המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אוי זה כואב בעיניים השמות האלה שהועלו פה...
צפריר ינאי אמר את מה שאמר רק כקונטרה לדברים שלי אז אני אגיב לך..
כל הטענה שלנו היא נגד הבניה העקומה וההתחשבות רק בפן הכלכלי...בניה נכונה של סגל הרבה לפני שהיא מעידה על הצלחות היא מעידה על חשיבה מקצועית ושאיפה להצלחה (ולא רק כלכלית)..
תאמין לי שהיית רואה אותי בהיכל שנה אחר שנה אם זה היה המצב...
זה ממש לא עניין של הצלבה או לא הצלבה עובדה שלא עשיתי מנוי כל השנים שההצלבה היתה ברורה מאליה..הבעיה היתה הבניה הדפוקה והרצון המשוגע לחסוך בכל מקום(שאולי זה סוג של ביצה ותרנגולת)
yzafrir כתב:my man כתב:אוי זה כואב בעיניים השמות האלה שהועלו פה...
צפריר ינאי אמר את מה שאמר רק כקונטרה לדברים שלי אז אני אגיב לך..
כל הטענה שלנו היא נגד הבניה העקומה וההתחשבות רק בפן הכלכלי...בניה נכונה של סגל הרבה לפני שהיא מעידה על הצלחות היא מעידה על חשיבה מקצועית ושאיפה להצלחה (ולא רק כלכלית)..
תאמין לי שהיית רואה אותי בהיכל שנה אחר שנה אם זה היה המצב...
זה ממש לא עניין של הצלבה או לא הצלבה עובדה שלא עשיתי מנוי כל השנים שההצלבה היתה ברורה מאליה..הבעיה היתה הבניה הדפוקה והרצון המשוגע לחסוך בכל מקום(שאולי זה סוג של ביצה ותרנגולת)
אני מסכים שלא הכל מושלם ההתנהלות שלהם וגם לי יש הרבה טענות . אבל אני לא חושב שהם עושים עבודה כזאת גרועה לאורך השנים במסגרת המגבלות הדי גדולות שיש להם.
לגבי החלק השני שלך , אם הקבוצה לא מעומדת ודעית לפיינלפור כמו שהיה בעונות השושלת אז אתה לא עושה מנוי ? אז לך תעודד קבוצות כמו צסקא , ריאל וכו' שתמיד מועמדות לפיינלפור ....מצטער אבל זה לא נקרא אוהד בעניי. זה בדיוק מה שכל הזמן מגדירים פה כאוהד הצלחות או אוהד כורסא.
מתי כן היה לך מנוי ?
אנטוניו כתב:אם מכבי מחפשים שחקן בעמדה 4 קפיץ עם הגנה טובה ויקלע מדי פעם שלשה שלא יותר מ300000 דולר.
ממליץ על ברנט פטוואי.
איתי-שגב כתב:מה אתם אומרים על אלאדה אמינו בתור בק אפ זול ?.
איתי-שגב כתב:מה אתם אומרים על אלאדה אמינו בתור בק אפ זול ?.
MTA2311 כתב:בסופו של דבר גם שנה שעברה היה פה קו אחורי איכותי. הרבה מאוד מהכישלון של שנה שעברה היה בגלל שהקו הקדמי היה מביך. אם גם השנה הוא יהיה מביך, גם השנה ניכשל. מקווה מאוד שיביאו עוד שני שחקנים טובים (לא בהכרח יקרים).
אמינו לדוגמה הוא לא שחקן טוב.
itai7 כתב:איתי-שגב כתב:מה אתם אומרים על אלאדה אמינו בתור בק אפ זול ?.
טוב שלא אמרת ג'ף פוט
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בסופו של דבר גם שנה שעברה היה פה קו אחורי איכותי. הרבה מאוד מהכישלון של שנה שעברה היה בגלל שהקו הקדמי היה מביך. אם גם השנה הוא יהיה מביך, גם השנה ניכשל. מקווה מאוד שיביאו עוד שני שחקנים טובים (לא בהכרח יקרים).
לא היית קוראת למה שהיה פה ''איכותי''
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בסופו של דבר גם שנה שעברה היה פה קו אחורי איכותי. הרבה מאוד מהכישלון של שנה שעברה היה בגלל שהקו הקדמי היה מביך. אם גם השנה הוא יהיה מביך, גם השנה ניכשל. מקווה מאוד שיביאו עוד שני שחקנים טובים (לא בהכרח יקרים).
פארמר ורוצ'סטי שחקנים טובים, שנקלעו לסיטואציה רעה מאוד. בכל מקרה הנקודה היא שלהשקיע רק בקו האחורי זאת טעות גדולה מאוד וזה לא יביא אותנו לשום מקום.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בסופו של דבר גם שנה שעברה היה פה קו אחורי איכותי. הרבה מאוד מהכישלון של שנה שעברה היה בגלל שהקו הקדמי היה מביך. אם גם השנה הוא יהיה מביך, גם השנה ניכשל. מקווה מאוד שיביאו עוד שני שחקנים טובים (לא בהכרח יקרים).
פארמר ורוצ'סטי שחקנים טובים, שנקלעו לסיטואציה רעה מאוד. בכל מקרה הנקודה היא שלהשקיע רק בקו האחורי זאת טעות גדולה מאוד וזה לא יביא אותנו לשום מקום.
זה הביא את צסקא לזכיה ביורוליג
felix_r כתב:תירוצים
שועל כתב:מכבי חייבת עוד סנטר לגיבוי מלבד המחליף, אמינו או כל סנטר זול אחר עם פוטנציאל.
מצפה לנו עונה ארוכה ובניגוד לעמדה 4 בעמדה 5 קשה לאלתר עם שחקנים מעמדות אחרות.
אופציה נוספת היא שהשחקן שיחתימו לעמדה 4 יהיה 4.5.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־6 אורחים