החשש אומת: קווינסי מילר סובל מקרע וגמר את העונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: החשש אומת: קווינסי מילר סובל מקרע וגמר את העונה

הודעהעל ידי jay » 20 יולי 2016, 01:29

לא מבין מה נפלתם על מונרו, אחלה גבר ותותח כדורסל. פשוט בשום צורה לא מחליף למילר, לא במה שהם מביאים למגרש ולא בעובדה שהאחרון יועד להוביל. סתם יכל להיות אחלה מחליף מהספספל סטייל ג'יימי ארנולד (ואני לא עורך השוואת יכולות, גם ביניהם יש שוני, מה גם שארנולד היה ישראלי).
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 20 יולי 2016, 01:30

MTA2311 כתב:תופעה שצריכה להיעלם מהפורום-לכל אחד יש פייבוריט מסויים. מה הטיעון לכך שהוא צריך להיות במכבי: "לא יבוא שחקן יותר טוב"

זה לא טיעון. תנמקו איך הוא משתלב בקבוצה, או איך היכולות שלו יבואו לידי ביטוי ביורוליג. זה שאבי לא יודע להביא שחקנים זה ברור לכולם, אבל אי אפשר לנהל דיון רציני על סמך האמירה שיותר טוב ממנו לא נביא. אם זה היה הקריטריון היה באמת אפשר להחתים אותי על חוזה נו קאט ל5 שנים.

אפשר לנמק עד מחר, אבל אם מישהו היה יודע להעריך במדויק או לנחש מה יהיה, הוא היה יכול
להרוויח הרבה כסף באיזו קבוצה בNBA.

כמעט כולם כאן חשבו שמוריס יהיה באסט, שההחתמה של פארגו כגארד מוביל זה בזיון, ומנגד שפארמר
זה שיחוק השנה.

אני לא יודע לנתח מראש האם הוא יכול להצליח ביורוליג או לא. זה כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה.
רנדל נתן עונת בכורה מצויינת ביורוליג, למרות שאין לו קליעה, ואני לא רואה למה מונרו שיש לו סקיל
סט התקפי כמעט מלא, לא יוכל לעשות את ההתאמות שהוא צריך לעשות בשביל להצליח ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יולי 2016, 01:35

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.

צירוף מקרים?

:laugh3 :laugh3 :laugh3

אני מרגיש שנרקם פה מתח מיני נפלא בינכם.
אני די בטוח שליאב ופליקס קצת מקנאים, אבל אני מפציר בכם ללכת עם האמת שלכם, ולא להתבייש לצאת
ולספר.

אנחנו כאן בשביל לתמוך ולחזק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יולי 2016, 01:37

כוסאמא שלו, שקרן רמאי וחסר אחריות.
שיזדיין עם ה50 מיליון שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 20 יולי 2016, 01:46

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:תופעה שצריכה להיעלם מהפורום-לכל אחד יש פייבוריט מסויים. מה הטיעון לכך שהוא צריך להיות במכבי: "לא יבוא שחקן יותר טוב"

זה לא טיעון. תנמקו איך הוא משתלב בקבוצה, או איך היכולות שלו יבואו לידי ביטוי ביורוליג. זה שאבי לא יודע להביא שחקנים זה ברור לכולם, אבל אי אפשר לנהל דיון רציני על סמך האמירה שיותר טוב ממנו לא נביא. אם זה היה הקריטריון היה באמת אפשר להחתים אותי על חוזה נו קאט ל5 שנים.

אפשר לנמק עד מחר, אבל אם מישהו היה יודע להעריך במדויק או לנחש מה יהיה, הוא היה יכול
להרוויח הרבה כסף באיזו קבוצה בNBA.

כמעט כולם כאן חשבו שמוריס יהיה באסט, שההחתמה של פארגו כגארד מוביל זה בזיון, ומנגד שפארמר
זה שיחוק השנה.

אני לא יודע לנתח מראש האם הוא יכול להצליח ביורוליג או לא. זה כמעט בלתי אפשרי לעשות את זה.
רנדל נתן עונת בכורה מצויינת ביורוליג, למרות שאין לו קליעה, ואני לא רואה למה מונרו שיש לו סקיל
סט התקפי כמעט מלא, לא יוכל לעשות את ההתאמות שהוא צריך לעשות בשביל להצליח ביורוליג.

אני מסכים איתך, ואני גם אחזור על מה שרשמתי בהודעה האחרונה, בשלב הזה שנשארנו עם הימורים , לדעתי אנחנו לא נמצאים בפוזיציה טובה כדי להעריך את המצב. למשל כל מי שאומר שלמונרו אין מקום במכבי יכול להגיד מי כן מתאים עכשיו? הרי די נשארנו עם שחקנים שהם לא מוכחים, ובשביל להביא שחקן לא מוכח בתור בינגו אתה צריך סקאוטינג מצויין, לדעת אופי השחקן וגם דברים טכניים כמו השכר שלו והרצונות שלו וזה נכון גם לצד השני, יש שחקנים שם כמו במחנות הקיץ, דרום אמריקה, שחקן באחת הליגות באירופה שנמצא לפני הפריצה ורק צריך לדעת לאתר אותם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 20 יולי 2016, 02:02

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:חציל מפרגן לשחקן בת'רד הסקאוטינג ושנה אחרי זה הוא קורע שתי רצועות בברך.

צירוף מקרים?

אני די בטוח שליאב ופליקס קצת מקנאים, אבל אני מפציר בכם ללכת עם האמת שלכם, ולא להתבייש לצאת
ולספר.

אני מרגיש שבזמן האחרון התחלת להתעניין יתר על המידה במתח המיני הנפלא שבין גבר לגבר.
יש מצב שאתה יוצא סופסוף מהארון?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 20 יולי 2016, 02:14

felix_r כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

צירוף מקרים?

ולספר.

אני מרגיש שבזמן האחרון התחלת להתעניין יתר על המידה במתח המיני הנפלא שבין גבר לגבר.

מה שבשבילך הוא יתר על המידה, בשביל יוני זה מצב נורמלי. הכל יחסי .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יולי 2016, 02:25

הוא חובב אירוויזיונים מושבע.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יולי 2016, 07:11

משהו מאוד מוזר פה. אם מילר לא צריך לעבור ניתוח, זה אומר שהרצועות רק נקרעו חלקית או נמתחו ותקופת ההיעדרות לא אמורה להיות כל כך ארוכה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 יולי 2016, 08:55

roy1000 כתב:משהו מאוד מוזר פה. אם מילר לא צריך לעבור ניתוח, זה אומר שהרצועות רק נקרעו חלקית או נמתחו ותקופת ההיעדרות לא אמורה להיות כל כך ארוכה.

אמרו שהולכים לטיפול שמרני.
בכל מקרה, אני לא מבין למה אתה מנסה להיכנס לשיקולים של דני. תן לו להנות מהכסף שאראלה
אירגנה לו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יולי 2016, 08:55

toja27 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

צירוף מקרים?

ולספר.

מה שבשבילך הוא יתר על המידה, בשביל יוני זה מצב נורמלי. הכל יחסי .

בדיוק ככה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יולי 2016, 08:57

roy1000 כתב:משהו מאוד מוזר פה. אם מילר לא צריך לעבור ניתוח, זה אומר שהרצועות רק נקרעו חלקית או נמתחו ותקופת ההיעדרות לא אמורה להיות כל כך ארוכה.

קרע יכול להחלים גם בלי ניתוח. זה סתם מוזר ולא מקובל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יולי 2016, 09:16

MTA2311 כתב:

קרע יכול להחלים גם בלי ניתוח. זה סתם מוזר ולא מקובל.

לא ממש. אם זו קריעה מלאה של הרצועה, אז היא לעולם לא תחלים ללא ניתוח. יש אנשים שחיים ככה, בלי רצועות בברך, אבל אז אתה יכול למעשה לרוץ רק בקו ישר.

בקיצור, אין פה קריעה מלאה של רצועה, כי אז היה הולך לניתוח מייד. מכבי עושה פה איזושהיא קומבינה. החלמה מקריעה חלקית לא אמורה לקחת 6-9 חודשים (שזה בדיוק הזמן שצריך לקבל את תגמולי הביטוח).
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יולי 2016, 09:21

הוא קרע שצי רצועות ולא אחת. אף אחד גם לא אמר שמדובר בקרע מלא.

בכל מקרה מכבי לא יכולה לעשות קומבינה על חשבון מילר. הוא לא יישב יום יותר בחוץ בשביל הכסף שלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי cannon » 20 יולי 2016, 09:29

אם מכבי חכמים הם סוגרים עם מילר הסכם שנותן לו משכורת דומה נניח למה שקיבל בשנה שעברה וסוגרים חוזה דומה למה שסגרו איתו גם לשנה הבאה ולשנה שאחריה. אם במקרה יחזור בזמן למאבקים בעונה הזו, סבבה. אם לא, הרווחנו אותו לעוד שנתיים. כמובן שהחוזה צריך לסייג פציעות וכד׳ ואולי גם השחקן יסכים להורדת הסכומים. הימור שהייתי לוקח בשביל שחקן עם כזה פוטנציאל.
cannon

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יולי 2016, 09:33

MTA2311 כתב:הוא קרע שצי רצועות ולא אחת. אף אחד גם לא אמר שמדובר בקרע מלא.

בכל מקרה מכבי לא יכולה לעשות קומבינה על חשבון מילר. הוא לא יישב יום יותר בחוץ בשביל הכסף שלה.

נכון, אבל אם מדובר בקרע חלקי (מתיחה) שיכול להחלים ללא ניתוח, זה לא אמור לקחת חצי שנה. לדעתי זה קומבינה על הביטוח במטרה שישתתפו בפיצוי שמילר יקבל תמורת התרת החוזה.
אני חושב שנראה את מילר משחק איפושהו לפני תום החצי שנה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 20 יולי 2016, 09:36

חייבים שגלוברמן יבדוק את המזוזות בהיכל. יש קללה על הקבוצה. שחור.
העונה הזאת מתה, צר לי לבשר את זה. לדעתי גם החוזה עם ווימס הוא חשוד, לא מאמין שהוא הסכים לחוזה כזה בהכירו את תהפוכות השוק עם החוזה טלוויזיה בnba. אני מאמין שהוא מסתיר פציעה.
כוסאמו הסוכן הזה מישקו שתפר לנו את סילי כפשרה על הסיכום עם מילר וציברס באמצע העונה, מילר היה אמור להיות הדובדבן, וסילי האתנן שמכבי משלמת בשביל טאלנט כזה. עכשיו אנחנו תקועים עם ציברס בצבע ללא סטרצ׳ 4 (שהוא חייב) וסילי הטפשון.
אז לא מילר ולא טושיבה, לא גאדלוק ולא גואדלחרה, לא קלאבר ולא קלאב לוטרטקי יוון, סאומו ארס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 20 יולי 2016, 09:38

מת לדעת מה מצב מכירת המנויים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 20 יולי 2016, 09:38

אנרקאם, פספסת קריירה כמשורר.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יולי 2016, 09:38

יוסי גיספאן האשכנזי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים