פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: קווינסי מילר חתם, נפצע וייעדר מספר חודשים

19 יולי 2016, 22:53

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור

שניכם ג'ינג'ים באותה מידה?

באיזור ספציפי מאוד

עכשיו השאלה המעניינת-האם אתה באמת ג'ינג'י, או שזה היה לשם הפאנץ' הסוטה?

לא ג'ינג'י נו

19 יולי 2016, 22:55

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור

באיזור ספציפי מאוד

לא ג'ינג'י נו

סעמק, כבר התחלתי להכין את הבדיחות

19 יולי 2016, 22:56

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:[quote="MTA2311"]ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור

באיזור ספציפי מאוד

לא ג'ינג'י נו

סעמק, כבר התחלתי להכין את הבדיחות[/quote]

כרמל כבר הכינה את הת'רד הנוזף

19 יולי 2016, 22:57

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"][quote="MTA2311"]ארז הוא פאקטור כמו שאני פאקטור

באיזור ספציפי מאוד

לא ג'ינג'י נו

סעמק, כבר התחלתי להכין את הבדיחות[/quote]

כרמל כבר הכינה את הת'רד הנוזף[/quote]
רק אנשים שיש להם נשמה יכולים להיפגע

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

19 יולי 2016, 23:19

עכשיו אמרו בחדשות: לפחות 9 חודשים בחוץ! שתי רצועות בברך נקרעו: הצולבת האחורית והצדדית!

19 יולי 2016, 23:47

roy1000 כתב:
jay כתב:
בד בבד, חשוב לציין כי מכבי ת"א חוששת גם מהעומס על ברכיו מילר, כמו גם סקאוטים ואנשי NBA לנוכח העבודה כי בשנת 2010 - מילר קרע את הרצועה הצולבת ופספס את סיום קמפיין התיכונים וראשית דרכו במכללת ביילור.
http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/274578.html

אהה לא ידעתי/זכרתי שיש לו היסטוריה של פציעות ברכיים. זה הולך ומתדרד מרגע לדודלי.

מרגיש קצת כמו נביא זעם שאחרי הראיון המטומטם שלו עם פיק אמרתי שזה הולך להתפוצץ לו בפנים. סליחה קווינסי.

קרע ברצועה בימינו זו לא פציעה שאמורה לחזור או לגרום לבעיות נופסות אחרי שמתאוששים ממנה.

מילר, לפי מה שהיה כתוב, נפצע כתוצאה מנפילה וזה לא קשור להסטוריה שלו.

You were saying..?
;(

בקיצור, We're f*cked big time. חשבנו ככה עוד קודם, עכשיו בכלל כל עונה נראית כמו ניסיון לשבר את השיא של הקודמת.

---

לגבי מונרו - אני לא מבין מה הדיבורים על הגובה שלו, האינטליגנציה נוטפת לו מהאוזניים, יש לו סיבוב קטלני במקום, חוש מעולה לצבירת נקודות, הוא רגוע במאני טיים, הוא קבוצתי ומוסר פנטסטי - סוג של פוינט פורוורד / פיבוט.

הבעיה היא לא מונרו, הבעיה היא מכבי שלא יודעת לשים אותו אחרי 1-2 סופרסטארים, אלא ברגע שתביא אותו תהפוך אותו לשחקן של 40 דקות מול נפילים, ואז יתפלאו למה בעונה הראשונה שלו מול כשרון כזה הוא לא נותן את אותה תפוקה שהוא נתן בראשל"צ. יאשימו אותו, לא את הבנייה.

אז הוא לא סופרסטאר ולא סופרמן, אבל יש לו איכויות והוא שווה ספסל. במקום כל מיני הימורי דיליג שמתחלפים אחד בשני ועולים יחד הון תועפות, ואתם יודעים מה, עדיף גם על אמבקווה ואופייבו. מישהו באמת חושב שראשל"צ עם השניים האלה הייתה מצליחה ככה? הוא בדיוק בגיל שהוא יכול להעריך שכר גבוה (מה שבשבילנו נמוך) ולהיות חלק קטן-בינוני מקבוצה מצליחה על הבמה המרכזית של אירופה.

כמו שנגיד פעם היה לנו את ג'יימי ארנולד. הוא לא היה כוכב בשום קנה מידה, לא היה ענק ולא קפץ לשמיים, אפילו לא היה סופר קבוצתי, היה פורוורד ספק נקודות כזה, ואף אחד לא דימיין לתת לו את המושכות לקבוצה. והוא נתן לנו איזה גביע. פשוט צריך מישהו כזה בספסל, או אפילו לפתוח בחמישייה בליגה, שאתה יודע מה ייתן לך, מה שנקרא dependable.

זה יותר עניין של טייפקאסט, המשיכה ספציפית למונרו היא בגלל ששבענו מהימורי דיליג שמבזים אותנו על המגרש, ואיתו יש תחושה שלפחות ברור מה נקבל.

ואיך שהדברים נראים כרגע? עוד נגיד "איך לא הבאנו את מונרו כשיכולנו"..

20 יולי 2016, 01:09

הבעיה שלנו כמסתכלים מבחוץ היא שאין לנו מספיק מידע. אנחנו לא משקיעים את כל זמננו באיתור שחקנים בעולם, וגם האלו מבינינו שמשקיעים לא מעט זמן, לא יודעים איפה הדברים עומדים, מה השכר שכל שחקן דורש, מה הרצון שלו וכו'. חסרה לנו אינפורמציה, לפחות אני מרגיש ככה. במצב כזה אני לא יודע אם מונרו הוא החתמה טובה ביחס לשוק או לא.
נושא נעול