המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Number8 כתב:תרגעו. זה חייב להיות במקום אלכסנדר, כי הם על משבצת הישראלי.
אם הוא חתם על המשבצת הזאת זו החתמה מצוינת
אלכסנדר כבר סגר במכבי (עבר בדיקות והכל).
הוא מגיע בנוסף אליו. אם אני לא טועה אלכסנדר לא נחשב מתאזרח כי הוא שיחק כאן עונה.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:Number8 כתב:תרגעו. זה חייב להיות במקום אלכסנדר, כי הם על משבצת הישראלי.
אם הוא חתם על המשבצת הזאת זו החתמה מצוינת
אלכסנדר כבר סגר במכבי (עבר בדיקות והכל).
הוא מגיע בנוסף אליו. אם אני לא טועה אלכסנדר לא נחשב מתאזרח כי הוא שיחק כאן עונה.
לא נכון, לא לפי חוק ה-"ישראלי החדש" הטיפשי.
מרגע קבלת האזרחות, הוא צריך להיות כאן שנתיים כדי לא להיחשב כמתאזרח (או לשרת בצה"ל/לשחק בנבחרת).
אחדשיודע כתב:לא קיבל אזרחות עדיין חביבי. זה לא תהליך כל כך מהיר, בניגוד לחוק השבות.
אחדשיודע כתב:לא קיבל אזרחות עדיין חביבי. זה לא תהליך כל כך מהיר (אלא אם יש התערבות של בכיר במשרד הפנים), בניגוד לחוק השבות.
שועל כתב:אחדשיודע כתב:לא קיבל אזרחות עדיין חביבי. זה לא תהליך כל כך מהיר (אלא אם יש התערבות של בכיר במשרד הפנים), בניגוד לחוק השבות.
אבל החתימו אותו בגלל שהוא ישראלי
ankram כתב:עוד לפני שהתחילה , אני מסווג את 2017 כעונה הגרועה בתולדות מכבי. יש לי הרגשה של אובדן עשתונות , חוסר דרך, ובעיקר היסטריה. אין שום יד מכוונת בהחתמות האלו. האוול הוא חמישים אחוז מהקו , לשחקן פנים נמוך שהציג מספרים בליגה הישראלית!! שלמכבי הקו הקדמי הגרוע בהיסטוריה ולירושליים אין כלום בצבע עד שבא הולמן. ציברס חייב 4 גבוה עם יד מ3 אחרת הוא לא שווה כלום.
תזכרו את הרישא של דבריי. זה הולך לכיוון הזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:עוד לפני שהתחילה , אני מסווג את 2017 כעונה הגרועה בתולדות מכבי. יש לי הרגשה של אובדן עשתונות , חוסר דרך, ובעיקר היסטריה. אין שום יד מכוונת בהחתמות האלו. האוול הוא חמישים אחוז מהקו , לשחקן פנים נמוך שהציג מספרים בליגה הישראלית!! שלמכבי הקו הקדמי הגרוע בהיסטוריה ולירושליים אין כלום בצבע עד שבא הולמן. ציברס חייב 4 גבוה עם יד מ3 אחרת הוא לא שווה כלום.
my man כתב:ankram כתב:עוד לפני שהתחילה , אני מסווג את 2017 כעונה הגרועה בתולדות מכבי. יש לי הרגשה של אובדן עשתונות , חוסר דרך, ובעיקר היסטריה. אין שום יד מכוונת בהחתמות האלו. האוול הוא חמישים אחוז מהקו , לשחקן פנים נמוך שהציג מספרים בליגה הישראלית!! שלמכבי הקו הקדמי הגרוע בהיסטוריה ולירושליים אין כלום בצבע עד שבא הולמן. ציברס חייב 4 גבוה עם יד מ3 אחרת הוא לא שווה כלום.
באתי לכתוב שעל העונה האחרונה יהיה קשה להתעלות אבל אז נזכרתי שגם בתחילת העונה האחרונה אמרנו את זה...
זה הולך להיות מביש כואב ומגעיל...
MTA2311 כתב:my man כתב:ankram כתב:עוד לפני שהתחילה , אני מסווג את 2017 כעונה הגרועה בתולדות מכבי. יש לי הרגשה של אובדן עשתונות , חוסר דרך, ובעיקר היסטריה. אין שום יד מכוונת בהחתמות האלו. האוול הוא חמישים אחוז מהקו , לשחקן פנים נמוך שהציג מספרים בליגה הישראלית!! שלמכבי הקו הקדמי הגרוע בהיסטוריה ולירושליים אין כלום בצבע עד שבא הולמן. ציברס חייב 4 גבוה עם יד מ3 אחרת הוא לא שווה כלום.
באתי לכתוב שעל העונה האחרונה יהיה קשה להתעלות אבל אז נזכרתי שגם בתחילת העונה האחרונה אמרנו את זה...
זה הולך להיות מביש כואב ומגעיל...
אולי תפסיק לבכות כבר?
מכביסט31 כתב:felix_r כתב:אני נשבע לך, אם דונטה (או פאראחוסקי) חותם במכבי, אתה לא תראה אותי יותר בפורום הזה. תזכור.
דווקא עם פראחוסקי אין לי בעיה מיוחדת.. עם דונטה כן.
A_P_18 כתב:לפי החוק הישאלי הזה , שחקן יחשב ישראלי אם הוא שיחק במשחק רשמי של נבחרת ישראל ?
כי לפי מה שאני זוכר השנה יש רק משחקי אימון בגלל שישראל מארחת ב2017.
A_P_18 כתב:לפי החוק הישאלי הזה , שחקן יחשב ישראלי אם הוא שיחק במשחק רשמי של נבחרת ישראל ?
my man כתב:A_P_18 כתב:לפי החוק הישאלי הזה , שחקן יחשב ישראלי אם הוא שיחק במשחק רשמי של נבחרת ישראל ?
משחק אימון/ידידות הוא לא רשמי?
הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים