פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת׳רד המלפפונים - אולי הפעם יחתום מישהו?

04 אוגוסט 2016, 11:46

בבקשה אל תשקלו את גפני כאופציה, מישהו עוד עלול לקרוא את זה ולהחתים אותו. אנחנו באמת רוצים אותו ואת אלכסנדר באותה עמדה? שלא לדבר על זה שההגנה שלו אוברייטד, מצטער לומר. זה לא שהוא לא שומר סבבה, אבל ראיתי לא מעט פעמים, בטח ובטח שבאירופה, שהוא היה גרוע בהגנה. גרוע. לא סביר.

04 אוגוסט 2016, 11:48

my man כתב:אוי זה כואב בעיניים השמות האלה שהועלו פה...

צפריר ינאי אמר את מה שאמר רק כקונטרה לדברים שלי אז אני אגיב לך..
כל הטענה שלנו היא נגד הבניה העקומה וההתחשבות רק בפן הכלכלי...בניה נכונה של סגל הרבה לפני שהיא מעידה על הצלחות היא מעידה על חשיבה מקצועית ושאיפה להצלחה (ולא רק כלכלית)..
תאמין לי שהיית רואה אותי בהיכל שנה אחר שנה אם זה היה המצב...
זה ממש לא עניין של הצלבה או לא הצלבה עובדה שלא עשיתי מנוי כל השנים שההצלבה היתה ברורה מאליה..הבעיה היתה הבניה הדפוקה והרצון המשוגע לחסוך בכל מקום(שאולי זה סוג של ביצה ותרנגולת)

אני מסכים שלא הכל מושלם ההתנהלות שלהם וגם לי יש הרבה טענות . אבל אני לא חושב שהם עושים עבודה כזאת גרועה לאורך השנים במסגרת המגבלות הדי גדולות שיש להם.
לגבי החלק השני שלך , אם הקבוצה לא מעומדת ודעית לפיינלפור כמו שהיה בעונות השושלת אז אתה לא עושה מנוי ? אז לך תעודד קבוצות כמו צסקא , ריאל וכו' שתמיד מועמדות לפיינלפור ....מצטער אבל זה לא נקרא אוהד בעניי. זה בדיוק מה שכל הזמן מגדירים פה כאוהד הצלחות או אוהד כורסא.
מתי כן היה לך מנוי ?

04 אוגוסט 2016, 12:05

yzafrir כתב:
my man כתב:אוי זה כואב בעיניים השמות האלה שהועלו פה...

צפריר ינאי אמר את מה שאמר רק כקונטרה לדברים שלי אז אני אגיב לך..
כל הטענה שלנו היא נגד הבניה העקומה וההתחשבות רק בפן הכלכלי...בניה נכונה של סגל הרבה לפני שהיא מעידה על הצלחות היא מעידה על חשיבה מקצועית ושאיפה להצלחה (ולא רק כלכלית)..
תאמין לי שהיית רואה אותי בהיכל שנה אחר שנה אם זה היה המצב...
זה ממש לא עניין של הצלבה או לא הצלבה עובדה שלא עשיתי מנוי כל השנים שההצלבה היתה ברורה מאליה..הבעיה היתה הבניה הדפוקה והרצון המשוגע לחסוך בכל מקום(שאולי זה סוג של ביצה ותרנגולת)

אני מסכים שלא הכל מושלם ההתנהלות שלהם וגם לי יש הרבה טענות . אבל אני לא חושב שהם עושים עבודה כזאת גרועה לאורך השנים במסגרת המגבלות הדי גדולות שיש להם.
לגבי החלק השני שלך , אם הקבוצה לא מעומדת ודעית לפיינלפור כמו שהיה בעונות השושלת אז אתה לא עושה מנוי ? אז לך תעודד קבוצות כמו צסקא , ריאל וכו' שתמיד מועמדות לפיינלפור ....מצטער אבל זה לא נקרא אוהד בעניי. זה בדיוק מה שכל הזמן מגדירים פה כאוהד הצלחות או אוהד כורסא.
מתי כן היה לך מנוי ?

(ינאי אני לא כל כך הולך לשים פה סימני פיסוק :dance1 )

צפריר, דבר ראשון, קצת מעצבן לדבר איתך כשאתה יוצא מנקודת הנחה שמי שלא עושה מנוי הוא לא אוהד אמיתי...

דבר שני לרגע לא אמרתי שרק שנהיה מועמדים לפיינל פור אעשה מנוי. מה שכן אמרתי זה שבמצב הנוכחי שנוצר ההנהלה עם שתי החתמות טובות יכולה להביא אותנו למועמדות לפיינל פור וזה כשאנחנו יודעים שהם במינוסים משוגעים והחתמות כאלה יעידו על רצון להצליח. אני מבין שיש פה מורכבות אבל אני לא אעשה את המנוי כי נהיה מועמדים להצליח אלא כי זה מעיד על בניה משיקולים נכונים ולאו דווקא כלכליים...

ועוד דבר מעולם לא היה לי מנוי כי המשפחה שלי לא היתה בקטע ומעולם לא באמת היתה לי האפשרות האמיתית לעשות זאת- כלומר הייתי בישיבה תיכונית עם פנימיה ואח"כ הייתי בישיבה שגם בה יש פנימייה(ובשנים האלו די התנתקתי גם ממכבי כי השקעתי בלימוד תורה גם בימי חמישי בלילה..אח"כ כבר התחתנתי ולא באמת היה לי זמן לזה...אז זה הופך אותי לפחות אוהד כי לא היתה לי האפשרות לעשות מנוי? תפסיק עם זה זה ממש לא נעים לנהל דיון כזה...אני לרגע לא אומר על מישו שהוא פחות אוהד כי ההשקפה שלו/ האפשרויות שלו הן אחרות משלי.

04 אוגוסט 2016, 13:25

אם מכבי מחפשים שחקן בעמדה 4 קפיץ עם הגנה טובה ויקלע מדי פעם שלשה שלא יותר מ300000 דולר.
ממליץ על ברנט פטוואי.

04 אוגוסט 2016, 13:28

אנטוניו כתב:אם מכבי מחפשים שחקן בעמדה 4 קפיץ עם הגנה טובה ויקלע מדי פעם שלשה שלא יותר מ300000 דולר.
ממליץ על ברנט פטוואי.

עמדה 4 של ססארי שכ״כ הוכיחה את עצמה?
לא. תודה.

04 אוגוסט 2016, 13:28

מה אתם אומרים על אלאדה אמינו בתור בק אפ זול ?.

04 אוגוסט 2016, 13:34

איתי-שגב כתב:מה אתם אומרים על אלאדה אמינו בתור בק אפ זול ?.

בפעם המיליארד ו-400 אלף, לא

04 אוגוסט 2016, 13:43

טוב שלא אמרת ג'ף פוט :cry3

04 אוגוסט 2016, 13:51

בסופו של דבר גם שנה שעברה היה פה קו אחורי איכותי. הרבה מאוד מהכישלון של שנה שעברה היה בגלל שהקו הקדמי היה מביך. אם גם השנה הוא יהיה מביך, גם השנה ניכשל. מקווה מאוד שיביאו עוד שני שחקנים טובים (לא בהכרח יקרים).
אמינו לדוגמה הוא לא שחקן טוב.

04 אוגוסט 2016, 13:52

MTA2311 כתב:בסופו של דבר גם שנה שעברה היה פה קו אחורי איכותי. הרבה מאוד מהכישלון של שנה שעברה היה בגלל שהקו הקדמי היה מביך. אם גם השנה הוא יהיה מביך, גם השנה ניכשל. מקווה מאוד שיביאו עוד שני שחקנים טובים (לא בהכרח יקרים).

לא היית קוראת למה שהיה פה ''איכותי''

04 אוגוסט 2016, 13:52

itai7 כתב:

טוב שלא אמרת ג'ף פוט :cry3

ג'ף פוט הוא ההוכחה לכך שכל סרטי "הסקואטינג" ביוטיוב לא שווים הרבה :)
תראה איזה שחקן!

04 אוגוסט 2016, 13:54

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:בסופו של דבר גם שנה שעברה היה פה קו אחורי איכותי. הרבה מאוד מהכישלון של שנה שעברה היה בגלל שהקו הקדמי היה מביך. אם גם השנה הוא יהיה מביך, גם השנה ניכשל. מקווה מאוד שיביאו עוד שני שחקנים טובים (לא בהכרח יקרים).

פארמר ורוצ'סטי שחקנים טובים, שנקלעו לסיטואציה רעה מאוד. בכל מקרה הנקודה היא שלהשקיע רק בקו האחורי זאת טעות גדולה מאוד וזה לא יביא אותנו לשום מקום.

04 אוגוסט 2016, 13:55

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פארמר ורוצ'סטי שחקנים טובים, שנקלעו לסיטואציה רעה מאוד. בכל מקרה הנקודה היא שלהשקיע רק בקו האחורי זאת טעות גדולה מאוד וזה לא יביא אותנו לשום מקום.

זה הביא את צסקא לזכיה ביורוליג :tongue4

04 אוגוסט 2016, 13:57

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה הביא את צסקא לזכיה ביורוליג :tongue4

תן לי את קייל היינס ואני נוסע בעצמי לניגריה ומחתים את אמינו

04 אוגוסט 2016, 13:59

תירוצים

04 אוגוסט 2016, 14:03

ג'ף פוט הוא סיפור מעניין מאוד האמת.
אני בטוח שהיה אפשר להוציא ממנו הרבה יותר, עם קבלת החלטות נכונה בקריירה.
בסה"כ הייתה מחשבה והימור נחמד של מכבי שלא צלח על סנטר הגנתי עם סייז מעולה וIQ כדורסל גבוה.

אם כל שנה יביאו שחקן מכללות כזה בחוזה נוח, של כמה עשרות אלפים עד 150-200 אלף דולר עם אופציות לכמה שנים, מבלי שיש צורך לבנות עליהם יותר מדי (סנטר/רכז שלישי, נגיד)- זה יכול להיות מצויין.
במקרה הרע אתה משאיל או חותך וסופג הפסד מינימלי. במקרה הטוב אתה עוקץ פרוספקט שלא תוכל להביא או תיאלץ לשלם עליו המון מאוחר יותר.

04 אוגוסט 2016, 14:06

ג'ף פוט לא סיפור מעניין- הוא סיפור עצוב.
מכבי החתימה אותו כי סוכן הצליח לעבוד על שמעון מזרחי. ממש ככה.
שלחו לשמעון את הוידיאו שלו, מכרו לו שמדובר בהאפמן הבא ושמעון חשב שיש לו יהלום ביד. לכן, החתים אותו על חוזה ארוך טווח (ולא זול בכלל).
בפועל, מה שמכבי לא ידעה, זה שג'ף פוט הוצע לרוב קבוצות הליגה ונדחה.

04 אוגוסט 2016, 14:11

מכבי חייבת עוד סנטר לגיבוי מלבד המחליף, אמינו או כל סנטר זול אחר עם פוטנציאל.
מצפה לנו עונה ארוכה ובניגוד לעמדה 4 בעמדה 5 קשה לאלתר עם שחקנים מעמדות אחרות.
אופציה נוספת היא שהשחקן שיחתימו לעמדה 4 יהיה 4.5.

04 אוגוסט 2016, 14:18

felix_r כתב:תירוצים

מה הנקודה שלך?

04 אוגוסט 2016, 14:22

שועל כתב:מכבי חייבת עוד סנטר לגיבוי מלבד המחליף, אמינו או כל סנטר זול אחר עם פוטנציאל.
מצפה לנו עונה ארוכה ובניגוד לעמדה 4 בעמדה 5 קשה לאלתר עם שחקנים מעמדות אחרות.
אופציה נוספת היא שהשחקן שיחתימו לעמדה 4 יהיה 4.5.

שגב
נושא נעול