המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:עבדת על שמואל שוב פעם. שמואל יכעס.
החציל האצטקי כתב:שיין לאוואל זה הלאוואל מסאסרי, זה שהיה הMVP של אליפות אפריקה בשנה שעברה. חלום שלי שיבוא.
toja27 כתב:זה ההוא שלוקח ריבאונדים בקצב של צבירת נקודות..בדיוק מה שמכבי צריכה. לא העליתי בדעתי שברצלונה תרצה לשחרר אותו.
rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:שיין לאוואל זה הלאוואל מסאסרי, זה שהיה הMVP של אליפות אפריקה בשנה שעברה. חלום שלי שיבוא.
לא ידעתי שהוא נבחר למצטיין באפריקה
מה היו הממוצעים שלו שם?
LIAV10 כתב:רגע, אז לוואל שוחרר או לא? כי אם כן הייתי שמח שיגיע, זה הסגנון שאני מחפש.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:זה ההוא שלוקח ריבאונדים בקצב של צבירת נקודות..בדיוק מה שמכבי צריכה. לא העליתי בדעתי שברצלונה תרצה לשחרר אותו.
אני מת לראות את מכבי פעם אחת שוברת קונספט ולוקחת את לאוואל ואת דונטה ובונה משהו אחר.
הרי 1 ו-5 בטופ של אירופה לא יהיו, אז אפשר לייצר קבוצה רעה שתתבסס על שלושה שחקני אחד-על-אחד איכותיים בעמדות 2-3-4, להוסיף קלעים ושחקני הגנה קשוחים ולשחק הכי חזק מכולם.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:רגע, אז לוואל שוחרר או לא? כי אם כן הייתי שמח שיגיע, זה הסגנון שאני מחפש.
לא, ולא בטוח שגם ישוחרר.
אדם כתב:אם ובנתים הכל אם ,אז הוא השחקן בול לצרכים שלנו וגם בגדר התקציב .
כי שמועות יש מפה עד הודעה חדשה ,פעם ראנדלוף במדריד פעם לא פעם קלאבר,פעם דראיפר ,צריך לראות איך הדברים מסתדרים.
Assaf M כתב:טוב דיברתי עם כמה אנשים בווגאס. ארז מסתובב שם בין המשחקים וצופה בשחקנים. כרגע הכל תקוע. אנשים אומרים שנסגר הברז. אני דיי נידהמתי מהתחזיות הפסימיות הנוכחיות. בנתיים גם לא מצליחים להיפטר מרוצסטי והנדריקס. בקיצור, אתם צריכים הרבה סבלנות. והלוואי ואתבדה.
Assaf M כתב:טוב דיברתי עם כמה אנשים בווגאס. ארז מסתובב שם בין המשחקים וצופה בשחקנים. כרגע הכל תקוע. אנשים אומרים שנסגר הברז. אני דיי נידהמתי מהתחזיות הפסימיות הנוכחיות. בנתיים גם לא מצליחים להיפטר מרוצסטי והנדריקס. בקיצור, אתם צריכים הרבה סבלנות. והלוואי ואתבדה.
שמואל1 כתב:Assaf M כתב:טוב דיברתי עם כמה אנשים בווגאס. ארז מסתובב שם בין המשחקים וצופה בשחקנים. כרגע הכל תקוע. אנשים אומרים שנסגר הברז. אני דיי נידהמתי מהתחזיות הפסימיות הנוכחיות. בנתיים גם לא מצליחים להיפטר מרוצסטי והנדריקס. בקיצור, אתם צריכים הרבה סבלנות. והלוואי ואתבדה.
אין ספק שאנחנו בדרך לעוד עונה "מרגשת"
#נחזור_חלשים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים