פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אנדרו גאודלוק סגר עקרונית במכבי תל אביב

02 אוגוסט 2016, 19:41

Assaf M כתב:לפי מה שאני מבין כרגע מה שמונע את החתימה של גאודלוק הוא פציעה משמעותית שלו בברך. רק לאחר שיפצע, כשהקבוצה דורשת את הרצועה הצולבת, תהיה החתימה הרשמית.

מכבי דורשת הוכחה לראות שאין צולבת כמו שהפועל דורשת לראות הוכחה שאין עורלה

02 אוגוסט 2016, 19:42

MTA2311 כתב:הדבר שהכי מעצבן אותי הקיץ זה עדיין זה שאנחנו תקועים עם מקל ויוגב בעמדה 1.

יוגל

02 אוגוסט 2016, 19:44

חחחחח איך אני נזכר שלפני חודש בערך זייפתי ציוץ של פיק על גואדלוק רק כדי לעצבן כמה ילדים.

02 אוגוסט 2016, 19:48

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתה רציני? מאיפה זה הגיע לעזאזל? לא ייאמן
עריכה: אופס, רק עכשיו שמתי לב שצחקת
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 02 אוגוסט 2016, 19:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

02 אוגוסט 2016, 19:49

er79 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתה רציני? מאיפה זה הגיע לעזאזל? לא ייאמן

זה ממש קשה לזהות פה ציניות לפעמים.

02 אוגוסט 2016, 19:50

er79 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתה רציני? מאיפה זה הגיע לעזאזל? לא ייאמן
עריכה: אופס, רק עכשיו שמתי לב שצחקת

כן, בדיוק תיקנתי בעריכה. אני כבר מכוונן קוגניטיבית לתסריט הזה לצערי

02 אוגוסט 2016, 19:51

זה פשוט היה קל מדי לעבוד עליהם כי הם אשכרה ציפו לגואדלוק (עוד בתקופה שמילר היה בריא).

02 אוגוסט 2016, 19:55

Assaf M כתב:לפי מה שאני מבין כרגע מה שמונע את החתימה של גאודלוק הוא פציעה משמעותית שלו בברך. רק לאחר שיפצע, כשהקבוצה דורשת את הרצועה הצולבת, תהיה החתימה הרשמית.

:laugh3 :laugh3

02 אוגוסט 2016, 20:00

חסר עכשיו איזה דאנקר בסגל, כזה שידפוק פוסטר עצבני על ראשו של סטאודמאייר, וישודר ב ESPN

02 אוגוסט 2016, 20:02

felix_r כתב:חסר עכשיו איזה דאנקר בסגל, כזה שידפוק פוסטר עצבני על ראשו של סטאודמאייר, וישודר ב ESPN

הנדריקס.

02 אוגוסט 2016, 20:03

roy1000 כתב:
felix_r כתב:חסר עכשיו איזה דאנקר בסגל, כזה שידפוק פוסטר עצבני על ראשו של סטאודמאייר, וישודר ב ESPN

הנדריקס.

הנדריקס יכול לדפוק פוסטר על סטדומאייר רק עם סולם. הוא בקושי מתרומם מהפרקט.

02 אוגוסט 2016, 20:03

roy1000 כתב:

הנדריקס.

הנדריקס לא מתרומם לגובה של יותר מ 10 סנטימטר מהריצפה

02 אוגוסט 2016, 20:06

מתאים לאלכסנדר, אם וכאשר, לדפוק איזה פוסטר מהדהד על אמארה....

02 אוגוסט 2016, 20:08

שגב

02 אוגוסט 2016, 20:13

my man כתב:מתאים לאלכסנדר, אם וכאשר, לדפוק איזה פוסטר מהדהד על אמארה....

הדאנק שלו על הראש של גפני בגביע המדינה

02 אוגוסט 2016, 20:14

yanay21 כתב:
my man כתב:מתאים לאלכסנדר, אם וכאשר, לדפוק איזה פוסטר מהדהד על אמארה....

הדאנק שלו על הראש של גפני בגביע המדינה

דאנק אדיר.
אם היה לו קצת שכל והגנה, הוא היה יכול להיות שחקן שחקן.

02 אוגוסט 2016, 20:29

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
שועל כתב:הלוואי שלמכבי תהיה דרך להשתחרר מסילי. הוא נראה די מיותר עכשיו וסתם תופס מקום בתקציב.

הבעיה הגדולה היא שסילי וגאודלוק לא יכולים לשחק ביחד, זה אומר 40 דקות של אוחיון/מקל על המגרש, בגלל זה אני לא מרוצה מההחתמה הזאת.

אל תפסול הרכבים של גאודלוק כרכז

אוי ואבוי לנו.
2.2 על 1.5
לא אוהב שחקנים כאלה, חוץ מסקורינג כל השורה הסטטיסטית שלו פשוט רעה, יוגב מסוגל להעמיד ממוצעים כפולים משלו, שני אסיסטים עם יחס אס/איב גרוע, 2 ריבאונדים, חצי חטיפה, רע, רע מאוד.

מהר מאוד תגלו שמדובר ברוצ׳סטי משופר ותו לא, יפציץ בהכנות ותגידו לי ״אמרנו לך״ וככל שהעונה תתקדם אני אהיה זה שיגיד ״אמרתי לכם״.

02 אוגוסט 2016, 20:31

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
שועל כתב:הלוואי שלמכבי תהיה דרך להשתחרר מסילי. הוא נראה די מיותר עכשיו וסתם תופס מקום בתקציב.

הבעיה הגדולה היא שסילי וגאודלוק לא יכולים לשחק ביחד, זה אומר 40 דקות של אוחיון/מקל על המגרש, בגלל זה אני לא מרוצה מההחתמה הזאת.

אוי ואבוי לנו.
2.2 על 1.5
לא אוהב שחקנים כאלה, חוץ מסקורינג כל השורה הסטטיסטית שלו פשוט רעה, יוגב מסוגל להעמיד ממוצעים כפולים משלו, שני אסיסטים עם יחס אס/איב גרוע, 2 ריבאונדים, חצי חטיפה, רע, רע מאוד.

מהר מאוד תגלו שמדובר ברוצ׳סטי משופר ותו לא, יפציץ בהכנות ותגידו לי ״אמרנו לך״ וככל שהעונה תתקדם אני אהיה זה שיגיד ״אמרתי לכם״.

רק אל תהפוך לצפריר

02 אוגוסט 2016, 20:35

יכול להיות שהוא יפשל, אבל להשוות אותו לרוצ'ה זו בעיטה בביצים. הוא הרבה יותר מוכשר, ושומר יותר טוב. היה אחלה בפנר, קבוצת פיינל פור לכל דבר.

02 אוגוסט 2016, 20:35

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

אוי ואבוי לנו.
2.2 על 1.5

רק אל תהפוך לצפריר

איך יהפוך לצפריר? בטח כל המנויים כבר נמכרו.
פרסם תגובה