מלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים החדש

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יולי 2016, 17:50

my man כתב:
ankram כתב:
my man כתב:אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..

על איזה רווחים אתה מדבר? הסבר לי בבקשה , כי אני לא מצליח להבין.

מכבי זה המועדון הרווחי ביותר באירופה(ואם אני לא טועה אז בכלל מחוץ לארה"ב)

הוא המועדון המכניס ביותר, ממש לא רווחי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 17:53

ankram כתב:אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.
בניגוד לדעה הרווחת , מנהלי מכבי לא רואים שקל מהקבוצה , היא לא מקור רווח , גם לא מקור הפסד (פה אולי אתה יכול לבוא בטענות על , הכנסת יד לכיס , אבל זה משהו אחר).
מנהלי מכבי מודעים היטב לעובדה שעוד שנה כמו אשתקד או חצי העונה שלפני , ולאט לאט כמות המנויים תלך ותרד , לאט לאט העניין בקבוצה ילך וירד , לאט לאט יהיו קרחות , פחות כסף מספונסרים , ואת ההדרדרות הזאת , יהיה קשה מאד לעצור.

אנקראם, אתה בטוח שאת דני פדרמן מעניין להיות תחרותי? אתה חושב שהוא גם לא מקבל משכורת יפה מאוד?
מכבי ממש לא מתנהלת כמו קבוצה שמה שמעניין אותה זה הישגים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 17:55

rc4991 כתב:
my man כתב:
ankram כתב:
my man כתב:אז אני חולק עליך...העשור האחרון לימד אותי שהצלחת הקבוצה מעניינת אותם כי היא מכניסה רווחים..

אפשר להגדיר את זה ככה - אם תדרג את כל מועדוני הכדורסל מחוץ לצפון אמריקה לפי ריווחיות, סביר מכבי תהיה באחד המקומות הראשונים.
דרך אגב, מבחינתי הרווח כולל גם את המשכורות של המנהלים.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 18 יולי 2016, 17:56

rc4991 כתב:
my man כתב:
ankram כתב:

נכון כמועדון...אבל הבעלים מפרישים לעצמם משכורות מאד גבוהות...מאד...
לצורך העניין המנכ"ל מקבל באיזור ה50000 לחודש...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 18 יולי 2016, 17:56

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:
ankram כתב:

אפשר להגדיר את זה ככה - אם תדרג את כל מועדוני הכדורסל מחוץ לצפון אמריקה לפי ריווחיות, סביר מכבי תהיה באחד המקומות הראשונים.
דרך אגב, מבחינתי הרווח כולל גם את המשכורות של המנהלים.

בדיוק לזה התכוונתי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מני » 18 יולי 2016, 18:03

מכבי זה כמו (ביבי) רק מנסים כל השנה לשרוד וגם אם מפסידים אליפות (בחירות) תמיד יהיו את המינויים שימשיכו לשלם (להצביע) עבור מכבי (ביבי).
לא משנה ההישגים (תוצאות) העיקר לשרוד, כמובן גם מכבי כמו (ביבי) מבטיחים לכולנו המנויים (בוחרים) הבטחות של 12 שחקני יורוליג בכירים שיתמודדו מול ריאל וברצלונה (הקלות במיסים, דיור, דאגה לקשישים ועוד), בפועל מה שמעניין אותם זה רק לשרוד.

ולכן הכי מתאים לשיר בהיכל בפתיחת העונה את השיר של משה פרץ ועומר אדם:
"אין מה לעשות איתה היא רק רוצה לשרוד".
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי איתי-שגב » 18 יולי 2016, 18:04

גלא מעוניינת בטיילור.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יולי 2016, 18:15

ankram כתב:
my man כתב:בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אבל אני לא מבין למה להנהלה להשאיר אותו... המנויים כבר נמכרו ואם כספו יוחזר אז זה רווח נקי של כל הסכום שלו...
זה לא שמעניין אותם להיות תחרותיים או משו...

אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.
בניגוד לדעה הרווחת , מנהלי מכבי לא רואים שקל מהקבוצה , היא לא מקור רווח , גם לא מקור הפסד (פה אולי אתה יכול לבוא בטענות על , הכנסת יד לכיס , אבל זה משהו אחר).
מנהלי מכבי מודעים היטב לעובדה שעוד שנה כמו אשתקד או חצי העונה שלפני , ולאט לאט כמות המנויים תלך ותרד , לאט לאט העניין בקבוצה ילך וירד , לאט לאט יהיו קרחות , פחות כסף מספונסרים , ואת ההדרדרות הזאת , יהיה קשה מאד לעצור.

איך התחרותיות של שמעון באה לידי ביטוי היום? בכך שהוא שותק כשמחוקקים חוקים אנטי מכבי במנהלת? בכך שהוא שותק כשהיועצת המשפטית של הארגון שרה "מכבי חזירים" באוסישקין 2.0? שמעון לא רלוונטי בשום צורה. הוא בנה את המועדון הזה מאפס, והיה הפנים שלו במשך עשורים. הגיע הזמן להתקדם הלאה.

מה אכפת לי אם פדרמן אוהב את הקבוצה? גם אני אוהב אותה, ואני גם כנראה יותר נזיל ממנו. אני קוולפייד בשביל להיות בעלים? ברגע שהוא החליט שאין הפרדה בין הדרג הניהולי לדרג המקצועי, הוא איבד את הזכות להישפט על סמך האהבה למועדון ועל הישגי העבר. המועדון הזה הוא מועדון כושל מקצועית. תהליך קבלת ההחלטות בו הוא מביך, היחס שלו לקהל הוא מביך וככה זה נראה גם על המגרש בסופו של דבר. שלא תטעה, לא מדובר בשנתיים רעות. מדובר בעשור מזעזע מבחינה ניהולית של מכבי (מוכן לנתח איתך שנה שנה מאז פירוק השושלת, למרות שעשינו את זה פה כבר עשרות פעמים). המועדון לא התפרק מקצועית כי היו בו מאמנים מעולים, בגלל ההיסטוריה שלו וכן, גם בגלל שהיה לא מעט מזל. זהו. זה נגמר. אי אפשר להתחבא מאחורי אף אחד עכשיו.

פדרמן המציא פה קונספט חדש. בעלים, שלמעשה לא מוציא שקל מהכיס, ובעצם מנהל גם את הצד המקצועי של המועדון, למרות שהוא כשיר לכך בערך כמוני וכמוך.

הרווח של פדרמן מהקבוצה הוא לא ישיר. מכבי היא מותג כלכלי עצום, שמשרת אותו היטב בשאר העסקים שלו. הוא לא פה בהתנדבות.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 18 יולי 2016, 18:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 18 יולי 2016, 18:23

אור אני אוהב אותך! לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר!!!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 18 יולי 2016, 18:34

MTA2311 כתב:
ankram כתב:
my man כתב:בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אבל אני לא מבין למה להנהלה להשאיר אותו... המנויים כבר נמכרו ואם כספו יוחזר אז זה רווח נקי של כל הסכום שלו...
זה לא שמעניין אותם להיות תחרותיים או משו...

אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.

איך התחרותיות של שמעון באה לידי ביטוי היום? בכך שהוא שותק כשמחוקקים חוקים אנטי מכבי במנהלת? בכך שהוא שותק כשהיועצת המשפטית של הארגון שרה "מכבי חזירים" באוסישקין 2.0? שמעון לא רלוונטי בשום צורה. הוא בנה את המועדון הזה מאפס, והיה הפנים שלו במשך עשורים. הגיע הזמן להתקדם הלאה.

מה אכפת לי אם פדרמן אוהב את הקבוצה? גם אני אוהב אותה, ואני גם כנראה יותר נזיל ממנו. אני קוולפייד בשביל להיות בעלים? ברגע שהוא החליט שאין הפרדה בין הדרג הניהולי לדרג המקצועי, הוא איבד את הזכות להישפט על סמך האהבה למועדון ועל הישגי העבר. המועדון הזה הוא מועדון כושל מקצועית. תהליך קבלת ההחלטות בו הוא מביך, היחס שלו לקהל הוא מביך וככה זה נראה גם על המגרש בסופו של דבר. שלא תטעה, לא מדובר בשנתיים רעות. מדובר בעשור מזעזע מבחינה ניהולית של מכבי (מוכן לנתח איתך שנה שנה מאז פירוק השושלת, למרות שעשינו את זה פה כבר עשרות פעמים). המועדון לא התפרק מקצועית כי היו בו מאמנים מעולים, בגלל ההיסטוריה שלו וכן, גם בגלל שהיה לא מעט מזל. זהו. זה נגמר. אי אפשר להתחבא מאחורי אף אחד עכשיו.

פדרמן המציא פה קונספט חדש. בעלים, שלמעשה לא מוציא שקל מהכיס, ובעצם מנהל גם את הצד המקצועי של המועדון, למרות שהוא כשיר לכך בערך כמוני וכמוך.

הרווח של פדרמן מהקבוצה הוא לא ישיר. מכבי היא מותג כלכלי עצום, שמשרת אותו היטב בשאר העסקים שלו. הוא לא פה בהתנדבות.

^:)^ :heart :heart
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יולי 2016, 18:36

http://www.eurohoops.net/featured/28335 ... nd-granger
למבולבלים שמדברים על אדאמס, תציצו בסכומים.

אירופה הלכה רחוק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 יולי 2016, 18:42

החציל האצטקי כתב:http://www.eurohoops.net/featured/283351/barca-in-advanced-talks-with-adams-baskonia-and-granger

אירופה הלכה רחוק.

נו, בסביבות הסכומים של מכבי, לא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 18:46

MTA2311 כתב:הרווח של פדרמן מהקבוצה הוא לא ישיר. מכבי היא מותג כלכלי עצום, שמשרת אותו היטב בשאר העסקים שלו. הוא לא פה בהתנדבות.

האמת היא שהעסקים של פדרמן קרסו ואין לו באמת פעילות עסקית ממשית מחוץ למכבי.

אני חושב שפדרמן עדיין במכבי פשוט כי הוא נאחז בקרנות המזבח. אין לו תועלת ממשית מהמשך אחזקת הקבוצה (חוץ מהמשכורת של דני) והיה הגיוני מבחינתו למכור את מניות הקבוצה כשהן בשיא במקום להמשיך ולשחוק את המותג.

לדעתי פדרמן בא ממקום אחר. הוא איבד בת לא מזמן. שני הבנים האחרים לא מצליחים ולא מוצלחים במיוחד. העסקים שלו קרסו והוא נאלץ למכור את הבית שלו. קרוב לוודאי שיש לו עוד נושים שאנחנו לא מודעים אליהם. מכבי זה הדבר האחרון שנשאר לו להיאחז בו והוא אכן נאחז.

מכבי כבר לא משרתת את פדרמן ופדרמן בטח שלא משרת את מכבי, אבל הזיווג הזה לא הולך לשום מקום בזמן הקרוב. הוא ימשיך לכתוב מספרים על הלוח בעתיד הנראה לעין.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 18 יולי 2016, 19:00

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:הרווח של פדרמן מהקבוצה הוא לא ישיר. מכבי היא מותג כלכלי עצום, שמשרת אותו היטב בשאר העסקים שלו. הוא לא פה בהתנדבות.

האמת היא שהעסקים של פדרמן קרסו ואין לו באמת פעילות עסקית ממשית מחוץ למכבי.

אני חושב שפדרמן עדיין במכבי פשוט כי הוא נאחז בקרנות המזבח. אין לו תועלת ממשית מהמשך אחזקת הקבוצה (חוץ מהמשכורת של דני) והיה הגיוני מבחינתו למכור את מניות הקבוצה כשהן בשיא במקום להמשיך ולשחוק את המותג.

לדעתי פדרמן בא ממקום אחר. הוא איבד בת לא מזמן. שני הבנים האחרים לא מצליחים ולא מוצלחים במיוחד. העסקים שלו קרסו והוא נאלץ למכור את הבית שלו. קרוב לוודאי שיש לו עוד נושים שאנחנו לא מודעים אליהם. מכבי זה הדבר האחרון שנשאר לו להיאחז בו והוא אכן נאחז.

מכבי כבר לא משרתת את פדרמן ופדרמן בטח שלא משרת את מכבי, אבל הזיווג הזה לא הולך לשום מקום בזמן הקרוב. הוא ימשיך לכתוב מספרים על הלוח בעתיד הנראה לעין.

איך זה קשור לעסקים של פדרמן, כשיש לך הרבה שחקנים על חוזה, שאתה בכלל לא רוצה אותם בקבוצה?

יש לך את סמית' על 1.2 מיליון, את רוצ'סטי על 900 אלף, את אמבקווה, שעזב, אבל אף אחד לא יודע כמה פיצוים הוא קיבל, את הנדריקס שמקווים שילך...

אף אחד גם לא יודע כמה עלה להשתחרר מהחוזה של פארמר, של פבראני, של טבק, של גודס, וכו'...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2016, 19:25

החציל האצטקי כתב:http://www.eurohoops.net/featured/283351/barca-in-advanced-talks-with-adams-baskonia-and-granger

אירופה הלכה רחוק.

אוקיי, נגיד הסכומים נכונים. 1.5 מליון לעונה בסין, ועוד מליון וקצת יורו לעונה בטאו. אף אחד לא אמר שזה לא יהיה תג המחיר שלו. בהנחה שמכבי תציע לו סכום של כמיליון יורו לעונה, הוא לא יעדיף את ההצעה של מכבי על פני סין? בארסה צריכה גם לפצות את קוצ'ה, אני לא בטוח שההצעה שלה לשחקן תהיה גבוהה יותר. מדובר בסכום נמוך יותר משווימס קיבל, אני חושב שמכבי צריכה להיכנס למרוץ על אדאמס. היא לא תעשה זאת אני מעריך אבל צריכה. ועכשיו זה התור של רוי לכתוב :laugh3 :laugh3 :laugh3
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 19:34

felix_r כתב:איך זה קשור לעסקים של פדרמן, כשיש לך הרבה שחקנים על חוזה, שאתה בכלל לא רוצה אותם בקבוצה?

יש לך את סמית' על 1.2 מיליון, את רוצ'סטי על 900 אלף, את אמבקווה, שעזב, אבל אף אחד לא יודע כמה פיצוים הוא קיבל, את הנדריקס שמקווים שילך...

אף אחד גם לא יודע כמה עלה להשתחרר מהחוזה של פארמר, של פבראני, של טבק, של גודס, וכו'...

אני חושב ששיטת הניהול קשורה מאוד לזה שנערמים פה שנה אחרי שנה שחקנים עם חוזים שרוצים להיפטר מהם.

בכל מקרה, זה לא הדיון.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יולי 2016, 19:37

er79 כתב:אוקיי, נגיד הסכומים נכונים. 1.5 מליון לעונה בסין, ועוד מליון וקצת יורו לעונה בטאו. אף אחד לא אמר שזה לא יהיה תג המחיר שלו. בהנחה שמכבי תציע לו סכום של כמיליון יורו לעונה, הוא לא יעדיף את ההצעה של מכבי על פני סין? בארסה צריכה גם לפצות את קוצ'ה, אני לא בטוח שההצעה שלה לשחקן תהיה גבוהה יותר. מדובר בסכום נמוך יותר משווימס קיבל, אני חושב שמכבי צריכה להיכנס למרוץ על אדאמס. היא לא תעשה זאת אני מעריך אבל צריכה. ועכשיו זה התור של רוי לכתוב :laugh3 :laugh3 :laugh3

:laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

roy1000

הודעהעל ידי er79 » 18 יולי 2016, 19:54

אתה צוחק כאילו הם לא עשו זאת פעמיים רק לפני כחודש
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יולי 2016, 19:59

er79 כתב:אתה צוחק כאילו הם לא עשו זאת פעמיים רק לפני כחודש

אתה מופתע כאילו הם לא עושים את זה כל שנה ואז סוגרים את הברז
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 יולי 2016, 20:03

שמואל1 כתב:
איתי-שגב כתב:קאנון, מה עם אלכסנדר ??? יש לי תחושה שאנחנו לא יודעים משהו על הסיפור.

אולי שומרים אותו על אש קטנה עד שיתברר מה מצבו של מילר.

אש קטנה זה הסווינגמן החדש?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים