ankram כתב:my man כתב:בלי מילר באמת שאין על מה לשחק...
אבל אני לא מבין למה להנהלה להשאיר אותו... המנויים כבר נמכרו ואם כספו יוחזר אז זה רווח נקי של כל הסכום שלו...
זה לא שמעניין אותם להיות תחרותיים או משו...
אפשר לספר את הבדיחה הזאת 20 פעם והיא עדיין לא תהייה מצחיקה , לך ספר לשמעון שהוא לא תחרותי , עם כל הסלידה מהפדרמנים , אני לא חושב שיש מישהו שמטיל ספק באהבתם לקבוצה ובזמן העצום שהם משקיעים בה , זה שהם אנשי מקצוע על הפנים? שהם עושים שגיאות על שגיאות? זה שהם מנצלים ערוץ ואתר פופולארים כדי לזרוע דיסאינפורמציה? הכל נכון או חצי נכון , עדיין הם אוהבים את הקבוצה ורוצים שהיא תשיג תארים והרבה.
בניגוד לדעה הרווחת , מנהלי מכבי לא רואים שקל מהקבוצה , היא לא מקור רווח , גם לא מקור הפסד (פה אולי אתה יכול לבוא בטענות על , הכנסת יד לכיס , אבל זה משהו אחר).
מנהלי מכבי מודעים היטב לעובדה שעוד שנה כמו אשתקד או חצי העונה שלפני , ולאט לאט כמות המנויים תלך ותרד , לאט לאט העניין בקבוצה ילך וירד , לאט לאט יהיו קרחות , פחות כסף מספונסרים , ואת ההדרדרות הזאת , יהיה קשה מאד לעצור.
איך התחרותיות של שמעון באה לידי ביטוי היום? בכך שהוא שותק כשמחוקקים חוקים אנטי מכבי במנהלת? בכך שהוא שותק כשהיועצת המשפטית של הארגון שרה "מכבי חזירים" באוסישקין 2.0? שמעון לא רלוונטי בשום צורה. הוא בנה את המועדון הזה מאפס, והיה הפנים שלו במשך עשורים. הגיע הזמן להתקדם הלאה.
מה אכפת לי אם פדרמן אוהב את הקבוצה? גם אני אוהב אותה, ואני גם כנראה יותר נזיל ממנו. אני קוולפייד בשביל להיות בעלים? ברגע שהוא החליט שאין הפרדה בין הדרג הניהולי לדרג המקצועי, הוא איבד את הזכות להישפט על סמך האהבה למועדון ועל הישגי העבר. המועדון הזה הוא מועדון כושל מקצועית. תהליך קבלת ההחלטות בו הוא מביך, היחס שלו לקהל הוא מביך וככה זה נראה גם על המגרש בסופו של דבר. שלא תטעה, לא מדובר בשנתיים רעות. מדובר בעשור מזעזע מבחינה ניהולית של מכבי (מוכן לנתח איתך שנה שנה מאז פירוק השושלת, למרות שעשינו את זה פה כבר עשרות פעמים). המועדון לא התפרק מקצועית כי היו בו מאמנים מעולים, בגלל ההיסטוריה שלו וכן, גם בגלל שהיה לא מעט מזל. זהו. זה נגמר. אי אפשר להתחבא מאחורי אף אחד עכשיו.
פדרמן המציא פה קונספט חדש. בעלים, שלמעשה לא מוציא שקל מהכיס, ובעצם מנהל גם את הצד המקצועי של המועדון, למרות שהוא כשיר לכך בערך כמוני וכמוך.
הרווח של פדרמן מהקבוצה הוא לא ישיר. מכבי היא מותג כלכלי עצום, שמשרת אותו היטב בשאר העסקים שלו. הוא לא פה בהתנדבות.