מלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים החדש

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2016, 14:22

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.

מה תעשה איתו?

אחכה שיחזור.
אם הפציעה חמורה, העונה של מכבי גמורה. אין לאף אחד במערכת יכולת להביא שחקן שיתן גם חמישית ממה שמילר היה נותן. שהביטוח ישלם לו כסף, ואנחנו נרוויח שחקן טוב לשנים הבאות.

הביטוח ישלם לו כסף גם במקרה של הישארותו בקבוצה? אם כך באמת אין מה לשחרר אותו.

עד כמה שאני יודע (לפי תקדימים מהכדורגל) הביטוח משלם גם אם הוא נשאר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 18 יולי 2016, 14:25

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:

מה תעשה איתו?

אחכה שיחזור.
אם הפציעה חמורה, העונה של מכבי גמורה. אין לאף אחד במערכת יכולת להביא שחקן שיתן גם חמישית ממה שמילר היה נותן. שהביטוח ישלם לו כסף, ואנחנו נרוויח שחקן טוב לשנים הבאות.

לא דובר פעם על זה שמכבי עושה ביטוח רק לפציעות גומרות קריירה? (ולכן רצו שבורשטין יפרוש שנה אחת לפני תום החוזה)
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2016, 14:28

dod כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:
toja27 כתב:[quote="MTA2311"]גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.

מה תעשה איתו?

אחכה שיחזור.

לא דובר פעם על זה שמכבי עושה ביטוח רק לפציעות גומרות קריירה? (ולכן רצו שבורשטין יפרוש שנה אחת לפני תום החוזה)[/quote]

לא אתפלא באמת אם מכבי ניסתה לחסוך גם על ביטוח של שחקנים. זה לא יהיה הדבר הכי טיפשי שעשו שם.

בכל מקרה, לא הייתי משחרר אותו. קרע ברצועה בגיל 23 זאת פציעה שאפשר לחזור ממנה. מה יגיע במקומו? עוד איזה ארינזה? העונה הלכה בכל מקרה. שיביאו את מונרו, עשלמו למילר את החצי מיליון שלו עד שיחזור, וידאגו שיגיע כשיר לעונה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2016, 14:36

כנ"ל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2016, 14:51

rc4991 כתב:

כנ"ל

בטח שלא! הרי אתם לא צריכים לשלם מהכיס שלכם 1.2 מיליון דולר לשחקן שלא משחק, אז מה אכפת לכם. אתם רק יודעים לבכות על הקמצנות של מכבי, שמציעה לבייקס רק 350 אלף.

חבורה של חובבנים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2016, 14:55

חובבן זה מי שבונה את הקבוצה, ויביא במקומו איזה נפל מהדי ליג, שיוחלף בנובמבר בעוד נפל מהדי ליג, שיוחלף בינואר בעוד נפל מהדי ליג. כאילו שלא היינו כבר בסיפור הזה.

שישאירו אותו, ויביאו רק את מונרו מבחינתי. גם ככה אין על מה לשחק העונה אם הפציעה באמת חמורה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2016, 15:08

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

כנ"ל

בטח שלא! הרי אתם לא צריכים לשלם מהכיס שלכם 1.2 מיליון דולר לשחקן שלא משחק, אז מה אכפת לכם. אתם רק יודעים לבכות על הקמצנות של מכבי, שמציעה לבייקס רק 350 אלף.

חבורה של חובבנים

איזה יפה אתה מדבר, מיסטר GM שבטוח שכולם טיפשים ורק אתה גאון
אני לוקח את זה בחשבון ועדיין מעדיף את המצב הזה על האלטרנטיבות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 יולי 2016, 15:37

שחרור מילר תהיה שטות. לא נמצא גם בכפול מהמחיר שחקן עם כשרון כמו שלו.
נקווה שכל הדיבור הזה היה מיותר :).
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2016, 15:44

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:

כנ"ל

חבורה של חובבנים

איזה יפה אתה מדבר, מיסטר GM שבטוח שכולם טיפשים ורק אתה גאון
אני לוקח את זה בחשבון ועדיין מעדיף את המצב הזה על האלטרנטיבות

לא הייתי נותן לך לנהל צינצנת עם מטבעות של עודף ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 16:02

פליקס , אין שום סיבה לוותר על החתמה אסטרטגית של שחקן , בגלל פציעה , אלא כמובן אם מדובר בפציעה שמורידה בצורה ניכרת את הערך של השחקן ואת היכולת שלו לשחק כדורסל תחרותי (סטייל הפציעה של סמית'). סה"כ אם השחקן והחוזה מבוטחים (אם לא , זה סיפור אחר לגמרי) מכבי תקבל חלק ניכר מהסכום שהיא שילמה , ותוכל להשתמש בשחקן בחצי העונה ובעונה שלאחר מכן.
אם תזרוק את מילר תצא קירח מכאן ומכאן כי לבחור יש חתיכת שוק , ומספרי 4 כמוהו , קשה מאד למצוא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 18 יולי 2016, 17:06

בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אבל אני לא מבין למה להנהלה להשאיר אותו... המנויים כבר נמכרו ואם כספו יוחזר אז זה רווח נקי של כל הסכום שלו...
זה לא שמעניין אותם להיות תחרותיים או משו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 17:31

my man כתב:בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אבל אני לא מבין למה להנהלה להשאיר אותו... המנויים כבר נמכרו ואם כספו יוחזר אז זה רווח נקי של כל הסכום שלו...

אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.
בניגוד לדעה הרווחת , מנהלי מכבי לא רואים שקל מהקבוצה , היא לא מקור רווח , גם לא מקור הפסד (פה אולי אתה יכול לבוא בטענות על , הכנסת יד לכיס , אבל זה משהו אחר).
מנהלי מכבי מודעים היטב לעובדה שעוד שנה כמו אשתקד או חצי העונה שלפני , ולאט לאט כמות המנויים תלך ותרד , לאט לאט העניין בקבוצה ילך וירד , לאט לאט יהיו קרחות , פחות כסף מספונסרים , ואת ההדרדרות הזאת , יהיה קשה מאד לעצור.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 18 יולי 2016, 17:33

אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 17:35

my man כתב:אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..

על איזה רווחים אתה מדבר? הסבר לי בבקשה , כי אני לא מצליח להבין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 18 יולי 2016, 17:36

ankram כתב:

אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.
בניגוד לדעה הרווחת , מנהלי מכבי לא רואים שקל מהקבוצה , היא לא מקור רווח , גם לא מקור הפסד (פה אולי אתה יכול לבוא בטענות על , הכנסת יד לכיס , אבל זה משהו אחר).
מנהלי מכבי מודעים היטב לעובדה שעוד שנה כמו אשתקד או חצי העונה שלפני , ולאט לאט כמות המנויים תלך ותרד , לאט לאט העניין בקבוצה ילך וירד , לאט לאט יהיו קרחות , פחות כסף מספונסרים , ואת ההדרדרות הזאת , יהיה קשה מאד לעצור.

היא מקור של מוניטין עסקי גדול (בינתיים). זה כל הסיפור
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 17:42

ankram כתב:
my man כתב:אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..

ועוד משהו , דיברת על העשור האחרון? יעני מ2006?
אז להלן מה שעשינו:
2006 - גמר יורוליג
2007- כלום
2008 - גמר יורוליג
2009 - כלום
2010- הצלבה עם יתרון ביתיות
2011- גמר
2012 - גביע אדריאטית , הצלבה , כפסע מפיינל פור
2013- הצלבה
2014- אליפות יורוליג
2015 - הצלבה
2016 - חרא בלבן.

עכשיו בוא תספר לנו , מה יותר חשוב למנהלי הקבוצה......
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 יולי 2016, 17:43

שועל כתב:
ankram כתב:

היא מקור של מוניטין עסקי גדול (בינתיים). זה כל הסיפור

אף אחד לא יתחבר למותג כושל , גם אם קוראים לו מכבי תל אביב , אם הקבוצה תהיה רעה , גם העסקים יהיו רעים , אין זה בלי זה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 18 יולי 2016, 17:45

ankram כתב:

מכבי זה המועדון הרווחי ביותר באירופה(ואם אני לא טועה אז בכלל מחוץ לארה"ב)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 17:47

toja27 כתב:הביטוח ישלם לו כסף גם במקרה של הישארותו בקבוצה? אם כך באמת אין מה לשחרר אותו.

אם אני לא טועה, הביטוח משלם על פציעה שמשביתה שחקן לחצי שנה ומעלה. משלמים 75%-80% מהשכר בתקופה שהשחקן מושבת.
הפציעה לא משפיעה על החוזה של השחקן ולכן זה לא רלוונטי אם הוא נשאר בקבוצה או לא.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 17:49

er79 כתב:צירבס נפצע? לא! ווימס נפצע? לא! למה? כי הם לא טמבלים שמשחקים במשחקי ראווה שעתיים לאחר שחתמו על חוזה. תוכנית מגירה הייתה צריכה לצאת לפועל מיד לאחר שמילר נפצע, על אחת כמה וכמה שמדובר בפציעה שהיא ספק קרע ברצועה ספק לא.

אני יכול להבטיח לך שווימס משחק במשחקי PICKUP. כל השחקנים האמריקאים עושים את זה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים