פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים החדש

21 יולי 2016, 21:00

המועדון הזה מת. שנתיים אני משלה את עצמי, אבל כנראה הגיע הזמן להתעורר בכאפה. מועדון מת

21 יולי 2016, 21:00

שמואל1 כתב:
Number8 כתב:תרגעו. זה חייב להיות במקום אלכסנדר, כי הם על משבצת הישראלי.
אם הוא חתם על המשבצת הזאת זו החתמה מצוינת

אלכסנדר כבר סגר במכבי (עבר בדיקות והכל).
הוא מגיע בנוסף אליו. אם אני לא טועה אלכסנדר לא נחשב מתאזרח כי הוא שיחק כאן עונה.

לא נכון, לא לפי חוק ה-"ישראלי החדש" הטיפשי.
מרגע קבלת האזרחות, הוא צריך להיות כאן שנתיים כדי לא להיחשב כמתאזרח (או לשרת בצה"ל/לשחק בנבחרת).

21 יולי 2016, 21:02

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
Number8 כתב:תרגעו. זה חייב להיות במקום אלכסנדר, כי הם על משבצת הישראלי.
אם הוא חתם על המשבצת הזאת זו החתמה מצוינת

אלכסנדר כבר סגר במכבי (עבר בדיקות והכל).
הוא מגיע בנוסף אליו. אם אני לא טועה אלכסנדר לא נחשב מתאזרח כי הוא שיחק כאן עונה.

לא נכון, לא לפי חוק ה-"ישראלי החדש" הטיפשי.
מרגע קבלת האזרחות, הוא צריך להיות כאן שנתיים כדי לא להיחשב כמתאזרח (או לשרת בצה"ל/לשחק בנבחרת).

הוואל הולך לנבחרת...

21 יולי 2016, 21:04

לא קיבל אזרחות עדיין חביבי. זה לא תהליך כל כך מהיר (אלא אם יש התערבות של בכיר במשרד הפנים), בניגוד לחוק השבות.

21 יולי 2016, 21:05

אחדשיודע כתב:לא קיבל אזרחות עדיין חביבי. זה לא תהליך כל כך מהיר, בניגוד לחוק השבות.

סמוך על שמעון...
חכה באמצע העונה משחק אימון מפתיע של הנבחרת :laugh2

אחדשיודע כתב:לא קיבל אזרחות עדיין חביבי. זה לא תהליך כל כך מהיר (אלא אם יש התערבות של בכיר במשרד הפנים), בניגוד לחוק השבות.

אבל החתימו אותו בגלל שהוא ישראלי

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:לא קיבל אזרחות עדיין חביבי. זה לא תהליך כל כך מהיר (אלא אם יש התערבות של בכיר במשרד הפנים), בניגוד לחוק השבות.

אבל החתימו אותו בגלל שהוא ישראלי

"כפי שפורסם לראשונה בערוץ הספורט, האוול התחתן עם בת זוגו הישראלית והוא עתיד לקבל אזרחות ישראלית כאשר גם איגוד הכדורסל כבר בתמונה. האוול עדיין לא מקבל את האזרחות ויירשם בהתחלה כשחקן זר. במהלך העונה הוא צפוי לקבלה ואז הצהובים יבדקו האם יוכלו להעבירו למעמד של שחקן ישראלי."

הוא לא יהיה בנבחרת הקיץ. מה גם שאין אף משחק רשמי.

21 יולי 2016, 21:07

עוד לפני שהתחילה , אני מסווג את 2017 כעונה הגרועה בתולדות מכבי. יש לי הרגשה של אובדן עשתונות , חוסר דרך, ובעיקר היסטריה. אין שום יד מכוונת בהחתמות האלו. האוול הוא חמישים אחוז מהקו , לשחקן פנים נמוך שהציג מספרים בליגה הישראלית!! שלמכבי הקו הקדמי הגרוע בהיסטוריה ולירושליים אין כלום בצבע עד שבא הולמן. ציברס חייב 4 גבוה עם יד מ3 אחרת הוא לא שווה כלום.
תזכרו את הרישא של דבריי. זה הולך לכיוון הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

21 יולי 2016, 21:09

ankram כתב:עוד לפני שהתחילה , אני מסווג את 2017 כעונה הגרועה בתולדות מכבי. יש לי הרגשה של אובדן עשתונות , חוסר דרך, ובעיקר היסטריה. אין שום יד מכוונת בהחתמות האלו. האוול הוא חמישים אחוז מהקו , לשחקן פנים נמוך שהציג מספרים בליגה הישראלית!! שלמכבי הקו הקדמי הגרוע בהיסטוריה ולירושליים אין כלום בצבע עד שבא הולמן. ציברס חייב 4 גבוה עם יד מ3 אחרת הוא לא שווה כלום.

כל מילה :like:
כמה שצירבס בינוני זה יהיה גרוע יותר בלי 4 עם קליעה

ankram כתב:עוד לפני שהתחילה , אני מסווג את 2017 כעונה הגרועה בתולדות מכבי. יש לי הרגשה של אובדן עשתונות , חוסר דרך, ובעיקר היסטריה. אין שום יד מכוונת בהחתמות האלו. האוול הוא חמישים אחוז מהקו , לשחקן פנים נמוך שהציג מספרים בליגה הישראלית!! שלמכבי הקו הקדמי הגרוע בהיסטוריה ולירושליים אין כלום בצבע עד שבא הולמן. ציברס חייב 4 גבוה עם יד מ3 אחרת הוא לא שווה כלום.

באתי לכתוב שעל העונה האחרונה יהיה קשה להתעלות אבל אז נזכרתי שגם בתחילת העונה האחרונה אמרנו את זה...
זה הולך להיות מביש כואב ומגעיל...

my man כתב:

באתי לכתוב שעל העונה האחרונה יהיה קשה להתעלות אבל אז נזכרתי שגם בתחילת העונה האחרונה אמרנו את זה...

אולי תפסיק לבכות כבר?

21 יולי 2016, 21:11

נראה לי שהפורום איבד את פיליקס בגלל ההחתמה הזו

MTA2311 כתב:
my man כתב:

אולי תפסיק לבכות כבר?

אנחנו באמת מגזימים טובי המוחות עובדים קשה בשביל להעמיד את הקבוצה הטובה ביותר שהם יכולים!
#סליחה

מכביסט31 כתב:
felix_r כתב:אני נשבע לך, אם דונטה (או פאראחוסקי) חותם במכבי, אתה לא תראה אותי יותר בפורום הזה. תזכור.

דווקא עם פראחוסקי אין לי בעיה מיוחדת.. עם דונטה כן.

הבעיה איתו שהוא שחקן מהסוג של צירבס. טיפשי להביא שני סנטרים באותו הסגנון

21 יולי 2016, 21:14

לפי החוק הישאלי הזה , שחקן יחשב ישראלי אם הוא שיחק במשחק רשמי של נבחרת ישראל ?
כי לפי מה שאני זוכר השנה יש רק משחקי אימון בגלל שישראל מארחת ב2017.

21 יולי 2016, 21:16

A_P_18 כתב:לפי החוק הישאלי הזה , שחקן יחשב ישראלי אם הוא שיחק במשחק רשמי של נבחרת ישראל ?

משחק אימון/ידידות הוא לא רשמי?

21 יולי 2016, 21:17

A_P_18 כתב:לפי החוק הישאלי הזה , שחקן יחשב ישראלי אם הוא שיחק במשחק רשמי של נבחרת ישראל ?

לא כתוב רשמי או לא רשמי, כתוב קמפיין, אבל ככה או ככה - הוא צריך אזרחות קודם.

21 יולי 2016, 21:19

my man כתב:

משחק אימון/ידידות הוא לא רשמי?

לא יודע זה מה שמעניין אותי לדעת בגלל זה אני שואל כי אם זה לא תופס אז אני ממש לא מבין את פשר ההחתמה הזו.

21 יולי 2016, 22:01

מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?

21 יולי 2016, 22:03

הצופה כתב:מישהו יודע עם מי הוא התחתן? חתונה אמיתית או לצורך התעודה?

חתונה בשביל לקבל 150 אלף דולר ממכבי?
נושא נעול