המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:תופעה שצריכה להיעלם מהפורום-לכל אחד יש פייבוריט מסויים. מה הטיעון לכך שהוא צריך להיות במכבי: "לא יבוא שחקן יותר טוב"
זה לא טיעון. תנמקו איך הוא משתלב בקבוצה, או איך היכולות שלו יבואו לידי ביטוי ביורוליג. זה שאבי לא יודע להביא שחקנים זה ברור לכולם, אבל אי אפשר לנהל דיון רציני על סמך האמירה שיותר טוב ממנו לא נביא. אם זה היה הקריטריון היה באמת אפשר להחתים אותי על חוזה נו קאט ל5 שנים.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.
צירוף מקרים?
![]()
![]()
jol9 כתב:MTA2311 כתב:תופעה שצריכה להיעלם מהפורום-לכל אחד יש פייבוריט מסויים. מה הטיעון לכך שהוא צריך להיות במכבי: "לא יבוא שחקן יותר טוב"
זה לא טיעון. תנמקו איך הוא משתלב בקבוצה, או איך היכולות שלו יבואו לידי ביטוי ביורוליג. זה שאבי לא יודע להביא שחקנים זה ברור לכולם, אבל אי אפשר לנהל דיון רציני על סמך האמירה שיותר טוב ממנו לא נביא. אם זה היה הקריטריון היה באמת אפשר להחתים אותי על חוזה נו קאט ל5 שנים.
אפשר לנמק עד מחר, אבל אם מישהו היה יודע להעריך במדויק או לנחש מה יהיה, הוא היה יכול
להרוויח הרבה כסף באיזו קבוצה בNBA.
כמעט כולם כאן חשבו שמוריס יהיה באסט, שההחתמה של פארגו כגארד מוביל זה בזיון, ומנגד שפארמר
זה שיחוק השנה.
אני לא יודע לנתח מראש האם הוא יכול להצליח ביורוליג או לא. זה כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה.
רנדל נתן עונת בכורה מצויינת ביורוליג, למרות שאין לו קליעה, ואני לא רואה למה מונרו שיש לו סקיל
סט התקפי כמעט מלא, לא יוכל לעשות את ההתאמות שהוא צריך לעשות בשביל להצליח ביורוליג.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.
צירוף מקרים?
![]()
![]()
אני מרגיש שנרקם פה מתח מיני נפלא בינכם.
אני די בטוח שליאב ופליקס קצת מקנאים, אבל אני מפציר בכם ללכת עם האמת שלכם, ולא להתבייש לצאת
ולספר.
אנחנו כאן בשביל לתמוך ולחזק.
felix_r כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.
צירוף מקרים?
![]()
![]()
אני די בטוח שליאב ופליקס קצת מקנאים, אבל אני מפציר בכם ללכת עם האמת שלכם, ולא להתבייש לצאת
ולספר.
אני מרגיש שבזמן האחרון התחלת להתעניין יתר על המידה במתח המיני הנפלא שבין גבר לגבר.
יש מצב שאתה יוצא סופסוף מהארון?
roy1000 כתב:משהו מאוד מוזר פה. אם מילר לא צריך לעבור ניתוח, זה אומר שהרצועות רק נקרעו חלקית או נמתחו ותקופת ההיעדרות לא אמורה להיות כל כך ארוכה.
toja27 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.
צירוף מקרים?
![]()
![]()
ולספר.
אני מרגיש שבזמן האחרון התחלת להתעניין יתר על המידה במתח המיני הנפלא שבין גבר לגבר.
יש מצב שאתה יוצא סופסוף מהארון?
מה שבשבילך הוא יתר על המידה, בשביל יוני זה מצב נורמלי. הכל יחסי .
roy1000 כתב:משהו מאוד מוזר פה. אם מילר לא צריך לעבור ניתוח, זה אומר שהרצועות רק נקרעו חלקית או נמתחו ותקופת ההיעדרות לא אמורה להיות כל כך ארוכה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:משהו מאוד מוזר פה. אם מילר לא צריך לעבור ניתוח, זה אומר שהרצועות רק נקרעו חלקית או נמתחו ותקופת ההיעדרות לא אמורה להיות כל כך ארוכה.
קרע יכול להחלים גם בלי ניתוח. זה סתם מוזר ולא מקובל.
MTA2311 כתב:הוא קרע שצי רצועות ולא אחת. אף אחד גם לא אמר שמדובר בקרע מלא.
בכל מקרה מכבי לא יכולה לעשות קומבינה על חשבון מילר. הוא לא יישב יום יותר בחוץ בשביל הכסף שלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים