אשכול אירופה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 אוגוסט 2016, 01:11

שועל כתב:
Nadav#30 כתב:מישהו יודע איפה גיא גודס יאמן בעונה הבאה?
ביוני דיברו על אלבה ברלין ועל עוזר של בלאט בדרושאפקה.

חתם או נשאר בבית עוד עונה?

מחליף של אדלשטיין בערוץ הספורט?

מחליף של אדלשטיין במכבי אחרי שהוא זורק כפכף על גאודלוק באימון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 05 אוגוסט 2016, 01:14

MTA2311 כתב:
שועל כתב:
Nadav#30 כתב:מישהו יודע איפה גיא גודס יאמן בעונה הבאה?
ביוני דיברו על אלבה ברלין ועל עוזר של בלאט בדרושאפקה.

חתם או נשאר בבית עוד עונה?

מחליף של אדלשטיין בערוץ הספורט?

מחליף של אדלשטיין במכבי אחרי שהוא זורק כפכף על גאודלוק באימון.

*מתאבד יותר חזק*
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 05 אוגוסט 2016, 01:17

חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Nadav#30 » 05 אוגוסט 2016, 01:22

yanay21 כתב:חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.

ענק.

ד"א בעודי משוטט בטוויטר של סוני ווימס, אני קולט שהבן אדם סופר את הימים לאחור עד שהוא נוחת כאן.
שיחקנו אותה עם ההחתמה שלו..
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי my man » 05 אוגוסט 2016, 01:23

Nadav#30 כתב:
yanay21 כתב:חותם כעוזר של ארז, עושה לו טיירון לו, זוכה ביורוליג. עובר לאמן את צסק"א ומסמן לפדרמן אצבע משולשת כל הדרך למוסקבה.

ענק.

ד"א בעודי משוטט בטוויטר של סוני ווימס, אני קולט שהבן אדם סופר את הימים לאחור עד שהוא נוחת כאן.

הוא מלך!!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אוגוסט 2016, 01:23

Nadav#30 כתב:

ענק.

חכה, עם המזל שלנו והחתימה שלך הוא קורע את הרצועה אחרי נהיגה בשכרות אקסטזי שגרמה לו לפגוע בגור כלבים נכה בגופייה של מגדל שהיה בדיוק בהפגנה נגד הגדר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 05 אוגוסט 2016, 01:24

my man כתב:
Nadav#30 כתב:

ענק.

הוא מלך!!!!

עושה טוב על הלב, אבל בואו נחכה עם הפרגונים. גם סילבן לנדסברג מקעקע כל מיני דברים נחמדים, לומד עברית וכל מיני דברים כאלו, ויש מצב שאם היה "הטיהור" במציאות, הוא היה הראשון ברשימה שלי. ושלא נדבר על רוצ'ה, שרצה להיות בלו החדש.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Nadav#30 » 05 אוגוסט 2016, 01:30

yanay21 כתב:
my man כתב:
Nadav#30 כתב:

ענק.

הוא מלך!!!!

עושה טוב על הלב, אבל בואו נחכה עם הפרגונים. גם סילבן לנדסברג מקעקע כל מיני דברים נחמדים, לומד עברית וכל מיני דברים כאלו, ויש מצב שאם היה "הטיהור" במציאות, הוא היה הראשון ברשימה שלי. ושלא נדבר על רוצ'ה, שרצה להיות בלו החדש.

סילבן צריך לעשות את הדברים האלה כדי להתחנף שישאירו אותו פה.
זה באמת לא ברור מאליו ששחקן ברמתו של ווימס מרגיש ככה חששתי מזה שאחרי שהוא היה בצ'סקא וב-NBA הוא יגיע לפה וירגיש שירד ברמה או שירגיש איזה סטאר שמעל הקבוצה. בינתיים אנחנו מגלים כוכב עם אופי נהדר.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי yanay21 » 05 אוגוסט 2016, 01:33

עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אוגוסט 2016, 01:34

yanay21 כתב:עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.

תקשיב אתה בן אדם מבאס שאין דברים כאלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Nadav#30 » 05 אוגוסט 2016, 01:35

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:עקרונית, הוא אכן ירד ברמה. כלומר, לא רק מבחינת הקבוצה שבה הוא משחק, אבל סביר להניח שהוא עצמו, מבחינת הכדורסל, לא ברמה שהיה. אחרת לא היה פה. אין לי משהו נגדו, אבל מהר מאוד הוא יכול להתהפך, ובסוף העונה לשנוא את הקבוצה שנאת מוות, זה בעיקר תלוי בהצלחה או בכישלון שיהיו לנו העונה. זה יכול להוציא את כל הנאחס מאנשים, או את כל הטוב. ככה אנחנו אוהבים את האמריקאים שלנו, קפריזיים.

כיף איתו במסיבות
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי my man » 05 אוגוסט 2016, 01:35

בחלומי הוא הופך לשני רק לאנתוני :parker1:
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 05 אוגוסט 2016, 01:36

Holiday_Armadillo כתב:

אני מת על התפקיד הזה, אין לי מה לעשות עם טוב. אם הקבוצה הזו חוזרת למסלול , אני נבלע באדמה או משהו
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 05 אוגוסט 2016, 01:38

my man כתב:

בחלומי הוא הופך לשני רק לאנתוני :parker1:

בסיוטים שלי הוא הופך לשני רק לפארקר. שארפ, בלו, האפמן. ולמרות שהוא לא סמל, ובצדק, תמיד הייתה לי חיבה לפרקינס
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אנטוניו » 05 אוגוסט 2016, 19:06

רפאל פוטניי שאהוב על מספר גולשים בפורום חתם באיטליה בקזארטה.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי felix_r » 05 אוגוסט 2016, 19:44

אנטוניו כתב:רפאל פוטניי שאהוב על מספר גולשים בפורום חתם באיטליה בקזארטה.

חבל. אם חתם שם, יכולנו לקחת אותו בזול
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 06 אוגוסט 2016, 15:33

קלייבורן רשמית בדרושפאקה. מישהו באמת חושב שהוא מסוגל לעשות את הקפיצה הזאת לקבוצת יורוליג?
מהתרשמות די מועטה שלי, לא נראה שהוא מחזיק בסט יכולות כזה מגוון על מנת להצליח ביורוליג. שחקן די איטי, בלי קליעה מהשלוש. לא יודע, אני חושב שהוא יכול להתאים לקבוצת יורוקאפ נחמדה במקרה הטוב.
התנין

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוגוסט 2016, 16:58

Thanasis Antetokoumpo , האח של, בדרך לאנדורה הקטנה מהליגה הספרדית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jay » 06 אוגוסט 2016, 17:45

קלייבורן איטי? אולי לא צפיתי בו מספיק, אבל הוא נראה לי בסדר. הוא ארוך, יש לו ורסטיליות בעמדות, יכולת לשים נקודות וריבאונד. יש פוטנציאל, הוא צריך לנקות את המשחק שלו מהמון שטויות. אם הוא עבר מהידיים של שמיר לידיים של בלאט, אני מניח ששניהם מאמינים בו כמישהו שיכול לתרום ברמות הגבוהות.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי אחדשיודע » 06 אוגוסט 2016, 18:06

התנין כתב:קלייבורן רשמית בדרושפאקה. מישהו באמת חושב שהוא מסוגל לעשות את הקפיצה הזאת לקבוצת יורוליג?

אם הוא מגיע על תקן של מחליף זול, אני חושב שזה הימור שאפשר (ואולי כדאי) לקחת.
מה גם שהוא נראה לי שחקן די ורסטילי וכישרוני.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים