10 יולי 2016, 19:31
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:למה היו צריכים להקים אקדמיה בשביל בנדר?
אני מאמין שבאמת חשבו לעשות פה משהו כזה, זה פשוט נפל באמצע הדרך, וזה לא שיש פה עיתונאים שישאלו מה קרה עם זה(למעט רוני כמובן) . יעדיפו לחפש צהוב.
אה אפשר להוסיף לרשימת הפרוייקטים הכושלים שעלו מליונים גם את מכבי רמת גן.
אני לא חושבת שהיו חושבים על זה בלי בנדר
על הדרך רצו להביא עוד כמה מרמלדות (מה?) אבל זה היה ניסיון עלוב ולא מוצלח
10 יולי 2016, 19:41
10 יולי 2016, 19:42
מקאדו 3 כתב:הכי עצוב זה שממה שאפשר להבין מכבי בכלל לא התכוונה להביא עוד שחקן לפני הפציעה של מילר ועכשיו ' בוחנים את השוק ' .
10 יולי 2016, 19:50
10 יולי 2016, 19:52
שמואל1 כתב:מילר עבר MRI, התוצאות מחר.
מבדיקה ראשונית לא מדובר בקרע ברצועה הצולבת (פציעה ארורה שהשביתה את מרכוס פייזר ליותר מחצי שנה). נקווה שזה אכן לא זה.
בכל מקרה מכבי רוצה להביא אותו ארצה כדי לערוך לו בדיקות נוספות.
10 יולי 2016, 19:55
10 יולי 2016, 19:56
10 יולי 2016, 19:57
jol9 כתב:איזה סיפור הזוי. פשוט לא ייאמן מה שקורה למועדון הזה.
הפעם אי אפשר להאשים אף אחד במה שקרה, חוץ ממזל מחורבן.
מקווה שהפציעה לא רצינית, ושמכבי לא תיאלץ לאלתר, כי אם כן, אבי אבן נכנס לפעולה, ואפשר
להגיד שלום לעוד עונה.
אני דווקא מסכים עם אור. יכול להיות שהפציעה הזאת תגרום למישהו בהנהלת הקבוצה להבין שקו קדמי
מבוסס על שני שחקנים, לא יכול להחזיק עונה שלמה, ומעבר לשחקנים המשלימים כמו אלכסנדר
ושגב, מכבי צריכה עוד שחקן מוביל לקו הקדמי (בדיוק באותו האופן כמו שהיא צריכה שחקן
מוביל לקו האחורי).
10 יולי 2016, 19:58
jol9 כתב:איזה סיפור הזוי. פשוט לא ייאמן מה שקורה למועדון הזה.
הפעם אי אפשר להאשים אף אחד במה שקרה, חוץ ממזל מחורבן.
מקווה שהפציעה לא רצינית, ושמכבי לא תיאלץ לאלתר, כי אם כן, אבי אבן נכנס לפעולה, ואפשר
להגיד שלום לעוד עונה.
אני דווקא מסכים עם אור. יכול להיות שהפציעה הזאת תגרום למישהו בהנהלת הקבוצה להבין שקו קדמי
מבוסס על שני שחקנים, לא יכול להחזיק עונה שלמה, ומעבר לשחקנים המשלימים כמו אלכסנדר
ושגב, מכבי צריכה עוד שחקן מוביל לקו הקדמי (בדיוק באותו האופן כמו שהיא צריכה שחקן
מוביל לקו האחורי).
10 יולי 2016, 19:59
10 יולי 2016, 20:05
10 יולי 2016, 20:09
אדם כתב:למה רתם חושבים שמכבי לא היתכווהה להביא עוד גבוה .
אני בטוח שמכבי התכוונה ודובר על זה גם חוץ מאלכסנדר.
10 יולי 2016, 20:12
10 יולי 2016, 20:16
ספרדי כתב:ועוד יש לנו מאמן שאין לא הצלחות או ניסיון בארופה או ביורוליג . עשיו אתם רואים שאני לא אופטימי אם הנהלה שאחראית ישירות ל 2 העונות הכי גרועים במכבי וזה לה מזיז להם כי הקבוצה משוריינת ל 10 שנים ורק אכפת להם מכסף ושיווק עד שהנהלת לא ת יתחלף לא יהיה שינוי אני לא אופטימי רק תזכרו שכך התחיל העונה שעברה אותו דבר
10 יולי 2016, 20:18
Holiday_Armadillo כתב:ספרדי כתב:ועוד יש לנו מאמן שאין לא הצלחות או ניסיון בארופה או ביורוליג . עשיו אתם רואים שאני לא אופטימי אם הנהלה שאחראית ישירות ל 2 העונות הכי גרועים במכבי וזה לה מזיז להם כי הקבוצה משוריינת ל 10 שנים ורק אכפת להם מכסף ושיווק עד שהנהלת לא ת יתחלף לא יהיה שינוי אני לא אופטימי רק תזכרו שכך התחיל העונה שעברה אותו דבר
התבלבלת ואתה חושב שאתה בפייסבוק של מכבי שכולם פה אופטימיים ורק אתה מפוכח? זה פאקינג צהבת, כולנו יודעים עם מי יש לנו עסק
אין צורך להגיד i told you so עד סוף העונה, כולנו אומרים את אותם הדברים כבר שלוש עונות
10 יולי 2016, 20:19
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ספרדי כתב:ועוד יש לנו מאמן שאין לא הצלחות או ניסיון בארופה או ביורוליג . עשיו אתם רואים שאני לא אופטימי אם הנהלה שאחראית ישירות ל 2 העונות הכי גרועים במכבי וזה לה מזיז להם כי הקבוצה משוריינת ל 10 שנים ורק אכפת להם מכסף ושיווק עד שהנהלת לא ת יתחלף לא יהיה שינוי אני לא אופטימי רק תזכרו שכך התחיל העונה שעברה אותו דבר
התבלבלת ואתה חושב שאתה בפייסבוק של מכבי שכולם פה אופטימיים ורק אתה מפוכח? זה פאקינג צהבת, כולנו יודעים עם מי יש לנו עסק
אין צורך להגיד i told you so עד סוף העונה, כולנו אומרים את אותם הדברים כבר שלוש עונות
לא קצת יותר?
10 יולי 2016, 20:20
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:ספרדי כתב:ועוד יש לנו מאמן שאין לא הצלחות או ניסיון בארופה או ביורוליג . עשיו אתם רואים שאני לא אופטימי אם הנהלה שאחראית ישירות ל 2 העונות הכי גרועים במכבי וזה לה מזיז להם כי הקבוצה משוריינת ל 10 שנים ורק אכפת להם מכסף ושיווק עד שהנהלת לא ת יתחלף לא יהיה שינוי אני לא אופטימי רק תזכרו שכך התחיל העונה שעברה אותו דבר
לא קצת יותר?
עד עונת גודס הפורום הזה היה דיי חלוק בדעתו על העניין
אני מודה שאני עוד הייתי בצד האופטימי עד שכבר אי אפשר היה
הקונצנזוס הוא בערך 3 עונות
10 יולי 2016, 20:21
10 יולי 2016, 20:22
ספרדי כתב:העונה גמורה עוד לפני שהתחילה ואתם חושבים שזה בגלל הפציעה של מילר הם לא התכוונו להשקיע יותר בקבוצה יש להם חוזים שהם צריכים לשלם על שחקנים שהם לא רצו תגידו למה הם הביעו את כל השחקנים הבחירה מוקדם לארץ אף פעם לא הגילו שחקנים מוקדם זה מראה שחושבים קודם על שיווק ולמכור מנויים ולא לבנות סגל מתאים לקבוצה
10 יולי 2016, 20:23