קווינסי מילר חתם, נפצע וייעדר מספר חודשים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קווינסי מילר חתם, נפצע וייעדר תקופה ארוכה

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 יולי 2016, 19:31

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:למה היו צריכים להקים אקדמיה בשביל בנדר?
אני מאמין שבאמת חשבו לעשות פה משהו כזה, זה פשוט נפל באמצע הדרך, וזה לא שיש פה עיתונאים שישאלו מה קרה עם זה(למעט רוני כמובן) . יעדיפו לחפש צהוב.

אה אפשר להוסיף לרשימת הפרוייקטים הכושלים שעלו מליונים גם את מכבי רמת גן.

אני לא חושבת שהיו חושבים על זה בלי בנדר
על הדרך רצו להביא עוד כמה מרמלדות (מה?) אבל זה היה ניסיון עלוב ולא מוצלח

זה בדיוק מה שאני אומר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 יולי 2016, 19:41

הכי עצוב זה שממה שאפשר להבין מכבי בכלל לא התכוונה להביא עוד שחקן לפני הפציעה של מילר ועכשיו ' בוחנים את השוק ' .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2016, 19:42

מקאדו 3 כתב:הכי עצוב זה שממה שאפשר להבין מכבי בכלל לא התכוונה להביא עוד שחקן לפני הפציעה של מילר ועכשיו ' בוחנים את השוק ' .

בטח שהתכוונו, הנסיעה לארה''ב הייתה לגמרי לצורכי עבודה (מס הכנסה מקשיב)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 יולי 2016, 19:50

מילר עבר MRI, התוצאות מחר.
מבדיקה ראשונית לא מדובר בקרע ברצועה הצולבת (פציעה ארורה שהשביתה את מרכוס פייזר ליותר מחצי שנה). נקווה שזה אכן לא זה.
בכל מקרה מכבי רוצה להביא אותו ארצה כדי לערוך לו בדיקות נוספות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2016, 19:52

שמואל1 כתב:מילר עבר MRI, התוצאות מחר.
מבדיקה ראשונית לא מדובר בקרע ברצועה הצולבת (פציעה ארורה שהשביתה את מרכוס פייזר ליותר מחצי שנה). נקווה שזה אכן לא זה.
בכל מקרה מכבי רוצה להביא אותו ארצה כדי לערוך לו בדיקות נוספות.

כי אם יש משהו שאתה רוצה לעשות לבן אדם מעל 2 מטר זה לשים אותו במטוס לחצי יום כשהברך שלו עם פציעה רצינית+-
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 יולי 2016, 19:55

כולם פה מדברים על הפציעה של מילר אבל מה שלא פחות חמור בעיני זה שלפי כל הדיווחים מכבי בכלל לא התכוונו להביא עוד גבוה ובעצם הסגל די סגור , אם יבוא איזה מונרו זה יהיה נס , אותו סיפור כמו שנה שעברה ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 10 יולי 2016, 19:56

איזה סיפור הזוי. פשוט לא ייאמן מה שקורה למועדון הזה.
הפעם אי אפשר להאשים אף אחד במה שקרה, חוץ ממזל מחורבן.

מקווה שהפציעה לא רצינית, ושמכבי לא תיאלץ לאלתר, כי אם כן, אבי אבן נכנס לפעולה, ואפשר
להגיד שלום לעוד עונה.

אני דווקא מסכים עם אור. יכול להיות שהפציעה הזאת תגרום למישהו בהנהלת הקבוצה להבין שקו קדמי
מבוסס על שני שחקנים, לא יכול להחזיק עונה שלמה, ומעבר לשחקנים המשלימים כמו אלכסנדר
ושגב, מכבי צריכה עוד שחקן מוביל לקו הקדמי (בדיוק באותו האופן כמו שהיא צריכה שחקן
מוביל לקו האחורי).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 יולי 2016, 19:57

jol9 כתב:איזה סיפור הזוי. פשוט לא ייאמן מה שקורה למועדון הזה.

מקווה שהפציעה לא רצינית, ושמכבי לא תיאלץ לאלתר, כי אם כן, אבי אבן נכנס לפעולה, ואפשר
להגיד שלום לעוד עונה.

אני דווקא מסכים עם אור. יכול להיות שהפציעה הזאת תגרום למישהו בהנהלת הקבוצה להבין שקו קדמי
מבוסס על שני שחקנים, לא יכול להחזיק עונה שלמה, ומעבר לשחקנים המשלימים כמו אלכסנדר
ושגב, מכבי צריכה עוד שחקן מוביל לקו הקדמי (בדיוק באותו האופן כמו שהיא צריכה שחקן
מוביל לקו האחורי).

אבל כמו שמקאדו אמר זה מראה את מאחורי הקלעים שמכבי מבחינתם סגרו את הסגל...לא משנים חשיבה כבר שנה אלף בערך...נמאס!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2016, 19:58

jol9 כתב:איזה סיפור הזוי. פשוט לא ייאמן מה שקורה למועדון הזה.

להגיד שלום לעוד עונה.

מוביל לקו האחורי).

הדבר היחידי שזה יגרום להם זה מקסימום לפנות למונרו
כל מי שמקווה לקבל פה שחקן ברמה של מילר או אפילו קצת פחות הולך להתאכזב מאוד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 10 יולי 2016, 19:59

למה אתם חושבים שמכבי לא היתכוונה להביא עוד גבוה .
נכון כולנו מכירים תהיתנהלות אבל במקרה הספציפי הזה במיוחד שאין גבוהים מחליפים בסגל ולא כלום ועל סמך זה שנוהל משא ומתן אם סינגלטון וטאיריק בלאק ועוד כמה שמות ניתן להסיק שכן היתכונו להביא עוד גבוה.
אני בטוח שמכבי התכוונה ודובר על זה גם חוץ מאלכסנדר.
אדם

הודעהעל ידי ספרדי » 10 יולי 2016, 20:05

אתם רואים שאני צודק אם הנהלה הזאת לא יהיה הצלחה כרגע יש רק גבוה אחד בקבוצה והן סנטר שלא אין מחליף חסרים 3 גבוהים בקבוצה 2 מספרי 4 וסנטר מחליף וזאת גם שאין לנו רכז בכיר זר אז זה לא בניה של הסגל גרוע
ספרדי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 יולי 2016, 20:09

אדם כתב:למה רתם חושבים שמכבי לא היתכווהה להביא עוד גבוה .
אני בטוח שמכבי התכוונה ודובר על זה גם חוץ מאלכסנדר.

למה אנחנו חושבים ? ראית איזה מומ רציני עם שחקן ? קראת את הדיווחים היום בעקבות הפציעה של מילר ? ' בוחנים עכשיו את השוק בעקבות המצב של מילר ' מה הם עשו לפני זה ? עבדו עלינו בעיניים כמו תמיד , בדיוק אותו דבר כמו עונה שעברה 2 החתמות טובות עוד אחת סבירה אחת תעלומה ומאז סיפורי סבתא על בדיקה עם ההוא על מומ עם זה גישושים עם ההוא וחתימה שלן בקבוצה אחרת , כשבאמת רוצים יש מספיק שחקנים אז תפסיק להיות תמים .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ספרדי » 10 יולי 2016, 20:12

ועוד יש לנו מאמן שאין לא הצלחות או ניסיון בארופה או ביורוליג . עשיו אתם רואים שאני לא אופטימי אם הנהלה שאחראית ישירות ל 2 העונות הכי גרועים במכבי וזה לה מזיז להם כי הקבוצה משוריינת ל 10 שנים ורק אכפת להם מכסף ושיווק עד שהנהלת לא ת יתחלף לא יהיה שינוי אני לא אופטימי רק תזכרו שכך התחיל העונה שעברה אותו דבר
ספרדי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2016, 20:16

ספרדי כתב:ועוד יש לנו מאמן שאין לא הצלחות או ניסיון בארופה או ביורוליג . עשיו אתם רואים שאני לא אופטימי אם הנהלה שאחראית ישירות ל 2 העונות הכי גרועים במכבי וזה לה מזיז להם כי הקבוצה משוריינת ל 10 שנים ורק אכפת להם מכסף ושיווק עד שהנהלת לא ת יתחלף לא יהיה שינוי אני לא אופטימי רק תזכרו שכך התחיל העונה שעברה אותו דבר

התבלבלת ואתה חושב שאתה בפייסבוק של מכבי שכולם פה אופטימיים ורק אתה מפוכח? זה פאקינג צהבת, כולנו יודעים עם מי יש לנו עסק
אין צורך להגיד i told you so עד סוף העונה, כולנו אומרים את אותם הדברים כבר שלוש עונות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 יולי 2016, 20:18

Holiday_Armadillo כתב:
ספרדי כתב:ועוד יש לנו מאמן שאין לא הצלחות או ניסיון בארופה או ביורוליג . עשיו אתם רואים שאני לא אופטימי אם הנהלה שאחראית ישירות ל 2 העונות הכי גרועים במכבי וזה לה מזיז להם כי הקבוצה משוריינת ל 10 שנים ורק אכפת להם מכסף ושיווק עד שהנהלת לא ת יתחלף לא יהיה שינוי אני לא אופטימי רק תזכרו שכך התחיל העונה שעברה אותו דבר

התבלבלת ואתה חושב שאתה בפייסבוק של מכבי שכולם פה אופטימיים ורק אתה מפוכח? זה פאקינג צהבת, כולנו יודעים עם מי יש לנו עסק
אין צורך להגיד i told you so עד סוף העונה, כולנו אומרים את אותם הדברים כבר שלוש עונות

לא קצת יותר?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 יולי 2016, 20:19

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא קצת יותר?

עד עונת גודס הפורום הזה היה דיי חלוק בדעתו על העניין
אני מודה שאני עוד הייתי בצד האופטימי עד שכבר אי אפשר היה

הקונצנזוס הוא בערך 3 עונות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 10 יולי 2016, 20:20

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא קצת יותר?

עד עונת גודס הפורום הזה היה דיי חלוק בדעתו על העניין
אני מודה שאני עוד הייתי בצד האופטימי עד שכבר אי אפשר היה

הקונצנזוס הוא בערך 3 עונות

כשאני חושב על זה אני באמת לא זוכר איפה איבדתי את האופטימיות עם ההנהלה הזו..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ספרדי » 10 יולי 2016, 20:21

העונה גמורה עוד לפני שהתחילה ואתם חושבים שזה בגלל הפציעה של מילר הם לא התכוונו להשקיע יותר בקבוצה יש להם חוזים שהם צריכים לשלם על שחקנים שהם לא רצו תגידו למה הם הביעו את כל השחקנים הבחירה מוקדם לארץ אף פעם לא הגילו שחקנים מוקדם זה מראה שחושבים קודם על שיווק ולמכור מנויים ולא לבנות סגל מתאים לקבוצה
ספרדי

הודעהעל ידי my man » 10 יולי 2016, 20:22

ספרדי כתב:העונה גמורה עוד לפני שהתחילה ואתם חושבים שזה בגלל הפציעה של מילר הם לא התכוונו להשקיע יותר בקבוצה יש להם חוזים שהם צריכים לשלם על שחקנים שהם לא רצו תגידו למה הם הביעו את כל השחקנים הבחירה מוקדם לארץ אף פעם לא הגילו שחקנים מוקדם זה מראה שחושבים קודם על שיווק ולמכור מנויים ולא לבנות סגל מתאים לקבוצה

טוב מה? מי זה אתם? הרגע כרמל אמרה שכולנו חושבים כמוך...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ספרדי » 10 יולי 2016, 20:23

אני אומר עכשיו בתחילת העונה תזכור מה אני אומר הולך להיות לנו עונה קשה
ספרדי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים