הסגל שלכם לעונת 2016-2017

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונת 2016-2017

הודעהעל ידי my man » 12 אוגוסט 2016, 17:24

rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אה, לא להכניס לך מילים לפה. הבנתי. לך מותר להמציא פה שטויות על "שנאה אישית" וכאלה באופן שיטתי בלי קשר למציאות, כאילו רק אדון רוני מספיק אובייקטיבי בשביל לשפוט שחקנים באופן אובייקטיבי, וכשמישהו אחר לא אוהב שחקן שאתה כן זה חייב להיות משהו אישי ולא מקצועי.

כל דיון שניהלתי על מקל בפורום הזה לווה באספקטים מקצועיים שהצגתי. מותר לך לא להסכים איתם, אבל כל פעם אתה חוזר לעניין השנאה האישית, כאילו שזה פאקטור בכלל.

אתה מסכים שהוא הראה יכולות טובות יותר ממה שחשבתם לפני שחתם? שהוא הוכיח שהוא הרבה יותר טוב מאוחיון? (נושא שהתווכחתם איתי עליו לא מעט)
כי לדעתי בהחלט כן וזה עדיין לא שינה במאום את היחס שלכם אליו
שלא נדבר על זה שהוא היה נותן משחק מעולה והפורום דממה אבל ברגע שהוא מחטיא שלשה כרמל כבר עם הודעה בנושא

מהרגע שהוא הגיע עפנו מהיורוקאפ וטיילור נראה כמו...

צודק, עפנו מהיורוקאפ בגללו...נו באמת
לגבי טיילור אני מסכים אבל זה הוא שמחזיק בכושר מנטאלי זוועתי אם הוא מתמוטט ככה ברגע שיש לידו עוד שחקן דומיננטי (קרה לו גם עם פרמאר)

אבל זה בדיוק הקטע- מקל חייב להיות דומיננטי אפילו שהוא לא באמת הוכיח מעולם שהוא ראוי למעמד של רכז ראשון ביורוליג..זה שהוא הביא משחקים העונה בליגה שלנו אומר לי בדיוק כלום. גם סילבן בליגה יכול להיראות כמו פנומן...
אני מאמין שהעונה הוא סוףסוף יראה לאוהביו פה בפורום שהוא לא שווה הרבה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 12 אוגוסט 2016, 17:25

שועל כתב:ההבדל בין אוחיון למקל לא גדול. לכל אחד היתרונות שלו, אבל אני חושב שביורוליג היתרונות של מקל לא יגיעו לידי ביטוי.

לא יודע שועל איך אפשר להשוות בין השניים במיוחד בשלב הקריירה שבו אוחיון נמצא. מקל שחקן מוכשר יותר מאוחיון ורכז אמיתי. אוחיון כיום זה שחקן שמגיע לתת hustle שזה דבר טוב אבל לא הרבה יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 17:31

שועל כתב:ההבדל בין אוחיון למקל לא גדול. לכל אחד היתרונות שלו, אבל אני חושב שביורוליג היתרונות של מקל לא יגיעו לידי ביטוי.

איך אפשר להגיד שההבדל ביניהם לא גדול?
מקל קלע העונה בליגה 13.4 + 7.4 אס'!! ו-17.5 מדד, תוך שהוא מעמיד בחלק מהמשחקים דאבל דאבל ומשחק של 16 אסיסטים
אוחיון לעומת זאת עם 6.8 באחוזים מביכים (38 לשתיים, 62 מהקו!!!) לצד 4 אסיסטים ו-8 מדד, בשמונה דקות משחק פחות
וזאת רק הסטטיסטיקה שעושה כאמור חסד עם יוגב לאור העובדה שהוא מזיק בדברים שנסתרים בה כמו חוסר יכולת להריץ מתפרצות ומשחק של ארבעה על חמישה בהתקפה

עזוב, הוא הרבה יותר טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 17:33

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אה, לא להכניס לך מילים לפה. הבנתי. לך מותר להמציא פה שטויות על "שנאה אישית" וכאלה באופן שיטתי בלי קשר למציאות, כאילו רק אדון רוני מספיק אובייקטיבי בשביל לשפוט שחקנים באופן אובייקטיבי, וכשמישהו אחר לא אוהב שחקן שאתה כן זה חייב להיות משהו אישי ולא מקצועי.

כל דיון שניהלתי על מקל בפורום הזה לווה באספקטים מקצועיים שהצגתי. מותר לך לא להסכים איתם, אבל כל פעם אתה חוזר לעניין השנאה האישית, כאילו שזה פאקטור בכלל.

אתה מסכים שהוא הראה יכולות טובות יותר ממה שחשבתם לפני שחתם? שהוא הוכיח שהוא הרבה יותר טוב מאוחיון? (נושא שהתווכחתם איתי עליו לא מעט)
שלא נדבר על זה שהוא היה נותן משחק מעולה והפורום דממה אבל ברגע שהוא מחטיא שלשה כרמל כבר עם הודעה בנושא

מקל שחקן טוב. מעולם לא טענתי אחרת וזאת אף פעם לא הייתה הבעיה שלי איתו. יש לי בעיה עם סגנון המשחק שלו והאגו שלו על המגרש.

תמיד כשדיברנו על יוגב מול מקל אמרתי שאני מעדיף את יוגב כי הוא יכול להסתגל לפוזיציה של שחקן משלים ומקל לא, למרות שהוא לחלוטין כזה.

מעבר לזה, בכל דיון הדגשתי שעוד לא החלטתי שום דבר לגבין ושהמבחן האמיתי שלו יהיה השנה. עזוב את זה שהדיון הנוכחי התחיל מהודעה מפרגנת שלי למקל. אין פה שנאה אישית רוני.

לי זכורה ביקורת לא קטנה עליו ממך כבר בעונה האחרונה אבל אולי אני מתבלבל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 12 אוגוסט 2016, 17:34

הרבה רכזים שלא לומר שחקנים לא הוכיחו שהם ראויים להיות בחמישיה ביורוליג, שיחקו והוכיחו את עצמם. זה לא אומר הרבה. היו כמה כאלו במכבי בשנים האחרונות ואחד מהם חתם לא מזמן בברצלונה. גם מבחינת הדומנטטיות מקל עוד לא שיחק עם שחקנים כמו גאדולוק וימס וסמית לידו, ככה שאנחנו לא יודעים איך יגיב למצב. סיכוי טוב שיקח צעד אחורה ולא יתנהג כאילו עדיין משחק במכבי חיפה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אוגוסט 2016, 17:35

my man כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:

מהרגע שהוא הגיע עפנו מהיורוקאפ וטיילור נראה כמו...

צודק, עפנו מהיורוקאפ בגללו...נו באמת
לגבי טיילור אני מסכים אבל זה הוא שמחזיק בכושר מנטאלי זוועתי אם הוא מתמוטט ככה ברגע שיש לידו עוד שחקן דומיננטי (קרה לו גם עם פרמאר)

אבל זה בדיוק הקטע- מקל חייב להיות דומיננטי אפילו שהוא לא באמת הוכיח מעולם שהוא ראוי למעמד של רכז ראשון ביורוליג..זה שהוא הביא משחקים העונה בליגה שלנו אומר לי בדיוק כלום. גם סילבן בליגה יכול להיראות כמו פנומן...
אני מאמין שהעונה הוא סוףסוף יראה לאוהביו פה בפורום שהוא לא שווה הרבה...

סבבה, הוא עוד לא הוכיח לך כלום? אז למה לתקוף אותו כאילו הוא הזיק לך?
מילא לא לפרגן אבל ללכלך כל כך הרבה על מישהו שבינתיים היה טוב בליגה, גם אם זה לא מוכיח כלום לשיטתך (ואני מבין אותך), זה פשוט מגעיל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אוגוסט 2016, 20:58

רוני, מקל מעורר אנטגוניזם היא הוא שחקן מאוד מאוד בינוני עם פוזה ומניירות של סופרסטאר. אם הוא היה בא בצורה קצת יותר צנועה ובקצת יותר מודעות ליכולות שלו, אז אולי אנשים היו יותר מוכנים לקבל אותו, אבל בשורה התחתונה, מדובר בשחקן ברמה של יורוקאפ שחושב שהוא מינימום גייסון קיד.

וכן, אני מעדיף את יוגב עליו בכל יום בשבוע.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אוגוסט 2016, 21:48

roy1000 כתב:רוני, מקל מעורר אנטגוניזם היא הוא שחקן מאוד מאוד בינוני עם פוזה ומניירות של סופרסטאר. אם הוא היה בא בצורה קצת יותר צנועה ובקצת יותר מודעות ליכולות שלו, אז אולי אנשים היו יותר מוכנים לקבל אותו, אבל בשורה התחתונה, מדובר בשחקן ברמה של יורוקאפ שחושב שהוא מינימום גייסון קיד.

