל המידע המשמעותי הזה
לעיניי כולם.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:סיכום החדשות האחרונות בירושלים:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר
תומר, תעדכן בבקשה את כמות התווים המותרים בכותרת, כדי שנוכל לעדכן את כל המידע המשמעותי הזה
לעיניי כולם.
אז איזה חדשות נעדכן בכותרת הת'רד? זה לא מעניין אף אחד איזה זר חתם בהפועל חולון. ירושלים היא היריבה של מכבי וזה מעניין.
לא מבין מדוע ההתנגדות.
שמואל1 כתב:סיכום החדשות האחרונות בירושלים:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:סיכום החדשות האחרונות בירושלים:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר
לעיניי כולם.
אז איזה חדשות נעדכן בכותרת הת'רד? זה לא מעניין אף אחד איזה זר חתם בהפועל חולון. ירושלים היא היריבה של מכבי וזה מעניין.
לא מבין מדוע ההתנגדות.
מכביסט31 כתב:רק אומר שאותי לא ממש מעניין מה שמואל מעדכן בכותרת.. אתם מייחסים לזה יותר מדי חשיבות לדעתי..
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט31 כתב:רק אומר שאותי לא ממש מעניין מה שמואל מעדכן בכותרת.. אתם מייחסים לזה יותר מדי חשיבות לדעתי..
אני בצד שלא רוצה לראות כותרות על מגדל
felix_r כתב:שיחרורו של רולאנד - מהלך טיפשי. השחקן היחיד שהיו צריכים להשאיר.
er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.
צ'שר כתב:er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.
כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.
מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.
שועל כתב:צ'שר כתב:er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.
כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.
מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.
היו לו כמה עונות מצוינות, היה ה MVP של הVTB, נתן 2 עונות מאוד טובות בבנביט.
לגבי הגיל, בעונה האחרונה זה לא היה ניכר עליו.
צ'שר כתב:שועל כתב:צ'שר כתב:er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.
היו לו כמה עונות מצוינות, היה ה MVP של הVTB, נתן 2 עונות מאוד טובות בבנביט.
לגבי הגיל, בעונה האחרונה זה לא היה ניכר עליו.
אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל זה בטוח לא פיטרסון שחתם בהפועל. הוא בחיים לא שיחק בבנביט (וגם לא בתורכיה) , ובחיים לא זכה בMVP של הVTB. זו השנה הראשונה שהבחור שיחק בליגה בכירה (קדמו לה אוקראינית, בולגרית, צ'כית וליגה השנייה בספרד)... הדבר הכי קרוב להישג אישי זו הזכייה שלו בMVP של הליגה הבלקנית, שאם אני לא טועה זו אתה ליגה שגליל עליון זכתה בה (או הפסידה בגמר) כשהיא הייתה מדורגת 8 בליגה של 12 בליגת העל הישראלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים