שועל כתב:Nadav#30 כתב:מישהו יודע איפה גיא גודס יאמן בעונה הבאה?
ביוני דיברו על אלבה ברלין ועל עוזר של בלאט בדרושאפקה.
חתם או נשאר בבית עוד עונה?
מחליף של אדלשטיין בערוץ הספורט?
מחליף של אדלשטיין במכבי אחרי שהוא זורק כפכף על גאודלוק באימון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:Nadav#30 כתב:מישהו יודע איפה גיא גודס יאמן בעונה הבאה?
MTA2311 כתב:שועל כתב:Nadav#30 כתב:מישהו יודע איפה גיא גודס יאמן בעונה הבאה?
מחליף של אדלשטיין במכבי אחרי שהוא זורק כפכף על גאודלוק באימון.
yanay21 כתב:חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.
Nadav#30 כתב:yanay21 כתב:חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.
ענק.
ד"א בעודי משוטט בטוויטר של סוני ווימס, אני קולט שהבן אדם סופר את הימים לאחור עד שהוא נוחת כאן.
שיחקנו אותה עם ההחתמה שלו..
Nadav#30 כתב:yanay21 כתב:חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.
ענק.
ד"א בעודי משוטט בטוויטר של סוני ווימס, אני קולט שהבן אדם סופר את הימים לאחור עד שהוא נוחת כאן.
my man כתב:Nadav#30 כתב:yanay21 כתב:חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.
ענק.
הוא מלך!!!!
yanay21 כתב:my man כתב:Nadav#30 כתב:yanay21 כתב:חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.
ענק.
הוא מלך!!!!
עושה טוב על הלב, אבל בואו נחכה עם הפרגונים. גם סילבן לנדסברג מקעקע כל מיני דברים נחמדים, לומד עברית וכל מיני דברים כאלו, ויש מצב שאם היה "הטיהור" במציאות, הוא היה הראשון ברשימה שלי. ושלא נדבר על רוצ'ה, שרצה להיות בלו החדש.
yanay21 כתב:עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.
תקשיב אתה בן אדם מבאס שאין דברים כאלה
yanay21 כתב:עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.
תקשיב אתה בן אדם מבאס שאין דברים כאלה
my man כתב:yanay21 כתב:עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.
בחלומי הוא הופך לשני רק לאנתוני
אנטוניו כתב:רפאל פוטניי שאהוב על מספר גולשים בפורום חתם באיטליה בקזארטה.
התנין כתב:קלייבורן רשמית בדרושפאקה. מישהו באמת חושב שהוא מסוגל לעשות את הקפיצה הזאת לקבוצת יורוליג?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים