yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור
שניכם ג'ינג'ים באותה מידה?
באיזור ספציפי מאוד
עכשיו השאלה המעניינת-האם אתה באמת ג'ינג'י, או שזה היה לשם הפאנץ' הסוטה?
לא ג'ינג'י נו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור
באיזור ספציפי מאוד
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור
באיזור ספציפי מאוד
לא ג'ינג'י נו
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="MTA2311"]ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור
באיזור ספציפי מאוד
לא ג'ינג'י נו
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"][quote="MTA2311"]ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור
באיזור ספציפי מאוד
לא ג'ינג'י נו
roy1000 כתב:jay כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/274578.htmlבד בבד, חשוב לציין כי מכבי ת"א חוששת גם מהעומס על ברכיו מילר, כמו גם סקאוטים ואנשי NBA לנוכח העבודה כי בשנת 2010 - מילר קרע את הרצועה הצולבת ופספס את סיום קמפיין התיכונים וראשית דרכו במכללת ביילור.
אהה לא ידעתי/זכרתי שיש לו היסטוריה של פציעות ברכיים. זה הולך ומתדרד מרגע לדודלי.
מרגיש קצת כמו נביא זעם שאחרי הראיון המטומטם שלו עם פיק אמרתי שזה הולך להתפוצץ לו בפנים. סליחה קווינסי.
קרע ברצועה בימינו זו לא פציעה שאמורה לחזור או לגרום לבעיות נופסות אחרי שמתאוששים ממנה.
מילר, לפי מה שהיה כתוב, נפצע כתוצאה מנפילה וזה לא קשור להסטוריה שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל, עידן ו־14 אורחים