המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:באמת שכל הביקורת על ההנהלה בסוגיית הפציעה של מילר לא פחות ממגוחכת ובכיינית
"מכבי מפגרת שלא הביאה גיבוי מצויןן(עוד לפני שנפצע)" - למה שיביאו גיבוי לשחקן בריא? מכבי היתה צריכה לדעת שיפצע? מחתימים שחקן בכיר ומחליף
"חיכו כל הזמן הזה והשלו את עצמם" - הזמן הזה היה פחות משבועיים שבו בודקים את חומרת הפציעה כדי לדעת איך לפעול
יש פה הרבה ביקורת מוצדקת על ההנהלה אבל זה כבר סתם בכיינות, וזה בלשון המעטה
אתה צודק.
יהיה מספיק זמן לביקורת אחרי שיחתימו את אלכסנדר ומונרו.
er79 כתב:0ved1212 כתב:הבזיון האמיתי הוא שקלאבר בשבועיים האחרונים היה על המדף ובמקום לשים לו כסף ולהביא אותו
העדיפו במכבי להשלות את עצמם שהפציעה של מילר לא חמורה
נכון. לדעתי היו צריכים לסכם עם קלאבר בכל מקרה מרגע הפציעה, ולפצותו למקרה שההסכם לא יכובד. זה לא חדש. דרושפקה עשו זאת עם קוזמינסקס. הוא היה מוצא קבוצת יורוליג אחרת בקלות. עכשיו נשארו עם הביצים ביד. לא נותרו פורוורדים איכותיים ביבשת. איך שאני רואה את זה יש שלושה תסריטים:
1. אם מה שאומרים על הביטוח נכון (דהיינו חצי שנת היעדרות לפחות=החזר כספי מהביטוח): שחרור של מילר, קבלת החזר מהביטוח, החתמת מונרו, השקעה כספית גדולה בתג המחיר של מילר או בגארד (אדאמס, גאודלוק) או בסנטר (למשל קאון או מישהו מוכר, אם ייימצא).
2. כמו סעיף 1, אך ללא החתמת מונרו, אלא רכישת פורוורד באותו תג המחיר (לי נגמרו הרעיונות, לא ידוע לי על פורוורדים איכותיים פנויים בשוק).
3. מכבי חוטפת כאפה, הפציעה פחות מחצי שנה ואין החזר מכספי הביטוח, מילר נשאר ומחתימים שחקן זול (אולי מונרו) על חוזה זמני או משהו בסגנון.
התסריטים האלה באים בחשבון אם אכן נכונה הידיעה לגבי ההחזר הכספי של חברת הביטוח
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:באמת שכל הביקורת על ההנהלה בסוגיית הפציעה של מילר לא פחות ממגוחכת ובכיינית
"מכבי מפגרת שלא הביאה גיבוי מצויןן(עוד לפני שנפצע)" - למה שיביאו גיבוי לשחקן בריא? מכבי היתה צריכה לדעת שיפצע? מחתימים שחקן בכיר ומחליף
"חיכו כל הזמן הזה והשלו את עצמם" - הזמן הזה היה פחות משבועיים שבו בודקים את חומרת הפציעה כדי לדעת איך לפעול
אתה צודק.
ממך ציפיתי דווקא להבין
מה חשבתם? שמכבי תחתים עכשיו עוד תותח כשהיא לא יודעת בכלל כמה זמן מילר יעדר מהעונה, אם בכלל?
זה שצריך להגיע לכאן שחקן מוכח יותר מאלכסנדר זה משהו אחד אבל לא אשמתה של מכבי שהוא נפצע והיא בסך הכל פעלה כמו שצריך
er79 כתב:נכון. לדעתי היו צריכים לסכם עם קלאבר בכל מקרה מרגע הפציעה, ולפצותו למקרה שההסכם לא יכובד. זה לא חדש. דרושפקה עשו זאת עם קוזמינסקס. הוא היה מוצא קבוצת יורוליג אחרת בקלות. עכשיו נשארו עם הביצים ביד. לא נותרו פורוורדים איכותיים ביבשת. איך שאני רואה את זה יש שלושה תסריטים:
1. אם מה שאומרים על הביטוח נכון (דהיינו חצי שנת היעדרות לפחות=החזר כספי מהביטוח): שחרור של מילר, קבלת החזר מהביטוח, החתמת מונרו, השקעה כספית גדולה בתג המחיר של מילר או בגארד (אדאמס, גאודלוק) או בסנטר (למשל קאון או מישהו מוכר, אם ייימצא).
2. כמו סעיף 1, אך ללא החתמת מונרו, אלא רכישת פורוורד באותו תג המחיר (לי נגמרו הרעיונות, לא ידוע לי על פורוורדים איכותיים פנויים בשוק).
3. מכבי חוטפת כאפה, הפציעה פחות מחצי שנה ואין החזר מכספי הביטוח, מילר נשאר ומחתימים שחקן זול (אולי מונרו) על חוזה זמני או משהו בסגנון.
התסריטים האלה באים בחשבון אם אכן נכונה הידיעה לגבי ההחזר הכספי של חברת הביטוח
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:באמת שכל הביקורת על ההנהלה בסוגיית הפציעה של מילר לא פחות ממגוחכת ובכיינית
אתה צודק.
ממך ציפיתי דווקא להבין
מה חשבתם? שמכבי תחתים עכשיו עוד תותח כשהיא לא יודעת בכלל כמה זמן מילר יעדר מהעונה, אם בכלל?
זה שצריך להגיע לכאן שחקן מוכח יותר מאלכסנדר זה משהו אחד אבל לא אשמתה של מכבי שהוא נפצע והיא בסך הכל פעלה כמו שצריך
איפה אמרתי שזאת אשמתה?
מכבי התנהלה לא נכון הקיץ בלי קשר לפציעה של מילר והיא תמשיך להתנהל באותה צורה גם אחרי שיתברר שהוא בחוץ להרבה זמן.
הגארד והסנטר שהיו צריכים להחתים היו צריכים כבר להיות פה בלי קשר לפציעה של מילר. עכשיו השוק מת והשחקן היחיד בקבוצה ששווה יותר מטופ 16 (ביורוליג, לא יורוקאפ) זה ווימס.
rc4991 כתב:באמת שכל הביקורת על ההנהלה בסוגיית הפציעה של מילר לא פחות ממגוחכת ובכיינית
שועל כתב:מתי הפציעה הייתה? לפני שבועיים? מכבי לא יודעת שזו תקופה חמה של החתמות וכל יום יקר? שהשחקנים האיכותיים הולכים ואוזלים מהשוק? מי אמר שמוכרחים להביא אותו לארץ לצורך הבדיקות? קליפורניה היא לא מדינת עולם שלישית.
שועל כתב:מתי הפציעה הייתה? לפני שבועיים? מכבי לא יודעת שזו תקופה חמה של החתמות וכל יום יקר? שהשחקנים האיכותיים הולכים ואוזלים מהשוק? מי אמר שמוכרחים להביא אותו לארץ לצורך הבדיקות? קליפורניה היא לא מדינת עולם שלישית.
toja27 כתב:rc4991 כתב:באמת שכל הביקורת על ההנהלה בסוגיית הפציעה של מילר לא פחות ממגוחכת ובכיינית
הביקורת שלי דווקא לא על הגיבוי שלא הביאו או הביאו והוא לא מספיק. לדעתי אלכנדר ומילר סוגרים יפה את עמדה 4. הביקורת שלי שאחרי שנתיים רעות או רעות מאוד, עם מעט מזל, מכבי לא מנסה לעשות את המקסימום כדי לשבור את השנתיים האלו בהתנהלות שונה. ההחתמות של מילר וימס וצירבאס זאת התחלה מאוד יפה, אבל כל הקיפאון לאחר מכן זה רע ואותה סוג מחשבה של השנים האחרונות. היו הרבה שחקנים בשוק שהיה אפשר לצרף כדי לבנות קבוצה חזקה אמיתית, לא עוד קבוצה עם הרבה סימני שאלה, לא קבוצה שתלויה במזל בלבד (כמו הפציעה של מילר למשל),לדוגמא למה לא הלכו על שחקן כמו בורוסיס כשהוא פנוי? אנחנו משוועים לסנטר טוב, בלי קשר לפציעה של מילר.
rc4991 כתב:שועל כתב:מתי הפציעה הייתה? לפני שבועיים? מכבי לא יודעת שזו תקופה חמה של החתמות וכל יום יקר? שהשחקנים האיכותיים הולכים ואוזלים מהשוק? מי אמר שמוכרחים להביא אותו לארץ לצורך הבדיקות? קליפורניה היא לא מדינת עולם שלישית.
עכשיו גם לא היו צריכים להביא אותו לבדיקות לארץ
מצחיק, כי אם זה היה קורה כולם היו רוצחים אותם שלא עשו זאת בשביל לנתח לעומק את מצב הפציעה
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:באמת שכל הביקורת על ההנהלה בסוגיית הפציעה של מילר לא פחות ממגוחכת ובכיינית
הביקורת שלי דווקא לא על הגיבוי שלא הביאו או הביאו והוא לא מספיק. לדעתי אלכנדר ומילר סוגרים יפה את עמדה 4. הביקורת שלי שאחרי שנתיים רעות או רעות מאוד, עם מעט מזל, מכבי לא מנסה לעשות את המקסימום כדי לשבור את השנתיים האלו בהתנהלות שונה. ההחתמות של מילר וימס וצירבאס זאת התחלה מאוד יפה, אבל כל הקיפאון לאחר מכן זה רע ואותה סוג מחשבה של השנים האחרונות. היו הרבה שחקנים בשוק שהיה אפשר לצרף כדי לבנות קבוצה חזקה אמיתית, לא עוד קבוצה עם הרבה סימני שאלה, לא קבוצה שתלויה במזל בלבד (כמו הפציעה של מילר למשל),לדוגמא למה לא הלכו על שחקן כמו בורוסיס כשהוא פנוי? אנחנו משוועים לסנטר טוב, בלי קשר לפציעה של מילר.
אני לגמרי מסכים עם מה שאתה אומר אבל מה הקשר למילר?
אנשים פה התלוננו ספציפית על ההתנהלות של מכבי במקרה הזה
MTA2311 כתב:שועל כתב:מתי הפציעה הייתה? לפני שבועיים? מכבי לא יודעת שזו תקופה חמה של החתמות וכל יום יקר? שהשחקנים האיכותיים הולכים ואוזלים מהשוק? מי אמר שמוכרחים להביא אותו לארץ לצורך הבדיקות? קליפורניה היא לא מדינת עולם שלישית.
בשביל דיאגנוזה ממרחק של אלפי קילומטרים צריך לדעת לפתוח pdf קודם
MTA2311 כתב:כמו שאמרתי ביום שהוא נפצע, מכבי הייתה צריכה להטיס את גיא מורג לשם.
עם איך שהשוק מתנהל הקיץ, אלה היו שלושה שבועות קריטיים. אבל למכבי כרגיל יש זמן. הם יודעים יותר טוב מכולם.
MTA2311 כתב:שועל כתב:מתי הפציעה הייתה? לפני 3 שבועות? מכבי לא יודעת שזו תקופה חמה של החתמות וכל יום יקר? שהשחקנים האיכותיים הולכים ואוזלים מהשוק? מי אמר שמוכרחים להביא אותו לארץ לצורך הבדיקות? קליפורניה היא לא מדינת עולם שלישית.
בשביל דיאגנוזה ממרחק של אלפי קילומטרים צריך לדעת לפתוח pdf קודם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים