פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

מלפפונים החדש

15 יולי 2016, 15:49

...

Re: מלפפונים החדש

15 יולי 2016, 15:51

עבדת על שמואל שוב פעם. שמואל יכעס.

15 יולי 2016, 15:52

toja27 כתב:עבדת על שמואל שוב פעם. שמואל יכעס.

הפעם הכל כשר.
שמואל יכעס אבל, זה נכון.

אבל שמואל תמיד עושה חצי עבודה - פותח ת'רד חדש ולא נועל את הישן.

החציל האצטקי כתב:שיין לאוואל זה הלאוואל מסאסרי, זה שהיה הMVP של אליפות אפריקה בשנה שעברה. חלום שלי שיבוא.

לא ידעתי שהוא נבחר למצטיין באפריקה
מה היו הממוצעים שלו שם?

toja27 כתב:זה ההוא שלוקח ריבאונדים בקצב של צבירת נקודות..בדיוק מה שמכבי צריכה. לא העליתי בדעתי שברצלונה תרצה לשחרר אותו.

אני מת לראות את מכבי פעם אחת שוברת קונספט ולוקחת את לאוואל ואת דונטה ובונה משהו אחר.
הרי 1 ו-5 בטופ של אירופה לא יהיו, אז אפשר לייצר קבוצה רעה שתתבסס על שלושה שחקני אחד-על-אחד איכותיים בעמדות 2-3-4, להוסיף קלעים ושחקני הגנה קשוחים ולשחק הכי חזק מכולם.

15 יולי 2016, 15:58

רגע, אז לוואל שוחרר או לא? כי אם כן הייתי שמח שיגיע, זה הסגנון שאני מחפש.

15 יולי 2016, 15:59

rc4991 כתב:
החציל האצטקי כתב:שיין לאוואל זה הלאוואל מסאסרי, זה שהיה הMVP של אליפות אפריקה בשנה שעברה. חלום שלי שיבוא.

לא ידעתי שהוא נבחר למצטיין באפריקה
מה היו הממוצעים שלו שם?

http://www.fiba.com/afrobasket/2015/Olaseni-LAWAL

הוא היה פשוט מדהים. מה גם שהקפטן של ניגריה והסנטר הפותח, אייק דיוגו, נפצע בתחילת הטורניר והם היו בטוחים שהם בדרך לקבר.
הוא סחף אותם לזהב.

15 יולי 2016, 15:59

LIAV10 כתב:רגע, אז לוואל שוחרר או לא? כי אם כן הייתי שמח שיגיע, זה הסגנון שאני מחפש.

לא, ולא בטוח שגם ישוחרר.

15 יולי 2016, 16:01

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:זה ההוא שלוקח ריבאונדים בקצב של צבירת נקודות..בדיוק מה שמכבי צריכה. לא העליתי בדעתי שברצלונה תרצה לשחרר אותו.

אני מת לראות את מכבי פעם אחת שוברת קונספט ולוקחת את לאוואל ואת דונטה ובונה משהו אחר.
הרי 1 ו-5 בטופ של אירופה לא יהיו, אז אפשר לייצר קבוצה רעה שתתבסס על שלושה שחקני אחד-על-אחד איכותיים בעמדות 2-3-4, להוסיף קלעים ושחקני הגנה קשוחים ולשחק הכי חזק מכולם.

זה גם מה שאני חושב

15 יולי 2016, 16:02

החציל האצטקי כתב:
LIAV10 כתב:רגע, אז לוואל שוחרר או לא? כי אם כן הייתי שמח שיגיע, זה הסגנון שאני מחפש.

לא, ולא בטוח שגם ישוחרר.

מוזר , אני בטוח שקראתי שהוא שוחרר .

15 יולי 2016, 16:32

אם ובנתים הכל אם ,אז הוא השחקן בול לצרכים שלנו וגם בגדר התקציב .
כי שמועות יש מפה עד הודעה חדשה ,פעם ראנדלוף במדריד פעם לא פעם קלאבר,פעם דראיפר ,צריך לראות איך הדברים מסתדרים.

15 יולי 2016, 18:46

אדם כתב:אם ובנתים הכל אם ,אז הוא השחקן בול לצרכים שלנו וגם בגדר התקציב .
כי שמועות יש מפה עד הודעה חדשה ,פעם ראנדלוף במדריד פעם לא פעם קלאבר,פעם דראיפר ,צריך לראות איך הדברים מסתדרים.

חחח נחמד שמריירים על שחקן שעבר פציעה קשה בחודש מרץ שהשביתה אותו כמעט לעונה שלמה. עם סטט של 4 נק למשחק.
עדיין לא שוחרר באופן רשמי.
תמיד הדשא או הסגל של היריבה טוב יותר......
חכו יש עוד שתי החתמות חשובות.
אליוט וויליאמס וקורי גפרסון היסגרו הרכב אתלטי במיוחד אפילו ברמת נ.ב.א

15 יולי 2016, 21:12

לפי גולש מאינטרבאסקט (לא ברורה אימותו), מכבי מעוניינת בקווין סראפין יחד עם ברצלונה ודרושאפקה.

15 יולי 2016, 21:28

דרושאפקה צריכה סנטר.. אם זה אמיתי היא הפייבוריטית לדעתי.
אין סיכוי שמכבי בתמונה. פשוט אין.

15 יולי 2016, 21:41

טוב דיברתי עם כמה אנשים בווגאס. ארז מסתובב שם בין המשחקים וצופה בשחקנים. כרגע הכל תקוע. אנשים אומרים שנסגר הברז. אני דיי נידהמתי מהתחזיות הפסימיות הנוכחיות. בנתיים גם לא מצליחים להיפטר מרוצסטי והנדריקס. בקיצור, אתם צריכים הרבה סבלנות. והלוואי ואתבדה.

15 יולי 2016, 21:44

אם מישהו פה מופתע שירים את היד

הנה, אני אעזור לכם למקרה שאתם צריכים משהו ויזואלי

תמונה

15 יולי 2016, 21:46

גם ככה סראפין זה לא מה שאנחנו צריכים לא? יש לנו כבר שחקן מטרה בצבע...

15 יולי 2016, 22:01

Assaf M כתב:טוב דיברתי עם כמה אנשים בווגאס. ארז מסתובב שם בין המשחקים וצופה בשחקנים. כרגע הכל תקוע. אנשים אומרים שנסגר הברז. אני דיי נידהמתי מהתחזיות הפסימיות הנוכחיות. בנתיים גם לא מצליחים להיפטר מרוצסטי והנדריקס. בקיצור, אתם צריכים הרבה סבלנות. והלוואי ואתבדה.

תענוג

אבל בתכלס אומרים שהמצב הנוכחי לא כזה נורא.
הקו האחורי הנוראי שלנו שודרג בשחקן מחליף ביורוקאפ...
בקו הקדמי החליף פצוע אחד פצוע אחר, ושני פצועים כרוניים מהעונה האחרונה נשארו שחקני מפתח גם בעונה הבאה.

ווימס אמור לשדרג אותנו מקבוצת יורוקאפ גרועה לקבוצת הצלבה ביורוליג החדש?

15 יולי 2016, 22:05

Assaf M כתב:טוב דיברתי עם כמה אנשים בווגאס. ארז מסתובב שם בין המשחקים וצופה בשחקנים. כרגע הכל תקוע. אנשים אומרים שנסגר הברז. אני דיי נידהמתי מהתחזיות הפסימיות הנוכחיות. בנתיים גם לא מצליחים להיפטר מרוצסטי והנדריקס. בקיצור, אתם צריכים הרבה סבלנות. והלוואי ואתבדה.

אין ספק שאנחנו בדרך לעוד עונה "מרגשת"

#נחזור_חלשים

15 יולי 2016, 23:18

שמואל1 כתב:

אין ספק שאנחנו בדרך לעוד עונה "מרגשת"

#נחזור_חלשים

שוב, הדברים האלה הם לפי שעה. מכבי בכל רגע יכולה להחליט שהיא מכניסה את היד עמוק לכיס. לפי שעה, כשרוצסטי והנדריקס חתומים כאן עדיין, אין איזה שהוא צפי לשמות גדולים. אני בכלל מאמין שמכבי תביא רכז בדרג ביניים(ברמה של רייט, בראון או קארטר) ועוד סנטר שיפלט מהנבא.
נושא נעול