פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

03 יולי 2016, 00:04

סיכום החדשות האחרונות בירושלים:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר
- מרסלו ניקולה (עוזר מאמן) חתם

03 יולי 2016, 00:15

כל אחת והניקולה שלה

03 יולי 2016, 00:37

שמואל1 כתב:סיכום החדשות האחרונות בירושלים:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר

בהחלט מצדיק שינוי של הכותרת.
תומר, תעדכן בבקשה את כמות התווים המותרים בכותרת, כדי שנוכל לעדכן את כל המידע המשמעותי הזה
לעיניי כולם.

03 יולי 2016, 00:52

rc4991 כתב:כל אחת והניקולה שלה

:laugh3

03 יולי 2016, 00:54

jol9 כתב:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר

תומר, תעדכן בבקשה את כמות התווים המותרים בכותרת, כדי שנוכל לעדכן את כל המידע המשמעותי הזה
לעיניי כולם.

אז איזה חדשות נעדכן בכותרת הת'רד? זה לא מעניין אף אחד איזה זר חתם בהפועל חולון. ירושלים היא היריבה של מכבי וזה מעניין.
לא מבין מדוע ההתנגדות.

03 יולי 2016, 00:56

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר

לעיניי כולם.

אז איזה חדשות נעדכן בכותרת הת'רד? זה לא מעניין אף אחד איזה זר חתם בהפועל חולון. ירושלים היא היריבה של מכבי וזה מעניין.
לא מבין מדוע ההתנגדות.

אותך שמואל זה מעניין ברמה של עדכון בכותרת...רק אותך..

03 יולי 2016, 00:56

למען האמת גם לא כזה מעניין מי העוזר מאמן של מגדל.
הכותרת לא צריכה להשתנות, אנחנו נותנים להם יותר מידי כבוד.

03 יולי 2016, 00:57

- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר

:bored

03 יולי 2016, 01:00

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
- טראוויס פטרסון סיכם
- רולאנד שוחרר

לעיניי כולם.

לא מבין מדוע ההתנגדות.

אתה מבין מצויין.
לא מעניין אף אחד פה להבליט את הידיעות עליהם בכותרת של ת'רד.
מי שרוצה לדעת שייכנס לכאן ויקרא.

03 יולי 2016, 02:01

רק אומר שאותי לא ממש מעניין מה שמואל מעדכן בכותרת.. אתם מייחסים לזה יותר מדי חשיבות לדעתי..

03 יולי 2016, 02:19

מכביסט31 כתב:רק אומר שאותי לא ממש מעניין מה שמואל מעדכן בכותרת.. אתם מייחסים לזה יותר מדי חשיבות לדעתי..

אני בצד שלא רוצה לראות כותרות על מגדל :neutral

03 יולי 2016, 02:25

שיחרורו של רולאנד - מהלך טיפשי. השחקן היחיד שהיו צריכים להשאיר.

03 יולי 2016, 02:53

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט31 כתב:רק אומר שאותי לא ממש מעניין מה שמואל מעדכן בכותרת.. אתם מייחסים לזה יותר מדי חשיבות לדעתי..

אני בצד שלא רוצה לראות כותרות על מגדל :neutral

אוקיי :neutral

03 יולי 2016, 09:54

felix_r כתב:שיחרורו של רולאנד - מהלך טיפשי. השחקן היחיד שהיו צריכים להשאיר.

מסכים מאוד.
לדעתי השחקן הכי טוב שהיה להם בסגל בעונה שעברה.

03 יולי 2016, 10:58

נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.

03 יולי 2016, 11:22

er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.

כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.

מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.

03 יולי 2016, 11:27

צ'שר כתב:
er79 כתב:נכון, בעיקר סיום העונה של רולנד היה טוב מאוד. לא הייתי מביא אותו למכבי אבל שחקן נחמד. מה שכן, פטרסון זו החתמה מעניינת שלהם.

כולכם פה מתלהבים מההחתמה הזו.. אם הוא היה חותם כאן נראה לי שהתגובות היו קצת אחרות.

מדובר בשחקן בן 31 שנתן עונה טובה אחת בקריירה ברמה השנייה של אירופה (וגם שם לא בטופ)... לא מבין מה ככ התרשמתם.

היו לו כמה עונות מצוינות, היה ה MVP של הVTB, נתן 2 עונות מאוד טובות בבנביט.
לגבי הגיל, בעונה האחרונה זה לא היה ניכר עליו.

03 יולי 2016, 11:32

אם אחד כזה מגיע כשחקן מחליף על חוזה קטן יחסית, זאת החתמה לא רעה גם למועדון כמו מכבי.
אבל באופן כללי, ברור שמתייחסים אחרת להחתמה של שחקן שחותם בירושלים לעומת שחקן שחותם במכבי, כך צריך להיות. בכל זאת יש הבדלים בסדרי הגודל של המועדונים (מבחינה תקציבית ומבחינת מסורת) ובמטרות של כל אחד מהם. וכן, בשביל ירושלים, זאת ללא ספק החתמה מצויינת (בהנחה שהם לא משלמים סכומים גדולים מידי).

הגיל רלוונטי בעיקר אם מדברים על שחקן שמיועד לקבל תפקיד מרכזי ולחתום על חוזה ארוך טווח.

03 יולי 2016, 11:38

שועל כתב:
צ'שר כתב:

אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל זה בטוח לא פיטרסון שחתם בהפועל. הוא בחיים לא שיחק בבנביט (וגם לא בתורכיה) , ובחיים לא זכה בMVP של הVTB. זו השנה הראשונה שהבחור שיחק בליגה בכירה (קדמו לה אוקראינית, בולגרית, צ'כית וליגה השנייה בספרד)... הדבר הכי קרוב להישג אישי זו הזכייה שלו בMVP של הליגה הבלקנית, שאם אני לא טועה זו אתה ליגה שגליל עליון זכתה בה (או הפסידה בגמר) כשהיא הייתה מדורגת 8 בליגה של 12 בליגת העל הישראלית.

03 יולי 2016, 11:39

צ'שר כתב:
שועל כתב:
צ'שר כתב:

אין לי מושג על מי אתה מדבר, אבל זה בטוח לא פיטרסון שחתם בהפועל. הוא בחיים לא שיחק בבנביט (וגם לא בתורכיה) , ובחיים לא זכה בMVP של הVTB. זו השנה הראשונה שהבחור שיחק בליגה בכירה (קדמו לה אוקראינית, בולגרית, צ'כית וליגה השנייה בספרד)... הדבר הכי קרוב להישג אישי זו הזכייה שלו בMVP של הליגה הבלקנית, שאם אני לא טועה זו אתה ליגה שגליל עליון זכתה בה (או הפסידה בגמר) כשהיא הייתה מדורגת 8 בליגה של 12 בליגת העל הישראלית.

טעות שלי. חשבתי שהמשכת את הדיון על רולנד
לא מכיר את ההיסטוריה של פטרסון, העונה הזו הוא מאוד הרשים אותי
נושא נעול