18 יולי 2016, 14:22
toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.
מה תעשה איתו?
אחכה שיחזור.
אם הפציעה חמורה, העונה של מכבי גמורה. אין לאף אחד במערכת יכולת להביא שחקן שיתן גם חמישית ממה שמילר היה נותן. שהביטוח ישלם לו כסף, ואנחנו נרוויח שחקן טוב לשנים הבאות.
הביטוח ישלם לו כסף גם במקרה של הישארותו בקבוצה? אם כך באמת אין מה לשחרר אותו.
18 יולי 2016, 14:25
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.
מה תעשה איתו?
אחכה שיחזור.
אם הפציעה חמורה, העונה של מכבי גמורה. אין לאף אחד במערכת יכולת להביא שחקן שיתן גם חמישית ממה שמילר היה נותן. שהביטוח ישלם לו כסף, ואנחנו נרוויח שחקן טוב לשנים הבאות.
עד כמה שאני יודע (לפי תקדימים מהכדורגל) הביטוח משלם גם אם הוא נשאר.
18 יולי 2016, 14:28
dod כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:[quote="MTA2311"]גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.
מה תעשה איתו?
אחכה שיחזור.
עד כמה שאני יודע (לפי תקדימים מהכדורגל) הביטוח משלם גם אם הוא נשאר.
18 יולי 2016, 14:36
MTA2311 כתב:גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.
18 יולי 2016, 14:51
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.
כנ"ל
18 יולי 2016, 14:55
18 יולי 2016, 15:08
felix_r כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.
כנ"ל
בטח שלא! הרי אתם לא צריכים לשלם מהכיס שלכם 1.2 מיליון דולר לשחקן שלא משחק, אז מה אכפת לכם. אתם רק יודעים לבכות על הקמצנות של מכבי, שמציעה לבייקס רק 350 אלף.
חבורה של חובבנים
18 יולי 2016, 15:37
18 יולי 2016, 15:44
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:גם אם מילר יעדר חצי שנה אני לא משחרר אותו.
כנ"ל
בטח שלא! הרי אתם לא צריכים לשלם מהכיס שלכם 1.2 מיליון דולר לשחקן שלא משחק, אז מה אכפת לכם. אתם רק יודעים לבכות על הקמצנות של מכבי, שמציעה לבייקס רק 350 אלף.
חבורה של חובבנים
איזה יפה אתה מדבר, מיסטר GM שבטוח שכולם טיפשים ורק אתה גאון
אני לוקח את זה בחשבון ועדיין מעדיף את המצב הזה על האלטרנטיבות
18 יולי 2016, 16:02
18 יולי 2016, 17:06
18 יולי 2016, 17:31
my man כתב:בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אבל אני לא מבין למה להנהלה להשאיר אותו... המנויים כבר נמכרו ואם כספו יוחזר אז זה רווח נקי של כל הסכום שלו...
זה לא שמעניין אותם להיות תחרותיים או משו...
18 יולי 2016, 17:33
18 יולי 2016, 17:35
my man כתב:אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..
18 יולי 2016, 17:36
ankram כתב:my man כתב:בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אבל אני לא מבין למה להנהלה להשאיר אותו... המנויים כבר נמכרו ואם כספו יוחזר אז זה רווח נקי של כל הסכום שלו...
אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.
בניגוד לדעה הרווחת , מנהלי מכבי לא רואים שקל מהקבוצה , היא לא מקור רווח , גם לא מקור הפסד (פה אולי אתה יכול לבוא בטענות על , הכנסת יד לכיס , אבל זה משהו אחר).
מנהלי מכבי מודעים היטב לעובדה שעוד שנה כמו אשתקד או חצי העונה שלפני , ולאט לאט כמות המנויים תלך ותרד , לאט לאט העניין בקבוצה ילך וירד , לאט לאט יהיו קרחות , פחות כסף מספונסרים , ואת ההדרדרות הזאת , יהיה קשה מאד לעצור.
18 יולי 2016, 17:42
ankram כתב:my man כתב:אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..
על איזה רווחים אתה מדבר? הסבר לי בבקשה , כי אני לא מצליח להבין.
18 יולי 2016, 17:43
שועל כתב:ankram כתב:my man כתב:בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.
בניגוד לדעה הרווחת , מנהלי מכבי לא רואים שקל מהקבוצה , היא לא מקור רווח , גם לא מקור הפסד (פה אולי אתה יכול לבוא בטענות על , הכנסת יד לכיס , אבל זה משהו אחר).
מנהלי מכבי מודעים היטב לעובדה שעוד שנה כמו אשתקד או חצי העונה שלפני , ולאט לאט כמות המנויים תלך ותרד , לאט לאט העניין בקבוצה ילך וירד , לאט לאט יהיו קרחות , פחות כסף מספונסרים , ואת ההדרדרות הזאת , יהיה קשה מאד לעצור.
היא מקור של מוניטין עסקי גדול (בינתיים). זה כל הסיפור
18 יולי 2016, 17:45
ankram כתב:my man כתב:אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..
על איזה רווחים אתה מדבר? הסבר לי בבקשה , כי אני לא מצליח להבין.
18 יולי 2016, 17:47
toja27 כתב:הביטוח ישלם לו כסף גם במקרה של הישארותו בקבוצה? אם כך באמת אין מה לשחרר אותו.
18 יולי 2016, 17:49
er79 כתב:צירבס נפצע? לא! ווימס נפצע? לא! למה? כי הם לא טמבלים שמשחקים במשחקי ראווה שעתיים לאחר שחתמו על חוזה. תוכנית מגירה הייתה צריכה לצאת לפועל מיד לאחר שמילר נפצע, על אחת כמה וכמה שמדובר בפציעה שהיא ספק קרע ברצועה ספק לא.