לא יודע, יכול להיות שהוא מתנשא ויכול להיות שזאת תחושה שנוצרה ממה שהתקשורת עשתה ממנו
ואגב, זה נכנס לקטגוריה של שנאה אישית ולא מקצועית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 14 אוגוסט 2016, 00:18

rc4991 כתב:

מקל קלע העונה בליגה 13.4 + 7.4 אס'!! ו-17.5 מדד, תוך שהוא מעמיד בחלק מהמשחקים דאבל דאבל ומשחק של 16 אסיסטים
אוחיון לעומת זאת עם 6.8 באחוזים מביכים (38 לשתיים, 62 מהקו!!!) לצד 4 אסיסטים ו-8 מדד, בשמונה דקות משחק פחות
וזאת רק הסטטיסטיקה שעושה כאמור חסד עם יוגב לאור העובדה שהוא מזיק בדברים שנסתרים בה כמו חוסר יכולת להריץ מתפרצות ומשחק של ארבעה על חמישה בהתקפה

עזוב, הוא הרבה יותר טוב

כבר הבאתי את הסטטיסטיקה הזאת, זה פשוט לא מעניין אף אחד, מה שלגמרי מוכיח את הנקודה שזה לא מקצועי.

אני ממזמן אומר שיש במכבי משבצת לרכז ישראלי אחד, מקל צריך להחליף את אוחיון, לא להצטרף אליו. כמו שדוסון צריך להחליף את פניני ולא להצטרף אליו.

בנושא ה-מקל חושב שהוא סופרסטאר וכו', מישהו יכול להביא תימוכין לזה?
מישהו יכול להביא ראיון של שחקן שאומר שמקל מחרב את הכימיה?
ראיון של מאמן שאומר שמקל לא מקשיב להוראות?
ראיון של מישהו בעולם שאומר שמקל מתנהג כמו פרימדונה?
נגיד, שהוא לא חבר טוב בחדר הלבשה, שהוא לא ממושמע, שהוא אגואיסט?
מישהו יכול להביא ריאיון שלו, של מקל, מדבר בצורה שחצנית?
נגיד, מזלזל ביריבה, מזלזל בחברים לקבוצה, מאדיר את השם שלו?
אולי מייחס לעצמו הישגים דימיוניים או מנבא לעצמו עתיד של סופרסטאר?
הוא מחק לטבק תרגיל מהלוח ופיספסתי את זה?

כי אני יכול להביא לכם אינסוף מקורות שמעידים על טיב אופיו, על החיבור והלכידות בחדר ההלבשה, על הגישה החיובית. על כמה ואיך הוא עובד בקיץ, על איך הוא מדבר בפתיחות שהוא נעזר באנשי מקצוע בצד הפיזי והמנטלי(!).

במה הוא אשם, מלבד בלעבוד קשה, no quit attitude, לשאוף גבוה, לכדרר יותר מדי, לאבד יותר מדי?

אז כן, הוא משדר בטחון עצמי, הוא שואף לעשות קריירה באנבייאי ("חלום של כל שחקן" כתבו פה לא מזמן), הוא מת להוביל את מכבי כרכז. אז? יופי לנו! מה הבעיה פה בדיוק?

שיביאו רכז זר טוב ממנו וייחלקו ביניהם, למקל 15 דקות ביורוליג ו-25 דק' בליגה. עד אז - מה אתם רוצים ממקל? "הוא חושב שהוא".. אתם קוראים מחשבות? ואם אתם קוראים אותם, מה אכפת לכם מה הוא חושב? ממש פטרול של משטרת המחשבות.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי er79 » 14 אוגוסט 2016, 07:27

jay כתב:
rc4991 כתב:

עזוב, הוא הרבה יותר טוב

כבר הבאתי את הסטטיסטיקה הזאת, זה פשוט לא מעניין אף אחד, מה שלגמרי מוכיח את הנקודה שזה לא מקצועי.

אני ממזמן אומר שיש במכבי משבצת לרכז ישראלי אחד, מקל צריך להחליף את אוחיון, לא להצטרף אליו. כמו שדוסון צריך להחליף את פניני ולא להצטרף אליו.

בנושא ה-מקל חושב שהוא סופרסטאר וכו', מישהו יכול להביא תימוכין לזה?
מישהו יכול להביא ראיון של שחקן שאומר שמקל מחרב את הכימיה?
ראיון של מאמן שאומר שמקל לא מקשיב להוראות?
ראיון של מישהו בעולם שאומר שמקל מתנהג כמו פרימדונה?
נגיד, שהוא לא חבר טוב בחדר הלבשה, שהוא לא ממושמע, שהוא אגואיסט?
מישהו יכול להביא ריאיון שלו, של מקל, מדבר בצורה שחצנית?
נגיד, מזלזל ביריבה, מזלזל בחברים לקבוצה, מאדיר את השם שלו?
אולי מייחס לעצמו הישגים דימיוניים או מנבא לעצמו עתיד של סופרסטאר?
הוא מחק לטבק תרגיל מהלוח ופיספסתי את זה?

כי אני יכול להביא לכם אינסוף מקורות שמעידים על טיב אופיו, על החיבור והלכידות בחדר ההלבשה, על הגישה החיובית. על כמה ואיך הוא עובד בקיץ, על איך הוא מדבר בפתיחות שהוא נעזר באנשי מקצוע בצד הפיזי והמנטלי(!).

במה הוא אשם, מלבד בלעבוד קשה, no quit attitude, לשאוף גבוה, לכדרר יותר מדי, לאבד יותר מדי?

אז כן, הוא משדר בטחון עצמי, הוא שואף לעשות קריירה באנבייאי ("חלום של כל שחקן" כתבו פה לא מזמן), הוא מת להוביל את מכבי כרכז. אז? יופי לנו! מה הבעיה פה בדיוק?

שיביאו רכז זר טוב ממנו וייחלקו ביניהם, למקל 15 דקות ביורוליג ו-25 דק' בליגה. עד אז - מה אתם רוצים ממקל? "הוא חושב שהוא".. אתם קוראים מחשבות? ואם אתם קוראים אותם, מה אכפת לכם מה הוא חושב? ממש פטרול של משטרת המחשבות.

אחי, הוא לא שום דבר מאלה. יש פה פשוט כמה מגיבים שלא סובלים אותו אז הם הופכים אותו לכזה.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוגוסט 2016, 14:13

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:רוני, מקל מעורר אנטגוניזם היא הוא שחקן מאוד מאוד בינוני עם פוזה ומניירות של סופרסטאר. אם הוא היה בא בצורה קצת יותר צנועה ובקצת יותר מודעות ליכולות שלו, אז אולי אנשים היו יותר מוכנים לקבל אותו, אבל בשורה התחתונה, מדובר בשחקן ברמה של יורוקאפ שחושב שהוא מינימום גייסון קיד.

לא יודע, יכול להיות שהוא מתנשא ויכול להיות שזאת תחושה שנוצרה ממה שהתקשורת עשתה ממנו
ואגב, זה נכנס לקטגוריה של שנאה אישית ולא מקצועית

ממש לא. האופי שלו גולש לצד המקצועי. בין אם זה שהוא מחזיק את הכדור רוב ההתקפה או שהוא לוקח אחוז עצום מהזריקות - הרבה מעבר ליכולות שלו. מקל זה שחקן שקשה מאוד לנצח איתו רמות גבוהות כשחקן מרכזי.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 14 אוגוסט 2016, 14:46

הדיון על מקל באמת יהיה יותר רלוונטי עוד כמה חודשים... נראה לאן הקבוצה הולכת(רמז: לא למקום טוב) ומה הוא מסוגל לעשות ברמת יורוליג(רמז: לא הרבה)..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אוגוסט 2016, 16:21

my man כתב:הדיון על מקל באמת יהיה יותר רלוונטי עוד כמה חודשים... נראה לאן הקבוצה הולכת(רמז: לא למקום טוב) ומה הוא מסוגל לעשות ברמת יורוליג(רמז: לא הרבה)..

כמה אובייקטיביות בהודעה אחת....

מקל כבר הסתדר בעבר עם שחקנים עם אגו גדול וזה עבד לא רע.
לא עליו תקום או תיפול העונה הבאה כי מכבי כבר לקחו בעבר גביעים או עשו גמרים באירופה עם רכזים הרבה יותר נגרים ממנו.
יש בקבוצה מספיק כוכבים שיוכלו לקחת מנהיגות ולא נראה לי שמקל הוא זה שיעצור אותם.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 14 אוגוסט 2016, 16:26

my man כתב:הדיון על מקל באמת יהיה יותר רלוונטי עוד כמה חודשים... נראה לאן הקבוצה הולכת(רמז: לא למקום טוב) ומה הוא מסוגל לעשות ברמת יורוליג(רמז: לא הרבה)..

אם אתה יכול בבקשה להגיד לי מה יהיו המספרים של הלוטו בשבוע הבאה אני מאוד אשמח. אני חוסך לחופשה לבורה בורה וזה באמת יעזור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוגוסט 2016, 16:47

סבבה, אז למה ללכלך עליו מאז שחתם פה, גם בזמן משחקים שהוא היה מצויין בהם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי JarJarBinx » 14 אוגוסט 2016, 17:10

לי אין בעיה עם מקל ברמה האישית, אבל אני חושב שחלק מהחסרונות המקצועיים שלו עשויים להיות משקולת כבדה.
קליעה בינונית מבחוץ, החזקת כדור מוגזמת, ומה שנראה מהצד קצת עודף ביטחון עצמי (על המגרש).
זה לא אומר שהכל ייחרב. יש לו גם הרבה יתרונות. הגנה חזקה, דרייב ומאמץ, ראיית משחק, וביטחון עצמי (זה גם פלוס).
בעיקר מטריד אותי ענין ההחזקת כדור, זה עלול להקשות בקבוצה עם הרבה כלים התקפיים מסביב. נחכה ונראה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי שועל » 14 אוגוסט 2016, 17:14

rc4991 כתב:

מול כמה נמושות מהליגה? תבדוק סטטיסטיקות שלו מול קבוצות עם הגנה ראויה (רמז: חיפה נהריה ויורוקאפ) ותראה ששם היכולות שלו לא באו לידי ביטוי. בניגוד לאוחיון שמביא את מה שהוא מביא בכל רמה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוגוסט 2016, 17:42

שועל כתב:
rc4991 כתב:

מול כמה נמושות מהליגה? תבדוק סטטיסטיקות שלו מול קבוצות עם הגנה ראויה (רמז: חיפה נהריה ויורוקאפ) ותראה ששם היכולות שלו לא באו לידי ביטוי. בניגוד לאוחיון שמביא את מה שהוא מביא בכל רמה.

די אחי, זה כבר ממש פאתטי
רוצה לדבר על היורוקאפ? אני בכוונה לא דיברתי על זה אבל הינה הנתונים:
אוחיון (שני משחקים, 17 דקות בממוצע) - 2.5 נק', 3.5 אס' ומדד 2 (קח גם את היורוליג שלא תגיע שאני מעוות דברים - 5.3 + 2.9 ו-3.6 מדד)
מקל (שלושה משחקים, 31 דקות) - 16.3 נק', 5.7 אס' ו-13.7 מדד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוגוסט 2016, 18:03

rc4991 כתב:די אחי, זה כבר ממש פאתטי
רוצה לדבר על היורוקאפ? אני בכוונה לא דיברתי על זה אבל הינה הנתונים:
אוחיון (שני משחקים, 17 דקות בממוצע) - 2.5 נק', 3.5 אס' ומדד 2 (קח גם את היורוליג שלא תגיע שאני מעוות דברים - 5.3 + 2.9 ו-3.6 מדד)
מקל (שלושה משחקים, 31 דקות) - 16.3 נק', 5.7 אס' ו-13.7 מדד

אם היינו משחקים ביורוקאפ אז אולי זה היה מעניין.
הנה מה שהכוכב שלך עשה ביורוליג: בניז'ני: 11.7 נקודות עם 28% ל- 3. בפרטיזן - 3.8 נקודות למשחק - 21% ל- 2 ו- 33% ל- 3.
לא ברורה לי ההתלהבות הגדולה משחקן שנזרק מהכוכב האדום אבל בא בפוזה שהוא שחקן חמישייה ב- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוגוסט 2016, 18:05

yzafrir כתב:מקל כבר הסתדר בעבר עם שחקנים עם אגו גדול וזה עבד לא רע.

אני לא יודע על איזה עבר אתה מדבר. מקל שיחק מעט מאוד כדורסל בקריירה שלו. את רוב הקריירה העביר בלשבת ביציע.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים