Assaf M כתב:לפי מה שאני מבין כרגע מה שמונע את החתימה של גאודלוק הוא פציעה משמעותית שלו בברך. רק לאחר שיפצע, כשהקבוצה דורשת את הרצועה הצולבת, תהיה החתימה הרשמית.
מכבי דורשת הוכחה לראות שאין צולבת כמו שהפועל דורשת לראות הוכחה שאין עורלה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Assaf M כתב:לפי מה שאני מבין כרגע מה שמונע את החתימה של גאודלוק הוא פציעה משמעותית שלו בברך. רק לאחר שיפצע, כשהקבוצה דורשת את הרצועה הצולבת, תהיה החתימה הרשמית.
MTA2311 כתב:הדבר שהכי מעצבן אותי הקיץ זה עדיין זה שאנחנו תקועים עם מקל ויוגב בעמדה 1.
er79 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתה רציני? מאיפה זה הגיע לעזאזל? לא ייאמן
er79 כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אתה רציני? מאיפה זה הגיע לעזאזל? לא ייאמן
עריכה: אופס, רק עכשיו שמתי לב שצחקת
felix_r כתב:חסר עכשיו איזה דאנקר בסגל, כזה שידפוק פוסטר עצבני על ראשו של סטאודמאייר, וישודר ב ESPN
roy1000 כתב:felix_r כתב:חסר עכשיו איזה דאנקר בסגל, כזה שידפוק פוסטר עצבני על ראשו של סטאודמאייר, וישודר ב ESPN
הנדריקס.
roy1000 כתב:felix_r כתב:חסר עכשיו איזה דאנקר בסגל, כזה שידפוק פוסטר עצבני על ראשו של סטאודמאייר, וישודר ב ESPN
הנדריקס.
my man כתב:מתאים לאלכסנדר, אם וכאשר, לדפוק איזה פוסטר מהדהד על אמארה....
yanay21 כתב:my man כתב:מתאים לאלכסנדר, אם וכאשר, לדפוק איזה פוסטר מהדהד על אמארה....
הדאנק שלו על הראש של גפני בגביע המדינה
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:הלוואי שלמכבי תהיה דרך להשתחרר מסילי. הוא נראה די מיותר עכשיו וסתם תופס מקום בתקציב.
הבעיה הגדולה היא שסילי וגאודלוק לא יכולים לשחק ביחד, זה אומר 40 דקות של אוחיון/מקל על המגרש, בגלל זה אני לא מרוצה מההחתמה הזאת.
אל תפסול הרכבים של גאודלוק כרכז
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:הלוואי שלמכבי תהיה דרך להשתחרר מסילי. הוא נראה די מיותר עכשיו וסתם תופס מקום בתקציב.
הבעיה הגדולה היא שסילי וגאודלוק לא יכולים לשחק ביחד, זה אומר 40 דקות של אוחיון/מקל על המגרש, בגלל זה אני לא מרוצה מההחתמה הזאת.
אוי ואבוי לנו.
2.2 על 1.5
לא אוהב שחקנים כאלה, חוץ מסקורינג כל השורה הסטטיסטית שלו פשוט רעה, יוגב מסוגל להעמיד ממוצעים כפולים משלו, שני אסיסטים עם יחס אס/איב גרוע, 2 ריבאונדים, חצי חטיפה, רע, רע מאוד.
מהר מאוד תגלו שמדובר ברוצ׳סטי משופר ותו לא, יפציץ בהכנות ותגידו לי ״אמרנו לך״ וככל שהעונה תתקדם אני אהיה זה שיגיד ״אמרתי לכם״.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:שועל כתב:הלוואי שלמכבי תהיה דרך להשתחרר מסילי. הוא נראה די מיותר עכשיו וסתם תופס מקום בתקציב.
אוי ואבוי לנו.
2.2 על 1.5
לא אוהב שחקנים כאלה, חוץ מסקורינג כל השורה הסטטיסטית שלו פשוט רעה, יוגב מסוגל להעמיד ממוצעים כפולים משלו, שני אסיסטים עם יחס אס/איב גרוע, 2 ריבאונדים, חצי חטיפה, רע, רע מאוד.
מהר מאוד תגלו שמדובר ברוצ׳סטי משופר ותו לא, יפציץ בהכנות ותגידו לי ״אמרנו לך״ וככל שהעונה תתקדם אני אהיה זה שיגיד ״אמרתי לכם״.
רק אל תהפוך לצפריר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים